Ehhee... Load läinud nigu niuhti...
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Yamaha SZR660
- Kontakt:
minge minge Haiglasse omale vereanalüüsi tegema aga haarake 700.- vaba raha kaasa + 50.- visiiditasu ja kui sa ei ole surmkindel siis ära mine sest veri näitab jääknähte palju karmimalt välja (kui hingeõhk näitab 0,5 siis veri näitab 1)...see haiglasse minek on mõttekas ette võtta sellisel juhul kui võid pea pakule panna ka...aga raha käid igal sajal juhul samamoodi välja...!!!
SilenCe before the storm...
Born to Be (D)EVIL...
Kurjusekehastus...
SZR 660
Born to Be (D)EVIL...
Kurjusekehastus...
SZR 660
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
250g sokolaadi, 1x starter ja 15 mintsa hingamsiharjutusi ka enneall4uan4 kirjutas:minge minge Haiglasse omale vereanalüüsi tegema aga haarake 700.- vaba raha kaasa + 50.- visiiditasu ja kui sa ei ole surmkindel siis ära mine sest veri näitab jääknähte palju karmimalt välja (kui hingeõhk näitab 0,5 siis veri näitab 1)...see haiglasse minek on mõttekas ette võtta sellisel juhul kui võid pea pakule panna ka...aga raha käid igal sajal juhul samamoodi välja...!!!
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
tegelikult on se kõike kuldsem kavalusspinna kirjutas:Kogu jama ja "kavalused" võib täiesti ära unustada kui sõita kaine peaga
ja selleks, et shokolaadi süüa, ei pea enne vältimatult õlut jooma
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 192 korda
oota milline see nendest saabuvatest nädalatest olema pidigi nüüd?:)Kommionu kirjutas:eee... saabuval nädalal ütritan ära käia....
edit: kurat ühe T jätsin ära....
Viimati muutis simp, 06 Mär 2007, 21:19, muudetud 1 kord kokku.
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Nende joomistega on nii, et 1 õlu ei näita puhudes halligi (on puhutud küll. Opmanil oli ikka kaugelt rohkem keres kui 1 longer). 2 õllega keres jälle vähemalt mina küll sõitma ei kipu. Seega ei tekigi probleemi. Ja kui ikka tõesti PEAKS 1 õllega probleem tekkima, siis tasub küll haiglasse sõita. Kuni formaalsused aetud ja proov võetud, on see pudel ammu lahtunud. Kui ei ole, petab keegi iseennast või ei oska numbreid loendada.
Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?
Formaalsused aetakse hiljemTsikkelröövel kirjutas:Nende joomistega on nii, et 1 õlu ei näita puhudes halligi (on puhutud küll. Opmanil oli ikka kaugelt rohkem keres kui 1 longer). 2 õllega keres jälle vähemalt mina küll sõitma ei kipu. Seega ei tekigi probleemi. Ja kui ikka tõesti PEAKS 1 õllega probleem tekkima, siis tasub küll haiglasse sõita. Kuni formaalsused aetud ja proov võetud, on see pudel ammu lahtunud. Kui ei ole, petab keegi iseennast või ei oska numbreid loendada.

Ärge sellele küll lootma jääge!
Ja kõik oleneb inimese kaalust! Minupuhul näitab ka see üks õlle juba nii mõndagi

-
Seda ma räägingi, et ühe õllega ei tule seda 0,5 promilli kusagilt. Ka mitte minu kaaluga (68 kilo). Üldse mingit reaktsiooni polnud alkomeetril (ja mitte üks kord politseile puhutud, tõsi muidugi, et 5 minutit peale joomist pole küll puhunud, vahe ikka 15-20 minutit olnud. Otse õllelauast rooli on kuidagi jõhker ikka). 2 õllega aga on raudselt olemas ja mängib paar tundi - seal ei aita mingi haigla.
Võib muidugi olla, et olen pardi seedimisega
A noh, pikk jutt.... üldiselt nõus ja võetud ka tätmiseks, et võtnust peast pole leistangi taha asja. See pole mehetegu.
Võib muidugi olla, et olen pardi seedimisega

