Mida teevad naised, kui mees tassib koju motika, või tätuu?
Moderaator: Moded
Mida teevad naised, kui mees tassib koju motika, või tätuu?
Kuna teema jälle aktuaalne, siis paneks väikse küsitluse üles. Kaks küsimust, kuid vastused samasugused. Tomivad mõlemal juhul.
Kellel naist ei ole võib lihtsalt märkida millist reaktsiooni ta ootaks, kui tal naine oleks.
Kogutud andmetest statistikat ei koostata. Kõigi vastajata vahel midagi välja ei loosita. Vastajate anonüümsusele vilistatakse ja kes kobiseb see kobiseb kurtidele kõrvadele.
Kellel naist ei ole võib lihtsalt märkida millist reaktsiooni ta ootaks, kui tal naine oleks.
Kogutud andmetest statistikat ei koostata. Kõigi vastajata vahel midagi välja ei loosita. Vastajate anonüümsusele vilistatakse ja kes kobiseb see kobiseb kurtidele kõrvadele.
Royal Einfield 350 Classic
Aitäh, Rennes
mnjah, arutamine kipub siin kuidagi ühte katlasse minevat
oponeeriks siis eelkõnelejatele ning ütleks, et juhtub ka nii, et motika toob majja õrnem pool /muig/ - pärast seda, kui on endale tattoo teinud - ning pärast esmaseid ettevaatlikke kommentaare a´la "kas sa ikka tead, et see ei tule enam kunagi maha" ning "kui kiirteel kukud, siis on nahk ribadeks" on siin nüüd asjasthuvitatuid rohkem kui üks ...

a tattoo on meeldinud täiega kõigile, kes näinud

mnjah, arutamine kipub siin kuidagi ühte katlasse minevat

a tattoo on meeldinud täiega kõigile, kes näinud

-
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
Kui kõik ausalt ära rääkida, siis...
... minu see värk oli inspireeritud otselest nendest kahest teemast.
http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=15535
http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=15515
Ja kuna ma pole kuulnud, et ükski naine siin kräunuks, et tõi motika koju ja mees nüüd krillib silmad seina poole kogu aeg. Siis sellest johutvalt ma sinna selliseid küsimusi ka sisse ei pannud. Siin tegemist siiski meinstriim küsitlusega, mis põhineb täielikult stereotüüpidel. Ma vähemalt loodan seda.
Õrnemal sugupoolel paluks seda mitte diskrimineerimisena võtta. Ja et teil hing rahul oleks siis võib jua alati sellise teema teha.
Minu motikatoomine käis kähku. Ütsin naiskale, et lähen lube tegema ja ostan tsikli, nädala pärast oli motikas kodus ja pooleteise kuu pärast roosa plastikutükk rahakotis. Ei kisa ei midagi.
Ema kes oli mul kogu aeg tulihingeline tsiklivastane, tuli küsis pool kuud hiljem ,et kuule Henri. Mul oli kunagi üks peika, kes kogu aeg karjus mu peale, kui ma kurvis proovisin ratast püsti hoida kui me sõitmas käisime, milles asi oli?
... minu see värk oli inspireeritud otselest nendest kahest teemast.
http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=15535
http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=15515
Ja kuna ma pole kuulnud, et ükski naine siin kräunuks, et tõi motika koju ja mees nüüd krillib silmad seina poole kogu aeg. Siis sellest johutvalt ma sinna selliseid küsimusi ka sisse ei pannud. Siin tegemist siiski meinstriim küsitlusega, mis põhineb täielikult stereotüüpidel. Ma vähemalt loodan seda.
Õrnemal sugupoolel paluks seda mitte diskrimineerimisena võtta. Ja et teil hing rahul oleks siis võib jua alati sellise teema teha.
Minu motikatoomine käis kähku. Ütsin naiskale, et lähen lube tegema ja ostan tsikli, nädala pärast oli motikas kodus ja pooleteise kuu pärast roosa plastikutükk rahakotis. Ei kisa ei midagi.
Ema kes oli mul kogu aeg tulihingeline tsiklivastane, tuli küsis pool kuud hiljem ,et kuule Henri. Mul oli kunagi üks peika, kes kogu aeg karjus mu peale, kui ma kurvis proovisin ratast püsti hoida kui me sõitmas käisime, milles asi oli?

