Lihtsalt üks lugu...

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Teema algataja
Julge
Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
Kontakt:

Lihtsalt üks lugu...

Lugemata postitus Postitas Julge »

Seda lugu ajendasid mind kirjutama laupäeval Narvas arenenud sündmused, mis tegelikult algasid juba paar päeva enne seda. Aga kõigest siis õiges järjekorras.

Ei mäletagi täpselt, kas see oli eelmise kolmapäeva või neljapäeva hommik, kui autoga tööle sõites äratas minu tähelepanu üks vanema bike tüüpi rattaga väga närviliselt liiklev kodanik. Ilma igasuguse kaitseriietuseta (põlvpüksid ja topp) tüdruk taga, üritas see kodanik igal võimalusl kahe auto vahele trügida, käitudes seejuures silmnähtavalt oskamatult, nii et ratas mitmel korral kontrolli alt väljuda tahtis. Kui vend siis Estonia ees kahe trolli vahele hakkas ronima ja peaaegu et sinna vahele kinni jäi, vaatasin tsikli numbrit ja jätsin meelde. Et kuskil paraadil või liikluses kokku saades teaks eemale hoida. Number oli 63PZ.

Järgmine episood juhtus laupäeval Narvas. Õigemini küll Narva-Jõesuus. Oli superilus päev, paraad hakkas just Narva-Jõesuusse jõudma, kord oli majas, keegi ei trüginud ega sõitnud mööda, mutikesed lehvitasid teeääres ja oli ülilahe feeling. Ja kohe järgmisel hetkel kihutas paraadi kolonnist mööda üks vanem bike tüüpi ratas. Ma arvan, et ma tean peale enda ratta numbri peast vist ainult ühte numbrit. Ja see oli tollel mööda kihutaval bike'l taga. Just. 63PZ. Sel hetkel hakkas asi juba närvidele ja mõtlesin, et Tallinna tagasi jõudes viskan selle info siia ka üles, et oskaksite kokku sattudes ennast hoida. Aga lugu siiski ei lõppenud sellega. kahjuks...

Laupäeva õhtul läksin linnusest telklaagrisse ja sain tee peal kokku Motopaksuga, kes ütles esimese asjana, et üleval mingi vanem bike ennast külili lasknud, mees ja tüdruk peal, ilma kiivriteta, naisel üks külg sile... Kirusime siis, et kurat on siis tõesti vaja kihutada ja veel ilma kiivriteta. Siis rääkisin Motopaksule ära ka loo sellest 63PZ-st. Paks veel viskas nalja ja ütles, et mine vaata selle külili oleva ratta tagant numbrit. Äkki on sama. Läksingi siis. Ja mis te arvate, mis see number oli... 63PZ!!!

Mis võiks siis olla selle loo moraal? Ma arvan, et siia sobiks kolm Eesti vanasõna:
1. Kaks ilma kolmandata ei jää
2. Kes otsib, see leiab
3. Igal oinal on oma mihklipäev.

Kuigi jah, see viimane oli küll nii, et oina tõttu ei olnud kellelgi teisel just väga hea päev...

Fazer
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korke »

http://www.sloleht.ee/2006/07/03/luhiuudised/200861/

Laupäeval kell 19.40 paiskus purjus ja juhiloata Roman (20) Narvas Malmi tänaval Suzuki mootorrattaga suure kiiruse tõttu käpuli.

Roolijoodik vajas vaid esmaabi, kuid tema 13aastane kaaslanna viidi vigastatult haiglasse.

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

Oh kurja, peale selle et lausloll, ka juhiluba polnud. Hea ütlus Vene filmide kullafondist- jesli tshelovek idiot, to eto na dolgo!
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Kontakt:

ei mõista mina ...mida tegi 20 aastane ...13 aastasega ? Pedofiili kalduvustega poole aruline joodik ?

E-pood

Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

ishijupp kirjutas:
jesli tshelovek idiot, to eto na dolgo!

(ne) na dolgo..? :roll:
Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

do konca shisni 8)
Kasutaja avatar

tige päkapikk
Tsikkel: VN 1500 / tl1000R
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tige päkapikk »

Vat mitte ei usu , et Roman sellest juhtumist õppust võttis. Tõenäoliselt kuuleme tema vägitegudest peagi veel mõnes meediaväljaandes. Küürakat parandab vaid haud (sama kehtib ka ajukääbikute suhtes).
Põleva tsikkliga ei ole tore sõita !
---------------------------------------
www.zoomfoto.ee/

deadbeatd69

Lugemata postitus Postitas deadbeatd69 »

Kui hakata debiilikutest rääkima. Siis eile olin Vääna-Jõesuus rannas. Ilm ilus vesi soe rand paksult rahvast täis. Kui ühtäkki tuleb kuskilt mingi tolgus oma krossikaga ning lihtsalt konkreetselt kihutab piki randa edasi tagasi inimeste ja lase vahe. Kusjuures mehel olid mingid sõbrad ka seal ning kui ta nendega juttu rääkides natuke kõndis siis samm eriti sirgena ei püsinud.

