Huumorit
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 7 korda
Re: Huumorit
sinilind123 kirjutas:Marko Reikop: "Varsti on ka meestevahelist suudlust näha. Niiet on mida oodata."
Heteromehed poleks osanud seda ridade vahelt välja lugedagi... Edu...
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
pontus kirjutas:sinilind123 kirjutas:Marko Reikop: "Varsti on ka meestevahelist suudlust näha. Niiet on mida oodata."
Heteromehed poleks osanud seda ridade vahelt välja lugedagi... Edu...
Pold väga ridade vahel peidus.
Mees tuleb õhtul töölt koju.
Naine ütleb: “Kallis meheke, köögikraan tilgub, palun paranda see ära.”
Mees vastu: “Ah, mine põrgu! Ega ma sul mingi torumees ole, kutsu töömehed!”
Järgmisel päeva õhtul tuleb mees töölt koju.
Naine ütleb: “Kallis meheke, esikus on pirn läbi põlenud, palun vaheta see ära.”
Mees vastu: “Ah, mine põrgu! Ega ma sul mingi elektrik ei ole, kutsu töömehed, kui tahad!”
Kolmandal õhtul tuleb mees koju ja vaatab, et kõik on korda tehtud.
Küsib siis naise käest: “Kes selle siin kõik korda tegi?”
“Naabrimees,” vastab naine.
“Ja mida naabrimees selle eest tahtis?”
“Ta ütles mulle, et sa kas magad minuga või küpsetad mulle ühe piruka.”
“Ja mida sina siis tegid?”
“Ah, ma ütlesin talle, et mine põrgu, ega ma sul mingi pagar ei ole!”
tel.5051889
Tseebeeärr kuussada -> Aprilia Falco SL 1000 04 -> Aprilia Tuono 1000R 07
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
Kõige erootilisem nr on 21593 :-D "Kui kaks mõtlevad ühest asjast, siis vähemalt viie nädala pärast saab selgeks, kas üheksa kuu pärast saab neid kolm või mitte..."
-
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 7 korda
sepp kirjutas:Kõige erootilisem nr on 21593 :-D "Kui kaks mõtlevad ühest asjast, siis vähemalt viie nädala pärast saab selgeks, kas üheksa kuu pärast saab neid kolm või mitte..."
Psühhotroopsed ained on keelatud...
-
pontus kirjutas:sepp kirjutas:Kõige erootilisem nr on 21593 :-D "Kui kaks mõtlevad ühest asjast, siis vähemalt viie nädala pärast saab selgeks, kas üheksa kuu pärast saab neid kolm või mitte..."
Psühhotroopsed ained on keelatud...
Polegi midagi teinud täna,ainult paar muffinit koos cocaga lõunaks
Space muffins?

Mõni roller -> 125cc 4 taktiline Hiina roller -> Honda NSR 125cc -> Aprilia RS125 -> GSXR 600 -> GSF600S
Täna sain korralikult naerda, kui umbes 10 min. Hesburgeris järjekorras seisnud ja toodete pilte imetlend vend, küsis letiäärde jõudes Big Mac i
-
- Tsikkel: SV650N ; GSX600F
- Tänatud: 1 kord
badandevil kirjutas:I just have to share http://www.osta.ee/htc-legend-telefon-a ... 30318.html
"Küsimused müüjale" nupp väärib kindlasti vajutamist :-D
-
Mina ja minu naine läheme alati koos välja – mina lähen sõpradega välja, tema läheb endast välja. Mina tulen järgmisel päeval ikka tagasi, tema on ikka endast väljas. Nädal aega on väljas. Miks tema võib kauem väljas olla, kuigi läksime koos...?
sepp kirjutas:Mina ja minu naine läheme alati koos välja – mina lähen sõpradega välja, tema läheb endast välja. Mina tulen järgmisel päeval ikka tagasi, tema on ikka endast väljas. Nädal aega on väljas. Miks tema võib kauem väljas olla, kuigi läksime koos...?
Mõned lehed tagasi oli sellest selline pikem versioon:
Lugupeetud dr. Noorman.
Mina ja minu tüdruksõber läheme alati koos välja, mina lähen sõpradega välja, tema läheb endast välja.
Mina tulen hommikul või järgmisel päeval ikka koju tagasi, tema on ikka endast väljas.