A noh, pikk jutt.... üldiselt nõus ja võetud ka tätmiseks, et võtnust peast pole leistangi taha asja. See pole mehetegu.
ÕLU
Kuulge,tsiklisõit niigi tore asi,mis siis veel seda õlut sõidu ajal lakkuda.
Eks õhtul ju saab õlut võtta kui ei sõida.
Tean palju avariisid 1970-st(Jawa 350 -ega 18hj) -jookide pärast.
VÄRSKA VESI ajb janu ka ära.
Eks õhtul ju saab õlut võtta kui ei sõida.
Tean palju avariisid 1970-st(Jawa 350 -ega 18hj) -jookide pärast.
VÄRSKA VESI ajb janu ka ära.
kunagi tiriti mind narkotesti (turvafirma patrull arvas, et vesipiip on liiga kahtlane)
haiglasse oli nii 15 km, aga kuna politsei tegeles samal ajal ka teiste "pättidega"(politseiautos oli juba üks purjus vanamees kes ähvardas ennast täis lasta) siis läks kokku 30km sõitmise ja narkotesti peale 3 tundi
võibolla nad ei kiirustanudki, aga selle ajaga oleks nii mõnigi õlu lahtuda
haiglasse oli nii 15 km, aga kuna politsei tegeles samal ajal ka teiste "pättidega"(politseiautos oli juba üks purjus vanamees kes ähvardas ennast täis lasta) siis läks kokku 30km sõitmise ja narkotesti peale 3 tundi
võibolla nad ei kiirustanudki, aga selle ajaga oleks nii mõnigi õlu lahtuda
-
No tagasi juurte juurde, kui me oleme lõpuni seaduskuulekad, ega me siis ju kiirust ka ei ületa, isegi kui politseid silmapiiril pole?
Eks ta ole ju sama teema - kui ületame kiirust, siis kui palju on palju.
Kui sõidame svipsis, siis kui palju on palju (keefir?õlu?viin?)
Kui tsekkame bikerisse tööajal, varastame tööandja tagant. Kui palju on palju?
Petame kindlustust oma justkui alla 25 kW masinatega - kui palju on palju?
Keegi meist pole pühak, midagi oleme kõik teinud. Küsimus selles ongi, et kui palju on palju. Minu meelest tõmbab selle piiri seadus , nii kirjutatud kui ka kirjutamata kujul (st kui seda ei riku, siis ei ole palju (sh see neetud õlu). Ja kui tembu teed ja üle piiri lähed, siis vastuta. See, et teised ka teevad, pole õigustus.

Eks ta ole ju sama teema - kui ületame kiirust, siis kui palju on palju.
Kui sõidame svipsis, siis kui palju on palju (keefir?õlu?viin?)
Kui tsekkame bikerisse tööajal, varastame tööandja tagant. Kui palju on palju?
Petame kindlustust oma justkui alla 25 kW masinatega - kui palju on palju?
Keegi meist pole pühak, midagi oleme kõik teinud. Küsimus selles ongi, et kui palju on palju. Minu meelest tõmbab selle piiri seadus , nii kirjutatud kui ka kirjutamata kujul (st kui seda ei riku, siis ei ole palju (sh see neetud õlu). Ja kui tembu teed ja üle piiri lähed, siis vastuta. See, et teised ka teevad, pole õigustus.
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Keegi pole pühak - see on tõsi
AGA,
see las jäägu igaühe enda teada, kui palju on ta patustanud.Pole vaja sellest avalikus (jah justnimelt AVALIKUS, kõigile nähtavas) foorumis karjuda, kes sõidab peale ühte õllet või peale kastitäit ja kes kiirust ületab ja kui palju, eksole
AGA,
see las jäägu igaühe enda teada, kui palju on ta patustanud.Pole vaja sellest avalikus (jah justnimelt AVALIKUS, kõigile nähtavas) foorumis karjuda, kes sõidab peale ühte õllet või peale kastitäit ja kes kiirust ületab ja kui palju, eksole
Challenge the Adventure.Ride The World
olen endine jaffimees, 2004 a sügisel kui mul polnud lube ega kinldustust, sain oma tänaval trahvi, kui tegime teeristmikuni rolleriga võitu ja ment just keeras täpselt siis kui olime peaaegu tänava ristmikul, 6 kilo sain, see oli esimene kord ei hoiatust ei midagi täiega valati ära, mul siiamaani viha 

-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Ja mille pärast on sul viha?H2O kirjutas:olen endine jaffimees, 2004 a sügisel kui mul polnud lube ega kinldustust, sain oma tänaval trahvi, kui tegime teeristmikuni rolleriga võitu ja ment just keeras täpselt siis kui olime peaaegu tänava ristmikul, 6 kilo sain, see oli esimene kord ei hoiatust ei midagi täiega valati ära, mul siiamaani viha
Challenge the Adventure.Ride The World
-
- Mode
- Tsikkel: KTM
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 24 korda
H2O - ma arvan et sa oled ikka täislammas - mõtle natuke ka enne kui hakkad oma vihast rääkima.
P.S. Kui Sinu postituse allkirjas olev masin Sul reaalselt eksisteerib siis vii see palun kiiresti Kuusakoskisse, sest Sinusugust ei tohiks rolleri selgagi lasta - väärtushinnangud on ikka totaalselt paigast nihkunud.
P.S. Kui Sinu postituse allkirjas olev masin Sul reaalselt eksisteerib siis vii see palun kiiresti Kuusakoskisse, sest Sinusugust ei tohiks rolleri selgagi lasta - väärtushinnangud on ikka totaalselt paigast nihkunud.
i am not totally useless, i can be used as a bad example.
Kes mett teeb, see mett sööb!
Kes mett teeb, see mett sööb!
efendi kirjutas:H2O - ma arvan et sa oled ikka täislammas - mõtle natuke ka enne kui hakkad oma vihast rääkima.
kõik me teeme vigu, nii et võta oma sõnad heaga tagasi