Minu arust tuleks sellised maha lasta!

Päikest
Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

korke kirjutas:
ei mõista mina ...mida tegi 20 aastane ...13 aastasega ? Pedofiili kalduvustega poole aruline joodik ?
Vähemalt saime nüüd veelkord tõestuse milleks Korkel mootorratas on :twisted: .

terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Kontakt:

Äkki räägid teistele ka siis...milleks mul mootorratas on ?

Või kris proovis rakendada oma olematu huumori soont ?
kris. kirjutas:
Vähemalt saime nüüd veelkord tõestuse milleks Korkel mootorratas on :twisted: .

terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Viimati muutis korke, 03 Juul 2006, 13:31, muudetud 1 kord kokku.

E-pood

stonefree

Lugemata postitus Postitas stonefree »

deadbeatd69 kirjutas:
Kui hakata debiilikutest rääkima. Siis eile olin Vääna-Jõesuus rannas. Ilm ilus vesi soe rand paksult rahvast täis. Kui ühtäkki tuleb kuskilt mingi tolgus oma krossikaga ning lihtsalt konkreetselt kihutab piki randa edasi tagasi inimeste ja lase vahe. Kusjuures mehel olid mingid sõbrad ka seal ning kui ta nendega juttu rääkides natuke kõndis siis samm eriti sirgena ei püsinud.

Minu arust tuleks sellised maha lasta!

Päikest

tagantjärele mulisema on kõik kõvad mehed :roll: Eks sa võtnud midagi siis ette? Aga ei võtnud, järelikult polnud julgust.
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole :)
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

ehh, rahunege maha..

Teema algataja
Julge
Kontakt:

korke kirjutas:
Nagu mina kohapeal pealtnägijatelt kuulsin, siis oli see idioot juba mõnda aega seal jõepoolse aia taga edasi tagasi kohalikele tibudele sõitu teinud. Ja külili oli saanud seetõttu, et hakkas laagrisse sissesõidu teest mööda sõitma ja lasi hooga tagapiduri loha... Aga see oli minu jaoks uudis, et lube ka veel polnud. Seda joobe asja ei tahtnud igaks juhuks siia lisada, sest minu alkomeetrisse ta ei puhunud, kuid väga ebakindlalt käitus küll...
Kasutaja avatar

Laisaar
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

tüdrukud olid laagriplatil. Ju siis üritusest osavõtjad.

motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

arx805
Tsikkel: Suzuki Hayabusa `08
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas arx805 »

Eks neid kõvatajaid oli teisigi. Laupäeval Pikk aitas lossiplatsil ühte maja püsti tõsta ja vilksamisi nägin veel mingit kroomihunnikut kylili. Neid kõvatajaid kes linnuse ja laagriplatsi vahel edasi tagasi löristasid ikka jagus ja eks päeva möödudes ka nende promillid raudselt tõusid.

Seda kõvatades täis peaga sõitmist ei oska rohkem edasi kommenteerida.

Teema algataja
Julge
Kontakt:

Motopaks kirjutas:
tüdrukud olid laagriplatil. Ju siis üritusest osavõtjad.

motopaks
13 aastased tüdrukud laagriplatsil? :shock: Kurat, mulle küll nii noori silma ei hakanud seal. Aga mine tea tänapäeval neid noori...
Kasutaja avatar

mella

Lugemata postitus Postitas mella »

Narva avarii juurde tulles..

seisin telklaagri aia ääres väljaspool ja rääkisin juttu läbi aia, kui seesama "Roman" väravast välja keeras ja kiirendas nii palju, kui masin üldse suutis mäst üles. Ratas vänderdas all silmnähtavalt. poole mäe peal on kurv, millest edasise varjavad põõsad. Ja sinna kurvi lajatati täiega.

Sealtsamast sõitsid alla autod, kõndisid jalakäijad, mängisid lapsed ning tulid ka teised tsiklid laagrisse. Lisaks sellele oli värava juures selle tee otsas sissesõidu keelu märk. Õnnneks neil hetkil kedagi polnud tulemas.
Palju ei puudunud, et nolk oleks välisesse äärekivisse lennanud.

