Kas Malaguti Firefox FC15 või Yamaha Aerox R(UUED)
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Kas Malaguti Firefox FC15 või Yamaha Aerox R(UUED)
Kuna töökoht on 3km kaugusel ja ei näe erilist mõtet bussi kasutada sinna sõiduks, siis on tekkinud vajadus rolleri vastu. Rollerit kasutaks ma ainult selle suve/sügise, sest kevadest nagunii load käes ja auto/bike kasutusse.
Kõige olulisem on see, et asi korralikult vastu peaks see 2000-3000km, mis ma temaga sõidan ning teiseks see, et ma kevadel müües võimalikult vähe häviksin. Mingist tuunimisest juttu ei tule, usun , et isegi piirajad jäävad peale. Aga igaksjuhuks võib ka sellest rääkida, kumbal rohkem potensiaali on. Firefoxi teeb minu silmis paremaks see, et teda on tänavapildis vähem.
Nüüd aga tehke Firefoxi täiega maha ja kiitke Aeroxit vms. Muidu tekib lähipäevil selline pill mu istumise alla
Kõige olulisem on see, et asi korralikult vastu peaks see 2000-3000km, mis ma temaga sõidan ning teiseks see, et ma kevadel müües võimalikult vähe häviksin. Mingist tuunimisest juttu ei tule, usun , et isegi piirajad jäävad peale. Aga igaksjuhuks võib ka sellest rääkida, kumbal rohkem potensiaali on. Firefoxi teeb minu silmis paremaks see, et teda on tänavapildis vähem.
Nüüd aga tehke Firefoxi täiega maha ja kiitke Aeroxit vms. Muidu tekib lähipäevil selline pill mu istumise alla

Vabandan, et kohe teemaga natike puusse panen, aga kui sa ostad masina ainult 3000km jaoks ja tahad võimalikult vähe hävida ja raha kaotada, kas ei oleks targem kasutatud masin osta. Sest juba tutikaga uksest välja sõites hind langeb hüppeliselt. Lihtsalt sõbralik soovitus.
PS: Uues Motomaanias peaks olema mõlema kohta räägitud.
PS: Uues Motomaanias peaks olema mõlema kohta räägitud.
Viimati muutis gangsta, 04 Juul 2007, 19:03, muudetud 2 korda kokku.
Samamoodi sõbralik soovitus, aeroxi eest sa 35000k enam ei saa, malaqutil ei pruugi turgu olla eestis, http://www.soov.ee/search.do?minPrice=& ... &adIndex=4&
Cpi on hea roller ja peab vastu kui seda hoiad, samuti on sellel stock sumpa peal ja hind on odav, ning mahamüües saad sa sama hinna tagasi kui müüa oskad
Cpi on hea roller ja peab vastu kui seda hoiad, samuti on sellel stock sumpa peal ja hind on odav, ning mahamüües saad sa sama hinna tagasi kui müüa oskad
oli: kymco agility 50 ; aprilia rx 50 ; mz 125 sx
-
Teema algataja
Tänan nõuannete eest aga...
Olen paar päeva juba CPI-de kohta uurinud ja kohe väga halb mulje on neist jäänud.
Teine asi on see, et kasutatud rollerit ei ostaks põhimõtteliselt. Ma olen õnnelik , kui saan kevadel vähemalt 70% tagasi rollerihinnast.
Võiks ikkagi neid kahte omavahel võrrelda. Niipalju tean , et Firefoxil ja Aeroxil on mõlemal üks ja see sama minarelli mootor.
Olen paar päeva juba CPI-de kohta uurinud ja kohe väga halb mulje on neist jäänud.
Teine asi on see, et kasutatud rollerit ei ostaks põhimõtteliselt. Ma olen õnnelik , kui saan kevadel vähemalt 70% tagasi rollerihinnast.
Võiks ikkagi neid kahte omavahel võrrelda. Niipalju tean , et Firefoxil ja Aeroxil on mõlemal üks ja see sama minarelli mootor.
saad 60 prossa tagasi ja oled ka õnnelik
Aeroxit kiidetakse juba terve sajandi aga kui malagutil ka sama mootor siis nad on head rollerid mõlemad, ehk istud mõlemale peale (aga mulgimoto äris oli vaid üks kasutatud aerox müügis, seda ehk saad proovida ja malaqutit polnud)

