Ultraheli pesuaine
Moderaator: Moded
Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja - Postitusi: 1421
- Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
- Tänanud: 125 korda
- Tänatud: 62 korda
Ultraheli pesuaine
Professionaalsemad kastuajad äkki oskavad suunata, et mis pesuainet kasutada ultraheli masinas? Soov oleks peamiselt pesta karburaatoreid jm väiksemaid tehnilisi vidinaid.
Viimati muutis Ronk, 12 Okt 2022, 12:36, muudetud 1 kord kokku.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
Re: Ultraheli pesuaine
Ma kasutasin seda: https://t-puhtax.ee/product/turbo-2/
Ja siis seda: https://xn--triistamarket-imba.ee/kemik ... le-5l.html
Mõlemad on tegelikult mingid üldpuhastusvahendid, mis sobivad ka ultraheliks.
Metallipesuainet pole veel vaja olnud, see on vähem kangem keemia juba.
Ja siis seda: https://xn--triistamarket-imba.ee/kemik ... le-5l.html
Mõlemad on tegelikult mingid üldpuhastusvahendid, mis sobivad ka ultraheliks.
Metallipesuainet pole veel vaja olnud, see on vähem kangem keemia juba.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 487 korda
- Tänatud: 590 korda
Bensiini sees on vaigud, mis kipuvad karburaatoris ladestuma
Kummalgi neil pesuainetes ei olnud vaikude lahustumise kohta sõnagi
Samuti võib ultrahelipesuri kasutamise vajadus olla erinevate korrosiooni kahjustuste eemaldamine. Sellegi kohta ei olnud nendel pesuainetel midagi välja toodud.
Tõhus rasvaeemaldaja on tavaline seep või fairy samuti
Ise olen kastunad vastavalt vajadusele soodat, äädikat, seebivett
Karbussi kanalite vaigu mure võiks lahendada carb cleaner või siis need bensulisandid, mis väidevalt kõik saasta torust kuni pihustini ära lahustavad
Kummalgi neil pesuainetes ei olnud vaikude lahustumise kohta sõnagi
Samuti võib ultrahelipesuri kasutamise vajadus olla erinevate korrosiooni kahjustuste eemaldamine. Sellegi kohta ei olnud nendel pesuainetel midagi välja toodud.
Tõhus rasvaeemaldaja on tavaline seep või fairy samuti
Ise olen kastunad vastavalt vajadusele soodat, äädikat, seebivett
Karbussi kanalite vaigu mure võiks lahendada carb cleaner või siis need bensulisandid, mis väidevalt kõik saasta torust kuni pihustini ära lahustavad
Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 432 korda
- Kontakt:
Need ei kõlba ultrahelipesuris kasutamiseks.Madlobster kirjutas: ↑12 Okt 2022, 10:46
Piipzu nimetatud vahendid on UH pesuris väga tõhusad. UH pesuri effekt seisneb siiski suuremas osas UH-l, mitte pesuvahendil. Ma olen isegi puhta veega düüsid puhtaks saanud.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: k175b, Riga 13,
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 10 korda
kolleeg tegeles autol pihustitega ja edukaks lahenduseks osutus "plexu" lahjendamata kujul. masin on uus (6l anum) ja seega erinevate segude katsetamine erinevatele materjalidele on käimas. järgmine teema on pidurite komponendid.
sõidan võrriga!
-
- Toetajaliige
UH pesumasinasse kõlbab just see aine, mis läheb kokku sinu detaili ja puhastusvajadusega.
Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."
Mina olen viimase 3a jooksul uh pesust läbi lasknud kolme tsikli ( kõik vanemad kui 35a) jagu juppe ( karpadest, kuni piduri osadeni) ja parima tulemuse karpadel on andnud kuum (80c) vesi koos mingi väikse koguse ehete pesuainega. Vajadusel lased 2x läbi ja tulemus 5+. Ja pärast korralik loputus tehnilises piirituses ja suruõhk. Igasugused vänged seebid jne kipuvad ise reageerima vanade alu detailidega ja olen sellest loobunud. Muidugi kuo on ikka eelnevalt mingi hardcore sopp peal siis selle eemaldad enne uh manuaalselt muidu reostad mõtetult lahust.
-
Mingit täpsemat marki sellele ehete pesuainele? See on otseloomulikult selge, et UH masin pole mingi imemasin, kuhu viskad puhastamata tüki sisse ja loodad et see värvib veel detaili kenasti ära kaJalamees kirjutas: ↑12 Okt 2022, 13:04Mina olen viimase 3a jooksul uh pesust läbi lasknud kolme tsikli ( kõik vanemad kui 35a) jagu juppe ( karpadest, kuni piduri osadeni) ja parima tulemuse karpadel on andnud kuum (80c) vesi koos mingi väikse koguse ehete pesuainega. Vajadusel lased 2x läbi ja tulemus 5+. Ja pärast korralik loputus tehnilises piirituses ja suruõhk. Igasugused vänged seebid jne kipuvad ise reageerima vanade alu detailidega ja olen sellest loobunud. Muidugi kuo on ikka eelnevalt mingi hardcore sopp peal siis selle eemaldad enne uh manuaalselt muidu reostad mõtetult lahust.

