Lihtsalt üks lugu...

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

korvimees

Lugemata postitus Postitas korvimees »

Kurb, et tsiklimeeste kokkutulekutele satub lambaid, kes viina ei kannata ning sõita ei oska. Kõige kurvem, kui kannatajateks osutuvad teised, mitte see lammas ise.

stonefree

Lugemata postitus Postitas stonefree »

spinna kirjutas:
stonefree kirjutas:
No eks see tüdruk peab ikka ise ka rumal olema.
13 aastane plika ju!!! Bikiinide peale jääb tal ilmselt eluaeg raha kulutamata ning seelikute ja lahtiste õlgadega kleitide letti pole kah asja. Hea kui näolapp moonutamata jäi. Ptüi...kurrat!
Kel oma lapsepõlv meelest hakkab ära minema, katsuge oma lapsed üle murdeea kasvatada :shock: Ma pean pidevalt kodus profülaktilisi kõnesid teemal "Idiootidega asju EI aeta ja vasikatega võidu ei joosta". Annaks taevas, et see ikka kohale ka jõuaks.

tavaliselt on sellised tydrukud samuti joogised ja vastutusvõimetud, normaalselt ei minda võhivõõra ja eriti purjus juhiga tsikliga sõitma. kohapeal olemata ja täpselt teadmata aga ei usu mina, et need neiud enam selkad olid ja eks ole neid lollusi ennegi tehtud. :?

Aga ma mingil juhul ei parasta ja loodan, et see Roman saab politsei poolt täiega, võiks kinni panna sellise.
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole :)
Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

Küünilisuse kuldmedal Stonefree'le! Krt, Su vanus peab olema alla 12 või üle 90, lisaks räige ajukahjustus, muuga NII idiootset avaldust ei põhjenda.

Tuuli

Lugemata postitus Postitas Tuuli »

To Saarlane
Teemas http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... ma&t=18963 on kohe alguses link http://home1.gte.net/res0ak9f/bike.htm Seal piisavalt õpetlikku pildi- ja tekstimaterjali.

stonefree

Lugemata postitus Postitas stonefree »

ishijupp kirjutas:
Küünilisuse kuldmedal Stonefree'le! Krt, Su vanus peab olema alla 12 või üle 90, lisaks räige ajukahjustus, muuga NII idiootset avaldust ei põhjenda.

ei no läheb materdamiseks :( Mis asi idiootne on, kas oletus et tydruk ise joogine oli?

Ei viitsi seletada, kui oleks ise seal olnud siis oleks pigem sellele noormehele paar krõbedat sõna öelnud kui siin lõugu laiutanud. Ja näha sellist asja on alati valus aga on omad põhjused.
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole :)
Kasutaja avatar

manager2

Lugemata postitus Postitas manager2 »

ishijupp kirjutas:
Stonefree on igaljuhul üle 12 ja alla 90 (vähemalt välimuse järgi küll :D) ja räiget ajukahjustust pole ka tema käitumises täheldanud. Vastupidi, enamus ajast ajab kutt igati asjalikku juttu suust välja...

...mis aga antud avaldusse puutub, siis igaühel on ju oma arvamus ja ma ei leia, et tema oma nii kardinaalselt hull oleks. Pubeka eas ju tehakse tõesti palju lollusi, väikesed purjutamised ja mõtlematud autosse/tsiklile istumised käivad sinna hulka. ja olgem ausad, sellele kutile sabale istumine oli lollus. Seda kõikide nende plikade poolt, kes seda tegid. Lõppes see kuidas lõppes aga lolluseks see jäi ja sellest said ilmselt kõik sõbrannad koleda õppetunni. Hea, et ellu jäädi ja osatakse loodetavasti tulevikus oma elu pisut rohkem hinnata.
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME

panshovel

Lugemata postitus Postitas panshovel »

see ongi eestlastele (mulle siis ka :) ) nii omane, et vaatame pealt mis juhtub siis pärast kiitleme millised korralikud oleme. Kohe vahele sekkudes võiks ju pasunasse saada nagu üks teadja siin oletas. Olles käinud nii mõnelgi kokkutulekul väljaspool Eestit tean seda öelda, et mujal maailmas lõigatakse käepael läbi ja mine kuhu tahad kõvatama. Ja keegi ei anna kellelegi pasunasse.
Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

