Tänav ongi päriselt ringrada! On ikka või?!!
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
Teema saab alguse Heleni ja Toomase liiklusõnnetuse arutelust. viide allpool.
Kuna teema on üldine (mõttetu ja ette planeeritud kihutamine tänaval), siis sai eraldatud omaette. Arikuleeritud avamused, seisukohad ja tsiviliseeritud arutelu on teretulnud, lahmimine ja ärapanemine mitte.
-
- Tsikkel: TL1K, TT600R, T7
- Tänanud: 20 korda
- Tänatud: 46 korda
Mitte ei tahaks seda teemat taas surkima hakata, aga http://www.tv3play.ee/play/312729/?autostart=true ja alates 3:50.
Nr märgist 01CJ (S1000RR, ÜV kuni 03.2013, Sõidukil puudub kehtiv korraline ülevaatus ) oli tehtud teibi abiga 81GJ...
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
Re: Tänav ongi päriselt ringrada! On ikka või?!!
See ülevvatus ei päästa ka enam kedagi.
Maailma lõpus on kohvik kes seal käinud on.
Re: Õnnetused mootorratastega
zorten22 kirjutas:Mitte ei tahaks seda teemat taas surkima hakata, aga http://www.tv3play.ee/play/312729/?autostart=true ja alates 3:50.
Nr märgist 01CJ (S1000RR, ÜV kuni 03.2013, Sõidukil puudub kehtiv korraline ülevaatus) oli tehtud teibi abiga 81GJ...
Et siis oli plaanitudki minna liiklusesse huiama ja hälvikuna sõitma, kui juba numbrimärk ära võltsiti?
Yerba kirjutas:zorten22 kirjutas:Mitte ei tahaks seda teemat taas surkima hakata, aga http://www.tv3play.ee/play/312729/?autostart=true ja alates 3:50.
Nr märgist 01CJ (S1000RR, ÜV kuni 03.2013, Sõidukil puudub kehtiv korraline ülevaatus) oli tehtud teibi abiga 81GJ...
Et siis oli plaanitudki minna liiklusesse huiama ja hälvikuna sõitma, kui juba numbrimärk ära võltsiti?
Milline neist rinkatüüpidest õige numbriga üldse sõidab??? Ja huiamas nad tänaval ju käivadki...
Nüüd mind süüakse elusalt vast...
-
- Tsikkel: Yamaha SuTenöör (XTZ900) 5PS
Jah selline suhtumine teeb meele mõrudaks...
Saatus saatuseks, aga lähed nö tüli norima siis see ka sulle vastavalt kätte maksab! Ikkagist ise süüdi...
Õigesti ütles ment... "mõelge enne", ja võtke asja üldkasutatavatel teedel rahulikult. Selliselt tuleks ikka rajal paugutada.
http://www.super-tenere.net/forum/xtz75 ... -xt900z-fi
5Okuus856üheksa
No siis terav kirves leidis kivi sellisel juhul. Eriti - minnes veel teadlikult sellisel viisil liiklusesse kihutama, et lausa numbrimärgi peab selleks käepäraste vahenditega ära muutma. Tõesti - järelikult sellest rajahõõrumisest jääb ikka väheks, et peab niimoodi tegema? Noojah. Adrenaliin leitud see kord. Lõplikult.
Süüakse ära või ei sööda, aga keegi peab tõe ka välja ütlema. Mitte RIPitama truualamlikult foorumis. Ühtsus on tore asi küll, aga mingi kindla piirini. Millest edasi ongi hall ala teemal, kes nimelt otsib, see ka leiab. Maailmalõpu kohviku.
Ja mina ei ole nõus sinna maailmalõpu kohvikusse minema, kui selline rajahunt juhtuks selga sõitma liikluses. Nii et - liiklus selles osas jälle puhtam.
-
- Tsikkel: ise tegin (doonor xv1100 yam)
Jagan su arvamust.
Kahjuks seda pilti näeb liiga tihti.
-
- Tsikkel: Jamaha VIBRAGO
- Tänatud: 2 korda
Yerba kirjutas:No siis terav kirves leidis kivi sellisel juhul. Eriti - minnes veel teadlikult sellisel viisil liiklusesse kihutama, et lausa numbrimärgi peab selleks käepäraste vahenditega ära muutma. Tõesti - järelikult sellest rajahõõrumisest jääb ikka väheks, et peab niimoodi tegema? Noojah. Adrenaliin leitud see kord. Lõplikult.
Süüakse ära või ei sööda, aga keegi peab tõe ka välja ütlema. Mitte RIPitama truualamlikult foorumis. Ühtsus on tore asi küll, aga mingi kindla piirini. Millest edasi ongi hall ala teemal, kes nimelt otsib, see ka leiab. Maailmalõpu kohviku.
