Tänav ongi päriselt ringrada! On ikka või?!!
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Kawasaki ZZR600E/94
- Tänanud: 1 kord
Re: Tänav ongi päriselt ringrada! On ikka või?!!
allan777 kirjutas:Lugedes siin enamuse kahjurõõmust, õelusest, väiklusest, rumalusest jne tingitud postitusi, ei hakka pikka jutt ajama vaid ütlen otse -
MINGE PERSE KURADI TAANDARENENUD MORAALIJÜNGRID!
Ahah, nii kohe ongi vä? Minu arust tohmanitele, kes ei saa aru, et nad ei ole teedel üksi liiklemas, tulebki moraali lugeda (mõnel ekstreemsemal juhul ehk tuleb ka ajutiselt võtmed ära võtta või kõige hullemal juhul lõuga anda). Kahjurõõm ning parastamine kellegi avarii puhul, ja eriti veel hukkunutega avarii puhul, ei ole mõistagi absoluutselt kohane, kuid kui avariisse sattunu on omalt poolt andnud 150%, et selline asi juhtuks, siis näpuviibutus on siiski omal kohal. Kõik siin kirume kaubikujuhte, jeebimehi, vana Ladaga sõitvaid penskareid jne jne - et vaata mis ta kuradi m*nn nüüd tegi - kuid miks siis nemad ei või "sõita nii nagu meeldib ja pole kellegi teise asi, rsk!"?
P.S. Perse ei lähe. Ei ole sellise orientatsiooniga.
allan777 kirjutas:Lugedes siin enamuse kahjurõõmust, õelusest, väiklusest, rumalusest jne tingitud postitusi, ei hakka pikka jutt ajama vaid ütlen otse -
MINGE - seda peaks võtma kui soovitust liikuda millegi suunas (mõni objekt vms)
PERSE - ehk siis istmik, suurel osal meestest on istmikufetiš, seega ei saa pahaks panna kui nad sinna tihti ja valimatult inimesi kutsuvad
KURADI - religioosse alatooniga sõna, mis peaks inimestest, kellele see suunatud, tegema võrdsed kurjuse kehastusega, selle sõna tõsiselt võtmiseks peaks endale tunnistama ka jumala olemasolu
TAANDARENENUD - eeldab, et ollakse kursis eelneva arengutasemega, ehk siis on väga laialdase tutvusringiga inimene, kes on kursis nende inimeste arenguga läbi aja ja samas julgeb oma tuttavaid nende vaimse võimekuse languse puhul avalikult halvustada, või on tegemist oma ala spetsialistiga, kes loeb inimeste arengutaset välja nende postitusest (arva mida ma sinu postitusest välja loen sellisel juhul, kui sa suudad objektiivne olla)
MORAALIJÜNGRID - ehk siis kõlbluse vaimustatud pooldaja... see isegi ei kõla kuidagi halvustavalt... häbi ei tohiks ka olla kui keegi sind nii nimetab, pigem teeb see ju head meelt, et on õigesti mõistetud seisukohti, see on ju lausa meelitus ja paneb ütlema "oh mis sa nüüd, ega ma nii korralik ka ei ole !"
Kohutavalt palju konflikte ühes imelihtsas lauses... Kohutavalt lihtne on lihtsalt sõnu ritta seada ja nendes puudub igasugunegi mõte... Vihastada selle peale, et aru ei saa õigesti, mida keegi silmas on pidanud... Wtf hõisakem kõik koos hurraa kui tsiklimees end supermänniks peab jumala eest ärgem julgegem riivata suurte meeste ego las nad teevad, mis tahavad...
Ja kindlasti ei oska sa midagi muud vastata kui mingi labase sõimuga või külajuttude levitamisega... ja sa oma postitusega andsid juba põhjust arvata, et sa pole kindlasti taandarenendu, sest mingit arengut su puhul toimunud polegi...
Palun pange mind filtrisse!! Ma ei suuda kuidagi end eemal hoida idiootidele moraalilugemisest!!