Royal Einfield 350 Classic
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Esimesed paarkümmend masinat elati üle rahulikult, natuke häiris, kui köögipliidil karburaatoreid supipotis katlakivieemaldajaga puhastasin või telekaees mootorit kokku panin... seda ka rohkem sellepärast, et "nüüd on juba kõik kohad sinu asju täis". Umbes kolmekümnenda mootoriga kaherattalise masina garaazi saabumisega hakati ka rääkima, et kas neid on ikka niipalju vaja ja ruumi vähe jne... nüüd olen kodurahu huvides natukene tagasi tõmmanud või vaikselt ja ilma liigse tähelepanuta lihtsalt masina garaazi lükanud. Sest kõige valusam ongi just see uue saabumismoment - kui pärast ilusat masinat kuskil seismas nähakse, siis probleeme ei ole... ja ega ta täpset ülevaadet minu kogu masinapargist ei oma kah.
Samas seljakott olla talle meeldib, kuigi egas ta seda kahjuks palju teha saanud ei ole. Viimased pooleteise aasta jooksul, mil ta pole sadulale saanud (alguses suur kõht, nüüd väike laps), on hakanud vahest juba isegi jutte tulema, et see suvi tahaks natukenegi sõita... Samas ise lenksu taha ta tahtnud eriti ei ole, kuigi alustuseks ma talle isegi ilusa pisikese masina ehitasin... aga sõitnud ta sellega kokku vist 1km... ja ka seda minu suurel pealekäimisel, et proovi vähemalt. Esimesel tutvuse poolaastal ei olnud isegi mingit kompleksi meil stiilipärast jaanitulele võrriga minna - tema pakiraamil.
Tatuudega asi natukene keerulisem, egas ta väga soosivalt ei suhtu... aga egas sellest ka eriti suuri jamasid ei tuleks, kui miskit teeksin, kui pilt vähegi mõistlik on..
Samas seljakott olla talle meeldib, kuigi egas ta seda kahjuks palju teha saanud ei ole. Viimased pooleteise aasta jooksul, mil ta pole sadulale saanud (alguses suur kõht, nüüd väike laps), on hakanud vahest juba isegi jutte tulema, et see suvi tahaks natukenegi sõita... Samas ise lenksu taha ta tahtnud eriti ei ole, kuigi alustuseks ma talle isegi ilusa pisikese masina ehitasin... aga sõitnud ta sellega kokku vist 1km... ja ka seda minu suurel pealekäimisel, et proovi vähemalt. Esimesel tutvuse poolaastal ei olnud isegi mingit kompleksi meil stiilipärast jaanitulele võrriga minna - tema pakiraamil.

Tatuudega asi natukene keerulisem, egas ta väga soosivalt ei suhtu... aga egas sellest ka eriti suuri jamasid ei tuleks, kui miskit teeksin, kui pilt vähegi mõistlik on..
-
- Tsikkel: Midnight Star 1900A
- Kontakt:
Tatooga oli säherdune lugu, et see oli juba olemas kui tuttavaks saime. Rattaga aga lugu teine- kui olin neli aastat tassinud koju rohkem tsikikatalooge kui toitu, autoroolis nikastanud oma pead iga vastutleva ratta peale, samas inisenud nagu vigane parm, siis naine oli see kes unistas ratta kojutoomisest vist juba rohkem kui mina
möödunud aastal kui pulmi pidasime, siis tema esimene pulmaauto valik oli juba- meie tsikkel...
terv:
Alar11
teistega jagamiseks: tulin eile Norrast suusatamast ja soovitan kõigile Trysili suusakeskust- SUPER... mäed on sihukesed
A.

terv:
Alar11
teistega jagamiseks: tulin eile Norrast suusatamast ja soovitan kõigile Trysili suusakeskust- SUPER... mäed on sihukesed

A.
Alar
K-125 1951; IŽ-350 1949; IŽ-350 1950; IŽ-56 1957; IŽ-56K 1957; IŽ-56 1958; IŽ-56 1959
K-125 1951; IŽ-350 1949; IŽ-350 1950; IŽ-56 1957; IŽ-56K 1957; IŽ-56 1958; IŽ-56 1959

Aga naise reaktsioon ei mahu küsitluse vastustesse-ohkas sügavalt,kui molekulideks lammutatud ratta koju tõin(95).Kolm kuud hiljem enam ei ohanud,püsis kenasti sadulal ja eelmine aasta sai omale samasuguse ratta...
Kere küljes pilte ei ole-kuhu sa kilule ikka teed...

