2007 aasta Matrix 50 tuning

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
stp-rider

2007 aasta Matrix 50 tuning

Lugemata postitus Postitas stp-rider »

Nii ma siis ostsin endale just keeway matrix 50, tegin korraliku läbisõidu ja nüüd tahaksin seda kiiremaks /võimsamaks teha ja siin kohas vajan ma teie abi. Nii siis kirjutage mida ma peaksin siis tegema sellega et seda paremaks teha, sooviksin jõuda umbes 90-100 km/h piirini ja samuti ka head kiirendust.

Ettetänades siim :wink:

Teema algataja
react

Lugemata postitus Postitas react »

Roller on sõiduvahend, et sõita punktist A, punkti B . Kui sul on A1 load , siis võid maanteel nii kiiresti sõita, kuid linna vahel on kiiruse piirang 45 km/h.

Ei viitsi üldse teemasse kirjutadagi . Otsing on selle jaoks ;)

Teema algataja
stp-rider

Mjaa, ma sõidangi sellega suht palju maanteel sest ei ela linnaski, ja neid lube ma juba teen ning suht varsti saan ka kätte.
Ning seda et ma ei leidnud eriti midagi otsingust nagu, seal on nii kautselt õeldud kõik, kuid keegi võiks ju täpsustada. :|
Viimati muutis stp-rider, 31 Mai 2007, 20:29, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

hellish

Lugemata postitus Postitas hellish »

ei või ta midagi a1 lubadega rolleriga maanteel nii kiiresti sõita. Kui on tehasepoolt kiirus 45km/h siis ta ei tohi rohkem välja minna muidu on ta juba mootorratas ja selleks on lube vaja ja peab olema arvel.
Aga selleks on juba ümberehitusluba vaja kui ta sul rohkem läheb ja seda nii kergelt juba ei saa. Eestis vist ei antagi üldse.
Tõsine jalamees, st pole masinat, mis näo naerule viiks :D

Teema algataja
stp-rider

Mjaa aga aidake siiski.

Lauri23

Lugemata postitus Postitas Lauri23 »

No mis sa jamad selle 50 kuubise rolleriga kui tahad maanteel sõita? Maksad tuunimis juppide eest samapalju kui su roller väärt on, et sõita 100km/h. Osta parem 125 kuubine ja ei ole midagi vaja tuunida.

Teema algataja
stp-rider

see 125 ost on mul ka plaanis, kuid ma tahan ka rollerit allesjätta ja natuke paremaks teha, mingi 70 neseks või nii, aga ma ei tea neist juppidest suurt midagi ja ei taha mingit paska sinna kokku osta.

Teema algataja
stp-rider

Mis te arvate sellest, kui ma paneksin next-r sportsumpsi, 78 düüsed, 4.5 rullikud, ja eemaldaks piidajad ?

Teema algataja
GrowHow

Lugemata postitus Postitas GrowHow »

http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=33009

2. & 3. leht

mina sain igatahes kõvasti targemaks rollerite järeleaitamise osas. ;)

Teema algataja
stp-rider

suur aitäh GrowHow-ile, nüüd siis teema lukku ilmselt ka ;)
Suletud

Mine “Rollerid”