Ehh, põhjendan oma purtsatust.
1. Mis vahet kas tüdruk oli tselka või mitte ja kuidas tema süütus teemaga seotud on?? Kas mittesüütuid tüdrukuid tohib vabalt hööveldada?
2. Kas panid tüdrikule vilepilli suhu et tead nii kindlalt tema joogisust? Tõenäoliselt pelgalt oletad
3. 13 aastane on LAPS. Olgu tissid ees ja tagument taga, aga nii otsustusvõimelt kui kriitikameelelt siiski võimetu hindama adekvaatselt olukorda. Seega süüdistada teda sadulasse ronimises on suht mõtetu- lapsed lähevad ka kommionudega kaasa....

Minu arusaamist mööda tuleks see 20 aastane härg, kellel peaks olema mõistuse virvendus juba peas, õrnast kohast üles riputada, tüdrukule ainult kaastunne ja lootus, et kiiresti paraneb.
Jah mind ei olnud seal kohal ja ei oleks ma läinud selle kaagiga ka arveid õiendama, aga purjus tsiklistele kellel sõiduoskused kasinad ja lapsed seljakotiks oleks turva KINDLASTI kaela saatnud.
Viimati muutis ishijupp, 03 Juul 2006, 17:33, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korke »

Ei tea kuidas kroomide p*** ja enduro meestel asjad käivad aga niii palju kui olen näinud baigi meestel. On alati nad noomitud debiilikuid kes hakkavad lolli mängima või ohustama teisi. Ehk siis kasvõi tegema kaine peaga sõitu mõnele tibile kellel pole kiivrit peas.....mida nad enda tervisega teevad...ei huvita mitte kedagi enam.

Aga jah...see on 100% kindel ,et kui keegi oleks läinud seal noomitust tegema sellele idioodile...oleks see lõppend kas rusikate näitamistega või ilge sõimuga ala stiilis '' ma oskan sõita ka umb joobes ning ma ei kukku mitte kunagi ning ma ei vaja sõiduvarustust ''

Edit : aga alati võib minna turvamehe juurde ning näidata näpuga : NÄE ...see mees seal on tropp ja käitub valesti..tehke midagi. Juhul kui turva ei oska mõelda siis võib talle vihje anda ,et mida teha.

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mella »

panshovel kirjutas:
see ongi eestlastele (mulle siis ka :) ) nii omane, et vaatame pealt mis juhtub siis pärast kiitleme millised korralikud oleme. Kohe vahele sekkudes võiks ju pasunasse saada nagu üks teadja siin oletas. Olles käinud nii mõnelgi kokkutulekul väljaspool Eestit tean seda öelda, et mujal maailmas lõigatakse käepael läbi ja mine kuhu tahad kõvatama. Ja keegi ei anna kellelegi pasunasse.
kodanik, kust sa selle haige jutu võtad? maga välja, kui üritus nii raske oli.
Ei llähe ei Eestis ega ka mujal maailmas keegi teise mehe käepaela läbi lõikama. Seda võivad teha ainult volitatud isikud, st korraldajad või nende poolt määratud turvad. Kui SINA lähed omakohut mõistma, saad suht tõenäoliselt kerepeale.
Ah et mis on üks keretäis selle kõrval, et oht saab ära hoitud? Saab ta jeee - lisaks sinisele silmale võetakse sult võtmed tagasi ja ikkagi sõidetakse. Ja kangelaseks ei tee sind ka keegi.

Korra hoidmine on ikkagi sellisel üritusel selleks palgatud kodanike kohus.
Et su põrkamist veelgi jahutada - minu nähtud laagriplatsile tagasisõidu ja uuesti väljasõidu vahele jäi ca 2 minutit. minul kulinuks juba KOHE reageerimise korral kodaniku leidmiseks minut. Ausõna, ma pole ajudeta vene soldat, kes rind õieli dzotile viskub. Sest seda see oleks tähendanud. See tüüp oleks talle suvalise ette kargaja ilmselt alla ajanud. Kui ta mäest alla sõitis, astusin sammukese tee peale ja koputasin meelekohale. Härra ei muutnud ei suunda ega vähendanud kiirust.

