Huumorit
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Re: Huumorit
seakoot kirjutas:http://biertijd.com/mediaplayer/?itemid=43289
Only in America
Jimmy Kimmel on tubli. Aga ma küll kahtlen, et need intervjuud 100% autentsed on. Ilmselt küsiti tegelikult et "mida te sellest uuest aipääd minist arvate?" Loomulikult on 7" väiksem ja lahedam kui 10"-ne.
-
- Tsikkel: Dominator
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 8 korda
bitter kirjutas:seakoot kirjutas:http://biertijd.com/mediaplayer/?itemid=43289
Only in America
Jimmy Kimmel on tubli. Aga ma küll kahtlen, et need intervjuud 100% autentsed on. Ilmselt küsiti tegelikult et "mida te sellest uuest aipääd minist arvate?" Loomulikult on 7" väiksem ja lahedam kui 10"-ne.
Vaatasin nüüd uuesti seda ja tädi mainib ka mitu korda IPhone ja viimane tüüp ütleb ka IPhone. Eks lihtne on kokku monteerida, aga olles eelnevalt näinud neid Kimmeli videosid, siis seal pannakse ikka täitsa huupi nende asjadega, millest inimestel endil pole õrna aimugi.
seakoot kirjutas:http://biertijd.com/mediaplayer/?itemid=43289
Only in America
No enamus Eestlasi on sama lambad. See kui sa USA-s küsid et mis asi on Estonia ja enamus vastab et see vist on WC paber, siis see ei tähenda veel tegu on idiootidega. Mine küsi Tallinnas lambi jorsside käest kus asub Kananga ja vaata mis vastuseid saad. Selle äppeli fööniga on sama teema. Mul näiteks on sügavalt savi mida äppel toodab, pole ühtegi näppind ega käes hoidnud ja kui mingi lambi tädi tuleb ütleb et näe see ongi see mida ma pole näinud ja käes hoidnud siis noo anna andeks.
-
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 4 korda
Noo annab andeks jah kui ütled et ei ole seda näinudki vms, aga kui hakkad kokku luuletama et oo jaa sitaks kiirem ja väiksem ja mida veel siis võiks veits mark ikka olla
Hurt kirjutas:seakoot kirjutas:http://biertijd.com/mediaplayer/?itemid=43289
Only in America
No enamus Eestlasi on sama lambad. See kui sa USA-s küsid et mis asi on Estonia ja enamus vastab et see vist on WC paber, siis see ei tähenda veel tegu on idiootidega. Mine küsi Tallinnas lambi jorsside käest kus asub Kananga ja vaata mis vastuseid saad. Selle äppeli fööniga on sama teema. Mul näiteks on sügavalt savi mida äppel toodab, pole ühtegi näppind ega käes hoidnud ja kui mingi lambi tädi tuleb ütleb et näe see ongi see mida ma pole näinud ja käes hoidnud siis noo anna andeks.
seakoot kirjutas:
No see ei saa küll tõestisündinud lugu olla...
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
Võtsin vastu telefonikõne, hallootamisele keegi ei reageerinud, kostis ainult taustalt juttu. Kuulasin hoolikalt, kas mõnda häält ära ei tunne, kuna number võõras. Jutt ise oli tase ja jutustajate konditsioon "mõmm-mõmm".
Arutelu käis teemal "Mis on Ameerika pealinn" ning lisaks üldisele vaidlusele kas pealinn on Washington või New York, tuli sealt ka üks tõsine pärl, kus üks tegelastest teatas, et "New York on kindlalt Ameerika pealinn. Washington on seal nagu meil Keila!"

-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 222 korda
Pan kirjutas:seakoot kirjutas:No see ei saa küll tõestisündinud lugu olla...
Seda peaks Aaviksoole näitama äkki läheb yle soov kooli õppekavasi vähendada.
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
-
- Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
- Tänanud: 127 korda
- Tänatud: 50 korda
daub kirjutas:Võtsin vastu telefonikõne, hallootamisele keegi ei reageerinud, kostis ainult taustalt juttu. Kuulasin hoolikalt, kas mõnda häält ära ei tunne, kuna number võõras. Jutt ise oli tase ja jutustajate konditsioon "mõmm-mõmm".
Arutelu käis teemal "Mis on Ameerika pealinn" ning lisaks üldisele vaidlusele kas pealinn on Washington või New York, tuli sealt ka üks tõsine pärl, kus üks tegelastest teatas, et "New York on kindlalt Ameerika pealinn. Washington on seal nagu meil Keila!"
See ei olegi nii imelik vaidlus lõpuks. Kuna New York ehitati pealinnaks, aga seda ei viidud sinna kunagi üle. Seega, kui ainult see fakt on kuskilt kõrva jäänud, siis ongi kerge vaidlus tulema. Aga jah võiks siiski teada, ku see valge maja asub.
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
Õpetaja küsib:
“Lapsed, kes oskab nimetada suuri kalu?”
Malle tõstab käe:
“Hai!”
“Tubli, Malle!” kiidab õpetaja.
“Kes veel suuri kalu teab?”
Juku tõstab käe:
“Hoorapurikas!”
“Missugune see välja näeb?” küsib õpetaja.