Ja mina ei ole nõus sinna maailmalõpu kohvikusse minema, kui selline rajahunt juhtuks selga sõitma liikluses. Nii et - liiklus selles osas jälle puhtam.
sina pole mees kes tõde välja ütleb,sest see pole lihtsalt sinu asi.igaüks sõidab nagu ise tahab,kuna tahab ja millega tahab.mine menti tööle
-
- Tsikkel: GSF1250SA
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 14 korda
Ilgekepp kirjutas:sina pole mees kes tõde välja ütleb,sest see pole lihtsalt sinu asi.igaüks sõidab nagu ise tahab,kuna tahab ja millega tahab.mine menti tööle
Vabalt on ütleja. Nii kaua kui põmmpead liikluses teiste eludega riskivad on kõikidel õigus öelda.
Päris nii ka pole, et kohe ment ja puha.
Ma saan aru lihtsalt liikluses "hullamisest" (ja toetan ka tegelikult), aga kahjuks on selline ettevalmistus (numbrite muutmine jms) siiski raskendav ja kahjulik fakt, mis kipub tumestama seda esmapilgul traagilist õnnetust.
Ilgekepp kirjutas:sina pole mees kes tõde välja ütleb,sest see pole lihtsalt sinu asi.igaüks sõidab nagu ise tahab,kuna tahab ja millega tahab.mine menti tööle
Aa, kuskil on siis olemas üks eriline mees, kes tõde välja võib öelda? Noo, ma oletan et see oled ehk sina? Mis see tõde siis on?
Kas selline, et võiks vabalt ühel päeval tulla sulle ukse taha üks mees, kirves käes. Kuna igaüks käib relv käes ringi nii nagu ise tahab ja teeb selle relvaga nagu ise tahab ja kuna tahab. Ja kui see sulle ei meeldi, siis lähed menti tööle?
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
Õigus sõna võtta on kõigil isegi jalakäijal kes liikluses liigub,
aga see jutt ei pea enam teemaga paika seega vahetage omavahel edaspidi sõnumeid või siis tehke uus teema.
-
- Tsikkel: Suzuki BK1300
Yerba kirjutas:Aa, kuskil on siis olemas üks eriline mees, kes tõde välja võib öelda? Noo, ma oletan et see oled ehk sina? Mis see tõde siis on?
Kas selline, et võiks vabalt ühel päeval tulla sulle ukse taha üks mees, kirves käes. Kuna igaüks käib relv käes ringi nii nagu ise tahab ja teeb selle relvaga nagu ise tahab ja kuna tahab. Ja kui see sulle ei meeldi, siis lähed menti tööle?
Yerba ehk aitab su jõmmlusest. Nii eeskujulikusk ja seaduskuulekaks liiklejaks saamiseks kui sina seda oled on meil kõigil veel pikk tee minna. Mina tean neid inimesi ka kui ääretult rõõmsaid, toredaid ja tasakaalukaid inimesi. Elus paraku on nii, et teeme vahest valesid otsuseid, see on saatus. Eks aeg annab arutust, mis tegelikult juhtus.
Ja Yerba püüa natuke nüüd jalga puhata. Ja kui muud moodi aru ei saa siis mõtle selle kui mõni tegelane mõne sinu hukkunud sõbra teemal "enda arust tõde tuleb kuulutama".
Kena. Võltsime sõiduvahendite numbreid, sõidame ennast surnuks ja oleme toredad ja rõõmsameelsed seda tehes. Selle hukka mõistjaid nimetame jõmmideks. Kõik, kes ei ole meie poolt ja mõtlevad teistmoodi, on jõmmid. Kas ma pean sellest niimoodi aru saama?
Ma olen matnud oma sõpru, kes on liikluses hukkunud. Sellepärast ma olengi selline.. jõmm sinu maailma jaoks. Sallimatu, toores, tõe väljaütleja. Et ma ei peaks rohkem oma sõpru matma. Et ei peaks kedagi nii noorelt ja asjatult hukkunut matma.
Ja kes sa ise oled selline - ütlesid oma toredatele ja rõõmsameelsetele , et ärge kihutage, ärge tehke sigadusi? Kas ütlesid? Ütlesid?
-
Yerba kirjutas:Kena. Võltsime sõiduvahendite numbreid, sõidame ennast surnuks ja oleme toredad ja rõõmsameelsed seda tehes. Selle hukka mõistjaid nimetame jõmmideks. Kõik, kes ei ole meie poolt ja mõtlevad teistmoodi, on jõmmid. Kas ma pean sellest niimoodi aru saama?
