tsikli transport

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Re: tsikli transport

Lugemata postitus Postitas Primo »

Nongrata kirjutas:
MrR kirjutas:

Tekkis küsimus, kas keegi euroaluse peal ka tsiklit pikemat maad on transportinud?

Tahaks mai alguses ühe bike saata 12m rekka peal euroalusel Saksamaale (ainult üks suund, seepärast ei taha mingi puuriga saata). Ilmselt oleks mõistlik ratastele teha mingid puust toed, et ta ennast rihmadest lahti ümber ei kandiks...

http://album.ee/node/24505085/16814290

Seda pilti vaadates tekkis küsimus, et mis mõte sellel euroalusel kui standardil siis on, kui teda saab sel viisil samuti ÜHEKS euroaluseks nimetada. Kas näiteks, kui ma suudan tiibklaveri sinna peale balanssida, kas siis on võimalik seda ühe aluse maksumusega kuskile saata? Ei nori ega miskit, lihtsalt teoretiseerin.

Piis :)

Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

MrR
Tsikkel: Bayerische Motor Werke
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas MrR »

Väljendasin ennast jah natuke valesti, mul ei pea olema mitte EU templiga euroalus vaid lihtsalt puidusalus, mille tõstukiga saab maha tõsta ning mida ei ole kahju pärast ära visata. 8)

Kasutaja avatar

Nongrata
Tsikkel: Kawasaki ZZR1100

Lugemata postitus Postitas Nongrata »

Primo kirjutas:

Seda pilti vaadates tekkis küsimus, et mis mõte sellel euroalusel kui standardil siis on, kui teda saab sel viisil samuti ÜHEKS euroaluseks nimetada. Kas näiteks, kui ma suudan tiibklaveri sinna peale balanssida, kas siis on võimalik seda ühe aluse maksumusega kuskile saata? Ei nori ega miskit, lihtsalt teoretiseerin.

Piis :)

Maksad reaalselt kasutatud kaubaruumi eest. Kui vead 10m kaatrit, mis on ühe eur aluse peal, siis maksad ikkagi 10m eest.

Kasutaja avatar

necromany
Tsikkel: Honda vfr 800 vtec

Lugemata postitus Postitas necromany »

Kas keegi on juulis Londonisse või selle lähedusse liikumas? 15-20 juuli vahel tahaks tsikli Tartust sinna transportida.
Kui keegi teab mõnda normaalset firmat, kes sellega tegeleb, siis võiks mulle kirjutada!

kaits42
Tsikkel: R1

Lugemata postitus Postitas kaits42 »

Nii Lübeckist, Saksamaalt liigub Pühapäeal, 18 märts Pärnusse ja Kuressaarde üks VW multivan T4. Sinna mahutab ühe tsikli, healjuhul 2 ära Nii et kellel sealtkandist või tee pealt miskit tuua on, (väikse ringi saab ka ikka teha kui vaja) siis PS või 53872268. äri ei aja, lihtsalt kütust suts kompenseerida, st hinnad head

Kasutaja avatar

Timofei
Tsikkel: 10

Lugemata postitus Postitas Timofei »

Olen Soome-Eesti marsruudil paar korda kuus, bussi tagaruumi mahub kuni 2300 pikk moto. Krossikad, enduurod ja 600- sed biked mahuvad hästi sisse. Meil: timoon1983@mail.ru

Gas-All-In+1,5%Oil = Fumus Sanktus
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”