Lisaks kõigele võid sa isegi selle eest peksa saada, et avariikohal järgnenut pildistad. Just seda 2 nokastanud keskealist seltsimeest teha üritasid. Üks neist on tuntud nägu suurte ja plärisevate mootorrataste ringkonnas ning selleteemalistel kokkutulekutel. Eks ta tunneb oma käitumise ise ära, kui loeb.
Osa mootorratturite seltskonda vaadates võiks küll arvata, et kui jood, ära kodust välja mine. Sest lisaks kangemale kraamile tõstab ISAKS olemist veelgi HD märk varrukal (või mõttes) ning kambavaim. Vahet pole, kui mõistlik inimene kaine peaga on.
Kasutaja avatar

mella

korke kirjutas:
aga alati võib minna turvamehe juurde ning näidata näpuga : NÄE ...see mees seal on tropp ja käitub valesti..tehke midagi. Juhul kui turva ei oska mõelda siis võib talle vihje anda ,et mida teha.
Turvameestel oli kõigest sügavalt pohhui. Nagu poleks neid keegi isegi mitte instrueerinud ja tutvustanud paberit, mis iga piletiga osaleja taskus pidi olema:

# Keelatud on: alkoholi, õlu ja narkootiliste ainete sissetoomine linnuse territooriumile
# sõitmine ilma kiivrita
# dokumentide ja ülevaatuseta transpordiga sõitmine
# sõiduki juhtimine alkoholi- või narkojoobes
# kiirusepiirangute rikkumine

Kiivrita selle sibas nii platsil kui linnuse- ja laagriväravast sisse välja kogu aeg. Eriti kehtis see vene numbrimärgigga rasketehnika suhtes.
Ka linnusehoovis sõideti joogise peaga. Sellest aru saamiseks pole vaja alkomeetrit nina alla panna.

Kui ma peale õnnetust ühele raadiojaamaga korraldajale märkuse tegin korra puudumise kohta, hakkas see soiguma, et kõik, mis väravast väljas, pole nende asi. Eks ta kartis ka peksa saada :P

Laagriväravas olid kas piirivalvurid või kaitseliitlased. Igatahes laigulises vormis. Ja need muudkui hädaldasid seal omavahel, et isegi sööma ei lasta.
pühapäeva hommikul, kui mina 9 silmad lahti tegin, polnud laagriväravas enam kedagi. Ju polnud enam vaja.

Teema algataja
Julge
Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Julge »

Vanad ärga jamage! Selle posti mõte oli lihtne - kui ikka kaua otsida seda laksu, küll ta siis ka tuleb. Ja veel oli eesmärk ärgitada kaasbaikerlasi oma hukkamõistu näitama, et vähemalt siinsed noored kasutajad saaksid aru, et NII EI OLE COOL TEHA!

Nüüd aga oleme jõudnud ratta margist või tegumoest tuleneva lahterdamise ja sellest lahterdamisest tuleneva hukkamõistuni. Rattamark ei ole absoluutselt oluline ja tüüp ka mitte. Asi on puhtalt kiivri all kinni ja lolle võib näha väga erinevate rataste sadulas.

Ja teine küsimus on n.ö. kodanikukohuse täitmises ehk lammaste taltsutamises. Nii palju, kui minul kogemusi on, kannatab vahele mineja või muul viisil omakohtu tegija tavaliselt kõige rohkem ja on lõpus kõige suurem süüdlane. Kahjuks on see nii. Viimane kogemus kuu aega tagasi Bonnie & Clydest, kus üks eestlane ühte soomlast tümitama hakkas. Minu poolne vahele minek lõppes sellega, et soomalne, keda omast arust nagu päästma läksin, tuli hoopis mulle kallale ja hetkega olin saanud ise kakluses osalejaks. Rohkem enam ei torgi. Andku minna. Minu arvates on selline korrale kutsumine ühe sõpruskonna sisene asi. Ehk kui näed, et sõber hakkab lollusi tegema, siis mine ja keela. Sõpra tavaliselt ikka kuulatakse, kui ikka hea sõber on. Kui aga on koos terve KARI lambaid, siis on tõesti s**t lugu...