Ilma kiivrite ja turvavarustuseta lajatati sealtsamast ka alla. Sama kiiresti. Ja samuti ei tahtnud hästi teele ära mahtuda. Balansseeris gaasi maha võtmata äärekivist 10cm kaugusel. Igaks juhuks astusin 50m kurvist allpool muru peale, et mul tagumikule jutid ei jääks. Kodanik keeras väravast sisse ja kiirendas vänderdades muru peal.

paar minutit hiljem oli sama mees uuesti väravast väljas, seekord teine tibi saba peal. Samamoodi mäest üles. Ütlesin veel vestluskaaslasele, et kui alla tulevad, läheks igaks juhuks aiast eemale ja teisele teepoolele, sest laks on peaaegu kindel. Alla nad ei jõudnudki. 10 sek hiljem käis kiunumine ja laks üleval ära.

Kuna fotokas oli just üle õla, on "päevakangelasest" pildid ka olemas.

Vaatasin veidi juhtumislugu ka..
seal on ühesuunaline 2 rajaga tänav, mis teeb 90 kraadi vasakpöörde. otse edasi on paarkümmend meetrit parklat ja sealt edasi kindlusevall alla langemas. tänava j aparkla ühinemiskohas on parkla pinnal ca meetrise läbimõõduga, teravate servadega 10cm sügav auk.
Ilmselt juht sai ise k aaru, et välja ei keera. Olulisi pidurdusjälgi polnud. Juba tänavalt algas vaevumärgatav kahemeetrine rehvijälg, sealsamas ka mingid arusaamatud 2 kriipsu, nagu oleks tsikkel juba seal külili olnud.
Jälg läks augu servast sisse ca pool meetrit paremast teeäärest. Ja peale seda oli juba asfaldil selge lohisemisjälg kas jalarauast vms. 2 katkematut kriipsu kuni parkla servani, millest edasi lebas külili tsikkel. ja sealt 2m oli juba päris äkiline laskumine.
Tundus, et tsikkel oli juba enne auku külili. Ja ilmselt ka tagaistuja lohises kogu parkla pikkuses. Härral endal polnd palju viga - põlv korralikult marraskil ning sõidujope (mis oli ta ainuke turvavarustus), korralikult õlalt ribadeks.

Seega - kuradima hästi läks juhil, märksa viletsamalt kaassõitjal, kes 1min peale laksu oli sündmuskohalt kadunud.

Tsikkel oli midagi suurt baiki. Ilmselt tonnane.
Nagu nüüd selgub, sell veel juhiloata ka (ja ega nii vanalt tonnase lube saagi).
Et ta joobes oli, oli kohapealgi näha - kuidas turva nad üldse väravast välja lasi, kiivreid ju ka polnud.
Ahjaa, keegi kohapealt NSR jutuna (ilmset kasutaja "Fazer") teadis kommenteeirda, et pidurid olla tol masinal olematud.

Asukoht on ka kaardil kenasti olemas:
http://www.bikefest.ee/2006/images/s_map_big.jpg

laagriplats asub nr 3 noole juures ja õnnetuskoht nr2 noole juures.
viimane sõit oli nr3 juurest mööda rohelist jutti kuni nr 2-ni. ja nr 2 nooleteraviku juures on auk ning parkla algus.
Viimati muutis mella, 03 Juul 2006, 14:13, muudetud 1 kord kokku.

panshovel

Lugemata postitus Postitas panshovel »

Virisen siin edasi :D
Mina ei näinud. Kahju. See kutt oleks hommikul kuradima õnnelik olnud ja Teid tänanud kui te oleksite tal lihtsalt võtmed ja ratta ära võtnud. Ei, kõik ootasid millal verd näha saaks...
Ja korraldaja team oli ka ju koguaeg seal samas. Miks keegi midagi ei teinud? Kutsusid enda juurde külla jooma siis hoolitse oma külaliste eest isegi siis kui ta kõige adekvaatsemalt ei käitu!
Nüüd parajastajaid küllaga.
Kasutaja avatar

mella

Lugemata postitus Postitas mella »

panshovel kirjutas:
Mina ei näinud. Kahju. See kutt oleks hommikul kuradima õnnelik olnud ja Teid tänanud kui te oleksite tal lihtsalt võtmed ja ratta ära võtnud. Ei, kõik ootasid millal verd näha saaks...
Ja korraldaja team oli ka ju koguaeg seal samas. Miks keegi midagi ei teinud? Kutsusid enda juurde külla jooma siis hoolitse oma külaliste eest isegi siis kui ta kõige adekvaatsemalt ei käitu!
Kutt oleks õnnelik olnud, et tal noortega lantimise ja esinemise võimalus ära keelatakse? ilmselt oleks sa temalt ja tema sõpradelt lihtsalt pasunasse saanud. Sest ega MEIE ju ei kuku kunagi.
Kui kiirabi tagasi tuli, oli näha, kuidas sõbrad teda kui kangelast vastu võtsid.