-
maruliis kirjutas:Ain kirjutas:maruliis kirjutas:Hea soovitus, hoiatus või ähvardus?
Ma vb olen paranoiline... Aga see on elu... Lähen päästan Aafrikas elevante ja salakütt laseb mu maha (arvatavasti ma ei suutnud ühtegi elevanti päästa ja suren asjatult) või võtan siin sõna ja arvatavasti saan vaid teada kellega on mul ühine arvamus ja tekitan inimesed, kes mulle vb järgmisel ühisüritusel nuga annavad, sest meie arvamused ei ühtinud (suht tühine asi, aga inimeste emotsioonid on võimsad asjad ja kiremõrvad on esikohal siiski kõige ees...)...see on minu arvamus.... mitte mingil juhul ähvardus.
sellest lähtuvalt olen ka alati kui mingit jamaga kuskil tegeletakse kutsunud politsei. Ainus millest on kahju et need pätid( autoakende lõhkujad, kuusevargad ja muidu laamendajad) kelle politsei kinni on pidand ei ole peaaegu mingisugust karistust saanud...
mis puutub kroonilistesse kiiruseületajatesse siis arvan et asi teedel hakkaks muutuma siis kui karistused läheksid karmimaks. Rahaline trahv ei mõju. Aga mõjuks see kui sind võetakse ja näiteks 30 päevaks platele pannakse....arvan et see paneks nii mõnegi mõtlema. Nagu näha ei aita ka lubade äravõtmine... paljudel juhtudel sõidetakse lihtsalt /vahetatakse "sõbraga"auto ära..Täiesti teemast eemale...
Naised ise oma iseseisvusega põhjustanud selle, et suur osa mehi on ebakindlad ja pidevalt end tõestamas nannipunnid ja kuna kooliharidus jääb neil tihti poolikuks, siis nende võime adekvaatselt ja objektiivselt asju analüüsida on kergelt öelda kehvake... kui me poleks rinnahoidjaid põletama kukkunud ja ülikoolides suure osa istekohti endale hõivanud, siis kirjutataks meile luuletusi ja lauldaks serenaade, sest me ise seda ei oskaks ja imetleksime kirjaoskusega meest ja ürgmehed jääks tähelepanuta... aga kuna naised on võtnud intelligentsema sugupoole koha endale, siis meestel ei jäägi muud üle kui tõestada, et nad on siiski veel füüsiliselt meist üle(palun võtke seda irooniaga ja ärge kukkuge lahmima, ma suudan naiste suhtes sama irooniline olla ja mulle meeldib arvata, et kõigis maailma hädades on süüdi naised
)
ehk siis vb kui naised lõpetaks kõige suurema ürgemehe järgi ilastamise, samas aga olles ise sellised sarkasmist ja ülbusest läbi imbunud mõrrad, kes mehe enesekindluse kõikuma löövad, läheks veidi rahulikumaks ka liikluses
Just! Targad naised ongi tegelikult kõigis maailma hädades süüdi! Häbi-häbi - ise veel "intelligentsem sugupool".
-
maruliis kirjutas:allan777 kirjutas:Lugedes siin enamuse kahjurõõmust, õelusest, väiklusest, rumalusest jne tingitud postitusi, ei hakka pikka jutt ajama vaid ütlen otse -
PERSE - ehk siis istmik, suurel osal meestest on istmikufetiš, seega ei saa pahaks panna kui nad sinna tihti ja valimatult inimesi kutsuvad
KURADI - religioosse alatooniga sõna, mis peaks inimestest, kellele see suunatud, tegema võrdsed kurjuse kehastusega, selle sõna tõsiselt võtmiseks peaks endale tunnistama ka jumala olemasolu
TAANDARENENUD - eeldab, et ollakse kursis eelneva arengutasemega, ehk siis on väga laialdase tutvusringiga inimene, kes on kursis nende inimeste arenguga läbi aja ja samas julgeb oma tuttavaid nende vaimse võimekuse languse puhul avalikult halvustada, või on tegemist oma ala spetsialistiga, kes loeb inimeste arengutaset välja nende postitusest (arva mida ma sinu postitusest välja loen sellisel juhul, kui sa suudad objektiivne olla)
MORAALIJÜNGRID - ehk siis kõlbluse vaimustatud pooldaja... see isegi ei kõla kuidagi halvustavalt... häbi ei tohiks ka olla kui keegi sind nii nimetab, pigem teeb see ju head meelt, et on õigesti mõistetud seisukohti, see on ju lausa meelitus ja paneb ütlema "oh mis sa nüüd, ega ma nii korralik ka ei ole!"