Aeroxit kiidetakse juba terve sajandi aga kui malagutil ka sama mootor siis nad on head rollerid mõlemad, ehk istud mõlemale peale (aga mulgimoto äris oli vaid üks kasutatud aerox müügis, seda ehk saad proovida ja malaqutit polnud)
-
Teema algataja
FleXer kirjutas:Samamoodi sõbralik soovitus, aeroxi eest sa 35000k enam ei saa, malaqutil ei pruugi turgu olla eestis, http://www.soov.ee/search.do?minPrice=& ... &adIndex=4&
Ei Aerox on ikka si*t mis si*t, rääkimatta Malagutist. Osta ikka Freedo või hoopiski Jackhammer (mida ma täna esimest korda nägin)

Malaguti on ka sama vastupidav nagu Aerox, sama võib õelda ka teiste teada ja tuntud rollerite kohta. Kahjuks peab tõdema, et sel aastal on need odavad riisipirukad meie turu vallutanud, kuid eks aeg näitab ja rahvas saab aru mille eest makstakse 3 korda vähem.

Aprilia sr 50 factory, ilma piirajateta läheb 90km/h sportsumpaga veel kiiremini samas on tal bensiiini ja õlikulu meeletult väiksed, sõites sellega 3000-4000km ei juhtu sellega mitte midagi, samuti kiirendus on 5+ ja istudes selle peale saad aru et see ei ole taburett nn nagu seda on cpi oliver - aga ma ei tea palju sellinne pill maksab
aga aprilia sr 50 r mootoriga ja vana keraga masinad maksavad 28000krooni
Nagu soomlased ütlevad: Ära puhu paska ! Kui Factory läheb stockina,piirajad peal 90km/h välja olen mina kuradi tramm nr 3FleXer kirjutas:Aprilia sr 50 factory, ilma piirajateta läheb 90km/h sportsumpaga veel kiiremini samas on tal bensiiini ja õlikulu meeletult väiksed, sõites sellega 3000-4000km ei juhtu sellega mitte midagi, samuti kiirendus on 5+ ja istudes selle peale saad aru et see ei ole taburett nn nagu seda on cpi oliver - aga ma ei tea palju sellinne pill maksab

Stock factory läheb mingi 48 :/
Mai saa aru miks on vaja rääkida siin mingi piirajate maha võtmisest ja kiirustest kui inimene tahab sõita 3km otsi(tööle ja koju) ja kui ta nigunii saab varsti load kätte ja hakkab sisi kas tsikkli või autoga sõitma.
Minuarust on Malaguti väga ilus roller ja aerox jääb selle välimusele kõvasti alla(see ainult minu arvamus)
Kui oled kindel et tahad midagi neist siis malaguti oleks vägahea valik aga tal kipuvad eest gondlid lagunema(muidugi korralikel teedel ei juhtu midagi)
Mootorid on mõlemal samad(ja isegi vesijahutus on mõlemal võimalik) niiet mootori suhtes vahet pole. Kui sõidad mööda korralikke teid(no vähemalt asfalt ja ei ole väga hulle auke) siis mina soovitaks malaguti f15.
Samas kui sul on plaanis ainult umbes 3000km sõita ja ainult tööl käimiseks siis võid vabalt osta ka cpi(tglt mina soovitaksin keewayd) või mingi veel odavama hiinaka. Peavad niipalju ilusti vastu kui ise just väga ruunama ei hakka seda.
Minuarust on Malaguti väga ilus roller ja aerox jääb selle välimusele kõvasti alla(see ainult minu arvamus)
Kui oled kindel et tahad midagi neist siis malaguti oleks vägahea valik aga tal kipuvad eest gondlid lagunema(muidugi korralikel teedel ei juhtu midagi)
Mootorid on mõlemal samad(ja isegi vesijahutus on mõlemal võimalik) niiet mootori suhtes vahet pole. Kui sõidad mööda korralikke teid(no vähemalt asfalt ja ei ole väga hulle auke) siis mina soovitaks malaguti f15.
Samas kui sul on plaanis ainult umbes 3000km sõita ja ainult tööl käimiseks siis võid vabalt osta ka cpi(tglt mina soovitaksin keewayd) või mingi veel odavama hiinaka. Peavad niipalju ilusti vastu kui ise just väga ruunama ei hakka seda.
Tõsine jalamees, st pole masinat, mis näo naerule viiks 