Ma olen matnud oma sõpru, kes on liikluses hukkunud. Sellepärast ma olengi selline.. jõmm sinu maailma jaoks. Sallimatu, toores, tõe väljaütleja. Et ma ei peaks rohkem oma sõpru matma. Et ei peaks kedagi nii noorelt ja asjatult hukkunut matma.
Ja kes sa ise oled selline - ütlesid oma toredatele ja rõõmsameelsetele , et ärge kihutage, ärge tehke sigadusi? Kas ütlesid? Ütlesid?
Nähtavasti oled ikka väga kibestunud väike vanainimene. Anna minna kuuluta oma tõde edasi pista plakat kaela ja mine linnavahele.
Oh well. Ma olen üsna hüüdja hääl kõrbes. Ment, eeskujulik liikleja, seaduskuulelik liikleja ( kõlavad ühe motoinimese jaoks üsna solvavalt mõne meelest, eks ). Võite mu perse saata ja siit ära kustutada. I am done here.
Ärge mõelge ette, sõitke nagu tuju on ja jumal juhatab. Ja kui otsa saate, siis oli see kuri saatus ja halb õnn. Mitte kunagi ei ole see mõtlematus enda ja teiste elu peale.
Sellest te ka aru ei saa, et mul ei ole nende kahe hukkunu vastu probleemi. Vaid selle vastu, et nii tehakse nagu praegu tehtud oli. Ette mõtlemata. Andes oma elud selle kahe grammi adrenaliidi nimel veres.
Kui neljandal augustil oleks üks mu väga hea sõber ka mind kuulanud, siis oleks ta veel elus. Aga ei ole. Minu tegemata jätmine. Sest ma olen ju nii kuradi ment.
Perse.
-
Nimegakasutaja kirjutas:Nähtavasti oled ikka väga kibestunud väike vanainimene. Anna minna kuuluta oma tõde edasi pista plakat kaela ja mine linnavahele.
Neid väikeseid vanainimesi on siin veel.
-
Yerba kirjutas:Oh well. Ma olen üsna hüüdja hääl kõrbes. Ment, eeskujulik liikleja, seaduskuulelik liikleja ( kõlavad ühe motoinimese jaoks üsna solvavalt mõne meelest, eks ). Võite mu perse saata ja siit ära kustutada. I am done here.
Ärge mõelge ette, sõitke nagu tuju on ja jumal juhatab. Ja kui otsa saate, siis oli see kuri saatus ja halb õnn. Mitte kunagi ei ole see mõtlematus enda ja teiste elu peale.
Sellest te ka aru ei saa, et mul ei ole nende kahe hukkunu vastu probleemi. Vaid selle vastu, et nii tehakse nagu praegu tehtud oli. Ette mõtlemata. Andes oma elud selle kahe grammi adrenaliidi nimel veres.
Kui neljandal augustil oleks üks mu väga hea sõber ka mind kuulanud, siis oleks ta veel elus. Aga ei ole. Minu tegemata jätmine. Sest ma olen ju nii kuradi ment.
Perse.
Võta inimesed kokku ja tee koolitus kuidas ohutult liigeda, mitte ära haugu siin tagantjärgi. Tundub, et sa olid vist üks nendest molluskitest kes kaasa liikles, et tead tõde. Hetkel on kõigil vaid oletused mis juhtus. Aga kui oled teadlik tõest siis ehk astud läbi ja räägid tõe ära .
-
Nimegakasutaja kirjutas:Võta inimesed kokku ja tee koolitus kuidas ohutult liigeda, mitte ära haugu siin tagantjärgi. Tundub, et sa olid vist üks nendest molluskitest kes kaasa liikles, et tead tõde. Hetkel on kõigil vaid oletused mis juhtus. Aga kui oled teadlik tõest siis ehk astud läbi ja räägid tõe ära .
Numbri võltsimine, mis kiirusega vahele jäädes eeldab eest ära sõitmist ei ole eriline oletus.
-
Tonis_T kirjutas:Nimegakasutaja kirjutas:Võta inimesed kokku ja tee koolitus kuidas ohutult liigeda, mitte ära haugu siin tagantjärgi. Tundub, et sa olid vist üks nendest molluskitest kes kaasa liikles, et tead tõde. Hetkel on kõigil vaid oletused mis juhtus. Aga kui oled teadlik tõest siis ehk astud läbi ja räägid tõe ära .
Numbri võltsimine, mis kiirusega vahele jäädes eeldab eest ära sõitmist ei ole eriline oletus.