“Ma ei tea,” vastab Juku, “aga see peab küll väga suur kala olema. Kui minu isa laeval madrusena töötas, siis ta võttis ühe hoorapurika Hamburgist peale ja sellest olevat kogu meeskonnale kaheks nädalaks jätkunud!”
-
- Tsikkel: suzuki Bandit
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 7 korda
Kas sa Suzukit tunned?
Mees sõidab sõiduautoga mööda maanteed.
Temast kihutab mööda mootorrattur, kes küsib: ”Kas sa Suzukit tunned?”
Siis kaob mootorrattur kaugusse.
Mees lisab gaasi ja saab omakorda mootorrattast mööda.
Too aga tõmbab talle taas kõrvale ja röögib: ”Kas sa Suzukit tunned?”
Mootorrattur paneb taas täie valuga edasi, autos istuja aga leiab, et nähtavasti on tegemist mingi psühhopaadiga, kes tahab oma kaherattalisega uhkustada.
Ta sõidab rahulikult edasi ja leiab mõne aja pärast tee veerel vastu puud sõitnud mootorratturi.
Mootorratas on tükkideks, sõitja on suremas.
“Miks sa mult kogu aeg Suzuki kohta küsisid?” küsib autosõitja surevalt mootorratturilt.
“Ma tahtsin teada, kus sellel neetud Suzukil pidur on…” sosistab surija.
Mu väike õde muretses, et kas ma ikka tean kus mu Suzukil pidurid on
IBM otsustab hakata tellima Jaapanist arvutidetaile, aga seab ranged tehnilised kvaliteedinõuded - iga 10 000 detaili kohta tohib olla ainult 3 praakdetaili. Esimese Jaapanist saabunud partiiga on kaasas kiri: "Vabandage, aga me ei saa aru ameeriklaste äriideoloogiast! Sellegipoolest lisame igale 10 000-le detailile 3 praakdetaili. Me pakendame nad eraldi spetsiaalse markeeringuga kasti. Loodame meie meeldiva koostöö jätkumist!"
-
- Tsikkel: SuzukiMarauder/YamahaWildstar
Tänast huumorit ka natuke-
Olen rattaga MacDonaldsis (jaja pahapaha) ning tellin eine kaasa ning teenindaja küsib, et kas võtan topsi kätte, või paneb kotti.
-
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 44 korda
- Kontakt:
Hanna kirjutas:Tänast huumorit ka natuke-
Olen rattaga MacDonaldsis (jaja pahapaha) ning tellin eine kaasa ning teenindaja küsib, et kas võtan topsi kätte, või paneb kotti.![]()
sul ei olegi topsihoidjat vää
kontakt nr. +372 52 58 244
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Ee, käin ka ikka aegajalt McDrivest läbi tsikliga ja pole veel olnud, kus nad sama küsimust EI küsiks.
-
- Tsikkel: SuzukiMarauder/YamahaWildstar
indumen kirjutas:Hanna kirjutas:Tänast huumorit ka natuke-
Olen rattaga MacDonaldsis (jaja pahapaha) ning tellin eine kaasa ning teenindaja küsib, et kas võtan topsi kätte, või paneb kotti.![]()
sul ei olegi topsihoidjat vää
Hea küsimus. Peaks tegema.
-
- Tsikkel: FZR
Nojah, ainuke jama on selles, raisk, et, kuradi, kaua ei saa nii lasta - tõmbab... tõmbab aku tühjaks...
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Savisaar, Laar ja Ansip sõidavad lennukiga.
Laar ütleb: "Oh näete, Elumehed, viskan siit praegu 20 eurise alla, üks kodanik saab õnnelikuks."
Ansip ütleb: "Ah, mida Sa, Mart, jurad siin, viskan kohe kaks 50-eurist alla, kaks inimest saavad õnnelikuks."
Savisaar: "Oh, poisiklutid, jätke jura, mina viskan siit praegu viis viiesotast alla, viis pensionäri saavad väga õnnelikuks."
Piloot kokpitist: "Kurat, ma viskan teid kõiki siit alla, saab terve Eesti õnnelikuks!"
http://www.krracing.ee/
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Mees läheb baari ja näeb baarileti ees ilusat naist.
Astub ligi ja ütleb: “Lubage endale üks drink välja teha.”
“Ei luba, mis te ometi mõtlete!”
“Vähe sellest, et ma teile dringi välja teen, ma veel tantsin ka teiega terve õhtu…”
“Kaabakas, jätke mind rahule!”
“Vähe sellest, et ma teiega terve õhtu tantsin, ma saadan teid ka koju!”
“Ärge mõelgegi, mölakas!”
“Vähe sellest, et ma teid koju saadan, joome me teie pool kohvi ja armatseme kamina ees!”
“Teate, ärge nilbitsege ja jätke mind ükskord rahule!”
“Ja kui me armatseme, siis ma ei kasuta kondoomi!”
“Kasutate küll!”
http://www.krracing.ee/
"Viimased uuringud näitavad, et lätlastel ei ole ikkagi kuus varvast vaid viis, kaks ees ja kolm taga!"
-
- Tsikkel: 650cc V2
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
jopakoll kirjutas:

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Mis Tallinnas viga elada. Tasuta bussiliine tuleb järjest juurde http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... d=66776279
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.