Nädal aega on väljas. Miks tema võib kauem väljas olla, kuigi läksime koos???
PS! Kuidas kõõmast lahti saada?
Lemps.
—
Lugupeetud Lemps.
Järgmine kord kui lähed välja, siis tule koju alles nädal aega hiljem. Ja võta kaasa Sõle tänavalt üks prostituut. Löö jalaga uks lahti, nõua süüa ja juua ning teata, et nüüd hakkate kolmekesi seksima. Kõõm pakib selle peale kohvrid ja kolib ise välja. Sellega peaks olema probleem lahendatud.
lugupidamisega
dr. Noorman
Naise päevik.
Täna pidas mees ennast kuidagi imelikult üleval. Kavatsesime temaga minna restorani. Käisin sõbrannadega mööda poode ja jäin natuke hiljaks. Arvasin, et ta märkab, aga ta ei öelnud sõnagi. Jutt ei laabunud, pakkusin välja, et minna mingisse vaiksesse restorani, vestleks, ta oli nõus, aga väga sõnakehvalt. Küsisin temalt, mis viga on, tema vastas “Mitte midagi”. Üritasin selgitada, et äkki on asi minus, aga ta vastas, et pole vaja muretseda. Teel koju ütlesin, et armastan teda. Vastuseks ta vaid naeratas ja jätkas tee jälgimist. Miks ta ei öelnud, et armastab mind? Kodus me vaatasime telekat, aga jutt ei sujunudki. Tundsin, et ta mõtleb millestki ja pole tujus. Läksin magama. 15 minuti pärast tuli tema samuti, aga ikka ei olnud minuga õrn, isegi ei kaisutanud mind. Kui ta magama jäi, nutsin. Ei saa aru, mida ma valesti tegin? Mille peale ta solvus?
Mehe päevik.
Mootorratas ei läinud käima. Ei saa aru, milles viga.

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-
- Tsikkel: Dnepr MT-9
Politseinik tõmbab rajalt maha kaks nunna mootorrattal ning ütleb esimesele: "Proua, te sõidate liiga aeglaselt, kas te palun sõidaksite kiiremini?"
Nunn vastab: "Ohh, ma nägin liiklusmärki numbriga 21 ning eeldasin, et kiirusepiirang on 21 km/tunnis"
Politsei selgitab: "Ei proua, kiirusepiirang on 90 km/tunnis, maantee number on 21"
Seejärel politseinik vaatab taga olevat kaasreisijat ning näeb, et too väriseb nagu haavaleht.
Politseinik: "Vabandust, õde, kuid mis on viga teie kaasreisijal?"
Nunn vastab: "Ahh, arvatavasti seetõttu, et just sõitsime maha maanteelt 235."
Krizto <- keela ning saan indu juurde
-
- Tsikkel: Yamaha SZR660
- Kontakt:
Wikipedia says, “I know everything!”
Facebook says, “I know everybody!”
Google says, “I can find anything!”
Internet says, “You’re nothing without me!”
Electricity says, “Keep talking, bitches…”
Born to Be (D)EVIL...
Kurjusekehastus...
SZR 660
M.T. kirjutas:sepp kirjutas:Mina ja minu naine läheme alati koos välja – mina lähen sõpradega välja, tema läheb endast välja. Mina tulen järgmisel päeval ikka tagasi, tema on ikka endast väljas. Nädal aega on väljas. Miks tema võib kauem väljas olla, kuigi läksime koos...?
Mõned lehed tagasi oli sellest selline pikem versioon:
Lugupeetud dr. Noorman.Mina ja minu tüdruksõber läheme alati koos välja, mina lähen sõpradega välja, tema läheb endast välja.
Mina tulen hommikul või järgmisel päeval ikka koju tagasi, tema on ikka endast väljas.
Nädal aega on väljas. Miks tema võib kauem väljas olla, kuigi läksime koos???PS! Kuidas kõõmast lahti saada?
Lemps.
—
Lugupeetud Lemps.
