Huumorit

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

scryth

Re: Huumorit

Lugemata postitus Postitas scryth »

Eikki kirjutas:

Ja homme tuleb selle talve kõige kulmem öö lubatakse 2 kraadi sooja.

Loodetavasti on vaesed floridalased varunud hoolsalt tikke ja konserve ootamatuste puhuks, mis selle külmaga kaasneda võivad :-)

kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 366 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 692 korda
Tänatud: 455 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Hea lähedal asja teha :wack:

Saadetud kettaga lauatelefonist!

janis
Tsikkel: Kawasaki GTR1000
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas janis »

See vist tõesti "õige mehe" magamistuba: sa hõõru end ise märjaks, ma käin niikaua s*tal ära.

Kasutaja avatar

Big Budhha
Tsikkel: K1200RS

Lugemata postitus Postitas Big Budhha »

Kiri Naisele.
Tere, mina olen Sinu mehe armuke!

Mõned kutsuvad mind Su mehe armukeseks. Ja seda ma olen! Ja seda juba teie abielust alates. Hiljem on meie suhe aina tormilisemaks muutunud, vastavalt selle kuidas Sinu huvi sexi vastu väheneud on või kui Teie suhe igavaks on muutunud. Oleme 'seda' Sinu mehega teinud peagu igal pool:sinu pool kodus ja vahel ka tema töö juures.Kevadeti oleme käinud ka välismaal hullamas Hispaanias, Itaalias, Kanaaridel - ma ei teagi, mis ta Sulle ettekäändeks on toonud. Ju töö ja komaneeringud...

Su mees kiidab küll Sind ja ütleb, et Ta armastab Sind aga ma TEAN, et ilma minuta ta ka ei saa. Ja Ta räägib mulle, et ei tahagi minu kõvalt kedagi teist. Sest just mina teadvat mis Su mehele kõige rohkem meeldib või kuidas teda kõige paremini rahuldada. Mulle meeldib Su mees, meil on nii palju ühist ja me areneme koos. Vahel Ta isegi peseb ja kreemitab mind ja teeb mulle maniküüri.

Ja me armastame teineteist. Ja Sa ei saa sinna midagi parata. Tunnen, et oleme lahutamatud kuni surmani ja vist nii ka jääb...

Tervitades, Sinu mehe Kati Kämbla.

P.S. Mõned vasakukäelised armastavad mind ka 'sotsialistiks' kustuda. Minu vasakule poole hoidmise tõttu.

Kasutaja avatar

oldmaniac
Tsikkel: ZX-10R
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmaniac »

See vist käib küll pigem musta huumori alla. Šveitsimaal sai üks härrasmees käesolevaks maailma kõikse suurema trahvi kiiruseületamise eest. Kokku seda siis $290,000 või £180,000 või 3 170 000 meie krooni.

Pilt

Väidetavalt olla härra sõitnud oma punase Ferrari Testarossaga läbi miski küla ja seda 137km/h, mis jagab talle ületamist 57km/h võrra. Trahvi arvutati vastavalt tema varanduse hulgale, mida hinnati $22,7 miljoni dollari peale. Tal olla miski villa ja veel viis ägedat luksusautot ja ta olla ka varem kiirust ületanud.

"The accused ignored elementary traffic rules with a powerful vehicle out of a pure desire for speed," the court said in its judgement.

stenu10

Lugemata postitus Postitas stenu10 »

Ürgmetsas tuleb Jane'le äkki kange tahtmine peale ja ta küsib Tarzanilt: “Kas me ei teeks keppi?”

Tarzan lööb endale rusikaga vastu rinda ja ütleb: “Tarzan kepib ainult oksaauke.”

“Mis sa nüüd, sul pole selleks enam vajadust, alates tänasest võid sa mind keppida!” püüab Jane meest ümber veenda.

Jane kummardub ja pöörab oma pringi tagumiku Tarzani poole. Tarzan astub mõne sammu tagasi, võtab hoogu ja annab Jane'le jalaga hoobi tagumikku. Kui naine on end maast üles ajanud, küsib ta hämmeldunult: “Miks sa seda tegid?”

