Tänav ongi päriselt ringrada! On ikka või?!!

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Psaiko
Tsikkel: R1
Kontakt:

Re: Tänav ongi päriselt ringrada! On ikka või?!!

Lugemata postitus Postitas Psaiko »

maruliis kirjutas:

Ei ole mees, naine, 26, lapsi pole ja vist ei sünnita ka... amet, põllumajandustootjast spetsialist ja taskuraha teenin IT valdkonnas...

Aga nagu aru saada, siis ammu teada tuntud teema kihutajatest ja nende ägedatest numbrituuningutest on saanud reaalse tagajärje ja nüüd me sel teemal ei räägi sest see tagajärg on nii "VALUS" mingitele tegelastele?

Tule räägi mulle, et sa oled nii kõva "mutt", kui seda õnnestust poleks olnud ja nii valusal moel avaldunud, et mingi seltskond käib sõitmas "tehtud" reg.nr. ja sa oleksid sinna seltskonda juhtunud, siis oleksid sa siia tulnud kella taguma, et näete sellised ja sellised tegid seda ja seda ja neil oli see ja see!
Oled endas kindel???

Sa teadsid seda numbrituuningu teemat enne? Ma sain aru, et sa oleksid pidanud sellest teavitama, sest nii peab ju tegema!!! Endal süüd tunned, et numbrituuningutega kihutajad surma said?

teeme nüüd nii, et kui on mingi mõtetu "aga ma ju ütlesin" teema või targutus, siis hoiame kirjutamiskihku kinni ja kanaliseerime selle sõitmisse

Viimati muutis Psaiko, 14 Juun 2013, 02:13, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Maruliis
Tsikkel: Kawasaki kx250f

Lugemata postitus Postitas Maruliis »

Psaiko kirjutas:
maruliis kirjutas:

Ei ole mees, naine, 26, lapsi pole ja vist ei sünnita ka... amet, põllumajandustootjast spetsialist ja taskuraha teenin IT valdkonnas...

Aga nagu aru saada, siis ammu teada tuntud teema kihutajatest ja nende ägedatest numbrituuningutest on saanud reaalse tagajärje ja nüüd me sel teemal ei räägi sest see tagajärg on nii "VALUS" mingitele tegelastele?

Tule räägi mulle, et sa oled nii kõva "mutt", kui seda õnnestust poleks olnud ja nii valusal moel avaldunud, et mingi seltskond käib sõitmas "tehtud" reg.nr. ja sa oleksid sinna seltskonda juhtunud, siis oleksid sa siia tulnud kella taguma, et näete sellised ja sellised tegid seda ja seda ja neil oli see ja see!
Oled endas kindel???

Miks sa arvad, et ei oleks. Olen selleks piisavalt kibestunud... Oot ma olen ainus, kes teab, et igasugu toredaid võtteid on selleks, et oma numbri varjata või? Vaevalt, see et konkreetne ratas nii "proffi" tuuningut kandis, seda ma küll ei teadnud... Lihtsalt kaastunne kadus nagu paljudel, peale TV3 uudiseid...

Viimati muutis Maruliis, 14 Juun 2013, 17:48, muudetud 1 kord kokku.
real agraarbaikerbeib - see on siis maakast mootorratast omav tütarlaps, kellel on suu mmm-i asemel õlut täis
Kasutaja avatar

tramm66
Tsikkel: gixxer
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tramm66 »

Mul tekkis üks selline küsimus mille vastus mind tglt ei huvitagi - mille üle siin õigupoolest vaieldakse?

Viimati muutis tramm66, 14 Juun 2013, 02:20, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Maruliis

tramm66 kirjutas:

Mul tekkis üks selline küsimus mille vastus mind tglt ei huvitagi - mille üle siin õigupoolest vaieldakse? Vastused võite endale näiteks otse perse panna.