Järgmine kord kui lähed välja, siis tule koju alles nädal aega hiljem. Ja võta kaasa Sõle tänavalt üks prostituut. Löö jalaga uks lahti, nõua süüa ja juua ning teata, et nüüd hakkate kolmekesi seksima. Kõõm pakib selle peale kohvrid ja kolib ise välja. Sellega peaks olema probleem lahendatud.
lugupidamisega
dr. Noorman
Dr. Noorman - ei ole ka mingi papist poiss. Noorel doktoril hakkas naine sünnitama, vilkuritega uazik viis naise ära, rõõmus doktor viskas sõpradega vii-mkat. Paari päeva pärast helistas haiglasse ja küsis , et kas naine on juba sünnitanud ja mis nimega laps sündis?
Mitte eriti kurjad keeled kinnitavad, et see on puhas tõsilugu.
Müügiks: kõik on müügis, kogu aeg: http://nagi.ee/photos/rein-hd/sets/333565/
-
- Tsikkel: KTM 890 AdvR
- Tänatud: 40 korda
üks tuttav ka oleks peaaegu peadpidi kõhtu sõitnud ühele magdaleena juures. täiesti valel kohal ületas teed. aga nad vist on koguaeg purjus ka siinmail.
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... d=66253294
sattusin huvitava blogi peale.........http://sitablogi.blogspot.com/2007/11/morse-s**t.html

-
- Tsikkel: KTM 890 AdvR
- Tänatud: 40 korda
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
t-särgis mitte, küll aga totaalselt mitteveekindlas varustuses. mis seal ikka, rahakott ja telefon jälle minigrippi ja kodupoole tuld
-
- Tsikkel: väike RR
Pinchu kirjutas:Juba läks ju üle see... tunni pärast on teed ka kuivad.
Pirital oli just sahmakas ja pilved näitavad, et see ei jäänud küll mitte viimaseks ja suuremaks sajuks täna.
T-särgis ei ole - olin kaval panin pusa peale
-
- Tsikkel: väike RR
Aga huumorit ka:
Üks õhtu olin Statoili tanklas ja ostsin kohvi.
Minu ees oli selline sõbralikum, napsune, keskealine mees....Hääl selline madalam ja vindine.
Seletas pikalt seal oma sõbraga kui lõpuks ostmiskord temani jõudis.
Mees: "Tere, võtaks ühe hot-dogi"
Müüja: "Mis kastmeid panen"
Mees: "Kule, pane hakklihakastet, hõõh,hõõh
"
...Mina olin eemal ja pidin naerukätte lämbuma. Kahju, et jutuna kirja pannes see nii naljakas enam ei tundugi
Vinget nädalavahetust
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
Tõesti sündinud huumorit siia veel otsa. Eile hommiku poole päeval, olin just ärganud ja kobisin rõdule istuma ja päikest nautima. Mingi hetk hakkab naabermajast kostma vanema meesterahva häälega mingit lembelaulu moodi viisi. Sõnadest päris täpselt aru ei saanud, aga armastusest juttu oli. Selle peale kostab enamvähem samast suunast vanema naisterahva kraaksatus: ""Kas sul on pruudid külas või?"
"Ei ole!"
"Kellele sa siis laulad seal?"
"Ma lihtsalt hurman emaseid."

-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 443 korda
Elust enesest:
Väikebuss penskaritega kulgeb mööda maanteed.
Tee ääres teevad oma igapäevast tööd(mõõdavad kiirust) mees- ja naispolitseinik.
Vanamemme repliik: " Et neil ka midagi muud teha pole, vedagu see naine metsa ja..."
-
- Tänatud: 12 korda
Kõik, kes klubides vangis, ostke embleem ja saate vabaduse vennaskonda:
Müün uued Free Biker kirjad TEIE vestile, võin jätta ka mulje, et on vanad ja ammu kantud, kirjad õmbete oma vestile siiski ise. Piltidel on näidis. Komplekti kuulub, kõik mis seljal ja eest kirjad nomads, member, estonia ja free biker. Sobib ratturitele kes ei kuulu klubisse.
Mitteklubilisi rattureid on enamus, tellides kirjad, on teil ka võimalus liituda NC vennaskonnaga, mille eesmärk on võimalusel vennaskonna liikmeid aidata ning ka ise saada abi. Vennaskonna liikmed on VABAD RATTURID, rõhk sõnal vabad. Vennaskonnaga saavad-võivad liituda ka Üksikud Hundid (LONE WOLF), kuid Lone Wolf kirjade müügiga mina ei tegele. Küsimustele vastan *****@*.**
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.