Kuidas olla hea seljakott (kaassõitja) tsiklil.

Kasutaja avatar

Maruliis
Tsikkel: Kawasaki kx250f

Re: Kuidas olla hea seljakott (kaassõitja) tsiklil.

Lugemata postitus Postitas Maruliis »

p6rguline kirjutas:

Tundub taaskord maitse asi olema? mina ei kujuta ettegi, kui naine must kinni ei hoiaks.kust ma siis teadma peaks, et ta kadund on? Teeme ikka nii, et ei õpeta kedagi valesti oma elu elama. Hea seljakott ollakse ainult siis kui konkreetse piloodiga on reeglid kokku lepitud ju.

Suht kukub välja nii, et uue piloodiga teen ma kõike valesti, uue rattaga teen taas kõike valesti, seda siis seljakotiks olles... Kõige olulisem: "leppige omavahel kokku ja rääkige mis kellegile meeldib"... Suht nadi on taga istuda ja arvata mida eesistuja arvab, et õige, mugav ja ohutu on... :nono:
no kroomil ma ei klammerdu kuidagi eesistuja külge, aga baigilisel löön igaks juhuks küüned ka läbi kinnaste piloodi kombe külge ja kui vaid hambad oleks piisavalt head lööks need talle ka turja kinni :ner:
Ja ma ei arva, et "paika loksutamine" sõidu ajal kõige parem lahendus on... enne sõitu võiks ikka läbi rääkida, isegi kui seljakott on varem seljakott olnud... sest kurja kõigil oma eri soovid... ja tagasiside ka oleks vahva saada... ja kui ei kannata selgalendamist, siis sõitku sujuvamalt... mõnele piloodile koputaks küll mitu korda kolba pihta, sest väsitada seljakott ära mõtetute pidurdamistega ja kohaltvõttudega... siis selleks hädapidurduseks võib mul küll juba võhm enda rattalhoidmiseks otsas olla...

real agraarbaikerbeib - see on siis maakast mootorratast omav tütarlaps, kellel on suu mmm-i asemel õlut täis

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”