naine on armukade
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
naine on armukade
Ma ei tea kuidas teistel lood on aga mul on igatahes sitasti. Mure siis järgmine. Olen saanud hakkama ühe tsikkliga. Ma armastan teda. Ma hiilin salaja kodust välja, et temaga koos olla. mulle meeldib temaga aega viita. Sellest on haisu ninna saanid minu naine
. Ta on vist nüüd väheke vihane!!! Aga kuidas õelda talle, et mulle meeldib rohkem oma tsikliga ratsutada, kui temaga??? Olen mõelnud vahest ka sellele, kui tore oleks tegelikult kolmekesi koos olla. Ah mis ma unistan, niginii ei ole see võimalik. Lihtsalt Eesti Vabariigi seadus ei luba kahe armsama pidamist. Võib veel sattuda trellide taha ja naine on ka nigunii armukade... Hea oleks teada, kuidas teised sellise probleemiga on hakkama saanud.

Re: naine on armukade
EW seadused minu teada ei keela kuidagi kahe või isegi N armukese pidamist. Kui see "ratsastav armsam" sul mõni koduloom on siis võivad loomakaitsjad kyll pahandadamr.myrk kirjutas:Ma ei tea kuidas teistel lood on aga mul on igatahes sitasti. Mure siis järgmine. Olen saanud hakkama ühe tsikkliga. Ma armastan teda. Ma hiilin salaja kodust välja, et temaga koos olla. mulle meeldib temaga aega viita. Sellest on haisu ninna saanid minu naine. Ta on vist nüüd väheke vihane!!! Aga kuidas õelda talle, et mulle meeldib rohkem oma tsikliga ratsutada, kui temaga??? Olen mõelnud vahest ka sellele, kui tore oleks tegelikult kolmekesi koos olla. Ah mis ma unistan, niginii ei ole see võimalik. Lihtsalt Eesti Vabariigi seadus ei luba kahe armsama pidamist. Võib veel sattuda trellide taha ja naine on ka nigunii armukade... Hea oleks teada, kuidas teised sellise probleemiga on hakkama saanud.

Aga yhe praeguse armastuse võiksid kyll tsikli sõidu heaks maha jätta, nimelt pudeliarmastuse

ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole 

-
Teema algataja
Re: naine on armukade
Ehh... Siin ju lahendus varnast võtta.... vaginaalne vibromasaazi aparaat naisele hankida... Sina põristad rattaga ja tema oma aparaadikesega...mr.myrk kirjutas:Aga kuidas õelda talle, et mulle meeldib rohkem oma tsikliga ratsutada, kui temaga???.
Ja elu läheb edasi....
Sõida... ja ära MÖLISE!!!
-
- Tsikkel: Honda CB400T ´80
Noh tavaliselt hakatakse kõvemat ratast tahtma... sina ostad uue ja kiirema ratta... mis sa naisega teed? Mis sa talle ostad?
Pakun liivapritsi teenust, madalsurve pritsimine. Hind kokkuleppel!
Info: 58454535 (Tartu/Tartumaa) ; email: agent.x.007@gmail.com
Info: 58454535 (Tartu/Tartumaa) ; email: agent.x.007@gmail.com
-
Teema algataja
-
Teema algataja
tuleb õige naine endale võtta. ära halise. ja tõepoolest ei ole veel esimene aprill vist. vaadates esimese posti sisu, siis igaks juhuks vaatasin kalendrisse. ei olnud.
aga eks nende uute asjadega ikka on, et uus ja põnev asi ja siis käid ja katsud. mehed jäävat ju ikka poissideks, ainult et mänguasjad muutuvad kallimateks
aga eks nende uute asjadega ikka on, et uus ja põnev asi ja siis käid ja katsud. mehed jäävat ju ikka poissideks, ainult et mänguasjad muutuvad kallimateks

1 Aprill ei ole...küll aga on lähenemas kellade keeramise aeg ja mõnel mehel võivad tänu tsikklile kellad keeramata jääda.Credo kirjutas:tuleb õige naine endale võtta. ära halise. ja tõepoolest ei ole veel esimene aprill vist. vaadates esimese posti sisu, siis igaks juhuks vaatasin kalendrisse. ei olnud.

Ma ise kaldun arvama, et väike kirjaviga on posti sisse tulnud. Mitte "tsikklist" ei räägita, vaid "tsikkist"
Ma võtan vabaduse ja tõlgin Teile selle jutu segasemad kohad ümber.
"Olen saanud hakkama ühe tsikkliga (panin ühgele eidele ära). Ma armastan teda(väga hakkas meeldima, ja oma naine enam ei huvita). Ma hiilin salaja kodust välja, et temaga koos olla. mulle meeldib temaga aega viita(selge nagu seebivesi, pole vaja tõlkida). Sellest on haisu ninna saanid minu naine (armukese parfüüm jäi riietele külge) . Ta on vist nüüd väheke vihane(milline naine ei oleks)!!! Aga kuidas õelda talle, et mulle meeldib rohkem oma tsikliga ratsutada, kui temaga(kuidas öelda oma naisele, et armuke on voodis parem kui tema?Ma jätaks parem ütlemata) ??? Olen mõelnud vahest ka sellele, kui tore oleks tegelikult kolmekesi koos olla(tahab kahe naisega koos voodis möllata). Ah mis ma unistan, niginii ei ole see võimalik(lootusetu romantik). Lihtsalt Eesti Vabariigi seadus ei luba kahe armsama pidamist (dramatiseerib olukorra üle). Võib veel sattuda trellide taha ja naine on ka nigunii armukade...(süümepiinad) Hea oleks teada, kuidas teised sellise probleemiga on hakkama saanud (tahab vahetada kogemusi kuidas vasakule panna ilma vahele jäämata)
Edit: Kevad-saage ometi aru...
Ma võtan vabaduse ja tõlgin Teile selle jutu segasemad kohad ümber.
"Olen saanud hakkama ühe tsikkliga (panin ühgele eidele ära). Ma armastan teda(väga hakkas meeldima, ja oma naine enam ei huvita). Ma hiilin salaja kodust välja, et temaga koos olla. mulle meeldib temaga aega viita(selge nagu seebivesi, pole vaja tõlkida). Sellest on haisu ninna saanid minu naine (armukese parfüüm jäi riietele külge) . Ta on vist nüüd väheke vihane(milline naine ei oleks)!!! Aga kuidas õelda talle, et mulle meeldib rohkem oma tsikliga ratsutada, kui temaga(kuidas öelda oma naisele, et armuke on voodis parem kui tema?Ma jätaks parem ütlemata) ??? Olen mõelnud vahest ka sellele, kui tore oleks tegelikult kolmekesi koos olla(tahab kahe naisega koos voodis möllata). Ah mis ma unistan, niginii ei ole see võimalik(lootusetu romantik). Lihtsalt Eesti Vabariigi seadus ei luba kahe armsama pidamist (dramatiseerib olukorra üle). Võib veel sattuda trellide taha ja naine on ka nigunii armukade...(süümepiinad) Hea oleks teada, kuidas teised sellise probleemiga on hakkama saanud (tahab vahetada kogemusi kuidas vasakule panna ilma vahele jäämata)
Edit: Kevad-saage ometi aru...
Royal Einfield 350 Classic
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.