Küsimus malossi multivari kohta?
Moderaator: Moded
Küsimus malossi multivari kohta?
Sai siis ostetud malossi multivar. panin siis peale kollase surveka ja 7 g rullid. 1 see puks on puudu(see kus kolm asjandust], tippkiirus oli enne ikka 75, aga peale multivari peale panemist sai kiiruseks mingi 60!
Panin vana tagasi, oli ka 60?
Milles võib probleem olla?
Ja siis võtsin vario kaane maha ja vario loksus peal, võtsime lahti ja keerasime korralikult kinni aga ikka aint 60?
Kas siis miltivaril loeb tõesti see nii väga, kui 1 puks on puudu?
Ja siis võtsin vario kaane maha ja vario loksus peal, võtsime lahti ja keerasime korralikult kinni aga ikka aint 60?
-
Re: Küsimus malossi multivari kohta?
rullid natukene liiga rasked. see 1 puks peab kindlasti olemas olema.Taurivi kirjutas:Sai siis ostetud malossi multivar. panin siis peale kollase surveka ja 7 g rullid. 1 see puks on puudu(see kus kolm asjandust], tippkiirus oli enne ikka 75, aga peale multivari peale panemist sai kiiruseks mingi 60!
Kui ma panin peale multivari, panin mootori käima, tegin väikese tiiru ja liikus ainult 65 km/h
Jäin seisma ja kuulsin et varios on kolin!
Tegin lahti ja mõtlesin et panen vana tagasi, ja katsusin et vario loksus! Variot oli küllaltki raske maha tõmmata, väntvõlli otsast ei tahnud maha tulla, aga ikka sain! Nüüd ma ei saa vari kaant maha keerata ja vaadata, kuna mul läks võti puruks(muttrivõti).
Tegin lahti ja mõtlesin et panen vana tagasi, ja katsusin et vario loksus! Variot oli küllaltki raske maha tõmmata, väntvõlli otsast ei tahnud maha tulla, aga ikka sain! Nüüd ma ei saa vari kaant maha keerata ja vaadata, kuna mul läks võti puruks(muttrivõti).
osta uusTaurivi kirjutas:Kui ma panin peale multivari, panin mootori käima, tegin väikese tiiru ja liikus ainult 65 km/h

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.