Äkki õpid lugema ja siis vastad?Brabus kirjutas:Nagu soomlased ütlevad: Ära puhu paska ! Kui Factory läheb stockina,piirajad peal 90km/h välja olen mina kuradi tramm nr 3FleXer kirjutas:Aprilia sr 50 factory, ilma piirajateta läheb 90km/h sportsumpaga veel kiiremini samas on tal bensiiini ja õlikulu meeletult väiksed, sõites sellega 3000-4000km ei juhtu sellega mitte midagi, samuti kiirendus on 5+ ja istudes selle peale saad aru et see ei ole taburett nn nagu seda on cpi oliver - aga ma ei tea palju sellinne pill maksab
Stock factory läheb mingi 48 :/

Aprilia SR 50 R maksab Tallinnas AP Motos 36900 ja Aprilia SR 50 R Factori oli 39900.- link kah siis www.aprilia.ee
Soovitan soojalt Aprilia SR 50R-i või Factorit kuna ise sõidan Aprilia SR 50 R-iga ja võin öelda, et see roller ikka on tõsiselt hea roller võrreldes mingi Keeway või Kymcoga (eelmise suve sõitsin Kymco Agility 50-ga 16000km).
Kymco Agility 50--->Aprilia SR 50 R (Y)
Aeroxil on ka jäigemad amordid, nii et auklikel ja kruusa teel sõitmiseks ei ole aerox just kõige mugavam. Plastikute kohta ütlen seda, et kõigil rolleritel hakkavad nad logisema, kui sõita auklikel teedel!hellish kirjutas:Mai saa aru miks on vaja rääkida siin mingi piirajate maha võtmisest ja kiirustest kui inimene tahab sõita 3km otsi(tööle ja koju) ja kui ta nigunii saab varsti load kätte ja hakkab sisi kas tsikkli või autoga sõitma.
Mina seda küll ei ütleks... enda Kymcoga olen ma arvan sellest 17000km mingi 2000+km sõitnud mööda liivateid ja isegi hüppeid ning siiamaani nad küll ei ole kuskilt kolisema/nagisema hakanud... enda Aprilia kohta veel ei tea seda väita kuna hetkel mingi 4700km sõidetud ja siiamaani nad ei nagise ega kolise (olen isegi krossirajal hüppeid teinud*DDF* kirjutas:Aeroxil on ka jäigemad amordid, nii et auklikel ja kruusa teel sõitmiseks ei ole aerox just kõige mugavam. Plastikute kohta ütlen seda, et kõigil rolleritel hakkavad nad logisema, kui sõita auklikel teedel!

Aprilial kah suht jäik amort mis minu arust teeb just juhitavuse paremaks kui pehme amordiga liivateel. Kuidagi palju kindlam on sõita minu arust.
-
Aeroxil on jäigad amordid ?*DDF* kirjutas:Aeroxil on ka jäigemad amordid, nii et auklikel ja kruusa teel sõitmiseks ei ole aerox just kõige mugavam. Plastikute kohta ütlen seda, et kõigil rolleritel hakkavad nad logisema, kui sõita auklikel teedel!hellish kirjutas:Mai saa aru miks on vaja rääkida siin mingi piirajate maha võtmisest ja kiirustest kui inimene tahab sõita 3km otsi(tööle ja koju) ja kui ta nigunii saab varsti load kätte ja hakkab sisi kas tsikkli või autoga sõitma.

S¤Ã¤Ã¤S¤E
-
Teema algataja
Muide mul pole krossikas ...Brabus kirjutas:Krossiratastel on ka jäigad amordid ju :/

Malagutil hakkavad lagunema põhiliselt lenksu ümbert gondel ja esigondel kipub kergelt lagunema. Sõber omab juba teist malaguti f15 ja olen sellega väga palju kokku puutunud.*DDF* kirjutas:Plastikute kohta ütlen seda, et kõigil rolleritel hakkavad nad logisema, kui sõita auklikel teedel!
Niipalju kui ma aeroxitest tean, siis neil nii lihtsalt need gondlid ei lagune.
Tõsine jalamees, st pole masinat, mis näo naerule viiks 

-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Ja tuju laes, kui gaasitross poole sõidu pealt läheb, pidurid kaovad, riiamäest üles ei saa, rõve näeb välja jne jne.
tänan ei..
edit. ja unustasin selle, et saab mõnusa sinise tossupilve sees sõitu nautida
su enda teema siis: http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=33922

edit. ja unustasin selle, et saab mõnusa sinise tossupilve sees sõitu nautida

su enda teema siis: http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=33922
kaups008 kirjutas:noo aga kui osta aprilia 40k ja siis 70% pärast tagasi saada kaotad 12k aga kui ostad 10k hiinaka saad kasulikumalt ja vb saab 2k maha ka myya.
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: -
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.