Maruliis!
Seda lauset tuleks lingvistilise analüüsi käigus vaadata siiski maksimaalselt kaheks osaks jagatuna 1. "minge perse" ja 2. "kuradi taandarenenud moraalijüngrid".
Minge perse ei vaja erilist kommentaari - see on selgelt halvustav ja, kuna allan777 (kasutajanimi kunagise peedimargi järgi vist?) on vähemalt alfaisane kuubis, kelle jaoks igasugune homovärk on kindlasti ülim jälkus, siis on igasugused persega seotud teemad ja sinna sisenemised tema jaoks ülim karistus, mida kellelegi soovida. No on selline vaene fantaasiamaailm inimesel, mis parata.
Kuradi taandarenenud moraalijüngrid - selle puhul on asi keerulisem. Osati nagu tundub, et inimesel on kahju, et näpuviibutajad on moraalijüngritena taandarenenud. Kas tema arust tuleks siis viibutada mitte näppu vaid hoopis kaigast, seda nii lühikesest sõnavõtust kahjuks ei selgu. Teine variant on muidugi võtta omaks allan777 ülikõrged ja vääramatud moraalistandardid. Hari meid veel Suur juht ja õpetaja, kuidas olla ülimalt moraalne - kas alustuseks piisab sellest, kui kõik foorumlased kord päevas kuhugi karvasesse saata?
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
iRide kirjutas:Minge perse ei vaja erilist kommentaari - see on selgelt halvustav
Tegelikult ei ole halvustav. Antud juhul palutakse viisakalt teietades perset lahkuda, kirjaveana puudub koma- "MINGE (minge ära, minge edasi) , (väga austatud) PERSE!" Rektaalavausse suunamisel oleks pidanud kasutama sisseütlevat käänet, mille lõpp on teatavasti SSE, seega PERSSE.
iRide kirjutas:maruliis kirjutas:allan777 kirjutas:Lugedes siin enamuse kahjurõõmust, õelusest, väiklusest, rumalusest jne tingitud postitusi, ei hakka pikka jutt ajama vaid ütlen otse -
MORAALIJÜNGRID - ehk siis kõlbluse vaimustatud pooldaja... see isegi ei kõla kuidagi halvustavalt... häbi ei tohiks ka olla kui keegi sind nii nimetab, pigem teeb see ju head meelt, et on õigesti mõistetud seisukohti, see on ju lausa meelitus ja paneb ütlema "oh mis sa nüüd, ega ma nii korralik ka ei ole!"
Maruliis!
Seda lauset tuleks lingvistilise analüüsi käigus vaadata siiski maksimaalselt kaheks osaks jagatuna 1. "minge perse" ja 2. "kuradi taandarenenud moraalijüngrid".
Minge perse ei vaja erilist kommentaari - see on selgelt halvustav ja, kuna allan777 (kasutajanimi kunagise peedimargi järgi vist?) on vähemalt alfaisane kuubis, kelle jaoks igasugune homovärk on kindlasti ülim jälkus, siis on igasugused persega seotud teemad ja sinna sisenemised tema jaoks ülim karistus, mida kellelegi soovida. No on selline vaene fantaasiamaailm inimesel, mis parata.
