Kiivri ostmise sõiduproov

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Nagu Pritsu juba mainis - võrreldes selle potentsiaalse klientide arvuga, mida kaotatakse, ei ole ostu pealt kuni 3% kaotus mitte mingi näitaja.
Minu rahakotis ei evi näiteks üldse sulli.Me elame tehnoloogia ajastul.Pealegi, juhslikul rahakoti kaotamisel läheb kaotsi ainult hunnik plastikut ning kõige väärtuslikum asi on rahakott ise :)

Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

VWman
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas VWman »

Primo kirjutas:

Nagu Pritsu juba mainis - võrreldes selle potentsiaalse klientide arvuga, mida kaotatakse, ei ole ostu pealt kuni 3% kaotus mitte mingi näitaja.
Minu rahakotis ei evi näiteks üldse sulli.Me elame tehnoloogia ajastul.Pealegi, juhslikul rahakoti kaotamisel läheb kaotsi ainult hunnik plastikut ning kõige väärtuslikum asi on rahakott ise :)

Sama siin, aga vahest ma olen nõus olnud sulli tekitama, kui selle 3% jagu hinnast alla saab. Enamast saab, aga mingi 1000 juures ei anna see efekti muidugi. Aga näites otes koorma fibot, vedasin küll müüjale sulli.

Aga teemasse ka.. mina näiteks juba oskan arvestada Eestis sellise kuni miinus 50% , reeglina tähendab see seda, et asi on tibukollast värvi ja S suurus või siis meeste jale nr 39.
Viimasest USA käigust jäi silma , kui oli -50% siis see reeglina tähendas et saad osta kaks paari ühe raha eest .

KÄIN JALA JA JOON VETT
Kasutaja avatar

retro
Tsikkel: Tiger885, külkaIŽ
Tänanud: 16 korda
Tänatud: 31 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas retro »

kõrtsmikumolu kirjutas:

Kokkuvõtteks tekkis mõni mõte:

1. Tahaks olla naiste testpesu

OT
vägis tuli meelde From dusk till dawn" ja

pussy, pussy, pussy! Come on in pussy lovers! ... We got white pussy, black pussy, Spanish pussy, yellow pussy, we got hot pussy, cold pussy, we got wet pussy, we got smelly pussy, we got hairy pussy, bloody pussy, we got snappin' pussy, we got silk pussy"

:)

bikefan
Tsikkel: VN1500 Nomad

Lugemata postitus Postitas bikefan »

Primo kirjutas:

Aga toon väga lihtsa näite - ütleme asi maksab 100.-, kaupmehe kasum selle pealt on 10.-, maksad kaardiga - siis peab kaupmees ära andma 100.- pealt 3% ehk 3 eeki. Kuna see ei saa tulla mujalt kui kaupmehe arvelt, siis on see 10eek-3eek=kaupmehe kasum on 7eek. Ehk lühidalt - maksad kaardiga ja röövid seeläbi kaupmehe tulust 30%.
Ainuke võimalus on kaupmehel tõsta kauba hinda, aga siis pole jälle klient rahul. Lihtsaim viis - too automaadist sull ja tark kaupmees, kes tahab sind kui head klienti hoida, annab sulle 10% alla saad kauba 90.- tema kasum on 7eeki asemel 9eeki - ja kõik on rahul. Ja klient on järgmine kord jälle rõõmsalt sulliga tagasi, kuna siis saab -10% :wink:

-Since 2002-
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00

Lugemata postitus Postitas Primo »

Toon sulle teise väga lihtsa näite - on kaks kaupmeest: ühel pole terminali, teisel on.Ühe juurde tuleb klient, uurib ja puurib ühte kallist asja.Lõpuks jõuab oma sisemiste deemonitega kokkuleppele ning otsustab selle kalli asja osta.Ja ossakuram - kaardimakset ei saa teostada, sest kaupmees on reaalne kapitalist, kes ei oma nägemust perspektiivsest tulust.Klient, mugava inimesena nagu ta on, läheb minema teise kaupmehe juurde.Puurib ja uurib ühte kallist asja.Lõpuks jõuab oma sisemiste deemonitega kokkuleppele ning otsustab selle kalli asja osta.Ja meeldiv üllatus mugava inimese jaoks - kaardimakse toimib ja usk tänapäevasesse tehnoloogiaühiskonda, nagu meil on, säilib ning klient lahkub rõõmsalt oma kalli kaubaga TEISE kaupmehe juurest.Mitte esimese :wink:

Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

StreetMoto
Kaupmees
Tänatud: 205 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas StreetMoto »

Aga toon väga lihtsa näite - ütleme asi maksab 100.-, kaupmehe kasum selle pealt on 10.-, maksad kaardiga - siis peab kaupmees ära andma 100.- pealt 3% ehk 3 eeki. Kuna see ei saa tulla mujalt kui kaupmehe arvelt, siis on see 10eek-3eek=kaupmehe kasum on 7eek. Ehk lühidalt - maksad kaardiga ja röövid seeläbi kaupmehe tulust 30%.
Ainuke võimalus on kaupmehel tõsta kauba hinda, aga siis pole jälle klient rahul. Lihtsaim viis - too automaadist sull ja tark kaupmees, kes tahab sind kui head klienti hoida, annab sulle 10% alla saad kauba 90.- tema kasum on 7eeki asemel 9eeki - ja kõik on rahul. Ja klient on järgmine kord jälle rõõmsalt sulliga tagasi, kuna siis saab -10% Wink

Sinusuguse kaupmehega oleks lausa lust äri teha ju :-) Annad asjad muidu ära... Loe nüüd oma tekst uuesti läbi ja tee arvutused ka uuesti. Kui kaupmehel 100 eeguse müügihinna peal on 10 eeku kasumit, siis millise valemiga mulle 10% alet tehes üldse talle mingi eek järele jääb? Lihtne aritmeetika ütleb, et 10% alet 100-st eegust ongi just 10 eeku. Järelikult annab kaupmees kauba ära 90 eeguga ja kaotab oma 10 eeku kasumit ehk kogu kasumi... Aga tegelikult ei puutu see jutt mingilgi määral teema pealkirja ehk Allrightiga kokku.

Tulge Elumoto "õnnetusse" kaubandushalli ja saate kaubelda protsente nii kuis jaksate.

StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse

Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

Mnjah, kui oleks teadnud, et sest kiivri proovimisest selline kära tõuseb oleks võibolla moka maas hoidnud. :)
Jagan arvamust juba eelpoolmainituga, kuskilt võiks mingi piir minna, nagu kasvõi eelpoolmainitu 200eur, -osta värvi järgi.. samas 5-10k maksva kiivri puhul ühekordse kiivrisuka investeering ei tohiks nagu raketiteadus olla. Sitikad ja demotoode, ning selle hooajalõpul soodushinnaga müümine, -pigem tahtmise asi vist. Krt varsti ei jäägi muud üle kui mujale minna kiivrit ostma, siin vaadatakse vist imelikult juba. :D

Siiamaani on mida meenutada lõuna-saksa väikelinna Honda esindusest, kus lasin oma sel ajal oma juba mittegarantiilist ratast kontrollida. Üllatati sellega, et mulle kui kliendile kes seal 99% tõenäosusega esimest ja viimast korda oli pakuti asendusratast infoleti naisterahva poolt sõnadega "soovite äkki linna hommikust minna sööma?"-we can give you a bike :shock: Keeldusin viisakalt(selle peale pakuti kohe kohvi) kuna teadsin, et ajakulu saab olla max pool tundi ja veetsin selle aja varustuse riiuleid vahtides suu ammuli. Asi mida ma ka varem näinud polnud, oli seal proovisõidu riietus, põhimõtteliselt sellesse poodi võis minna shortside väel ja veerandtunni pärast minna ise täisvarustuses rattaga proovisõidule.

Arusaadav, et meie s**t kliima ja väiksemad käibed seavad omad piirid, aga mingi kompromisslahendus võiks siiski eksisteerida.

it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

Motomarket kirjutas:

Siinkohal tahaks lisada, et ega mõne kilomeetrise sõiduga ei tule kiivrite plussid ja miinused kohe välja. Pigem võib rääkida rohkem müratestist. Kõik muu saab suures osas selgeks pikema kasutamise käigus.