Anaali ei harrasta aga võin sulle oma vastusega appi tulla...

real agraarbaikerbeib - see on siis maakast mootorratast omav tütarlaps, kellel on suu mmm-i asemel õlut täis
Kasutaja avatar

tramm66
Tsikkel: gixxer
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tramm66 »

Kogu see teema on nii täpselt samasugune nagu see rumm mida ma praegu joon - no kes krt tuli mõttele villida arooniasitamaitseline pask mis veel takkatipuks suu paksuks teeb. Aga näed ikka joon seda paska edasi ja loen seda paska siin ka samamoodi edasi.

Kasutaja avatar

Maruliis

tramm66 kirjutas:

Kogu see teema on nii täpselt samasugune nagu see rumm mida ma praegu joon - no kes krt tuli mõttele villida arooniasitamaitseline pask mis veel takkatipuks suu paksuks teeb. Aga näed ikka joon seda paska edasi ja loen seda paska siin ka samamoodi edasi.

Ma tarbin siiski paremat juba mitmes mitmes hele õlu läheb ja saunas sai mõtteid kogutud ja jutt on siin pask vaid neile kes ise käivad tänaval kõvatamas :) ehk siis sulle ka ma vaid oletan... ja teema ammu juba ju ei ole hukkunutest vaidi kõigist idiootidest kes käivad tänaval kõvatamas ja selleks lausa spets valmistuvad :D

Kasutaja avatar

Madman2
Tsikkel: Honda CBR 900RR '99

Lugemata postitus Postitas Madman2 »

tramm66 kirjutas:

Need on masohhismi tundemärgid juba... :)

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

Ma saan aru, et foorumis on jube hea vahetevahel auru välja lasta ja omavahel sõimelda. Ehk aga valiks teise teema ja põhjuse, mille juures seda teha?
Juba teist päeva vaatan ja mitte mu**igi pole siin muutunud - kõik lahmivad ja muutuvad järjest isiklikumaks. Veits mõttetu. Isegi mitte ei pane enam nukralt muigama, teate.

Või siis toon teile poksikindad ja läheme korraldame auruväljalaskmislaupäevaku kuskil? Teise paari kindaid peab keegi teine hankima.

Kasutaja avatar

õemehe õemees
Tsikkel: Freewind

Lugemata postitus Postitas õemehe õemees »

Võin kinnitada, et piiride kompamine lõppeb varem või hiljem kukkumisega. Mul on endal kümmekond mudainglit kirjas, mõned lumeinglid ja kaks asfaldikontaktigi. Jätaks sellised närvikõdi otsimised sinna, kus kõrvalisi inimesi vähem sagimas ja piirduks üldkasutatavatel teedel lihtsalt sõitmisega.

PS. Hea inimene on see, kes ei hooli nägemist segavast palgist oma silmas, kui ligemese silmast pindu on vaja märgata.

PPS. 33, kaks last, hetkel veel abielus ja ehitusinsener.

Ma saan aru, et laibarauad antakse siis, kui end peaaegu surnuks sõidad, aga kas kukkumispunne antakse ka stiili eest, või lihtsalt iga korra eest üks?

isonts
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas isonts »

37, 1laps, abielus, riigisektor
Teemast nii palju, et nähes linnatänaval paugutajat valdavad mind erinevad mõtted.
1.t*** on ikka vaja idioodil paugutada keset liiklust
2.Võiks käna panna, saaks „õiglase“ palga
3.Ägedalt tõstis nokka
4.Aga võiks ikkagi ennast hunnikusse keerata
Ei pretendeeri aasta „heainimhinge“ auhinnale. Olen näinud linnavahel „paugutajaid“ sõitmas ja paar korda ka kukkumas. Jee paras ja väike aplaus. Järgmine kord tuleb ehk paremini välja.
Üks tegu viib teiseni ja kõikidel tegevustel on ka oma loogiline lõpp. Katsuge mõista, millal lõpp algab ja mõelge hoolega järele, kas tasub alustada.
Pärast on kõigil tegelikult väga halb olla.