Ummamuudu...
Elate Saaremaal ja ema ostis Hayabusa?andreas kirjutas:aga mida teeb poeg ,kui ema veab koju hayabusa![]()
mul on ikka tekkinud väga suur kadedus
krt peab ikkka söitma nii 4 aastat lahjematega enne kui saab proovida ema bike:D
![]()
aga noh vöibollla saab käima panna
![]()
kui lubatakse

ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole 

Mul oli neiu... tsiklihaige otseses mõttes
...aga no mina ostsin siis omale KTMi supermoto ratta, mis teda erutas vaid selles mõttes, et kui ta mind nägi, siis.... siis jah.. (kirjutada ei tohi)!
Nüüd aga sai siis ostetud selleks aastaks uus Kawasaki Z750, mis teda vaat et vähemalt sama palju erutab... kogu aeg vingub, et sõitmasõitmasõitma.
Tätuuuga on selline lugu, et need olid juba enne ja tuleb veelgi ja talle meeldib, kuid kui räägin, et tahan juurde, siis küsib, kas ei aita veel...
Nüüd olen aga mina see vend, kes osaliselt kahetseb, et kahekohalise ostsin.. Esiteks pole naisel sõiduriideid ja ma hasti ei taha teda ilma võtta sõitma, aga tee see talle selgeks...
Teine asi see, et ega kogu aeg siis kahekesi ka sõita ei taha. Üksi saab ikka teistmoodi ratast väänata ja kallutada...

Nüüd aga sai siis ostetud selleks aastaks uus Kawasaki Z750, mis teda vaat et vähemalt sama palju erutab... kogu aeg vingub, et sõitmasõitmasõitma.
Tätuuuga on selline lugu, et need olid juba enne ja tuleb veelgi ja talle meeldib, kuid kui räägin, et tahan juurde, siis küsib, kas ei aita veel...

Nüüd olen aga mina see vend, kes osaliselt kahetseb, et kahekohalise ostsin.. Esiteks pole naisel sõiduriideid ja ma hasti ei taha teda ilma võtta sõitma, aga tee see talle selgeks...

-
- Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
- Tänanud: 125 korda
- Tänatud: 62 korda
Ühekohaliseks streetfighteriks ja asi moos. Aga anna KTM talle. Las teeb load äraDaredevil kirjutas:Mul oli neiu... tsiklihaige otseses mõttes...aga no mina ostsin siis omale KTMi supermoto ratta, mis teda erutas vaid selles mõttes, et kui ta mind nägi, siis.... siis jah.. (kirjutada ei tohi)!
Tätuuuga on selline lugu, et need olid juba enne ja tuleb veelgi ja talle meeldib, kuid kui räägin, et tahan juurde, siis küsib, kas ei aita veel...![]()
Nüüd olen aga mina see vend, kes osaliselt kahetseb, et kahekohalise ostsin.. Esiteks pole naisel sõiduriideid ja ma hasti ei taha teda ilma võtta sõitma, aga tee see talle selgeks...Teine asi see, et ega kogu aeg siis kahekesi ka sõita ei taha. Üksi saab ikka teistmoodi ratast väänata ja kallutada...

mida tegi naine? klt, naist ei ole ma endale veel võtnud. esimese tattoo tegin aga mehe silme all. teine on piisavalt atraktiivse koha peal et positiivseid emotsioone tekitada. ja kolmas on sünnipäevakink
vot selline mees tuleb omale hankida 
aga et kuidas on tsiklitega? hmm, nende suhtes on lihtsalt mehe selgeks tehtud et "mul on seda ju vaja".
mumm@hea mees küll

