Huumorit

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Sv8
Tsikkel: k6

Re: Huumorit

Lugemata postitus Postitas Sv8 »

Venemaa rahvuslik vtu valimise võistlus.
Kolm finalisti Irina, Oksana ja Katja.
Rahvas on elevil, Irina astub ette, istub günekoloogitooli taolisele troonile ja suunab oma vtu rahva poole.

Rahvas ootab ärevil, äkitselt hakkab vt rääkima: "Iiii-rr-ii-naaa".
Rahvas on pöördes, no mida vu! Vt, kes oskab perenaise nime välja öelda. Aplaus, lilled lendavad, kõik suurepärane.
Astub ette järgmine finalist Oksana. Istub samuti jalad harkis toolile. Rahvas on elevil, et kas lööb Oksana vt Irina vtu üle või mitte. Suht võimatu tundub.
Vt sätib end veidi ja siis hakkab vaikselt häälistsema järjest valjenedes: "Ме-ня-я за-вут Оо-кс-аа-наа".
Rahvas on täiesti pöördes ja hullumas. Tere tali! Siuke vt Oksanal. Uskumatu. Lilled, aplaus rahvas lausa püsti tõusnud.
Katja kord. Vaeseke Katja on maalt pärit - Irina ja Oksanaga ei anna võrreldagi. Nood pügatud pealinna vd kõik. Tema mingist kolkast pärit karvane gorillavtt. Istub Katja toolile ja suunab vtu rahva poole. Rahval on halb eelaimdus, keegi ei oska midagi öelda, veidi piinlik isegi, et selline lehm lavale saanud.
Mitme minuti möödudes hakkab rahvas rahutuks muutuma, kõlavad viled ja hõiked. Visatakse esimene mädamuna. Järjest hakatakse pilduma ettejuhtuvaid asju maavtu pihta, lärm aina kasvab.
Kes viskab sigaretiga, kes muna, kes pastakaga. Üks pealtvaataja leiab õuna pintsakutaskust ja virutab sellega v*tu suunas. Vt püüab osavasti õuna kinni, mälub veidi ja krõmpsab tüki küljest ära ja sülitab ülejäänud välja ning ütleb:
"Антоновка"

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 699 korda
Tänatud: 460 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Keegi saab jälle six-pack'i!

janu

Saadetud kettaga lauatelefonist!
Kasutaja avatar

cipo
Tsikkel: Honda Africa Twin

Lugemata postitus Postitas cipo »

Kasutaja avatar

Õnnekas
Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Õnnekas »

baltroon kirjutas:

Jaa kohe tuleb Õnnekas ja teeb sulle sixkräpi!

:mrgreen:

Ei tee ma midagi, lihtsalt milleks vaevata oma pead mingite korduste pärast ja võidelda nende vastu aastaid. :bsmile:

Kasutaja avatar

tali
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas tali »

Veidi tänast Eestit:

Mees saabub pimedal õhtul koju ja märkab kuuriukse alt valgust paistmas. "Vargad," taipab mees ja helistab kohe politseisse:
"Hallo, politsei? Keegi on minu kuuri sisse murdnud, tulge võtke vargad kinni!"
"Vabandust, kuid meil ei ole hetkel ühtegi vaba patrulli lähikonnas. Sõidame välja esimesel võimalusel, nii paari tunni jooksul," vastatakse politseist.
Mees lõpetab kõne, kuid helistab mõne minuti pärast uuesti:
"Hallo, helistan jälle selle kuurivarguse suhtes. Kuna teil vaba patrulli ei leidunud, pidin ma vargad ise maha laskma. Kui te paari tunni pärast auto välja saadate, saatke siis juba ka ambulants laipade ära vedamiseks."
Minuti pärast on mehe aia taga mitu politseimasinat. Relvastatud politseinikud vallutavad õue, teleajakirjanikud vehivad kaamerate ja mikrofonidega, vähem kui minutiga on kuur hõivatud, ehmunud vargad tabatud ja autokongi pistetud.
Kohale saabunud politseikomissar kärgib kuuri omanikuga: "Kus teil need laibad siis on? Siin pole ühtegi laipa!"
"Aga teil ei pidanud ka ühtegi vaba patrulli olema..."