Kasutaja avatar

Erkki
Tsikkel: Aprilia RSV 1000 R

Lugemata postitus Postitas Erkki »

maruliis kirjutas:

Miks ei muutu, kui su sõber on selline "idioot" siis vaid üks kõne ja ta saab oma õppetunni enne kui end surnuks sõidab... ehk siis kõik on meie endi kätes... mina olen oma sõpradele 110 helistanud kui nad on arvanud et joobes peaga on äge sõitma minna (mul on suht ükskõik mida nad sel hetkel minust arvavad ja ma tean et 20 aastat hiljem vb nl alles koidab et ma käitusin õigesti), ja ma arvan et ka mingile ilgemale "rinakmehele" ilma mingi süümekata saadaks politsei kaela, jah kui tal just ei ole hea tuttav seal ametis, siis on keerulisem... ehk siis ignorantsus on see mis laseb idiootidel võimutseda...

Ma sõidan ka ringrada aga tavaliikluses sõidan nii nagu peab ehk siis reeglite kohaselt kui ma aruharva üldse tsikkliga liiklusesse lähen.
Ma ei õigusta hukkunu teguviisi mitte mingil moel ja ei kiida seda heaks...ma lihtsalt ütlen, et siin foorumis sellest jagelemisest ei muutu mitte midagi. Kõik algab ikka inimesest endast, see on kahjuks muutumatu fakt!
See on hea, et sa oled üritanud oma joobes sõpru peatada ja neid tagasi maapeale toonud aga ma usun, et sind ka ei jagu igale poole ja igale oma sõprade üritusele kus on võimalus, et keegi tahab sõitma minna. Kes siis neid päästab?
Ps, olen ise ka sõpradelt võtmeid käest võtnud ja pole enne tagasi andnud kui alkomeeter näitab kolme nulli aga s**t lugu on see, et alati on tulemas järgmine nädalavahetus...

Kasutaja avatar

jazz1

Lugemata postitus Postitas jazz1 »

isonts kirjutas:

37, 1laps, abielus, riigisektor
Teemast nii palju, et nähes linnatänaval paugutajat valdavad mind erinevad mõtted.
1.t*** on ikka vaja idioodil paugutada keset liiklust
2.Võiks käna panna, saaks „õiglase“ palga
3.Ägedalt tõstis nokka
4.Aga võiks ikkagi ennast hunnikusse keerata
Ei pretendeeri aasta „heainimhinge“ auhinnale. Olen näinud linnavahel „paugutajaid“ sõitmas ja paar korda ka kukkumas. Jee paras ja väike aplaus. Järgmine kord tuleb ehk paremini välja.
Üks tegu viib teiseni ja kõikidel tegevustel on ka oma loogiline lõpp. Katsuge mõista, millal lõpp algab ja mõelge hoolega järele, kas tasub alustada.
Pärast on kõigil tegelikult väga halb olla.

Posititus, mille sisu hakkas tugevalt häirima...
Kus on ikka mõnes pirakas kahjurõõm olemas. Mida sa selliste mõtete projekteerimisega omaarvates saavutad?
Sa arvatavasti ei usu, aga sellise suhtumisega kütad sa teistepoolt sama suhtumist ka endale. Pärast on "öääää", kolleegid kiusavad. Ise oled samasugune inimene nagu enamus. Samamoodi oma "heade" ja "halbade" külgedega. See, et sa nüüd ise end linnasliigeldes vagusi hoiad aga võimaluse korral näpuga näitama ning parastama hakkad, ei tee sind paremaks inimeseks kui need, kes nokka tänaval lasevad. Siin kumab kadedust, et sa oma peas pole täpselt selgusele jõudnud, kuidas täpselt käituda kui teised seda teavad. Eelistad sisemiselt kaasaelada, et "näe, kui lahe noka tõste" aga mõistusega surud selle emotsiooni alla ja asendad, et "näe kui hoolimatu kaasliiklejate suhtes".
Miks sa arvad, et sa pead olema see, kes teab mis see "õiglane" palk täpselt on? See ei ole vajalik. Samamoodi nagu seda kibestumist enda sees hoida.