Kah õige, kiiver mis mulle sobimatuks osutus, -selles 100% veendusin alles Tallinn-Tartu-Tallinn tagasiteel, kuid mõni nüanss selgus/üllatas juba esimesel kilomeetril.

it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Kasutaja avatar

airbrusha
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas airbrusha »

kõrtsmikumolu kirjutas:

Kokkuvõtteks tekkis mõni mõte:

1. Eesti on väike.
  2. Eesti on väike.
  3. Eesti on väike.
  4. Tahaks olla naiste testpesu

Minu pruut on diktor meedias ...
Istun teleka ees, rüüpan teed ja
tahaks väikeseks poisiks
tahaks tagasi spermatosoidiks
ja ,et kuuluks temale...
Kui ta räägib homsest kliimast
siis ta võtab sellest -välja viimast
Etteheiteid loobin ,et ei õppinud günekoloogiks
ja ei kuulu temale ...
Isa kinnisvara maakler...
Emal mul on Silja Lainis kaater...
MULLE AINUKE LUMM -
VÕLUR TEE MINUST TEMA TRUSSIKUKUMM
-siis ma kuuluks temale ...
Jälitan sind linna mööda-
kui on tarvis kohe hakkan lööma ...
Tõstan palgesse kaba -
lasen inimesed tänaval maha,
et nad ei kuuluks sinule...
Kesköö saade teeb mind härdaks ...
Helistan sa ütled,mulle värdjas...
Ah kui väikeseks poisiks ...
Kui saaks tagasi spermatosoidiks ...
Siis ma kuuluks sinule... (J.Pehk)

Proovisõidu auto ja proovisõidu tsikkel on teadupärast ka kindlustatud ... Kui proovid golfivarustust ja oled võimeline selle ära lõhkuma siis tuleb sul see ka kinni maksta... Üks suurematsorti porikärbes võib uue kiivri peegel visiirile juba püsiva kriimu jätta...
Poes pähe proovides on sul justkui vähem võimalusi kiivriga kukkuda ja seda kriimustada ... Tahad kiivri poest välja viia siis pane ka kiivri väärtuses raha ilusti leti äärele ja saadki ka loa sellega tiirutada ... Justnagu loogiline jutt ... Sul on tarbijakaitse sääduse kohaselt õigus kül kaup tagastada ja oma raha tagasi saada juhul kui see toode sulle ei sobi või ei meeldi aga kui sa oled toodet juba rikkunud (kriimustanud kulutanud ,määrinud vms ) on ka poel õigus kaupa mitte tagasi võtta või ümber vahetada ... Ja sellised seadused kehtivad igalpool maailmas...Saksas ,inglismaal -you name it !! Pay up sucker ! aga ära mitte ilasta ,kiibitse ja keksi niisama ...
Ja kulla motopoodide omanikud tehke mulle nüüd selgeks see ,et misasi on üldse kiivri demoversioon ... Olen käinud samuti euroopas suurtes motopoodides ..kiivri demoversioon on siiski pooleks lõigatud vms kiiver mis näitab kiivri ehitust ning aitab müügimehel antud kiivrit ning selle funktsioone paremini tutvustada ... Et antaksegi nagu kohe demoversioon ja puha!!?? mõelge nüüd loogiliselt ... -Näiteks poel on valikus 50 erinevat kiivrit ... igat kiivrit on võimalus saada suuruses xs ,s ,m, l ,xl ja xxl... See teeks siis kokku juba 50 X 6 =300 demokiivrit... Mõelge nüüd nats selle peale kah milline vägev laopind peaks olema 300 kiivri ladustamiseks ning mõelge ka selle peale ,et iga aasta tulevad välja uued kiivri mudelid...
Toon veel ühe lihtsa näite .. Oletame ,et müüte oma isiklikku tsiklit ja annate selle proovisõiduks võhivõõra inimese kätte ... See kellele andsite aga vilistab nurgataga burn-outi ja toob teile teie kalli mootorratta tagasi kohe täitsa siledaks kulunud tagumise rehvi ja jutuga ,et ta siiski ei soovi teie pilli ära osta ...Ilusast kevadel ostetud ja vähe kulunud Dunlopist on hetkega saanud juust... Kas te siis ütlete talle ,et anna nüüüüd pappi või muidu saad pasunasse või mitte ? Kui ei ütle siis tahaksin meeleldi ise kah teie tsiklit proovida ...