“Tarzan proovib alati, ega ehk augus oravat pole.”

Kasutaja avatar

bigdog
Tsikkel: HD
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas bigdog »

Pereisa otsib tütrele sünnipäevaks kingitust. Astub sisse mänguasjapoodi. Nukuriiulil on Barbid reas:
Shopping Barbie, 299.- eek,
Malibu Barbie, 299.- eek,
Disco Barbie, 299.- eek,
Ballerina Barbie, 299.- eek,
Singer Barbie, 299.- eek,
Divorced Barbie, 2990.-eek
"Vabandage, Teil on vist lahutatud Barbie hinnasilil viga juhtunud??" ütleb mees müüjale.
Müüja imestades ja silmi pööritades: "Ei ole siin mingit viga! Lahutatud Barbi saab kaasa Kenny auto, Kenny maja, Kenny paadi, Kenny mööbli, Kenny arvuti ja ühe Kenny sõbra."

Your choice is Your half chance.
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Kontakt:

oldmaniac kirjutas:

See vist käib küll pigem musta huumori alla. Šveitsimaal sai üks härrasmees käesolevaks maailma kõikse suurema trahvi kiiruseületamise eest. Kokku seda siis $290,000 või £180,000 või 3 170 000 meie krooni.

Väidetavalt olla härra sõitnud oma punase Ferrari Testarossaga läbi miski küla ja seda 137km/h, mis jagab talle ületamist 57km/h võrra. Trahvi arvutati vastavalt tema varanduse hulgale, mida hinnati $22,7 miljoni dollari peale. Tal olla miski villa ja veel viis ägedat luksusautot ja ta olla ka varem kiirust ületanud.

"The accused ignored elementary traffic rules with a powerful vehicle out of a pure desire for speed," the court said in its judgement.

Eelmine rekord oli vist Nokia bossi oma, aastast 2002 - 116 000 eurot.
Kui bensuhindasid võrrelda, siis mine nüüd võta kinni, kes rohkem trahvi sai :P

Kasutaja avatar

isakene
Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
Tänanud: 8 korda
Tänatud: 45 korda

Lugemata postitus Postitas isakene »

Activists Missing After Declaring “War on Leather” at Motorcycle Rally (lol)

...Local and state police scoured the hills outside rural Johnstown, Pennsylvania, after reports of three animal rights activists going missing after attempting to protest the wearing of leather at a large motorcycle gang rally this weekend. Two others, previously reported missing, were discovered by fast food workers “duct taped inside several fast food restaurant dumpsters,” according to police officials.
“Something just went wrong,” said a still visibly shaken organizer of the protest. “Something just went horribly, horribly, wrong."

:wack: :wack:

Kasutaja avatar

bigdog

isakene kirjutas:

Activists Missing After Declaring “War on Leather” at Motorcycle Rally (lol)

...Local and state police scoured the hills outside rural Johnstown, Pennsylvania, after reports of three animal rights activists going missing after attempting to protest the wearing of leather at a large motorcycle gang rally this weekend. Two others, previously reported missing, were discovered by fast food workers “duct taped inside several fast food restaurant dumpsters,” according to police officials.
“Something just went wrong,” said a still visibly shaken organizer of the protest. “Something just went horribly, horribly, wrong."

:wack: :wack:

Kommentaar on veel parem kui uudis ise! (lol)
+Hey, even I peed on La Trene, but only a brief relief of bladder pressure. As I began to process all of my alcoholic imbibery in a river-like flow, he smiled and starting singing Elton John’s “Big Dipper” at me.I shut down, but all of my cohorts turned to him and began relieving their own internal breweries, almost as if worshiping at the altar of Sir Elton.It was like a scene from Harley-Davidson’s 100th Anniversary Celebration.When one of them asked him how he knew the song so well, he started shouting something about flashbacks to his Catholic school days and someone named “Father McFlaherty”.I left when his shouting turned into a chant of “holy water”…
Ride on.
Roadkill

punkpoiss112

Lugemata postitus Postitas punkpoiss112 »

Arvamused laiast maailmast Eesti ja eestlaste kohta :wack: http://trip.ee/node/42845