Kuradi taandarenenud moraalijüngrid - selle puhul on asi keerulisem. Osati nagu tundub, et inimesel on kahju, et näpuviibutajad on moraalijüngritena taandarenenud. Kas tema arust tuleks siis viibutada mitte näppu vaid hoopis kaigast, seda nii lühikesest sõnavõtust kahjuks ei selgu. Teine variant on muidugi võtta omaks allan777 ülikõrged ja vääramatud moraalistandardid. Hari meid veel Suur juht ja õpetaja, kuidas olla ülimalt moraalne - kas alustuseks piisab sellest, kui kõik foorumlased kord päevas kuhugi karvasesse saata?
Su jutus võib terake tõtt olla. Ehk tõesti soovitakse näha rohkem pealehakkamist kõlbluse levitamises bikeris Ma pean vabandama siin kohal, et ei suutnud näha tõde selles lauses... vabandan oma piiratud silmaringi pärast
Aga jah, kui persel paluti lahkuda... siis vabandan ka selle eest, et eeldasin, et inimene tegi trükivea (ise teen neid tohutult)...
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Mis, teil pole tööl midagi teha ve? Vatrate siin juba parajat jura ja püüate verbaalselt teisi põlvili ajada.
Rahunege maha ja mõelge parem, kuhu sõita ja kuidas mõnusamalt jaanipäeva veeta!
Ja sõitke nii, et kõikidel oleks teepeal ruumi! Nii lihtne see ongi.
Klge kui energiat palju siis tuleb seda targal ära kasutada. Mul on mure... Loodan et saan abi. Teen uue teema tehnilisse mis ei ole seotud tsiklitega küll kahjuks aga minu igavene liikurmasin on hädas... Nimelt olen oma aju katki teinud nii palju kui seda üldse olemas on. Mul on Ford Focus (palun mitte naerda) aasta on 2008,9 1,6 diisel (palun veelkord mitte naerda). Sellega on siis selline jama, et aku tuli põleb aga ära ei kustu akuraibe ka tühjaks ei lähe mingis kohas nimetame teda spetsialistiks uuris kaks päeva ja andis auto sama targalt tagasi ka tema mõistus oli otsas. lisan lingi teemasse kes tahab veits kaasa mõelda siis tere tulemast sinna.
Ja ohtudest rääkides vaadake enne sõitma minnes rehvid üle ja piduri voolikdu. Laupäeval olin garaazhis sõbraga kui ta tuli oli näost valge. Kui ta mulle näitas siis aru kohe ei saanud aga mõlemalt poolt oli rehv mõrane ümberringi iga 5 cm tagant... Tõstsime masina gaaraazhi ja sinna ta jäi ootama uut esirehvi. Ei noh jummala kogemata sai märgatud, mõrad nägid välja nagu mustri pikendused ja veel niis ügavad, et võtme ots mahtus sisse. Kui masina sisse ajasime vaatasin ta uusi voolikuid mis ta pani endale (vahetas armeeritute vastu välja) selgus, et ühest kohast oli polt lahti kruinud end ja õrnalt lasi õli välja. Lisan veel nii palju, et muster oli ise ilus. Rehv oli 2,natuke hooaega sõitnud. Plaan oli seda ka mingi hetk vahetada aga nagu alati mingi hetk
-
- Tsikkel: k5 1kg.
Re: Õnnetused mootorratastega
susla kirjutas:Vaadakae te kõik kirikuõpetajad ja +1-d, kes te kärbeste õiguse eest võitlete, et pastorid on need kõige suuremad lastepilastajad.
Esiteks kes ütles et kiirus oli suurem? Kes ütles et liikluseeskirju rikkus? Kes ütles et sõiduvõtted olid valed? Kes ütles et enda süü läbi õnnetus juhtus?
Te kõik targutajad, kellele peaks kunagi lennukist allakukkuv külmunud s*** pähe sadama, siis ma võtan teema üles ja hakkan rääkima teemal. . . miks kõnniti tänaval ilma kiivrita ja et korralikud inimesed istuvad kodus jne jne jne.
Jobud olete ja selleks jäätegi! Palju õnne.
(Y)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.