Kiivri ostmise sõiduproov

Kasutaja avatar

etv 1000

Lugemata postitus Postitas etv 1000 »

airbrusha kirjutas:

......Leidsite mehed siin taaskord teema mille üle vaielda ja vinguda .. t*** ma ei või ... Ostjal on õigused ja omad õigused on ka müüjal -see on igalpool maailmas nii ja ka jääb nii ... ja hakake nüüd minugipoolest kõik tuuletunneleid ehitama ...

:D :D :D :D :D

A see kõlab just nagu kurikuulus ütlus "silmadega vaadatakse".
Sinu numbrid on ehk veidi ülepaisutatud.Piisab ka sellest kui on olemas nn proovikiivrid enim müüdavatest mudelitest.Ja nagu mina olen seni asjast aru saanud siis konkretse tootja kiivrid, mis jäävad rohkem sinna keskhinnaklassi on suht ühesugused oma ehituse poolest, lihtsalt on mudeli nimi teine ja tilu-lilu on rohkem peale joonistatud. Nii,et pole väga vajagi ju sinist demo kiivrit ja punast samasugust demo kiivrit.
Loomulikult võib siin nimetada ära fakti ,et nii kui nii ei saa mingit õiget tunnet kätte selle väikse proovisõidu ajaga.Tõenäosus aga,et klient selle kiivri ära ostab on palju suurem kui lihtsalt lasta tal seda saalis päheproovida.
Kui keegi müüks mulle näiteks 5000 kr kiivri, mis on seest pestava sisuga,on peas olnud kümmekond korda lühiajaliselt ja väike kriim visiiril
umbes nii näiteks 2300 krooni raha eest.Mina ostaks selle kiivri ära.(Mitte,et mul hetkel kiivrit vaja oleks.)
P.S
Ma tahaks ka teada sellist konkreetset ratta ostjat ,kes võtab su ratta läheb nurga taha laseb kummil mustri siledaks ja siis tuleb toob tagasi ning teatab ,et ei osta kuna rehv on kulunud.Siis teab selliste eest hoiduda.

elu on liiga lühike et, seda poole gaasiga läbida.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”