18-aastane pereliige: "Äratuse helin on see n..ss, mis sul magada ei lase". :)
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
Kasutaja avatar

Thesaarlane
Tsikkel: Kawasaki 636
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Thesaarlane »

tali kirjutas:

Veidi tänast Eestit:

Mees saabub pimedal õhtul koju ja märkab kuuriukse alt valgust paistmas. "Vargad," taipab mees ja helistab kohe politseisse:
"Hallo, politsei? Keegi on minu kuuri sisse murdnud, tulge võtke vargad kinni!"
"Vabandust, kuid meil ei ole hetkel ühtegi vaba patrulli lähikonnas. Sõidame välja esimesel võimalusel, nii paari tunni jooksul," vastatakse politseist.
Mees lõpetab kõne, kuid helistab mõne minuti pärast uuesti:
"Hallo, helistan jälle selle kuurivarguse suhtes. Kuna teil vaba patrulli ei leidunud, pidin ma vargad ise maha laskma. Kui te paari tunni pärast auto välja saadate, saatke siis juba ka ambulants laipade ära vedamiseks."
Minuti pärast on mehe aia taga mitu politseimasinat. Relvastatud politseinikud vallutavad õue, teleajakirjanikud vehivad kaamerate ja mikrofonidega, vähem kui minutiga on kuur hõivatud, ehmunud vargad tabatud ja autokongi pistetud.
Kohale saabunud politseikomissar kärgib kuuri omanikuga: "Kus teil need laibad siis on? Siin pole ühtegi laipa!"
"Aga teil ei pidanud ka ühtegi vaba patrulli olema..."

OTküll, aga mind jahmatas ka ükspäev kui sai kahele kalkarile ment kutsutud. Magasid teised meie kortermaja trepikojas ning rõgisesid ja norskasid ja haisesid. Helistasime menti ja nad tulid 25min pärast. Ma saan aru, et neil on priotiteetide järjekord, aga 25 min. Mind lihtsalt hämmastas.

kõrtsmikumolu
Tsikkel: HusaBerg
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kõrtsmikumolu »

Thesaarlane kirjutas:

OTküll, aga mind jahmatas ka ükspäev kui sai kahele kalkarile ment kutsutud. Magasid teised meie kortermaja trepikojas ning rõgisesid ja norskasid ja haisesid. Helistasime menti ja nad tulid 25min pärast. Ma saan aru, et neil on priotiteetide järjekord, aga 25 min. Mind lihtsalt hämmastas.

Linnapoiss...

Kasutaja avatar

Vint
Koristaja
Tänanud: 150 korda
Tänatud: 187 korda

Lugemata postitus Postitas Vint »

kõrtsmikumolu kirjutas:
Thesaarlane kirjutas:

Linnapoiss...

Kõrtsmik harjunud sellise vaatepildiga ilmselt, näeb vist igal õhtul kedagi nurgataga siruli... :mrgreen:

Kasutaja avatar

Margusxx
Mode
Tsikkel: GSX1300RZ K750 CRF1000l
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 34 korda

Lugemata postitus Postitas Margusxx »

maakohtades peab politseid ootama kalendriga mitte kellaga...

Hardcore,hardcore,hardcore,hardcore. Nothing less and nothing more...

Panthera
Tsikkel: Honda

Lugemata postitus Postitas Panthera »

Kui elad tõelises maakohas, siis pead GPS-i koordinaadid ka neile andma, muidu nad ei tea, kuhu tulla :wack:

Kasutaja avatar

jup
Tsikkel: XL600V Transalp

Lugemata postitus Postitas jup »

kõrtsmikumolu kirjutas:
Thesaarlane kirjutas:OTküll, aga mind jahmatas ka ükspäev kui sai kahele kalkarile ment kutsutud. Magasid teised meie kortermaja trepikojas ning rõgisesid ja norskasid ja haisesid. Helistasime menti ja nad tulid 25min pärast. Ma saan aru, et neil on priotiteetide järjekord, aga 25 min. Mind lihtsalt hämmastas.

Se aastal, umbes veebruarikuus,kui maapinda alles lumi kattis, juhtusin lapsega jalutamaTallinnas Hirvepargis, kus hakkas silma üks umbjoobes kodanik. Helistasi politseisse ja rääkisin oma hirmust, et kuna mees liikus nelikveolisen, siis oht et paljakäsi lumel liikudes sõrmed varsti üles ytlevad. Politsei tuligi - ca 45 minuti pärast. Selleks hetkek oli mees jõudnud koos kaaslase abiga liikuda umbes 15-20 meetrit ja ei olnud veel pargist väla jõudnud.