Leidsite mehed siin taaskord teema mille üle vaielda ja vinguda .. t*** ma ei või ... Ostjal on õigused ja omad õigused on ka müüjal -see on igalpool maailmas nii ja ka jääb nii ... ja hakake nüüd minugipoolest kõik tuuletunneleid ehitama ...

:D :D :D :D :D

gabriel kirjutas:

airbrusha kirjutas:
... t*** ma ei või ...

muidu suht loogiline jutt, aga ainus viga oli, et t*** ma ei või, peaks olema üks sõna- tramaeivõi. Twisted Evil

NO TRAMAIVÕIRA !! (korrektuur tehtud ! ) :)

Viimati muutis airbrusha, 07 Mär 2008, 09:52, muudetud 1 kord kokku.
Kõik tsikli ,auto ja kiivri maalingutest ja kleebistest...
http://www.lauks.com
http://www.airbrushartists.org/Gal2109_ ... allery.asp
Kasutaja avatar

gabriel

Lugemata postitus Postitas gabriel »

airbrusha kirjutas:

... t*** ma ei või ...

muidu suht loogiline jutt, aga ainus viga oli, et t*** ma ei või, peaks olema üks sõna- tramaeivõi. :twisted:

tähtis pole suurus, vaid osavõtt...
Kasutaja avatar

etv 1000

Lugemata postitus Postitas etv 1000 »

airbrusha kirjutas:

......Leidsite mehed siin taaskord teema mille üle vaielda ja vinguda .. t*** ma ei või ... Ostjal on õigused ja omad õigused on ka müüjal -see on igalpool maailmas nii ja ka jääb nii ... ja hakake nüüd minugipoolest kõik tuuletunneleid ehitama ...

:D :D :D :D :D

A see kõlab just nagu kurikuulus ütlus "silmadega vaadatakse".
Sinu numbrid on ehk veidi ülepaisutatud.Piisab ka sellest kui on olemas nn proovikiivrid enim müüdavatest mudelitest.Ja nagu mina olen seni asjast aru saanud siis konkretse tootja kiivrid, mis jäävad rohkem sinna keskhinnaklassi on suht ühesugused oma ehituse poolest, lihtsalt on mudeli nimi teine ja tilu-lilu on rohkem peale joonistatud. Nii,et pole väga vajagi ju sinist demo kiivrit ja punast samasugust demo kiivrit.
Loomulikult võib siin nimetada ära fakti ,et nii kui nii ei saa mingit õiget tunnet kätte selle väikse proovisõidu ajaga.Tõenäosus aga,et klient selle kiivri ära ostab on palju suurem kui lihtsalt lasta tal seda saalis päheproovida.
Kui keegi müüks mulle näiteks 5000 kr kiivri, mis on seest pestava sisuga,on peas olnud kümmekond korda lühiajaliselt ja väike kriim visiiril
umbes nii näiteks 2300 krooni raha eest.Mina ostaks selle kiivri ära.(Mitte,et mul hetkel kiivrit vaja oleks.)
P.S
Ma tahaks ka teada sellist konkreetset ratta ostjat ,kes võtab su ratta läheb nurga taha laseb kummil mustri siledaks ja siis tuleb toob tagasi ning teatab ,et ei osta kuna rehv on kulunud.Siis teab selliste eest hoiduda.

elu on liiga lühike et, seda poole gaasiga läbida.
Kasutaja avatar

retro
Tsikkel: Tiger885, külkaIŽ
Tänanud: 16 korda
Tänatud: 31 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas retro »

mitte et mul nüüd midagi tarka öedla oleks, aga kõigil kiivritel on üks ühine joon - visiir käib küljest ära. ehk siis saab eri suurusega kiivritel kasutada üht sama "demo"visiiri. või on eri koorikuga kiivritel eri visiirid? ei usu.
ja kui sitikas kiivri värvkattele kriime teeb, ei ole ilmselt tegemist motokiivriga.
kiivirisukk proovimisel on muidugi elementaarne. mina käin pidevalt mööda poode, kiivrisukk peas. ükskord läksin niimoodi panka ka, aga see on juba teine lugu.

triplekix
Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas triplekix »

ulmo kirjutas:
triplekix kirjutas:

äkki poest kingi ostes ka enne ühe disko nendega teha võib, muidu teinekord äkki hõõruma kipuvad.
Mõelge ikka enne peaga mida ajate ja proovige sõbra tuttava kiivrit.

