2007 aasta Matrix 50 tuning
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
2007 aasta Matrix 50 tuning
Nii ma siis ostsin endale just keeway matrix 50, tegin korraliku läbisõidu ja nüüd tahaksin seda kiiremaks /võimsamaks teha ja siin kohas vajan ma teie abi. Nii siis kirjutage mida ma peaksin siis tegema sellega et seda paremaks teha, sooviksin jõuda umbes 90-100 km/h piirini ja samuti ka head kiirendust.
Ettetänades siim
Ettetänades siim

-
Teema algataja
-
Teema algataja
Mjaa, ma sõidangi sellega suht palju maanteel sest ei ela linnaski, ja neid lube ma juba teen ning suht varsti saan ka kätte.
Ning seda et ma ei leidnud eriti midagi otsingust nagu, seal on nii kautselt õeldud kõik, kuid keegi võiks ju täpsustada.
Ning seda et ma ei leidnud eriti midagi otsingust nagu, seal on nii kautselt õeldud kõik, kuid keegi võiks ju täpsustada.

Viimati muutis stp-rider, 31 Mai 2007, 20:29, muudetud 1 kord kokku.
ei või ta midagi a1 lubadega rolleriga maanteel nii kiiresti sõita. Kui on tehasepoolt kiirus 45km/h siis ta ei tohi rohkem välja minna muidu on ta juba mootorratas ja selleks on lube vaja ja peab olema arvel.
Aga selleks on juba ümberehitusluba vaja kui ta sul rohkem läheb ja seda nii kergelt juba ei saa. Eestis vist ei antagi üldse.
Aga selleks on juba ümberehitusluba vaja kui ta sul rohkem läheb ja seda nii kergelt juba ei saa. Eestis vist ei antagi üldse.
Tõsine jalamees, st pole masinat, mis näo naerule viiks 

-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=33009
2. & 3. leht
mina sain igatahes kõvasti targemaks rollerite järeleaitamise osas.
2. & 3. leht
mina sain igatahes kõvasti targemaks rollerite järeleaitamise osas.