aga kuna on reede ja päike väljas säramas, siis arvan, et tasuks sellest kehvast suusailmast viimast võtta. Rõõmu ja rohkem sallivust algavaks nädalavahetuseks. Ka sulle isonts

Kasutaja avatar

bitter
Tsikkel: EXC400
Tänanud: 105 korda
Tänatud: 97 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bitter »

45, 2 last, abielus, ettevõtja.
Kui siin üks äärmus arvab, et "sõidan nagu tahan ja pole kellegi asi", siis minu poolehoid kuulub kindlalt Yerbale. "Nagu tahan" sõitke suletud radadel aga mitte avalikel teedel!

Vastuseks neile, kes arvavad, et see arutelu siin emmigi ei muuda - muudab ikka küll! Iga mõte, mis me mõtleme ja ütleme, muudab midagi meis endis ja meie ümber.
Näiteks mind, kes ma tsikliga avalikest teedest peamiselt vaid risti üle sõidan ja liikluses autoroolis olen, pani mõtlema! Selles suunas, et "ära ole nii tormakas, ära tee nii napikaid vasakpöördeid, püüa arvestada sellega, et suvalisest suunast võib ilmuda (kaugelt illegaalse kiirusega) "sõidan nagu tahan - mees". Suvalise põõsa tagant võib minu rajale hüpata marjuline mammi või tema vallalepääsenud lapselaps jne.

Tänav ei ole ringrada

Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 88 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

Ja see õnnetus oleks ju kindlasti olnud olemata kui oleks seal olnud mingi teine reg nr taga - see ongi teie arvates õnnetusepõhjus v ? Kuradi debiilikud!
ilmselt sellep ma polegi tänaval kukkunud,et mul pole olnud feik nrit rattal taga - jumala haiged olete ikka!!

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

Mart, 23, 3 naist 0 last, laojuhtaja.

Mina ei suuda tänaval sõita, kihutan meeletult ja teen lollusi. Hetkel olen tänavatelt end suutnud võõrutada 4 aastat...kus mu medal on?
Nõustun Bitteriga selles osas, et see arutlus siin loob päris suure eeskuju uutele tulijatele, kes arvavad, et kihutamine on sitaks äge ja mida kiiremini sõidad seda kõvem mees motomaailmas oled. Nähakse, et pigem on vastupidi ja ühtekuuluvuse vajaduse rahuldamiseks siiski ei kihutata, et teistele tsiklistidele midagi näidata. Neid eputajaid piirab see päris kõvasti, kui poolehoid puudub.

Samas ei ole ilus kadunutest taga rääkida ja tagasi ei too see arutelu kedagi aga võib-olla jääb siiski mõni uus "minemata". Ei tasuks siin teemas nii vaenulikult kirjutada ja olla veidi lugupidavam, sest kõik mis siia kirjutatakse kehtib meie kõigi kohta, sisse arvatud hukkunud.

Kasutaja avatar

Säga
Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Säga »

t***, nah, misasja te jaurate selle teema ümber. polnd see paarike ei esimene ega ka viimane, kes niimoodi oma kiiremad sõidud lõpetasid.
Kahju, kurb ja s**t lugu on see kahtlemata, aga mis teha, elu peab minema edasi.
Ja üldiselt ongi nii, et kui saatust narrida karistatud saada, siis pole nagu kellegile kurta mittekuimidagi.
Kui nüüd vaadata seda ametliku versiooni poolt, siis selline asi oleks võinud ka juhtuda tavalisest maanteekiirusest aeglasemini sõites ükskõik kellega.
tehniline rike on ikkagist tehniline rike ja pidi see vasja oma autoga just samal ajal seal sõitma.

minu poolt aamen

SYLB
Kasutaja avatar

Teema algataja
Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1093 korda
Tänatud: 1098 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

reimps kirjutas:

Ma saan aru, et foorumis on jube hea vahetevahel auru välja lasta ja omavahel sõimelda. Ehk aga valiks teise teema ja põhjuse, mille juures seda teha? Juba teist päeva vaatan ja mitte mu**igi pole siin muutunud - kõik lahmivad ja muutuvad järjest isiklikumaks. Veits mõttetu. Isegi mitte ei pane enam nukralt muigama, teate. Või siis toon teile poksikindad ja läheme korraldame auruväljalaskmislaupäevaku kuskil? Teise paari kindaid peab keegi teine hankima.

Reimps, mis juhtus? Foorum ongi ju see koht, kus arutada. Suur hulk kodanikke sooviks, et arutelu lõpeks ja inimesed koliks ümber teemasse "Mehed kes parasjagu joovad". Hea turvaline valik. Sina peaksid olema ju meil see kodanik, kes saab aru ja ütleb avalikult, et kihutamine (üle +20) on bad-bad-bad aga lubad ikkagi teha, sest see on nii mõnus (mõnes mõttes kuninga narr; no offence). Ja ma pole sind veel end õigustamas kuulnud.

Kas sa panid tähele, et on nelja sorti seisukohti:

• mina ja maailm. sõidan ennast kasti ja keegi ei köhi, mokk maha

• õnnetus on tabu, rohkem selle põhjuste üle arutleda ei tohi (mitte nii leebelt)

• kihutamine on ohtlik aga pisut tahaks ikka gaasi keerata (mõistuse piirides)

• ma sõidan alati liiklueeskirjade järgi

Ja inimestel on õigus avaldada arvamust. Niikaua kui see tugineb faktikal, arvestab üldkehtivaid norme ning ei kõla: " suu kinni, see teema on tabu" või "sõidan nagu tahan", "saidki oma palga" vms.

Ja Toomase - Heleni juhtumist. See, et Toomas ise rajarehvide, võltsid numbri ja ebanormaalselt suure kiirusega tänavale tormas on ikka ainult 1/2 loost. See, et ta sealjuures võttis kaasa ka oma armastatu on ikka tõsiselt üle mõistuse. Mul on kahju raisatud elust (tegelikult üliväga kahju) aga antud juhtumil tehti küll 100%, et see raiskamine sünniks.

Säga kirjutas:

Kui nüüd vaadata seda ametliku versiooni poolt, siis selline asi oleks võinud ka juhtuda tavalisest maanteekiirusest aeglasemini sõites ükskõik kellega. tehniline rike on ikkagist tehniline rike ja pidi see vasja oma autoga just samal ajal seal sõitma.

Tea, kas see nii lihtne on, sama tehniline rike (ma küll ei tea, milline tehniline rike, sest ma pole näinud ametlikku infot) oluliselt väiksema kiiruse juures võib olla veel kontrollitav. Kiiruse kasvades kindlasti enam mitte. Väiksemate koormuste juures poleks see tõenäoliselt üldse juhtunud, sest mida lähemal piirväärtusele, seda suurem on sündmuse toimumise tõenäosus ja vastupidi. Ja kui nii spekuleerida, siis oleksid nad sõitnud lubatud kiirusega (+20), siis oleks see auto seal ammu olnud läinud ning tee tühi. Tagantjärele tarkus on teatavasti täppisteadus.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

2stroketaliban
Tsikkel: Suzuki RM250K8
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas 2stroketaliban »

sina pole mees kes tõde välja ütleb,sest see pole lihtsalt sinu asi.igaüks sõidab nagu ise tahab,kuna tahab ja millega tahab.mine menti tööle

Ja kui selline mees parasjagu mööda tänavat vurab siis heameelega "ei märka tsiklisti" autoroolist, sest sõidan nagu ise tahan :idea:

http://www.ehkk.ee
CZ500.. Cagiva wmx250.. KTM sx250.. Yamaha yz250.. Yamaha yz125.. Suzuki rmz450.. Suzuki rm250.. Suzuki rmz450.. 450.. 450..jne

v301060
Tsikkel: HD Bobik 103
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas v301060 »

Nõustun ksf Psaikoga, et tihtipeale võib raskete õnnetuste põhjuseks olla ka kaasaminek hälvikmootorratturitest "sõpradega". Rohkem julgust öelda EI, olgu siis kutsujateks sõbrad, klubi ja trennikaaslased või kes tahes! Me pole ju enam lapsed, kes laseksid ennast provotseerida ütlusest "sa ei julge..."