Ja ma tahaks päris näha, kuida sa kiirendaval tsiklil võtmeid võtad. Halvimal juhul olete kõik kobaras maas sealsamas.

panshovel

Pasunasse või mitte aga kui korraldaja on lubanud, et tema üritusel ei tohi kärakas peaga ja ilma kiivrita sõita(loe flyerit) siis tuleb seda ka täita! Pannud siis politsei valvama kui ise hakkama ei saa. Sama hästi oleks ta võinud pool laagrit üle telkide sodiks sõita!!!
Kasutaja avatar

boob
Mode
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas boob »

panshovel kirjutas:
Tead, minul on tüdrukust kahju! See julga oleks võinud end ka surnuks sõita, oleks täitsa külmaks jätnud. Aga nagu ikka jumal oli ebaõiglane ja kaitses joodikut :x
Ja võtmete ja tsikli ära võtmisest... Suur osa selliseid joobes "härgasid" oleks valmis ka järgmisel päeval sulle sinilille silma alla istutama kasvõi selle eest, et üldse püüdsid talle seletada, et ta võib kukkuda ja tüdrukule viga teha. Ja oleks veel keegi tsikli ära võtnud, siis oleks kindlasti kamp omaniku sõpru (sama purjus ja sama härjad) tulnud "korda" looma. Vat siis oleks ehk saanud palju verd näha.

boob@vahel pessimist
Kasutaja avatar

arx805
Kontakt:

Panshoovel ma ei saa sinu postituste sisust üldse aru. Kas sul puudub tsikliürituste kogemus või millest need postitused tulevad. Neid kodanikke, kes sedasi ringi tiirutavad on küll ja veel kõikidel kokkutulekutel ja paraku ei tao sa neile mitte mingi valemiga kunagi pähe seda, et täis peaga ja varustuseta sõita on ohtlik.
Kui sa isiklikult, oled selline Punase Risti töötajana sündinud, siis kohe kuu lõpus on tulemas Jõgevatreff. Tule kohale ja hakka võtmeid korjama, noomima ja kõiki korrale kutsuma. Usu sul on seal tööd küllaga.
Minule meenub eelmisest trefist kodanik, mingi imeliku rolleriga, kes koguaeg edasi tagasi kõvatas, kuni lugulaul lõppes kellegi telgis ja kodanik ise veidi katki oli. Kusjuures seekord oli neid mehi küll, kes seda takistada püüdsid, kuid puupea on puupea ja nagu Mella kirjeldas on sellise mehe tegevuse takistamine tuuleveskitega võitlemine.

Teema algataja
Julge
Kontakt:

mella kirjutas:
panshovel kirjutas:
Kutt oleks õnnelik olnud, et tal noortega lantimise ja esinemise võimalus ära keelatakse? ilmselt oleks sa temalt ja tema sõpradelt lihtsalt pasunasse saanud. Sest ega MEIE ju ei kuku kunagi.
Kui kiirabi tagasi tuli, oli näha, kuidas sõbrad teda kui kangelast vastu võtsid.

Ja ma tahaks päris näha, kuida sa kiirendaval tsiklil võtmeid võtad. Halvimal juhul olete kõik kobaras maas sealsamas.
Täiesti nõus sinuga. Selle jaoks olid ju laagris turvamehed (või kaitseliit või midagi) Nemad oleks võinud sekkuda. Kuidas oleks mella siis pidanud sekkuma? Kaika ette visanud? Ma väga kahtlen, et see vend käeviipe peale pidurdanud oleks...