Sukusuku
Tsikkel: Viffer ja Kawa
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas Sukusuku »

VÄga hea väljavõte eelmisest lingist:
Lomalla koti jää usein tyhjilleen, eikä varovaisuus ole koskaan pahasta! Langattoman vartiointijärjestelmän asentaminen:

1. Jos sinulla ei satu olemaan miestä (tai jos on semmoinen nahjus eikä ole saappaita.), niin mene kirpputorille ja osta miesten käytetyt saappaat – mahdollisimman iso pari.
  2. Laita saappaat ulko-oven eteen ‘Metsästys ja kalastus’ -lehden päälle.
  3. Laita koirankuppi saappaiden viereen. Oikein iso kuppi.
  4. Kirjoita oveen lappu jossa lukee suunnilleen näin; “Jaska, ollaan Kaken kanssa kaupassa hakemassa Karjalaa ja haulikon panoksia. Tullaan puolen tunnin sisällä. Älä häiritse rottweilereita, ne ovat juuri saaneet matokuurin ja ovat ihan helvetin hermona!”.
Viimati muutis Sukusuku, 11 Jaan 2010, 19:52, muudetud 1 kord kokku.
Teed korda Eestis.
Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 338 korda
Tänatud: 435 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

irw, see peaks mõjuma küll :)

Kasutaja avatar

Loff
Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
Tänanud: 41 korda
Tänatud: 35 korda

Lugemata postitus Postitas Loff »

Sukusuku kirjutas:

VÄga hea väljavõte eelmisest lingist:
Lomalla koti jää usein tyhjilleen, eikä varovaisuus ole koskaan pahasta! Langattoman vartiointijärjestelmän asentaminen:

1. Jos sinulla ei satu olemaan miestä (tai jos on semmoinen nahjus eikä ole saappaita.), niin mene kirpputorille ja osta miesten käytetyt saappaat – mahdollisimman iso pari.
  2. Laita saappaat ulko-oven eteen ‘Metsästys ja kalastus’ -lehden päälle.
  3. Laita koirankuppi saappaiden viereen. Oikein iso kuppi.
  4. Kirjoita oveen lappu jossa lukee suunnilleen näin; “Jaska, ollaan Kaken kanssa kaupassa hakemassa Karjalaa ja haulikon panoksia. Tullaan puolen tunnin sisällä. Älä häiritse rottweilereita, ne ovat juuri saaneet matokuurin ja ovat ihan helvetin hermona!”.

See tõesti peaks töötama!

https://www.youtube.com/@paavokaleva
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02

koi
Tsikkel: GL 1800
Tänanud: 62 korda
Tänatud: 37 korda

Lugemata postitus Postitas koi »

Ei see ei tööta meil!
Koera kauss(kui on metallist), pistetakse esimesena põue! Püssist jutt - pööratakse kogu osmik pahempidi, et see üles leida! Poest õlut toomas - no siis peab varsti tagasi hiilima, et kasvõi taara kätte saada :wack:
Kui juba alajaamast pingestatud kaablit käiakse välja nüsimas, siis selline jutt ei toimi!
Pealegi - egas mingi sergei ei saa aru, kui soome keeles Kiisa suvila uksele kirja jätad! :ner:
Läbilastud verine vati jope trepi kõrval ehk mõjuks paremini...

Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
Kasutaja avatar

Loff

koi kirjutas:

Ei see ei tööta meil!
Koera kauss(kui on metallist), pistetakse esimesena põue! Püssist jutt - pööratakse kogu osmik pahempidi, et see üles leida! Poest õlut toomas - no siis peab varsti tagasi hiilima, et kasvõi taara kätte saada :wack:
Kui juba alajaamast pingestatud kaablit käiakse välja nüsimas, siis selline jutt ei toimi!
Pealegi - egas mingi sergei ei saa aru, kui soome keeles Kiisa suvila uksele kirja jätad! :ner:
Läbilastud verine vati jope trepi kõrval ehk mõjuks paremini...

Tõsi ta on. Ilmselt aitaks ka inimese laip trepi ees....või väravas.

Impa Kulli Lohikäärme!
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Mingid siseringinaljad vist...

Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

Loff

Primo kirjutas:

Mingid siseringinaljad vist...

Šhokiteraapia pättidele!

Impa Kulli Lohikäärme!
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Kasutaja avatar

ping

Lugemata postitus Postitas ping »

Mul vedeles maja ees üksik kobe saabas millest lõukoer tubli kolmandiku varbaosa küljest ära hammustanud. Isegi sellest piisas, et paadalused seda märgates vaikselt selg ees tuldud teed lahkusid koera nägematta.

Kasutaja avatar

reinz
Tsikkel: Kawasaki ER-6N

Lugemata postitus Postitas reinz »

Pilt

Pilt
Kasutaja avatar

kaval
Tsikkel: rattatuu
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kaval »

Vanaproua jookseb kella peale ust avama. Uksel seisab noormees, lai naeratus suul.
"Tere hommikust, proua! Palun leidke minu jaoks kaks minutit ja ma näitan teile imemise viimast sõna.!"
"Kaduge minema ," pahandab vanaproua, "mul pole sentigi raha!"
Ja lööb ukse kinni.
Kuid väle müügimees jõuab pista jala ukse vahele ning astub edasi, lohistades enda järel läikivat tolmuimejat.
"Ärge nüüd asjata kiirustage, proua, meie presentatsioon on lihtne ja lühike." Nende sõnadega heidab noormees vaibale kuhja liiva ja teatab pidulikult:
"Pange nüüd tähele! Kui meie tolmuimeja ei puhasta sellelt vaibalt kõike liiva ära, siis ma söön ülejäägi ära!"
"Head isu, poja," kögiseb vanaproua.
"Elekter on mul juba hommikust saati ära!"

Pime puusepp läks saekaatrisse tööd küsima.
"Sa oled ju pime!"
"Ma võin lõhna järgi ära öelda, mis puu ja mis mõõdus"
Tehti mehele eksam, kõigepealt pandi lauale kuuse laud, puutuda ei tohtinud,ainult nuusutada.
"Eelmine aasta lõigatud kuusk ,pruss 50x100."
Jummala õige, järgmisena pandi lauale pähklipuust parketilipp, no seda küll ära ei arva.
"Saksamaalt toodud materjal, pähklipuu, kõrgem klass, parketitoorik 20x70."
Jama käes, saekaatri ülemus polnud pimedast töötajast huvitatud ja otsustas vanale tünga teha.
Läks kontori teise ruumi ja käskis raamatupidajal , kes parasjagu arveid tegi, lauale kõhuli heita. Palub siis pimedal nuusutada, ole mees ja ütle millega tegemist , puutuda ei tohi, nuusuta niipalju, kui jaksad.
Pime kummardub ja tõmbab ninaga:
"See on juba raskem, kas keeraksite ümber?"
Naine keerab tasakesi seljale.
Pime nuusutab veel kord ja ütleb:
"Vana kalalaeva peldikuuks."

http://www.arcar.eu odavad rendiautod al.5 euri päev
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
Kasutaja avatar

bigdog

kaval kirjutas:

Vanaproua jookseb kella peale ust avama. Uksel seisab noormees, lai naeratus suul.
"Tere hommikust, proua! Palun leidke minu jaoks kaks minutit ja ma näitan teile imemise viimast sõna.!"
"Kaduge minema ," pahandab vanaproua, "mul pole sentigi raha!"
Ja lööb ukse kinni.
Kuid väle müügimees jõuab pista jala ukse vahele ning astub edasi, lohistades enda järel läikivat tolmuimejat.
"Ärge nüüd asjata kiirustage, proua, meie presentatsioon on lihtne ja lühike." Nende sõnadega heidab noormees vaibale kuhja liiva ja teatab pidulikult:
"Pange nüüd tähele! Kui meie tolmuimeja ei puhasta sellelt vaibalt kõike liiva ära, siis ma söön ülejäägi ära!"
"Head isu, poja," kögiseb vanaproua.
"Elekter on mul juba hommikust saati ära!"