Ma mõtlen, et see väide ATV ja IQ seosest on ikka õige. Loomulikult on kõik tuttavad meil tsiklimehed ja loomulikult on nad kõik ühe peakujuga, mainida ei tasu sedagi, et kindlasti on neil kõigil sellised mudelid kiivrit, mida parasjagu proovida sooviks.
Proovimise häda on muudegi asjadega. Näiteks tahaks tuuleklaasi. Netis info väga vastuoluline - ühed ütlevad, et väga hea hakkab peale selle klaasi installi, teised, et mitte midagi ei muutunud - sama, mis originaalklaasiga. Kui ma ta pimesi ära ostan ja asi ei tööta, siis on ju raha lihtsalt maha visatud.

Mis kiivri läbihigistamisse puutub, siis tuleb loomulikult kasutada vastavat proovimissukka. Ehk olete kingapoes isegi näinud selliseid asju!?

Õnneks siin sa tõstsid oma hiiglasliku IQ küll ilusasti esile.

Mina ei tea, ma küll leiaks oma sõprade tuttavate seast igasugu kiivreid, mida siis proovida, või uurida inimeste käest, et kuidas tuult peavad jne.
Mugavuse saab loomulikult poes ära proovida.
Tuule pidavuse ja heade- halbade omaduste uurimiseks võib ju alati biker foorumit kasutada ning seejärel tõtata poodi kiivri päheistuvust proovima.

Samas kindlasti pooled sellised kiivri proovijad tahaksid Eestis kiivri ära proovida kuskil poes, et seda siis netist 20-30 % odavama hinnaga tellida.

:roll:

Kui sa ikka kõike oskad, siis ei ole karta miskit.

Õigusabi.

Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

triplekix kirjutas:

Samas kindlasti pooled sellised kiivri proovijad tahaksid Eestis kiivri ära proovida kuskil poes, et seda siis netist 20-30 % odavama hinnaga tellida. :roll:

väga hea point. Küllap seda sama müüjad ka "persega" tunnetavad, et ei ole mõtet tekitada demokiivriladu.
Kes on tõsine huviline, saab kiivri ostetud ja proovitud ka enne sellega sõitmata. Et kiivri põhiomadus on kaitsta pead, võiks keegi ju ka proovikukkumist tahta.
Jäädes sõidu juurde, kas üks päev proovimiseks on piisav: aga kuidas ta päikesega sõites töötab? aga kuidas temaga vihmas sõita on? aga kuidas suurtel kiirustel? aga kuidas öösel? Ei, see kiiver mulle ei sobi - ma tahan homme seda teist kiivrit proovida. Ja niimoodi korraga kümme klienti???

Ärge võrrelge seda autode või tsiklite proovisõiduga. Müügist saadav tulu korvab proovisõidu korraldamiseks kuluva tööaja. Lauks ütles õigesti, et demolaos tuleb hoida erinevatel mudelitel erinevaid suurusi - Eesti müüginumbrite juures?

Keegi tõi siin näite prooviasjade retsimisest (kummi põletamine). Jutt jumala õige - alles eile rääkis mulle üks sõps, kuidas tõmbas Männikul põhja peale kinni sõitnud tutika GL "proovisõidu auto" välja.

Olge ikka ise mõistvad müüjate suhtes ja kui esinete piisavalt veenvalt ei tehta ju ka takistusi mõne asja proovisõidu suhtes. Aga peale lennata "ma olen klient ja lähen mujale kui siin ei saa" jutuga..

Teil on see õigus. Kui aega, viitsimist ja enesetunnet on.

timmu8

Lugemata postitus Postitas timmu8 »

Kui ma kiivrit valimas käisin ( hind 5 kilo ringis )siis huvitas mind eelkõige tuulemüra a 110 km/ kiirusel. Avaldasin ka proovimis soovi nii 800 m. Aga kuna keset suve oli "liiga" palju mutukaid lendamas siis ei saanud. Nüüd siis sõidan , tiba viliseb - aga äkki see ongi norm . Ei tea.