Vaata, et sa kungi seda ei tee ja kiirust ei ületa.
-
Nimegakasutaja kirjutas:Tonis_T kirjutas:Nimegakasutaja kirjutas:Võta inimesed kokku ja tee koolitus kuidas ohutult liigeda, mitte ära haugu siin tagantjärgi. Tundub, et sa olid vist üks nendest molluskitest kes kaasa liikles, et tead tõde. Hetkel on kõigil vaid oletused mis juhtus. Aga kui oled teadlik tõest siis ehk astud läbi ja räägid tõe ära .
Vaata, et sa kungi seda ei tee ja kiirust ei ületa.
Numbrit pole tõesti kunagi võltsinud ja ei kavatse ka. Päris patust puhtad pole kiiruse osas mitte keegi. Kas või linnas liiklusvooluga kaasa minnes sõidetakse tihti kiiremini kui lubatud. Küsimus ei ole siin selles, et kas vahest kiirus läheb natuke üle või mitte. Võltsitud numbriga liiklusesse minek on juba ikka teine tase ja eeldab mõttelaadi, et politsei eest tuleb igal juhul ära sõita. Need on ikka kaks väga erinevat asja. Praegu läks suhteliselt hästi, et ainult mootorrattal olevad inimesed hukka said. Sellega ei arvestata, et tihti võetakse ilmsüüta inimesed ka kaasa.
-
- Tsikkel: Jamaha VIBRAGO
- Tänatud: 2 korda
Yerba kirjutas:Kena. Võltsime sõiduvahendite numbreid, sõidame ennast surnuks ja oleme toredad ja rõõmsameelsed seda tehes. Selle hukka mõistjaid nimetame jõmmideks. Kõik, kes ei ole meie poolt ja mõtlevad teistmoodi, on jõmmid. Kas ma pean sellest niimoodi aru saama?
kui vaja võltsime mida iganes et sõita,saame surma kui nii on vaja ja on saadud ka,lihtsalt mees see pole sinu asi kuradi delfi kommentaatos my asss
-
- Tsikkel: BMW R1200GS
- Tänatud: 1 kord
Vaadake seda: http://www.islandmix.com/backchat/f6/no ... ke-195124/
Huvitav kui suur kiirus pidi olema?
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
Ilgekepp kirjutas:Yerba kirjutas:Kena. Võltsime sõiduvahendite numbreid, sõidame ennast surnuks ja oleme toredad ja rõõmsameelsed seda tehes. Selle hukka mõistjaid nimetame jõmmideks. Kõik, kes ei ole meie poolt ja mõtlevad teistmoodi, on jõmmid. Kas ma pean sellest niimoodi aru saama?
Ja kes sa ise oled selline - ütlesid oma toredatele ja rõõmsameelsetele , et ärge kihutage, ärge tehke sigadusi? Kas ütlesid? Ütlesid?kui vaja võltsime mida iganes et sõita,saame surma kui nii on vaja ja on saadud ka,lihtsalt mees see pole sinu asi kuradi delfi kommentaatos my asss
+1.
-
Ilgekepp kirjutas:Yerba kirjutas:Kena. Võltsime sõiduvahendite numbreid, sõidame ennast surnuks ja oleme toredad ja rõõmsameelsed seda tehes. Selle hukka mõistjaid nimetame jõmmideks. Kõik, kes ei ole meie poolt ja mõtlevad teistmoodi, on jõmmid. Kas ma pean sellest niimoodi aru saama?
Ja kes sa ise oled selline - ütlesid oma toredatele ja rõõmsameelsetele , et ärge kihutage, ärge tehke sigadusi? Kas ütlesid? Ütlesid?kui vaja võltsime mida iganes et sõita,saame surma kui nii on vaja ja on saadud ka,lihtsalt mees see pole sinu asi kuradi delfi kommentaatos my asss
Just nii. Sõidetakse surnuks ja on kõik normaalne. Võtan sikkli võltsin, jauran ja arvan, et kõik muud on idikad, sõidan su lapse surnuks ja elu on lill eksole.
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
sõidan ennast või sõidan sinu on 23 eri asja. Point on kommentaariumis targutamises. Kõigil on kogemusi.
Ja miks sul "Tegija kannab kiivrit" kirjas on
Yerba kirjutas:Oh well. Ma olen üsna hüüdja hääl kõrbes. Perse.
Sa ei ole üksi. Sama siin.
-
Pihelgas kirjutas:sõidan ennast või sõidan sinu on 23 eri asja. Point on kommentaariumis targutamises. Kõigil on kogemusi.
Juhuse asi. See kord sedasi, teine kord teisiti.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.