keeway-ga mure

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
kaups008

keeway-ga mure

Lugemata postitus Postitas kaups008 »

Ostsin Keeway F-act-i ja kodus vaadates nägin et tossab kuidagi palju. Alguses arvasin et esimesed 500-km peabki rohkem võtma aga kui nüüd esimene hooldus tehtud sai tossab nüüd samamoodi edasi. Kas saab kuidagi ise ka seda õli kogust vähendada? Kui kohapeal olen ja gaasi annan ajab ikka sinise pilve ülese ja õli pritsmeid lendab sumpast koguaeg välja.
Teiseks olid alguses pöörded madalad et külmast peast pidi koguaeg gaasi panema et välja ei sureks ja jalast käimalüües pidi kindlalt gaasi andma . Peale hooldust pandi pöördeid juurde ja minuarust liiga palju et üle 45km/h ei julge sõita kuna ilgelt pöördesse läheb. Oskab keegi aidata?
Kasutaja avatar

Aksel
Kontakt:

Re: keeway-ga mure

Lugemata postitus Postitas Aksel »

kaups008 kirjutas:
Ostsin Keeway F-act-i ja kodus vaadates nägin et tossab kuidagi palju. Alguses arvasin et esimesed 500-km peabki rohkem võtma aga kui nüüd esimene hooldus tehtud sai tossab nüüd samamoodi edasi. Kas saab kuidagi ise ka seda õli kogust vähendada? Kui kohapeal olen ja gaasi annan ajab ikka sinise pilve ülese ja õli pritsmeid lendab sumpast koguaeg välja.
Teiseks olid alguses pöörded madalad et külmast peast pidi koguaeg gaasi panema et välja ei sureks ja jalast käimalüües pidi kindlalt gaasi andma . Peale hooldust pandi pöördeid juurde ja minuarust liiga palju et üle 45km/h ei julge sõita kuna ilgelt pöördesse läheb. Oskab keegi aidata?
Kas ta tossab ka siis kui mootor juba soe on?

Ma arvan, et seda sa ei peaks kartma, et liiga pöördesse läheb, juhul kui sul ei võetud piirajaid maha. Siiski ma eelan, et sul piirajad peal ja seega lase julgelt gaas põhjas (peale sissesõitu muidugi).
Kymco Agility 50--->Aprilia SR 50 R (Y)

rolller
Tsikkel: TT600R

Lugemata postitus Postitas rolller »

pöördu garantiise, ei ole mõtet hakata ise tsusima

Teema algataja
CSracing

Lugemata postitus Postitas CSracing »

Minu Matrix tossab ka ja tahab välja surra, kui mootor külm. Siis juristan natuke koha peal, teen mingi paarisaja meetri pikkuse tiiru ja ongi mootor piisavalt soe.
Mina arvan, et minu roller käitub nii kas selle pärast, et sissesõit sai lohakalt tehtud, või siis selle pärast, et ühel korral kui külma mootoriga sõitma läksin, siis vajutasin kohe gaasi põhja, kui rolleri käima oli läinud, paar meetrit sõitis, kuni välja suri.

Teema algataja
K-Way

Lugemata postitus Postitas K-Way »

Mul ka samamoodi F - Act 50.. Point on selles, et Kui sul mootor on külm, siis ta tossabki, et kui teed umbes 100 meetrise tiiru vms siis enam ei tossa summuti, ning õlipritsmeid ka ei lenda.. Sureb ta välja sellepärast, et pöörded on liiga madalal, võid lasta motodepoos vms kust ta ostsid, piirajaid kõrgemaks timmida.

Teema algataja
remondimiis

Lugemata postitus Postitas remondimiis »

kaups008 kirjutas:
Sul ilmselt see seib variaatori taldrikute vahel,mis ei lase rihma kõrgemale tõusta.See piirabki kiirust kuna pöörded tõusevad aga kiirus ei kasva.Mis tossamisse puutub siis küsiks veel mis firma õli kasutad?

Teema algataja
kaups008

remondimiis kirjutas:
kaups008 kirjutas:
Sul ilmselt see seib variaatori taldrikute vahel,mis ei lase rihma kõrgemale tõusta.See piirabki kiirust kuna pöörded tõusevad aga kiirus ei kasva.Mis tossamisse puutub siis küsiks veel mis firma õli kasutad?
Peast ei mäleta aga ostsin selle statolist mingi 60kr-iga liiter

Teema algataja
remondimiis

Soovitaksin Sul osta korralikku 2t -pool või täissünt õli mõnelt tuntud tootjalt.Bensu jaamades on müügil igasugust saasta tundmatutelt tootjatelt.Kui tahad et Su Keeway (Made in China) mootor vähem suitseks ja kauem vastu peaks osta parem kallimat aga kvaliteetsemat õli n. Castrol,Agip jne.Muidugi peaksid järgima ka selle firma poolt antud nõuannetest,soovitustest kus Sa selle rolleri ostsid.

Teema algataja
CSracing

Ma kahtlen, et kui sa statoilist ostsid, kas sa siis üldse 2-taktilise õli ostsid.

Teema algataja
kaups008

ostsin rollu motodepoost. see on 2t õli kirjas on veel et sobib mopeedidele ja see on statolili õli

Teema algataja
CSracing

kaups008 kirjutas:
ostsin rollu motodepoost. see on 2t õli kirjas on veel et sobib mopeedidele ja see on statolili õli
Seda ma ei tea, miks sul õli pritsida võiks, aga tossab minu Keeway ka külmast peast.

Teema algataja
kaups008

hästi väikesed pritsmed on külmastpeast kui tähelepanelikult vaadata

Teema algataja
remondimiis

kaups008 kirjutas:
hästi väikesed pritsmed on külmastpeast kui tähelepanelikult vaadata
aga kas soojalt ei tossa? Soovitaksin ikka pöörduda selle probleemiga garantii teeninduse poole.

Teema algataja
kaups008

täna kui olin mitu kilta sõitnud vaatasin ja siis tossu pole pritsmeid ka ei ole aga mul 100km pärast hooldus ei viitsi paregu sinna minna, küll pärast räägin neile .

Teema algataja
remondimiis

kaups008 kirjutas:
täna kui olin mitu kilta sõitnud vaatasin ja siis tossu pole pritsmeid ka ei ole aga mul 100km pärast hooldus ei viitsi paregu sinna minna, küll pärast räägin neile .
Räägi jah pärast neile :lol:
Kasutaja avatar

makuke
Tsikkel: enduro ja asfalt
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas makuke »

tossamise vastu aitab bensunõela langetamine, tõmme läheb paremaks ning tossamine jääb vähemaks. Kui ise eriti õlinäpp ei ole siis mine teenindusse.

Teema algataja
remondimiis

Mina soovitaksin ikka pöörduda garantii teeninduse poole.Teatavasti on just hiinas toodetud rolleritele ja eriti Keewaydele super hea teenindus ja hooldus. :lol:
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”