Jõgevatreff 2005
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid
Tervitus!
Ma ka tervelt tagasi.Üldkokkuvõttes võiks ürituse kordaläinuks nimetada.
Seltskond oli suurepärane nagu alati
.Sai tuttavaks uute ja toredate ratturitega ning nendega pidu panna.Väga bro oli meie seekordne toitlustus (kogu toidu tegime priimuse peal),mis maitses väga hästi.Tänud Jaxxile,sest tal oli kaasas parem köögi varustus kui mul ühikas
.
Väheke negatiivsetest asjadest ka.Kohe kindlasti ei meeldinud vihm algas laupäeva õhtul ja kestis keskööni.Samuti oli ürituse pilet väga kallis,võrreldes näiteks Annimatsi üritusega,kus vähema raha eest sai ka 5 korda süüa.
Kõige rohkem olin nördinud ja kes minu ees margi täis tegi oli ansambel The Sun eesotsas Tanel Padariga.Kes rääkis rahvaga ikka nii rõvedalt ja lapsikult - krdi täkku täis ahv.
Ürituse tipphetkedeks kujunes siiski striptiis (mis oli väga tasemel ja polnud nende naiste kehal kohta,mis oleks kaetud olnud
) ja ansambel Freddy And Broken Legs.Need vennad rokkisid ikka täiega.
Paar pildikest ka minult. http://www.asfalt.pri.ee/treff
Ma ka tervelt tagasi.Üldkokkuvõttes võiks ürituse kordaläinuks nimetada.
Seltskond oli suurepärane nagu alati

Väheke negatiivsetest asjadest ka.Kohe kindlasti ei meeldinud vihm algas laupäeva õhtul ja kestis keskööni.Samuti oli ürituse pilet väga kallis,võrreldes näiteks Annimatsi üritusega,kus vähema raha eest sai ka 5 korda süüa.
Kõige rohkem olin nördinud ja kes minu ees margi täis tegi oli ansambel The Sun eesotsas Tanel Padariga.Kes rääkis rahvaga ikka nii rõvedalt ja lapsikult - krdi täkku täis ahv.
Ürituse tipphetkedeks kujunes siiski striptiis (mis oli väga tasemel ja polnud nende naiste kehal kohta,mis oleks kaetud olnud

Paar pildikest ka minult. http://www.asfalt.pri.ee/treff
-
- Tsikkel: Valkyrie
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Tere tere!
Me ka kodus tagasi, asjad kuivavad ja koju jõudmise õlled lahti nööbitud. Tore oli siiski üldkokkuvõttes. Väga hea oli see, et toitlustajad oskasid väga mõistlikku hinda küsida. Sai kohe palju kordi söömas käidud. Padarist ei ole üldse mõtet rääkida, lausa põssa tasemega oli see jutt, mida ta laulude vahele rääkis. Ilmselt sai ta esimest korda ratturitega kokku, ja arvas, et motomehed on ikka nii karmid tegelased, et kogu jutu sisu seisnebki ainult ropendamises
. Korraldajatega tuleb ainult tulevaks aastaks selle alumise värava tekitamise osas kokkuleppele saada
.
Rein & Vana-Rein
Me ka kodus tagasi, asjad kuivavad ja koju jõudmise õlled lahti nööbitud. Tore oli siiski üldkokkuvõttes. Väga hea oli see, et toitlustajad oskasid väga mõistlikku hinda küsida. Sai kohe palju kordi söömas käidud. Padarist ei ole üldse mõtet rääkida, lausa põssa tasemega oli see jutt, mida ta laulude vahele rääkis. Ilmselt sai ta esimest korda ratturitega kokku, ja arvas, et motomehed on ikka nii karmid tegelased, et kogu jutu sisu seisnebki ainult ropendamises

Rein & Vana-Rein
-
- Mode
- Tsikkel: sporta 1200
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 12 korda
Siin ka mõned laupased pildid - http://mosseliiga.bns.ee/view_album.php ... me=album07
Ise panin laupa õhta kell kuus umbes kodu poole jugama, just siis kui sadu algas...tore...sadu lõppes kaks km enne Raplat
...a suht soe oli sõita
eriti soe oli see vesi mis mööduvate autode rataste alt minuni jõudis
igatahes uus rekord - eelmine oli 80 km lausvihma...
kodus olin 21.15
Ise panin laupa õhta kell kuus umbes kodu poole jugama, just siis kui sadu algas...tore...sadu lõppes kaks km enne Raplat