Pole enam aastaid Hirveparkki sattunud ja see pilt mis avanes oli pisut halekoomiline - olime lapsega seal pargis ainsad kained inimesed. Kell oli 4tuuris ja inimesi oli sel kokku 10-15 vanuses 15-65 vast. Kõik jõid :bsmile: Mis teha masuaeg tööd pole,siis tuleb aega kuidagi muud moodi sisustada :wack:

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 699 korda
Tänatud: 460 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Nalja kah!

Lennuk kukub alla! Kõik on paanikas, kes karjub, kes nutab, kes palub jumalat. Üks neiu tõuseb püsti ja ütleb, et tahab viimast korda end naisena tunda. Tema kõrval istunud mees võtab särgi seljast ja annab selle neiule:"Eks triigi siis see ära!"

edu

Saadetud kettaga lauatelefonist!
Kasutaja avatar

Thesaarlane
Tsikkel: Kawasaki 636

Lugemata postitus Postitas Thesaarlane »

kõrtsmikumolu kirjutas:
Thesaarlane kirjutas:

Linnapoiss...

See oli päris hea (lol) . Oma elust 22 aastat olen elanud Saaremaal, külas. Ja Meie kandi politsei on nagu pind perses. Ei olegi vaja helistada, nad on nii kui nii kohal kogu aeg. OK nüüd olen vahel tallinnas ja käin koolis.Ja muide ma olengi 22 aastane.

Kasutaja avatar

TDM
Tsikkel: TDM 850 3VD, CRF250L, Gas280

Lugemata postitus Postitas TDM »

(lol) (lol) (lol)
Tõsiselt hea nali Ants!

Ei midagi . . . peale tuule!
Kasutaja avatar

bigdog
Tsikkel: HD
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas bigdog »

Majanduslangus.
Istuvad kass ja koer talu õues ja ajavad juttu.
Kass:
"Tead, Muri, elu siin talus on nii jamaks muutunud et ma lähen vist ära. Kuramus, piimagi enam ei anta, isegi hiired on siit läinud. Tõesti lähen ära! Aga sina?"
"Ei tea, eile kuulsin kuidas peremees ütles perenaisele et kui talv tuleb, pole midagi süüa, hakkame siis Muri m***i imema! Mina vist jään, selleks talveks."

Your choice is Your half chance.

Credo

Lugemata postitus Postitas Credo »

epic marketing fail:
Pilt

Kasutaja avatar

marko233

Lugemata postitus Postitas marko233 »

UK-s õnnestus ka näha pakistaanlaste autopesulat, mis kandis uhkelt nime Mr Hand Job. Paar nädalat see koht kandis vaid seda nime, siis muudeti mingil imelikul põhjusel :mrgreen:

CBR F3; CBR 954rr; Tuono 1000; MT-01
Kasutaja avatar

simp
Tsikkel: sv1000n
Tänanud: 122 korda
Tänatud: 195 korda

Lugemata postitus Postitas simp »

Mehed/naised järgmine link kirjeldab väheste detailidega minu tänast päeva.
http://sitta-juhtub.blogspot.com/2009/1 ... aamad.html
mõtlesin et jagan teiega oma "mõnusaid läbielamisi euroopas"

zhark
Tsikkel: 2 ratta ja pedaalidega vokk
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas zhark »

Kiitsakavõitu noormees on õnnetu, et kenad neiud rannas temast välja ei tee või lausa tema üle irvitavad. Ta otsustab nõu küsida vetelpäästjalt, kelle ümber alati tüdrukuid keerleb.
Lihaseline, päevitunud vetelpäästja on lahkelt nõus oma kogemusi jagama.
"Kõigepealt viska need lotendavad pika säärega ujumispüksid minema ja hangi nende asemel endale uusim, eriti napp ja liibuv Spandex Speedo mudel. Siis pista püksi veel rusikasuurune kartul ja küll siis näed, kuidas tüdrukud sind tähele panema hakkavad!"
Noormees teeb, nagu vetelpäästja soovitas, aga kui ta järgmisel päeval rinda ette ajades tähtsalt rannal patseerib, on asi veel hullem kui enne -inimesed näitavad tema peale näpuga, naeravad, vangutavad pead, krimpsutavad nägu...Mõne neiu näoilme väljendab isegi tõelist vastikust. Noormees tõttab vetelpäästja käest küsima, mis siis nüüd viga on.
"AAAHH!" karjatab vetelpäästja. "Idioot! Kartul käib ETTE!"