Muidu varasemalt tööalaselt on kasutatud sellist ainet. Kiitke või laitke
https://scemosystems.fi/en/tools/ultras ... washer-new
-
Tõsi. Leidsin lausa spetsjom vedelikuMadlobster kirjutas: ↑12 Okt 2022, 12:39UH pesumasinasse kõlbab just see aine, mis läheb kokku sinu detaili ja puhastusvajadusega.
https://ultraheliseadmed.com/products/as-carb-2/
ja
https://bigmarket.ee/products/ultraheli ... ntraat-1l/
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
Ronk kirjutas: ↑12 Okt 2022, 13:55Tõsi. Leidsin lausa spetsjom vedelikuMadlobster kirjutas: ↑12 Okt 2022, 12:39UH pesumasinasse kõlbab just see aine, mis läheb kokku sinu detaili ja puhastusvajadusega.
https://ultraheliseadmed.com/products/as-carb-2/
ja
https://bigmarket.ee/products/ultraheli ... ntraat-1l/
Ei ole tõsi. Tavaline koolikeemia. Kõik need siin väljatoodud (minu kaks ja ronga kaks näidist) vedelikud on tugevalt aluselised puhastusvahendid, kergelt erinevate PH tasemetaga, on suht sarnase koostisega, lihtsalt erinevate nimedega. Suurem vahe saab neil olla ainult pikemaajaliselt ligunedes ilma ultrahelivannita.
Mina enda väljatoodud vahenditega olen saanud ka kõige hullemad karbussid ja düüsid seest ja väljast kenasti läikima, seega see asi ei ole niiväga aines kinni.
Ja seda carb cleanerit, mida autopoest osta saad, ei tohi üldse ultrahelivanni panna, kui ei taha just vannituba õhku lasta, olge palun ettevaatlikud

-
- Toetajaliige
Vanni tõesti ei soovita mainitud vedelikuga teha. Ja täitsa nõus, et vannitäie carb cleaneriga kaasneb märkimisväärne plahvatusoht süttimise korral ning vannituba võib tõesti täielikult hävineda.
Ma tegelikult rääkisin laua UH (väike kaanega suletav anum) pesuritest mitte mingitest katsetest vannitoas

Aga otse loomulikult paneb igamees oma pesurisse seda vedeliku, mida soovib. On selleks siis mõni lahusti, alus või hape. Vastavalt, mis detaili, millest puhastada on vaja.
-
- Tsikkel: Punane Roller
- Tänanud: 20 korda
- Tänatud: 2 korda
Kes eriti väikseid asju peseb: 15a tagasi, kui see "vann" oli kallis, oli vaja pesta 50 mikroni avasi. 600ml mahutav pesija sai soetatud, aga vot pesuaine oli väga kõrge plahvatusohuga. Talupoeg sii leidis lahenduse ja täitis "vanni" veega ja pani sinna ujuma korgi mõne grammi ohtliku ainega ning düüsi. Toimis igatahes!
Ilusa ja punase rolleri omanik...sain kah lammaste seast huntide sekka 
Müüa 2006 V-strom, üks omanik, kallilt.

-
- Toetajaliige
aga milleks vesi?
-
- Toetajaliige
aga seda sama tilka vanni põhja ei andnud panna, mis korgi sees oli? Või ma ei saa aru, mis krdi dünamiidiga te seal düüse pesete
mis ultraheli sul seal läbi vees ulpiva korgi küll kandub? Füüsika puhas kaks
Toimib sama hästi kui võtad lonkus viina ja kiljud düüsi pihta kileda häälega
Ebareaalne, mis sousti ikka kokku kribatakse.

mis ultraheli sul seal läbi vees ulpiva korgi küll kandub? Füüsika puhas kaks

-
- Tsikkel: S10
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 12 korda
Kui sa viinatopsi tühjaks kuukad ja kiljuma pistad, siis on vast sind sinna topsi sissa ka veidike kuulda 