HD Bobik 103 & 2x Jawa 638
varem: KMZ 650 Dneprr; HD XL 1200 Sportster; TransAlp 650; HD 883 Sportster Roadster; HD 1200 Sportster Custom; KTM 390 Duke; Triumph Thunderbird 1600

Credo

Lugemata postitus Postitas Credo »

mul on hea meel, et hälvikute osakaal teedel väheneb. kasvõi iseenda surnuks sõitmise läbi. varem või hiljem.

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

macintosh kirjutas:

Reimps, mis juhtus? Foorum ongi ju see koht, kus arutada.

Siin pole mitu aega arutlemist toimunud, mottetu lahmimine vaid. Muidu pole mul midagi vaidlemise vastu, aga moodaraakimine pole just paris professionaalne arutelu. Aiaaugud ja aiad voiks siin paralleeliks tuua..

Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

Credo kirjutas:

mul on hea meel, et hälvikute osakaal teedel väheneb. kasvõi iseenda surnuks sõitmise läbi. varem või hiljem.

see on vähemalt aus seisukoht, mitte mingi "tõe väljaütlemine". kellel nii õudselt piinlik on, siis kustutage oma kaastundeavaldused ära. ma ei usu, et keegi neid üldse kerjaks, aga osadel foorumimeestel on ju vaja igas teemas kogu aeg sõna võtta.

seda, et kiiruseületamine on seadusevastane ja võib tuua raskeid tagajärgi, pole mingi uudis või väljaütlemata tõde. aga seadusi rikutakse pidevalt ja jäädaksegi rikkuma. inimesed on täiskasvanud ja vastutavad ise oma tegude eest. antud juhul iseenda eludega. kui läks nii, siis läks nii. keegi ei nõua teilt kaastundeavaldusi ega õigustamist. ja õige on, et kui tahate nii väga midagi muuta siis minge kasvõi mendiks, mitte ärge uhkustage oma tohutu tõepanusega kommentaariumis.

Kasutaja avatar

rannamees
Tsikkel: FZS 1000
Tänanud: 414 korda
Tänatud: 80 korda

Lugemata postitus Postitas rannamees »

inimesed on täiskasvanud ja vastutavad ise oma tegude eest. antud juhul iseenda eludega.

Oleks see vaid nii....
Antud juhtumil võeti kaasa ka omaenda armastatud inimene.....
Pahatihti on tänavaliikluses kannatajaks hoopis keegi asjassepuutumatu kõrvalseisja.

Pilt

Hardrocker
Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
Tänanud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hardrocker »

Mis iganes seal juhtus,või ei juhtunud,on see kõik kurb ja igaühel peaks olema sellest midagi kõrva taha panna,aga kogu selle kurva sündmuse ümber toimuva arutelu juures on silma jäänud 2 mõtet...

1."Matustel oleks sellise jutu peale teise hauda pekstud"...
2.Ükskõik kui hästi/halvasti su "seljakott" end tsiklil hoida-,ja kallutada oskab,kas kahekesi selliselt paugutamine on ikka läbimõeldud tegevus?(vahet ei ole,kas "seljakott"oli adrenaliinihai,või mitte)..

Huvitav,kumba mõtet ma pooldan ja kumbale annaks enda poolt "+1"?