Väga head mõlemad aga selle esimese kohta tekkis kohe küsimus et kas vanaproual:
1) oli kellaajaliselt kokku lepitud kohtumine müügimehega
2) oli uks kella peal
3) oli tilaga kell
3) oli patareidega uksekell?

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Kontakt:

bigdog kirjutas:

Väga head mõlemad aga selle esimese kohta tekkis kohe küsimus et kas vanaproual:
1) oli kellaajaliselt kokku lepitud kohtumine müügimehega
2) oli uks kella peal
3) oli tilaga kell
3) oli patareidega uksekell?

Pilt

Kasutaja avatar

reinz
Tsikkel: Kawasaki ER-6N

Lugemata postitus Postitas reinz »

Pilt
Kasutaja avatar

koit

Lugemata postitus Postitas koit »

KANUUMATKALISE MEELESPEA (ehk manual)

1. Ära roni võõrasse kanuusse!

2. Enne kanuusse istumist veendu, et oled piisavalt varunud viina ja sakummi.

3. Sõida kindlasti allavoolu. Veendumaks, kummale poole on vool, sõida kaldasse ja loobi oksakesi vette. Suunas, kuhu hakkavad liikuma oksad, pead ka ise sõitma.

4. Kui kanuu peaks ümber minema on sinu esmane ülesanne päästa viinad ja sakumm. Olles veendunud, et viina ja sakummi ei ohusta enam miski, otsi üles kaaslane ning võimaluse korral päästa ka tema.

5. Kanuus olles võib sind hämmastada Escape, Delete ja Back nupu puudumine. Ära satu paanikasse. Mõtle ennast hetkeks tagasi reaalsesse ellu ning proovi kanuust väljuda loomulikul teel. Samuti pole mõtet Restarti teha, matka lähtepunkti sa niimoodi tagasi ei jõua.

6. Kui matka ajal peaks viin otsa saama, leia mõni läheduses ulpiv kanuu ja kui seal peaks viina veel olema, tee ettepanek jagada vennalikult. Hoidu vaenulikult meelestatud kaasmatkaja aeru eest!

7. Kui sinu vaatepiirkonda peaks ilmuma sihitult ulpiv kanuu, veendu, et kanuus koomas olevad "inimesed" on omad ning võta kanuu sleppi. Omasid lahinguväljale ei jäeta.

8. Jõe peal võib avalikult juua ja ka kõva häälega laulda. Uskuge- seal ei ole politseid!

9. Kanuus juues ei pea sa kartma kraavi sõitmist... jõe äärtes ju kraave pole.

10. Selles jões ei ole krokodille. Kohates mõnda, veendu, et tegemist ei ole lihtsalt sinu vale tõlgendusega naljast kole naine- krokodill.

11. Pardijahile minnes veendu, et oled näinud varasemaid videosid selle kohta ning oled teiste vigadest õppinud.

12. Ära anna järgi kiusatusele proovida kanuutamist kuival maal. Saaremaa viinale me reklaami tegema ei hakka! Aga vötame mönuga...

13. Olles kanuuga siiski sattunud kuivale maale (purjus peaga ikka juhtub), otsi üles mõni kohalik ning lase ennast ja kanuud lähima jõeni toimetada. Edasi veendu, kummale poole on vool (vaata punkt 3) ning palveta, et tegemist oleks õige jõega.

Ning veel mõned mõtteterad:
· Kui sa mingil hommikul tunned end lõpuks hästi, pea ei valuta ja pohmelli pole, oli kanuumatk järelikult rohkem kui nädal tagasi.
· Suitsetada on kahjulik, juua on vastik, aga tervena surra oleks ka kahju.
· Juues tea oma piiri, vastasel juhul võid kogemata vähem juua.

