Kui tahad kodusõda...
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 448
- Tsikkel: Suzuki 650
- Kontakt:
Kui tahad kodusõda...
... siis lase teha endale tattoo. muud pole vist vajagi peale tsiklisoetuse majja
nii juhtus ka minuga. lasin omale teha tattoo, siinjuures tänud NOS-ile. sai nagu paar nädalat enne nii sutsukaupa sellest ka kodus juttu tehtud, hakkas kohe pihta jutt mittesobivusest, minu olemusest, et need tatukandjad elavad omas maailmas jne,jne bla-bla. noh see selleks, ei teinud enam juttu sellest ja lasin asja ära teha, kusjuures naisele sai ka mainitud, et ei tule sinna õlale midagi kosmaarset...
ja siis koju tulles, ning pilti hooldama hakates naine muidugi nägi seda ja oligi tuumaplahvatus toas lahti
. kisa kuipalju.. põhjendused et noored teevad seda ja minu vanuses on nagu "hilja ärgatud". ma ei saa enam aru, mis naistega lahti on
... kui sai ratas koju toodud, oli kisa mis hirmus, nüüd siis selle tattoo pärast..
kusjuures , kui sai mainitud, et tuleb kaunistus ka teisele õlale on nüüd telekal pilt ja hääl kadunud.. ainus programm mida näeb on: seriaal "vaikiv mossitus".
siit ka küsimus: kas ma tõesti siis nii eksisin abielureeglite vastu??
või on tatto tegemine abielumehele keelatud..

nii juhtus ka minuga. lasin omale teha tattoo, siinjuures tänud NOS-ile. sai nagu paar nädalat enne nii sutsukaupa sellest ka kodus juttu tehtud, hakkas kohe pihta jutt mittesobivusest, minu olemusest, et need tatukandjad elavad omas maailmas jne,jne bla-bla. noh see selleks, ei teinud enam juttu sellest ja lasin asja ära teha, kusjuures naisele sai ka mainitud, et ei tule sinna õlale midagi kosmaarset...
ja siis koju tulles, ning pilti hooldama hakates naine muidugi nägi seda ja oligi tuumaplahvatus toas lahti

kusjuures , kui sai mainitud, et tuleb kaunistus ka teisele õlale on nüüd telekal pilt ja hääl kadunud.. ainus programm mida näeb on: seriaal "vaikiv mossitus".
siit ka küsimus: kas ma tõesti siis nii eksisin abielureeglite vastu??
või on tatto tegemine abielumehele keelatud..

Suzuki 650 K7
Re: Kui tahad kodusõda...
Tõeppolest see tatoo sulle ei sobi... Riist on liiiiga lühike snickers jaoks... Kui tahad lase MARS sinna tätoveerida....XS400 kirjutas:. lasin omale teha tattoo, siinjuures tänud NOS-ile. sai nagu paar nädalat enne nii sutsukaupa sellest ka kodus juttu tehtud, hakkas kohe pihta jutt mittesobivusest, minu olemusest, et need tatukandjad elavad omas maailmas jne,jne bla-bla.
Sõida... ja ära MÖLISE!!!
-
- Kontakt:
1. hakkama saab suurepäraseltpritsu kirjutas:Jälle üks teema, kus ei saada kodus naisega hakkama. Kas te enne abielu valisite ka? Tundsite üldse teineteist? Ja pealegi võivad sellised teemad Pika ja Nosi pulmad tuksi keerata
Rahunege maha!
2. ??
3. tuntud on ikka mõni aasta lausa..
4. teema ei ohusta kohe kuidagi pulmi, nii põnevaks ka ei lähe

5. ise olen tehtuga marurahulik

miskipärast kaldun arvama, et ollakse rahulikus ja tavalises elustiilis kinni ja kui midagi uut sisse sajab, siis lööbki see vist rivist välja. eks naisi ole ju igat masti..

Suzuki 650 K7
ma paris tapselt aru ei saa, mis otsast see nyyd tsiklitega seotud on, aga..
mina tegin nii, et v6tsin endale mehe, kellel on vahem tatoveeringuid, kui mul
siis ei saa s6da tulla.
ja pealegi, ma tahaks su naise nagu naha siis, kui ta selle teema siit AVALIKUST internetist leiab. peske ikka oma musta pesu lahedaste s6pradega 6llekannu taga v6i RAAKIGE oma kaasadega.
mina tegin nii, et v6tsin endale mehe, kellel on vahem tatoveeringuid, kui mul

ja pealegi, ma tahaks su naise nagu naha siis, kui ta selle teema siit AVALIKUST internetist leiab. peske ikka oma musta pesu lahedaste s6pradega 6llekannu taga v6i RAAKIGE oma kaasadega.
Vahest sõidan ja teen asju.
...ja nende õnne see õitseguu, see õitseguuu õõõiiitseeguuuu....piret kirjutas:
Oi kui tore on täna siin Teiega rääkida

Royal Einfield 350 Classic
-
- Tsikkel: 4 olnud, unistustes järgmine..
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 9 korda
Ma pakun et naine lihtsalt ei tule sinu uute ja huvitavate harrastustega kaasa,kõik uus on ju huvitav aga hiljem vajab harjumist.Ja kunagi olid tatood rohkem vangide pärusmaa ja seepärast äkki kardabki et rikkusid oma maine ära.Ise pooldan küll kenasid ja kunstipäraseid tatoosid, 10 points piltide tegijatele!See on anne!Paku talle hoopis et tehku omale ka!Ma lubaks endalegi teha... 