Kasutaja avatar

Mhhh
Tsikkel: Mini&GPZ305

Lugemata postitus Postitas Mhhh »

Mind kui tulevast tsiklisti on mõjutanud see teema (ja teised sarnased) kindlasti. Iseasi kui palju, aga vähemalt paneb mõtlema. Aga mõttetu lahmimine kindlasti ei vii kuskile, k.a need, kes väidavad, et kui tahate muuta midagi, siis astuge politseisse..Ma arvan, et politsei ei mõjuta mind nii palju kui teadmine tagajärgedest.

Mini (Riga 30) chopper & Kawasaki GPZ305->

Tuono

Lugemata postitus Postitas Tuono »

Pihelgas kirjutas:
Credo kirjutas:

see on vähemalt aus seisukoht, mitte mingi "tõe väljaütlemine". kellel nii õudselt piinlik on, siis kustutage oma kaastundeavaldused ära. ma ei usu, et keegi neid üldse kerjaks, aga osadel foorumimeestel on ju vaja igas teemas kogu aeg sõna võtta.

seda, et kiiruseületamine on seadusevastane ja võib tuua raskeid tagajärgi, pole mingi uudis või väljaütlemata tõde. aga seadusi rikutakse pidevalt ja jäädaksegi rikkuma. inimesed on täiskasvanud ja vastutavad ise oma tegude eest. antud juhul iseenda eludega. kui läks nii, siis läks nii. keegi ei nõua teilt kaastundeavaldusi ega õigustamist. ja õige on, et kui tahate nii väga midagi muuta siis minge kasvõi mendiks, mitte ärge uhkustage oma tohutu tõepanusega kommentaariumis.

Maailmaparandajad, mingu parem teid parandama :bsmile:
Minul on küll neist kahju kuigi ma ei tundnud/teadnud Toomast ja Helenit :(

Viimati muutis Tuono, 14 Juun 2013, 15:00, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

KIBU
Tsikkel: 701Enduro, FS450, FC450, Te250
Tänanud: 42 korda
Tänatud: 79 korda

Lugemata postitus Postitas KIBU »

Miks ei muutu, kui su sõber on selline "idioot" siis vaid üks kõne ja ta saab oma õppetunni enne kui end surnuks sõidab... ehk siis kõik on meie endi kätes... mina olen oma sõpradele 110 helistanud kui nad on arvanud et joobes peaga on äge sõitma minna (mul on suht ükskõik mida nad sel hetkel minust arvavad ja ma tean et 20 aastat hiljem vb nl alles koidab et ma käitusin õigesti), ja ma arvan et ka mingile ilgemale "rinakmehele" ilma mingi süümekata saadaks politsei kaela, jah kui tal just ei ole hea tuttav seal ametis, siis on keerulisem... ehk siis ignorantsus on see mis laseb idiootidel võimutseda...

Kuradi nähvits ütlen ma sulle maruliis! Ilgelt nõme on sellist kibestumisest kantud moraaliloopimist lugeda inimeselt kes minuteada küllaga hoopis risti vasa oma siinsele jutule on talitanud. Tunnistan et ise pole näinud a kuulnud olen küll lugusid inimestelt keda ma usun sellest kuidas SINA oled tsiklisabal linnavahel kaasa hullanud ületades kõvasti kiirust, sõitnud nii esi kui tagarattal ja seda kõike rattal millel oli vale numbrimärk millest sa kindlalt teadlik olid ja no KRT ISE NII RAHUL JA MEELITATUD OLID. Kus su moraal siis oli!? Selline valikuline suhtumine õigesse ja valesse. Või siis õige aeg 110 valimiseks ongi siis kui rinkamees enam sabapeale ei võta ja niikaua kui seal ise istud on kõik jube äge!?