Mõte - sebida kuskilt db mõõtja mis mahub kiivrisse ja saab suvel erinevaid kiivreid testida db suhtes.

joel
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 118 korda

Lugemata postitus Postitas joel »

etv 1000 kirjutas:

Ma tahaks ka teada sellist konkreetset ratta ostjat ,kes võtab su ratta läheb nurga taha laseb kummil mustri siledaks ja siis tuleb toob tagasi ning teatab ,et ei osta kuna rehv on kulunud.Siis teab selliste eest hoiduda.

Kunagi ajalehes oli nupuke, mismoodi Urmas Sõõrumaa läks mingi auto esitlusel proovisõitu tegema, aga pani vastu puud. Pärast ütles automüüjale, et muidu väga tore auto ja ta ostaks ära, ainult et kuna on avariiline, siis täishinda ei maksa :D

Mis kiivri proovimisse puutub, siis Motomarketis lubati mul küll Conceptiga proovisõitu teha, kui neile kiivri raha hoiule jätsin. Öeldi ainult, et ära väga autode sabas sõida, kuna ilm oli sügiseselt märg.

Joel
Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

omamata aimugi kiivrite müügimahtudest teen arvutuse (ja las teadjad korrigeerivad).
Oletame, et pood müüb hooajaga ühe mudeli üht suurust 10 tk. Hind näiteks 3000 eeku tk. 10 kiivrit korrutatult 3000 eeguga = 30000 eeku käivet hooaja jooksul. 1 testkiiver maksab 3000 eeku ehk 10% (sic!) kogu müügikäibest ja higistatakse/hooratakse hooajaga kindlasti päris korralikult läbi. Kust võetakse raha, mille eest testereid hangitakse? Loomulikult kalkuleeritakse see tootehinnale lisaks. Antud näite puhul siis 10% hinnatõusu. Eesti ostumahtude juures on aga hinnad niigi kirved - oleksite te rahul kõikehõlmava varustuse hinnatõusuga 10%? Kui ei, siis pole mõtet igatseda USA kaubamajades nähtud müügivõtteid- seal müüakse üht kiivrimudelit sadu ja hinnalisa testrikuludena on promillides. Või pakkuge meetod/koht kuhu see kulu pista. Müts maha nende Eesti poodide ees, kes testimisvõimaluse siiski leiavad!

p.s. ei müü tsiklivarustust ega tsikleid ;)

Viimati muutis ishijupp, 07 Mär 2008, 14:49, muudetud 1 kord kokku.

all

Lugemata postitus Postitas all »

Sõõrukas pani vist turbo Legacyga paugu. See oli päris ess-i algusaastatel.

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

Selle teemaga tuleb kohe meelde kuidas "Lihtsa elu" tegelased tõid "s.tased" stringid poodi tagasi ja milline poleemika sellest tekkis :mrgreen:

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!

grahv
Tsikkel: GSX1200, XT660R
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 79 korda

Lugemata postitus Postitas grahv »

ishijupp kirjutas:

Või pakkuge meetod/koht kuhu see kulu pista.

Renditasu on asja nimi. Võtad kiivri prooviks, laod letile müügihinna jagu raha + renditasu. Otsustad pärast proovimist osta saad rendiraha tagasi, kui ei saad ainult ostusumma tagasi. Müüja saab vajadusel uue visiiri soetada, sisu lasta pesta või sügisel "poole" hinnaga maha müüa. Võib ju veel täiendada trahvisummaga kriimustuste tekitamise puhul vms... Kokkulepitud päevatasu alusel testigu kasvõi seni kuni algselt lauale pandud rahn otsas ja sellest hetkest on ka kaup automaatselt müüdud.

Võta väi jäta - ostja otsustada. enam ei saa öelda et võimalust ei ole :)

tarx76

Lugemata postitus Postitas tarx76 »

Ntx Berliinis Louis'e kaubamajas on tuuletunnel kiivri ja muu varustuse testimiseks...
http://www.louis.de/_40dd7cb616bc560ec8 ... liale&ID=2
[/img]

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”