STOPP!!hei5 kirjutas:Ja kunagi olid tatood rohkem vangide pärusmaa
Mis teooria õpiku sa nüüd avasid?

Tattoo ei ole kunagi, mitte kunagi olnud vangide pärusmaa. Tõde on see, et kriminaalide tattoodel on regiooniti oma kindel tähendus kuid tattoo ei ole päris kindlasti mitte vangide pärusmaa! On väga palju kultuure, kus tattoo on elu lahutamatuks osaks. See, et mingil ajal meil tattoosi avalikult ei tehtud, siis oli see pigem traditsioonideks kujunenud tavades ja kirikus (piibel keelab ihu rikkumise) kinni.
Mulle hakkab viimasel ajal tunduma et kõik biker.ee tegelased on abielus või kohe-kohe seda tegemas
fakk noh...peaks ka naise võtma, või rollu-foorumi üle kolima...
Ja mis eeskuju see on minusugustele nagadele, kui te aint riidlete, viimasel ajal muud ei kuulegi kui naine ei luba seda ja ei luba teist...

Ja mis eeskuju see on minusugustele nagadele, kui te aint riidlete, viimasel ajal muud ei kuulegi kui naine ei luba seda ja ei luba teist...
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
irwe, võta rahulikult, keegi neist ei viitsi teha teemat: Olen õnnelik, naine kinkis mikikatega bokserid, mida kaua igatsesin.max666 kirjutas:Ja mis eeskuju see on minusugustele nagadele, kui te aint riidlete, viimasel ajal muud ei kuulegi kui naine ei luba seda ja ei luba teist...
Mis jura see on, et tatuud on vangide pärusmaa? See lõhnab natuke möödunud sirbi ja vasara aegade järgi. Siis oli tatuutamine vist suisa keelatud?
Aga mulle meeldib.
-
- Kontakt:
ja pealegi, ma tahaks su naise nagu naha siis, kui ta selle teema siit AVALIKUST internetist leiab. peske ikka oma musta pesu lahedaste s6pradega 6llekannu taga v6i RAAKIGE oma kaasadega.[/quote]
mis siin ikka vaadata, oli topicu tegemise ajal kõrval.
samas sai ju ennist kirjutatud, et teemast SAI räägitud paar nädalat enne..
ja keegi ei pese siin kellegi musta pesu, lihtsalt tahtsin tähelepanu juhtida, et ka sellisest asjast, nagu tattoo tegemisest võib kodusõda alata.
pakun välja, et asi läheb mõne aja pärast mööda ja kõik rahuneb maha. vaja lihtsalt uue asjaga harjuda.
mis siin ikka vaadata, oli topicu tegemise ajal kõrval.
samas sai ju ennist kirjutatud, et teemast SAI räägitud paar nädalat enne..
ja keegi ei pese siin kellegi musta pesu, lihtsalt tahtsin tähelepanu juhtida, et ka sellisest asjast, nagu tattoo tegemisest võib kodusõda alata.
pakun välja, et asi läheb mõne aja pärast mööda ja kõik rahuneb maha. vaja lihtsalt uue asjaga harjuda.

Suzuki 650 K7
hehhh
No on aga teema arendus. No mis sussid, vanglad ja indiaanlased-indoneeslased? Logish, et naine ootas meest koju mersu ja lipsuga, aga see kuriloom tuli tsikli ja kotkaga
Nii lihtne ongi. Ilma igasuguste vangide pärusmaata. No mis sussidesse puutub, siis abielu peaks ikka selline vastastikku aksepteerimise värk olema, mitte sussid ja dominandid
Aga eks see vastastikune aksepteerimine on ikka vastastikune asi ka, mitte nii et üks teeb aga muudkui kotkaid ja teine peab kindlasti aksepteerima.
Padi-padi-padi

Padi-padi-padi

Suzuki GSX 750 Inazuma
Lisaks eelnevale veel, et näe ka asja helgemat külge. See, et ta asjast numbri teeb, tähendab, et tal sinust ja sinuga seonduvast mitte ükskõik ei ole. 
Kujuta kasvõi vastupidist situatsiooni ette, kus su tätoveeringu ja tsikli vastu täielikku ükskõiksust ilmutataks. Ma arvan, et see oleks hullem variant.
Minu arusaamise kohaselt ongi naise üks rollidest abielus/kooselus turvalisuse ja stabiilsuse tagamine. Ja ju ta siis neid alustalasid tundis kõigutatavat, kui ärevust ilmutas.

Kujuta kasvõi vastupidist situatsiooni ette, kus su tätoveeringu ja tsikli vastu täielikku ükskõiksust ilmutataks. Ma arvan, et see oleks hullem variant.
Minu arusaamise kohaselt ongi naise üks rollidest abielus/kooselus turvalisuse ja stabiilsuse tagamine. Ja ju ta siis neid alustalasid tundis kõigutatavat, kui ärevust ilmutas.

Mari Öö kirjutas:ja kui naine tahab nabarõngast?
või sellist soengut, nagu sulle ei meeldi?
või ostab nõmeda väikeauto?
mis tähendab "kui naine tahab....." või "kui naine ostab"
Naine ostab alati sellise auto mis mehele ei meeldi, naine ei ole kunagi nõus endale perseni ulatuvaid pikki blonde juukseid kasvatama ja näidake mulle suvel naist ilma nabarõngata.
Naised ongi just sellised nagu Mari kirjutas, ilma tingiva kõneviisita.
kameeleon@viis viimase ilma nabarõngata ja väikeautota korraliku naise endale koju
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.