panshovel

Lugemata postitus Postitas panshovel »

mella - Kuidas sa nii tark inimene aru siis ei saanud, et käepalea lõikamine ongi korraldaja kohus!!!!! Vabandust ma ei teadnud, et pean igale sõnale veel ka sõnaseletuse juurde panema.
Kogu minu põrkamine seisnebki ainult selles, et korraldjad ei suuda siiani seda teemat kuidagi organiseeritud. Ja suur süü selliste õnnetuste puhul on ka korraldajal. Kui kutsud külla siis hoolitse ka oma külalise eest - ära lase tal lollusi teha.
Tegelikult ma ei põrka ei halvusta ei kiida heaks ma lihtsalt virisen ... niisama ajaviiteks...
Litsalt jäi selline mulje, et eks üks kõva joomise ja pulli tegemise koht ja korraldajal pohhui kes sa oled kust tuled peaasi et raha tood.
Samahästi oleks võinud seda kuskil põllupeal teha ja te oleksite ikka rahul ... maksate 350 EEK osad kammivad täis osad sõidavad puruks osad virisevad (nagu mina) ja lambad terved ja hundid söönud .. kõik okas ja lahe - see ongi meie tsiklikultuur Aga korraldajal pohhui jätkub veel pikkadeks aastateks lambaid ...
Kasutaja avatar

tige päkapikk
Tsikkel: VN 1500 / tl1000R
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tige päkapikk »

Kallis Korke , kroomimeestel pole üldjuhul kombeks 200ga tagarattal kõvatada nagu baigipededel. Ehk seetõttu ei roni nad ka ennastsalgavalt kihutava ratta ette kätega vehkima. Kui üks baigipede näitab teisele halba eeskuju oma kõvatamisega ja see viimane juhtimisega hakkama ei saa siis ... Ja hari natuke oma kirjaoskust ka. Raskevõitu aru saada , mida öelda tahad.
Kuna asi paistab suuremaks tatipritsimiseks minevat , võiks selle teema juba ükskord lukku panna. Vaevalt siit miskit informatiivset enam tuleb.
Põleva tsikkliga ei ole tore sõita !
---------------------------------------
www.zoomfoto.ee/
Kasutaja avatar

mella

panshovel kirjutas:
mella - Kuidas sa nii tark inimene aru siis ei saanud, et käepalea lõikamine ongi korraldaja kohus!!!!!
Sest su kogu senine jutt on olnud olnud "teie" isikus, ehk siis nagu teemas kirjutajate poole. Ja ma küll ei tea neis korraldajaid ära tundvat.

Aga see selleks. teema pointi see ei muuda.
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korke »

Olen näinud kuidas kroomimehed oma 200 kilost kroomi fooritagant tagarattasse ajavad.

Jah...õigekiri või üldse lause sisu on halb praegu ...pole terve öö magada saanud. Tatti ma ka ei pritsinud seal olijate suunas.

Mella....nii on alati turvadega ja kui isegi oleks leidunud üks korralik turva siis see oleks oma meeste poolt alla ka surutud seal .....sõnadega ,et pole mõttet...ära jama...las olla.
tige päkapikk kirjutas:
Kallis Korke , kroomimeestel pole üldjuhul kombeks 200ga tagarattal kõvatada nagu baigipededel. Ehk seetõttu ei roni nad ka ennastsalgavalt kihutava ratta ette kätega vehkima. Kui üks baigipede näitab teisele halba eeskuju oma kõvatamisega ja see viimane juhtimisega hakkama ei saa siis ... Ja hari natuke oma kirjaoskust ka. Raskevõitu aru saada , mida öelda tahad.
Kuna asi paistab suuremaks tatipritsimiseks minevat , võiks selle teema juba ükskord lukku panna. Vaevalt siit miskit informatiivset enam tuleb.

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

Kasutaja avatar

Jack
Tsikkel: CBR 1100 XX
Tänanud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Jack »

Kuidagi inetuks kisub vist...
Olge nüüd rahulikud ja tõmmake hinge, jooge õlut ja olge sõbrad. Pole vaja kedagi siin paljalt kindla rattatüübi pärast kellekski ristima hakata.
Harva kodus
Suletud

Mine “Vaba teema”