Elu on liiga lühikene selleks, et raisata seda millelegi negatiivsele
Kasutaja avatar

kaval
Tsikkel: rattatuu
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kaval »

selline kuulutus siis börsis:

PUHAS KODU TÕSTATATUD INGLISE BULDOG KUT (M)
PUHAS KODU TÕSTATATUD INGLISE BULDOG KUT
puhas kodu tõstatatud inglise buldog kutsikatele uue hea kodu. nad on kõik dokumendid ja on täielikult vaktsineeritud. nad on meestel ja naistel, kui olete huvitatud, post tagasi valsimuthevaldes@yahoo.com
KontaktTel. 647 7474 7748

link ka : http://www.kuldnebors.ee/est/id/7787259 ... _tab_pos=2

http://www.arcar.eu odavad rendiautod al.5 euri päev
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis

Jorma

Lugemata postitus Postitas Jorma »

kaval kirjutas:

selline kuulutus siis börsis:

PUHAS KODU TÕSTATATUD INGLISE BULDOG KUT (M)
PUHAS KODU TÕSTATATUD INGLISE BULDOG KUT
puhas kodu tõstatatud inglise buldog kutsikatele uue hea kodu. nad on kõik dokumendid ja on täielikult vaktsineeritud. nad on meestel ja naistel, kui olete huvitatud, post tagasi valsimuthevaldes@yahoo.com
KontaktTel. 647 7474 7748

link ka : http://www.kuldnebors.ee/est/id/7787259 ... _tab_pos=2

Väike google translate.

Kasutaja avatar

Lullaby
Tsikkel: Diversion

Lugemata postitus Postitas Lullaby »

Mees ärkab hommikul meeletu pohmelliga üles, vaatab voodi kõrval laual on
kaks tabletti aspiriini ja klaas vett, mõtleb et kuidas see küll siia
sattus, vaatab veel toas ringi ja näeb, et kõik on tip-top korras. Tooli
peal on ta riided, mis on pestud ja triigitud. Tõuseb püsti ja loeb kummuti
pealt kirja:
"Kallis,
hommikusöök ootab sind köögis ahjus,
läksin hommikul vara poodi.
Sinu Musi."
Vaarub siis kööki, poiss sööb parajasti putru seal, küsib siis poisi käest:
"Kuule, mis eile siis õigupoolest juhtus?"
"Noh, sa tulid koju kell 3 öösel, täis nagu templielevant, oksendasid
esikusse, ajasid lillevaasid ümber, räuskasid ja lõpuks kukkusid kokku ja
jäid suure toa ukse ette magama."
"Sellest ma saan aru, aga miks siis nüüd kõik nii korras on?"
"Aa see vä, arvatavasti, sellepärast, et kui ema su lõpuks vannituppa
lohistas ja sul pükse jalast ära tirima hakkas, ütlesid sa: "Jätke mind
rahule neiu, ma olen abielus!""

No bike, no fun
Kasutaja avatar

Maku
Tsikkel: Kawa ZX-6R '04
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Maku »

kaval kirjutas:

Pime puusepp läks saekaatrisse tööd küsima.
"Sa oled ju pime!"
"Ma võin lõhna järgi ära öelda, mis puu ja mis mõõdus"
Tehti mehele eksam, kõigepealt pandi lauale kuuse laud, puutuda ei tohtinud,ainult nuusutada.
"Eelmine aasta lõigatud kuusk ,pruss 50x100."
Jummala õige, järgmisena pandi lauale pähklipuust parketilipp, no seda küll ära ei arva.
"Saksamaalt toodud materjal, pähklipuu, kõrgem klass, parketitoorik 20x70."
Jama käes, saekaatri ülemus polnud pimedast töötajast huvitatud ja otsustas vanale tünga teha.
Läks kontori teise ruumi ja käskis raamatupidajal , kes parasjagu arveid tegi, lauale kõhuli heita. Palub siis pimedal nuusutada, ole mees ja ütle millega tegemist , puutuda ei tohi, nuusuta niipalju, kui jaksad.
Pime kummardub ja tõmbab ninaga:
"See on juba raskem, kas keeraksite ümber?"
Naine keerab tasakesi seljale.
Pime nuusutab veel kord ja ütleb:
"Vana kalalaeva peldikuuks."

:mrgreen: (lol) sellega seoses tuleb meelde see nali "sõõm värsket õhku" aga krt ei mäleta päris hästi seda algust :wack:

Väikesed inimesed räägivad teistest, keskmised inimesed räägivad sündmustest, ülejäänud räägivad ideedest.
MikMak Trade - Magusast marjast maitsva suupisteni
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”