Ülesköetuna ütlen ka teistele kes näiteks ei tea et surnutest ei ole viisakas halba rääkida mittemingis võtmes või siis tõmbavad mingi oma piiri kuhu maani seadust võib rikkuda ja selles nende seatud piirist üleastujate kallal aasivad. (Yerba kui näiteks Psaiko oleks sust üle sõitnud tookord kui sa ebakorrektselt pööret sooritasid siis oleks sinu piir ilmselt teises kohas kui praegu st. selline manööver mille sa toona tegid ja seega ma eeldan et heaks kiidad oleks kah joonest üle pahade tegude poolele läind. või siis ka neile kes aru ei saa et kaasaõhutamisest võib siiski rääkida lapse ja täiskasvanu mitte kahe samaealise ja samasoolise hetero puhul. Iga mees taob oma saatuse ise.
Tean teemaks olnud õhutajat ja olen ka ise temapoolt nö õhutatud olnud seega tean väga täpselt öelda et ei saa sellist õhutamist süüks pidada. Ikka ise istud sangas ja teed oma otsuseid. Kuigi jah kiirusejanu ja hullamine on nakkavad seega ei vaidle et õhutamine ja ettenäitamine mõju avaldavad aga SÜÜKS ärge seda palun talle pange.
Ja neile kes siiralt uskuvalt väidavad et sõidan liikluses kuidas tahan ja kellelgi ei ole mölisemis. Isana ja ültse inimesena kellel on kalleid lähedasi kes ka liikluses osalevad leian ma siiski endal õiguse olevat mitte just möliseda vaid tähelepanu juhtida et minule kallid inimesed on seal liikluses koos sinuga ja sinu teod võivad neid mõjutada seega tuleb sõita teistega arvestavalt ja kui sa niimoodi tahadki sõita siis on kõik ok a kui ennast või pigem teisi põlgavalt on mul õigust möliseda küllaga.
Võib ju öelda et seadused on lammastele ja ebaosavatele ja kõvadele osavatele meestele pole neid vaja ja eks tegelt nii olekski a kahjuks tuleb lisada ka pime juhus. Iga kord kui mulle jälle seadus kui selline ei meeldi tuletan ma endale meelde et seadused ja ühiskonna reeglid aitavad hoida halva eemal minu lastest ja naisest ja kõigist kellest hoolin!
Kuna kirjutades mu pahameel vaibus siis ei ütle ma teile eelmainitud mitte midagi.

Viimati muutis KIBU, 17 Juun 2013, 02:21, muudetud 1 kord kokku.
5248653
Kasutaja avatar

ping

Lugemata postitus Postitas ping »

Inimene on oma lomult hasartne mängur ja kõige suurem panus mida ta saab mängu panna on oma elu.
Pahatihti on hasart ja adrenaliin nii suur, et haaratakse mängu ka kõrvalseisjad ja nende elud.
Kui mänguri kirg väljub kontrooli alt on see samasugune sõltuvushaigus nagu kasiinosõltuvus.
Mängur ise sellest aru ei saa sest Tema enda jaoks on see normaalne.
Järjekordse panuse tegemist piirab enese alalhoiuinstinkt kui tekkib arusaamine, et lõpmatult võita ei saa.
Seega olen selle poolt, et vähemalt kõrvalseisjaid sellise mänguri eest kaitsta ja hoiatada alustavaid mängijaid selle ohtude eest.

Kõik ohutuse eeskirjad (ka liikluseeskiri) on kirjutatud kellegi verega.

(Kui selle postituse lugemine kellegis negatiivseid emotsioone tekitab siis pole mul kirjutamisele kulunud aeg kulunud asjata.)

52.a. 2 last. (Korduvalt mänginud täispangale nii 2´l kui 4´jal rattal-, vee-, rongi-, tanki-, pommide-, kõrgepinge-, tule- ja kokkukukkuvate majade mängudes).

Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 88 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

KIBU kirjutas:

Kuradi nähvits ütlen ma sulle maruliis! I......

Kibu Tubli!

Kasutaja avatar

acar
Tänanud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas acar »

Juhtus, mis juhtus, seda muuta ei saa. Rahu nende hingedele.

Viimati muutis acar, 14 Juun 2013, 20:31, muudetud 1 kord kokku.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”