T200M ´64, Dnepr "KutuPiilu" ´72, NTV 650 Revere ´91, XT1200ZE "Hambutu" '18
-
- Tsikkel: D Monster
- Tänanud: 78 korda
- Tänatud: 42 korda
Topsiga ei ole vb tõesti pointi. Viimati kui ultrahelipesurit tarvitasin siis kallasin ka vett täis ja panin minigrip kotis vidina koos pesuvahendiga sinna. Sai puhtaks küll. Pesur on küll kaanega aga vähegi haisvama vahendiga on ikkagi tuba lebra täis.Madlobster kirjutas: ↑15 Okt 2022, 13:41aga seda sama tilka vanni põhja ei andnud panna, mis korgi sees oli? Või ma ei saa aru, mis krdi dünamiidiga te seal düüse pesete![]()
mis ultraheli sul seal läbi vees ulpiva korgi küll kandub? Füüsika puhas kaksToimib sama hästi kui võtad lonkus viina ja kiljud düüsi pihta kileda häälega
![]()
-
No igatahes võtsin praegu selle ära ja teen miskise 5% kontentraadi. Annan teada kuidas mõikas.
ibs-spezialreiniger was 20.100
ibs-spezialreiniger was 20.100
-
- Tsikkel: Punane Roller
- Tänanud: 20 korda
- Tänatud: 2 korda
Võtsin solvangut isiklikult, ju sa tead kui suur on 50 mikronine ava ja kuidas selle saab lahti kuivanud keemiast. Minu töö oli praktiliselt neid puhastada.Madlobster kirjutas: ↑15 Okt 2022, 13:41aga seda sama tilka vanni põhja ei andnud panna, mis korgi sees oli? Või ma ei saa aru, mis krdi dünamiidiga te seal düüse pesete![]()
mis ultraheli sul seal läbi vees ulpiva korgi küll kandub? Füüsika puhas kaksToimib sama hästi kui võtad lonkus viina ja kiljud düüsi pihta kileda häälega
![]()
Ilusa ja punase rolleri omanik...sain kah lammaste seast huntide sekka 

Toimib nii kilekoti kui ka korgiga. Kui on vaja ohtlikumas keskkonnas lahustada/puhastada siis pannakse vett täis vanni katseklaas või kolb lahustiga. UH kandub läbi selle seinte ilma suuremate kadudeta. Vesi kannab laineid lihtsalt üle. Muuseas, bassi keeli on võimalik väga edukalt UH vannis puhastada.
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
Keegi Tartus omab vanni, kus 4 bensuka pihustit läbi loputada?
Honda Dio 50ccm 1990a - Honda Mtx125R 1989a - Honda XL 600V Transalp 1987a - Suzuki GSF 1200 Bandit 1996a - Honda XRV 750 Africa Twin 1990a - Kawasaki zxr 750 1990a
saatsin sulle pssinilind123 kirjutas: ↑02 Nov 2022, 17:21Keegi Tartus omab vanni, kus 4 bensuka pihustit läbi loputada?
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
-
Tegelikult on youtube täis videosid kus pannakse asju seadmesse teise pudeli sees.Madlobster kirjutas: ↑15 Okt 2022, 13:41aga seda sama tilka vanni põhja ei andnud panna, mis korgi sees oli? Või ma ei saa aru, mis krdi dünamiidiga te seal düüse pesete![]()
![]()
Ja mõnel tootjal lausa seadmege pandud kaasa väiksem tops mida selle eesmärgil kasutada saab.
Viimati muutis sepp, 17 Dets 2022, 21:55, muudetud 1 kord kokku.
-
Vahepeal paar karpat vannist läbi lasknud. Ülimalt hästi töötas ikka pesuaine + soojendus. Ehk lasin aine 60e kraadi juurde ja asjad said kenasti puhtaks. Lisaks ühe suurfirma näitel võin veel soovitada panna vanni sisse puhuma õhku (miski regulaator vahel). See liigutab natuke neid detaile ja puhastusefektiivsus pidi paranema kõvasti.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: R 1250 GS Adventure
- Tänanud: 56 korda
- Tänatud: 89 korda
8 rutsi eest äkki käib kah. https://vi.aliexpress.com/item/10050059 ... pt=glo2vnm
-
Sorry, the page you requested can not be found:(kiilas kirjutas: ↑06 Aug 2023, 23:588 rutsi eest äkki käib kah. https://vi.aliexpress.com/item/10050059 ... pt=glo2vnm
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: R 1250 GS Adventure
- Tänanud: 56 korda
- Tänatud: 89 korda
8 rutsine on eemaldatud jh, nüüd on 9 kopikatega, peaks saabuma Hispaaniast, eks näis kas tuleb või mitte, kahtleń muidugi juba, sest müüja on ka kustutatud.sepp kirjutas: ↑07 Aug 2023, 21:51Sorry, the page you requested can not be found:(kiilas kirjutas: ↑06 Aug 2023, 23:588 rutsi eest äkki käib kah. https://vi.aliexpress.com/item/10050059 ... pt=glo2vnm
https://vi.aliexpress.com/item/10050059 ... AlwdROcfXe
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.