aga et kuidas on tsiklitega? hmm, nende suhtes on lihtsalt mehe selgeks tehtud et "mul on seda ju vaja".
mumm@hea mees küll
väike kuri mootorrattur
-
- Tsikkel: Honda CB400T ´80
Endal küll naist ei ole, kuid kui esimest ratast laadisime autolt maha siis ema tuli välja trepi peale... viskas paar kurja pilku ja kadus tuppa tagasi. Nii siis ma ei saanud paar päeva süüa ega midagi, pidin ise tegema. Siis kui hakkasin paari päeva pärast käivitama hoovis siis ema oli jälle toas ja vahtist aknast sellise pilguga, et ma vaatasin krt nüüd kütusevoolik läheb iseenesest põlema.
Sellise nädalase vihaga siis jõudsime kokkuleppele. Et kui ma teen ARK lehel ära selle virtuaalse eksami siis võin sõitma hakata aga ainult kiivriga ja kaines peaga. Tegingi ära ja ega möödakülgi maha ei jooksnud.
Sellise nädalase vihaga siis jõudsime kokkuleppele. Et kui ma teen ARK lehel ära selle virtuaalse eksami siis võin sõitma hakata aga ainult kiivriga ja kaines peaga. Tegingi ära ja ega möödakülgi maha ei jooksnud.
-
- Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž
Mida teevad naised...
Kui ma enda käest läbi käinud motikad kokku loeks, siis oleks pidanud minu küljeluu vähemalt paarikümnel korral minu kohvreid pakkima ja loodan, et sellist pulli ka tulevikus ei juhtu, sest arvan, et nii mõnigi masin saab veel minu omaks olema.
Mina oleks väga õnnelik olnud, kui mees oleks vabatahtlikult mootorratta koju tassinud ning paar tattood ka teinud
Aga tegelikult läks asi niimoodi, et pidin meest paar kuud seebitama ja talle muudkui kuulutusi näitama - ühesõnaga tegin talle ajuloputust
Lõpuks minu tagant utsitamise peale helistas ta ühe kuulutuse peale ja samal õhtul tõime juba ratta Pärnust ära.
Kumbki ei kahetse midagi.
Pikemat aega olen talle ka rääkinud, kui kobe oleks muster käsivarrel, aga siin ta juba vedu ei võta.
Enne teen mina selle mustri ära

Aga tegelikult läks asi niimoodi, et pidin meest paar kuud seebitama ja talle muudkui kuulutusi näitama - ühesõnaga tegin talle ajuloputust

Lõpuks minu tagant utsitamise peale helistas ta ühe kuulutuse peale ja samal õhtul tõime juba ratta Pärnust ära.
Kumbki ei kahetse midagi.
Pikemat aega olen talle ka rääkinud, kui kobe oleks muster käsivarrel, aga siin ta juba vedu ei võta.
Enne teen mina selle mustri ära

-
Kui tattoo koju toodi, naersin pool tundi ja nentisin, et see peaks küll ületegemisele minema. Noormees ise nentis kah, et ega see jokkis peaga näki nõudmine ei ole just kõige arukam tegu..
Mootorratas koju? Pakiks vist asju... enese. Teadupärast on kõik tsikliomanikud ju egomaniakid ja värdjad.
Parimatega,
Mufista
Mootorratas koju? Pakiks vist asju... enese. Teadupärast on kõik tsikliomanikud ju egomaniakid ja värdjad.
Parimatega,
Mufista
Koduperenaine. Bitchsläpin moosilusikaga.
Misasja?mufista kirjutas:Kui tattoo koju toodi, naersin pool tundi ja nentisin, et see peaks küll ületegemisele minema. Noormees ise nentis kah, et ega see jokkis peaga näki nõudmine ei ole just kõige arukam tegu..

ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole 

Huumorit noormees. Huumorit. Veits enesekriitikat ei tee ka paha.
*Mufista omab ka kodus väikest kaherattalist, mida armastab tsikliks kutsuda..
Seega jään enda juurde. Inimesed, kes elavad koos tsikliomanikuga, aga ise tsiklit ei oma, on tugeva närvikavaga. Rispekt!
*Mufista omab ka kodus väikest kaherattalist, mida armastab tsikliks kutsuda..
Seega jään enda juurde. Inimesed, kes elavad koos tsikliomanikuga, aga ise tsiklit ei oma, on tugeva närvikavaga. Rispekt!
Koduperenaine. Bitchsläpin moosilusikaga.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.