Aga see NSR jutt pidurite kohta jõudis minune kohal olnud politseinikelt. Aga jah, seda sama vibamist nägin ma just tol hommikul tööle sõites ka. Ratta valdamine ja ilmselt ka ratta enda sõiduomadused paistsid ikka äärmiselt kehvakesed...

panshovel

jah ma olin esimest korda

Igav ju kui kõik kiidavad. Peab ikka mingi viriseja ka olema kes millestki või kellestki ilma jäi...
Viimati muutis panshovel, 03 Juul 2006, 14:42, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

arx805
Kontakt:

Kokkuvõttes on jube kahju ja kurb, et kannatada saavad alati süütud ilmakodanikud.

stonefree

Lugemata postitus Postitas stonefree »

boob kirjutas:
Tead, minul on tüdrukust kahju! See julga oleks võinud end ka surnuks sõita, oleks täitsa külmaks jätnud. Aga nagu ikka jumal oli ebaõiglane ja kaitses joodikut :x
No eks see tüdruk peab ikka ise ka rumal olema kui ta sellise venna tsiklile istub ... Selliseid juhtumeid on nii autoga kui tsikliga piisavalt, nn loomulik kadu. Nolgid lähevad ikka plikade ees härga täis, purjus peaga muidugi eriti.
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole :)
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

stonefree kirjutas:
No eks see tüdruk peab ikka ise ka rumal olema.
13 aastane plika ju!!! Bikiinide peale jääb tal ilmselt eluaeg raha kulutamata ning seelikute ja lahtiste õlgadega kleitide letti pole kah asja. Hea kui näolapp moonutamata jäi. Ptüi...kurrat!
Kel oma lapsepõlv meelest hakkab ära minema, katsuge oma lapsed üle murdeea kasvatada :shock: Ma pean pidevalt kodus profülaktilisi kõnesid teemal "Idiootidega asju EI aeta ja vasikatega võidu ei joosta". Annaks taevas, et see ikka kohale ka jõuaks.
Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

Oldbear
Tsikkel: Honda Magna VF 1100
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Oldbear »

spinna kirjutas:
stonefree kirjutas:
No eks see tüdruk peab ikka ise ka rumal olema.
13 aastane plika ju!!! Bikiinide peale jääb tal ilmselt eluaeg raha kulutamata ning seelikute ja lahtiste õlgadega kleitide letti pole kah asja. Hea kui näolapp moonutamata jäi. Ptüi...kurrat!
Kel oma lapsepõlv meelest hakkab ära minema, katsuge oma lapsed üle murdeea kasvatada :shock: Ma pean pidevalt kodus profülaktilisi kõnesid teemal "Idiootidega asju EI aeta ja vasikatega võidu ei joosta". Annaks taevas, et see ikka kohale ka jõuaks.
Oi Spinna...kahju aga just näokatet läheb sellel tüdrukul nüüd küll eluaeg vaja . Ta ilus noor näolapp oli ikka asfaldi poolt täiega ära freesitud :(Ülejänud kehal polnud tal häda midagi suurt.
Tüdruk jalutas õnnetuskohalt laagriplatsile kus me ta kinni püüdsime ja lamama panime. Mina tõin veel kiirabi selle põlve kinnhoidva tolguse juurest laagriplatsile,sest seal oli just põhikannataja.
Tasa sõuad,kaugele jõuad! ;)
http://backyard.pri.ee
Magna VF1100
Kasutaja avatar

tok-tok

Lugemata postitus Postitas tok-tok »

13-aastane on laps ning temavanustel poistel ehk on teadmisi (ja ehk ka kogemusi) mootorratta sõiduga kaasnevatest riskidest, siis tüdrukute puhul seda üldjuhul eeldada ei saa :? .
See 20-aastane noormees aga ei ole enam laps ning peaks teadma hästi, millisesse olukorda ta kaassõitja seadis :evil: ! Vähegi mõtlev inimene ei võta sabale napis rõivastuses inimesi (ja veel enam, kiivrita). Ei olnud see neil miski rahulik kruiisimine ka, nagu pealtnägijate kirjeldustest välja võib lugeda.
See juhtum on üks reaalne näide sellest, kui ohtlikku mängu mängivad need sõitjad, kes igasuguse sõiduvarustuseta (enamasti kiiver ikka on) neiusid sõidutavad. On see nüüd ego või mis, aga kui selliseid veel kambakesi ringi sõidab, siis hakatakse seljakottidele "oskusi" demoma. Tallinnas võib selliseid kohe sageli näha ja iga kord on valus vaadata, sest arvatavalt pole ükski neist seljakottidest näinud, millised nende ilusad jalad jm., peale kukkumist välja näeksid :(
Mul on väiksem kui Sul!
Benelli TNT 1130

saarlane
Tänatud: 30 korda

Lugemata postitus Postitas saarlane »

Tere!

Olge nüüd head ja riputage pildid üles, tahaks tutvustus-ja kasvatustööd möne sugulase ja tuttava peal teha.
Muud polegi lisada, köik juba ää öeldud.

Saarlane.
Suletud

Mine “Vaba teema”