Tänav ongi päriselt ringrada! On ikka või?!!

iRide
Tsikkel: Kawasaki ZZR600E/94
Tänanud: 1 kord

Re: Tänav ongi päriselt ringrada! On ikka või?!!

Lugemata postitus Postitas iRide »

maruliis kirjutas:
Ain kirjutas:
maruliis kirjutas:

Hea soovitus, hoiatus või ähvardus?
Ma vb olen paranoiline... Aga see on elu... Lähen päästan Aafrikas elevante ja salakütt laseb mu maha (arvatavasti ma ei suutnud ühtegi elevanti päästa ja suren asjatult) või võtan siin sõna ja arvatavasti saan vaid teada kellega on mul ühine arvamus ja tekitan inimesed, kes mulle vb järgmisel ühisüritusel nuga annavad, sest meie arvamused ei ühtinud (suht tühine asi, aga inimeste emotsioonid on võimsad asjad ja kiremõrvad on esikohal siiski kõige ees...)...

see on minu arvamus.... mitte mingil juhul ähvardus.
sellest lähtuvalt olen ka alati kui mingit jamaga kuskil tegeletakse kutsunud politsei. Ainus millest on kahju et need pätid( autoakende lõhkujad, kuusevargad ja muidu laamendajad) kelle politsei kinni on pidand ei ole peaaegu mingisugust karistust saanud...
mis puutub kroonilistesse kiiruseületajatesse siis arvan et asi teedel hakkaks muutuma siis kui karistused läheksid karmimaks. Rahaline trahv ei mõju. Aga mõjuks see kui sind võetakse ja näiteks 30 päevaks platele pannakse....arvan et see paneks nii mõnegi mõtlema. Nagu näha ei aita ka lubade äravõtmine... paljudel juhtudel sõidetakse lihtsalt /vahetatakse "sõbraga"auto ära..

Täiesti teemast eemale...
Naised ise oma iseseisvusega põhjustanud selle, et suur osa mehi on ebakindlad ja pidevalt end tõestamas nannipunnid ja kuna kooliharidus jääb neil tihti poolikuks, siis nende võime adekvaatselt ja objektiivselt asju analüüsida on kergelt öelda kehvake... kui me poleks rinnahoidjaid põletama kukkunud ja ülikoolides suure osa istekohti endale hõivanud, siis kirjutataks meile luuletusi ja lauldaks serenaade, sest me ise seda ei oskaks ja imetleksime kirjaoskusega meest ja ürgmehed jääks tähelepanuta... aga kuna naised on võtnud intelligentsema sugupoole koha endale, siis meestel ei jäägi muud üle kui tõestada, et nad on siiski veel füüsiliselt meist üle :D (palun võtke seda irooniaga ja ärge kukkuge lahmima, ma suudan naiste suhtes sama irooniline olla ja mulle meeldib arvata, et kõigis maailma hädades on süüdi naised :D ) :wack: ehk siis vb kui naised lõpetaks kõige suurema ürgemehe järgi ilastamise, samas aga olles ise sellised sarkasmist ja ülbusest läbi imbunud mõrrad, kes mehe enesekindluse kõikuma löövad, läheks veidi rahulikumaks ka liikluses :D

Just! Targad naised ongi tegelikult kõigis maailma hädades süüdi! Häbi-häbi - ise veel "intelligentsem sugupool".

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”