Ride And Die, But Do It Young
5293 569
Pilt
Kasutaja avatar

Laisaar
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

Vana karvane biker on oma pikal üksildasel suvetripil ja peatub suvalise kõrtsu juures umbes kolme miili kaugusel kohast "in a middle on nowhere". Peatuma sunnib teda suur reklaamsilt:

KÜLM ÕLU - 2 $

HAMBURGER - 2,25 $

JUUSTUBURGER - 2,5 $

KANASANDWITCH - 3 €

RAHMAKAS PIHKU - 50$

Noh kontrollib siis vana tsiklimees oma rahakotist järgi, et kas vajalik summa ikka on kaasas ja astub baari. Seal näeb, et imekaunis baarinäitsik serveerib just õlut paarile päikesest pargitud farmerile. Pöörab neiu vana bikeri poole ja teadva naeratusega küsib:"Jah? Kuidas ma võiksin teile abiks olla?"

Vana biker kummardub baariletile ja küsib käheda häälega:" Neiu ma siin mõtlesin, et kas see olete tõesti teie, kes pihukat pakub?" Neiu naeratus sulataks isegi alpide igijää kui ta vastab:"Jah, sa ei eksi, see olen tõepoolest mina."

Vana biker kummardub veelgi lähemale ja sosistab neiule vasakusse kõrva:"Ole hea mine pese oma käed ära, ma tahaks väga juustuburgerit.

Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

bigdog

Hitchiker kirjutas:

Ei kuram naljad on otsas jah. Tegelikult oleks ju päris lihtne paar sõna enne postitust otsingusse panna, mõnda nalja on juba ziljon korda tehtud.
Vana karvane biker...
...ma tahaks väga juustuburgerit.

scryth kirjutas:

Võiks teha nii, et igaüks kes postitab siia nalja, mis juba eksisteerib viimasel kolmel leheküljel, teeb nalja esimesele postitajale sikspäki :D

Kas Motokas teeb nüüd Hitchikerile 6päki? (togi)

Nali ka:
Mees läheb pärast abikaasat dushi alla.
Heliseb uksekell ja proua läheb avama, endal ainult rätik ümber. Naabrimees seisab ukse taga. Irvitab ja lubab maksta tuhat eurot, kui naine laseb rätiku alla kukkuda.
Naine nõustub, mees vaatab mõnda aega, maksab ja läheb vilistades oma teed.
Naine läheb tagasi pesuruumi juukseid kuivatama. Mees küsib, kes seal ukse taga oli. Naine ütleb, et ainult naabrimees.
"Kas ta maksis tagasi selle tonni, mille talle eile laenasin?"

Ja veel üks ingliskeelne:
A lady picked up several items at a discount store. When she finally got up to the checker, she learned that one of her items had no price tag. Imagine her embarrassment when the checker got on the intercom and boomed out for all the store to hear, "PRICE CHECK ON LANE THIRTEEN, TAMPAX, SUPERSIZE."
That was bad enough, but somebody at the rear of the store apparently misunderstood the word "tampax" for THUMBTACKS."
In a business-like tone, a voice boomed back over the intercom. "DO YOU WANT THE KIND YOU PUSH IN WITH YOUR THUMB OR THE KIND YOU POUND IN WITH A HAMMER ???"

Kasutaja avatar

magnus0c
Tsikkel: gsx600r
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas magnus0c »

Postimehes artikkel pealkirjaga:
Kreeklane lahkus startivalt lennukilt

Küprose politsei vahistas kreeklase, kes väidetavalt avas stardiks valmistunud lennuki tagaukse ja väljus hädalolukorras kasutatavat liugteed mööda, teatas politsei esmaspäeval.
28-aastane Moreno Tavares Lizason võeti politsei teatel neljaks päevaks vahi alla, teda ähvardab süüdistus lennuki kahjustamises.

Väidetavalt väljus Lizason Nikosiast Ateenasse suundunud lennukilt laupäeva õhtul mõni hetk pärast seda, kui kapten andis meeskonnale korralduse lennuki uksed sulgeda.
Politsei teatel hüppas mees pärast lennukist lahkumist üle lennuvälja tara, kuid politsei tabas ta kiiresti. Mees ise ütles, et tahtis kontrollida, kas lennuki turvasüsteemid töötavad korralikult.

loo kommentaarides Onu nimeliselt tegelaselt järgmine postitus:

... ja Putin tahab kontrollida kas Eesti kaitseväed on teovõimelised ning kas Ukraina rahvas külma kardab.

Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korke »

Pilt

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

tazavi
Tsikkel: iž jupiter 3
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tazavi »

simp kirjutas:

Mehed/naised järgmine link kirjeldab väheste detailidega minu tänast päeva.
http://sitta-juhtub.blogspot.com/2009/1 ... aamad.html
mõtlesin et jagan teiega oma "mõnusaid läbielamisi euroopas"

ma tulin just laupäev mõnchenist tallinnasse, läbi kopengaaheni. Kokku 2 lendu ja aega kulus 3h pluss 2h lennuvahelist aega :P Asja nael oli muidugi see, et leidsin viski degusteerimise koha, kus polnud inimesi kallamas, pidi ise kallama ja kui läksin kõrvalpoodi suveniire valima, suutsin oma väriseva käega tõmmata riiuli pealt maha 15 portselanist vms materjalist kujukest - kõik ilusti kildudeks :) Pärast seda tegin veel ühe tasuta viski selleks ajaks veel rohkem värisevate käte rahustamiseks :P

muidugi kui kusele läksin, suutsin minna läbi valest uksest ja taghasi ei saanud enne, kui järjekordselt pidin metallidetektorist läbi minema :P

Kasutaja avatar

bigdog

Mees peab sõitma pikale komandeeringule.
Mees - Naine kallis, ma ei saa sind nii pikaks ajaks ilma seksita jätta, selleks ostsin sulle sekspoest seksiroboti.
Naine – Kuidas sa saad niimoodi mõelda, ma pole sind kunagi petnud ja ei peta sind isegi selle robotiga.
Mees - No ise tead, aga kui ikkagi ümber mõtled, siis hüüa PETS MINU JUURDE!
Mees sõidab minema. Läheb mööda juba kaks nädalat, mööda korterit ringi liikudes märkab naine pidevalt robotit.
Naine mõtleb
-Kahju muidugi raisatud rahast, äkki ikkagi prooviks, mis ta ikka niisama seisab siin ja hüüab PETS MINU JUURDE!
Robot hakkab surisema ja alustab tööd.
Peale 8 tundi meeletut seksi on naise jõud täiesti läbi, kuid on üks suur probleem, ta ei tea kuidas robotit seisma jätta.
Võttes kokku viimased jõuvarud roomab ta aknani ja näeb õuel kojamees Vassilit.
-Vassili, kuule, panen pudeli välja, hüüa PETS MINU JUURDE!
Vassili pikalt mõtlemata karjub – PETS MINU JUURDE!
Möödus kaks kuud ja mees tuleb komandeeringust tagasi. Õu on kõik prahti täis, maja aknad lõhutud ning inimesi pole kusagil. Nurga tagant tuleb hiilides kojamees Vassili jahipüssiga, habetunud, silmad punased, jalas tagant räbaldunud püksid.
Mees – Vassili, mis siin juhtunud on, kus kõik inimesed on?
Vassili – Ole vait, kuss, ma ei tea kus kõik inimesed on, kuid PETS on kuskil lähedal.

tanel-

Lugemata postitus Postitas tanel- »

voodo-dildo oma on parem :)

pezz
Tsikkel: CRF1000L

Lugemata postitus Postitas pezz »

ups

Viimati muutis pezz, 04 Nov 2009, 01:40, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

reinz
Tsikkel: Kawasaki ER-6N

Lugemata postitus Postitas reinz »

peaks kokku lugema palju siin sixpäkke juba välja tegema peavad inimesed, varsti saab korraliku peo maha pidada (lol)

Pilt
Kasutaja avatar

baltroon
Tsikkel: Sõber
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas baltroon »

Ilmselt peaks Sixpäkke hakkama tegema neile, kelle naljad kõige vähem teiste omadega kattunud on :wink:

a black baby died and went to heaven
and god looked at him and said, "you've earned your wings"
and gave the black baby wings
the black baby look up and said, "am i really an angel now"
and God looked down and said,
"HELL NAW, NIGGA, YOU`RE A BAT"

8)

ÄRGE HAKAKE JÄLLE HALAMA!
Kasutaja avatar

Õnnekas
Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Õnnekas »

Ja muidugi võiks KUUEKAUPA PAKITUD ÕLLESID teistele pakkuda ka võõrkeelsete naljade kirjutajad, sest kindlasti on palju neid, kes ei saa aru ja kes ei viitsi neid lugeda. (togi) Ja oh häda, kui postitad nalja eesti keeles ja siis selgub, et see on juba vene, inglise ja saksa keeles varem olnud.
Rahu!
Peace!
Mиp!
Frieden!

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”