Nii!
Tegemist oli siis esimese korraga sealses võrratus pleisis. Võrreldes eelmise aasta Tartuga, täiesti vastupidine koht. Neljapäev oli selline rahulik, vaikne tiksumine käis, laagri püstitamine. Teised päevad olid rohkem joomased jne. Siiani pilt udune.
Siinkohal tahaks tänada biker.ee laagri koomikuid, eriti Domingot. Ekstreemvendi Kibu ja Motopaksu, kes suutsid striptiisi ajal laua sodiks kukkuda. Üldiselt kõiki teisi kes abiks olid suhtlemisel
Järgmine aastakindlasti kohal nagu 5 kopsi.
Bajokas
PS!arx helista kui tervis tagasi
Tegemist oli siis esimese korraga sealses võrratus pleisis. Võrreldes eelmise aasta Tartuga, täiesti vastupidine koht. Neljapäev oli selline rahulik, vaikne tiksumine käis, laagri püstitamine. Teised päevad olid rohkem joomased jne. Siiani pilt udune.
Siinkohal tahaks tänada biker.ee laagri koomikuid, eriti Domingot. Ekstreemvendi Kibu ja Motopaksu, kes suutsid striptiisi ajal laua sodiks kukkuda. Üldiselt kõiki teisi kes abiks olid suhtlemisel

Bajokas
PS!arx helista kui tervis tagasi

ansambel X - 11
-
- Tsikkel: Honda Magna VF 1100
- Kontakt:
Üritusega igati rahul, v.a Laupäeva õhtune vihm, mis selle ürituse juurde üldse ei sobinud.
Leidsin sellise vahva artikli,kus pealkirjaks "Politsei paneb tsiklipeol osalejad alkomeetrisse puhuma" ja artikli sisu lühidalt selline - Politsei korraldab neljapäevast pühapäevani toimuval Baltimaade suurimal mootorattahuviliste kokkutulekul Jõgeva Treff operatsiooni, pannes kõik tsiklisõitjad ürituspaigalt lahkudes alkomeetrisse puhuma.
Lõuna prefektuuri pressiesindaja sõnul kaasab Jõgeva politseiosakond motoüritusel heakorra tagamiseks lisajõude, samuti aitavad korda hoida abipolitseinikud.
"Politseil on korraldajatega kokkulepe, et ürituse organisaatorid ei luba alkoholi tarvitanud tsiklisõitjaid sadulasse. Liiklejate turvalisuse huvides lasevad ka politseinikud kõigil ürituspaigalt lahkujatel alkomeetrisse puhuda,"
Huvitav oleks teada,kas sellel artiklil ka on tõepõhi all.Isiklikult mina lahkudes ei trehvanud oma teel ühtegi politseid, samuti ei pannud lahkudes mind ega ka teisi samal ajal lahkuvaid tsiklisõitjaid keegi puhuma.Võibolla oli tingitud see ka sellest,et politseil oli just vahetuse üleandmise aeg (8 - 9 ni ). Hilisemad lahkujad võibolla said selle PUHUVAD KÕIK atraktsiooni läbi teha,mis iseenest väga POSITIIVNE ettevõtmine politsei & korraldajate poolt, enne teele asumist.
Leidsin sellise vahva artikli,kus pealkirjaks "Politsei paneb tsiklipeol osalejad alkomeetrisse puhuma" ja artikli sisu lühidalt selline - Politsei korraldab neljapäevast pühapäevani toimuval Baltimaade suurimal mootorattahuviliste kokkutulekul Jõgeva Treff operatsiooni, pannes kõik tsiklisõitjad ürituspaigalt lahkudes alkomeetrisse puhuma.
Lõuna prefektuuri pressiesindaja sõnul kaasab Jõgeva politseiosakond motoüritusel heakorra tagamiseks lisajõude, samuti aitavad korda hoida abipolitseinikud.
"Politseil on korraldajatega kokkulepe, et ürituse organisaatorid ei luba alkoholi tarvitanud tsiklisõitjaid sadulasse. Liiklejate turvalisuse huvides lasevad ka politseinikud kõigil ürituspaigalt lahkujatel alkomeetrisse puhuda,"
Huvitav oleks teada,kas sellel artiklil ka on tõepõhi all.Isiklikult mina lahkudes ei trehvanud oma teel ühtegi politseid, samuti ei pannud lahkudes mind ega ka teisi samal ajal lahkuvaid tsiklisõitjaid keegi puhuma.Võibolla oli tingitud see ka sellest,et politseil oli just vahetuse üleandmise aeg (8 - 9 ni ). Hilisemad lahkujad võibolla said selle PUHUVAD KÕIK atraktsiooni läbi teha,mis iseenest väga POSITIIVNE ettevõtmine politsei & korraldajate poolt, enne teele asumist.
Ei ole mingi tõde selles artiklis, politseid polnud nende 4 päeva jooksul kordagi näha ei jõgeva, kuremaa, jne. kandis!
Paar patrulli tulid vastu aga need kah tegelesid oma bisnesiga.
Puhuma sai kui ise läksid ja palusid, et tahad... üldiselt võisid ka purupurjus sealt minema uisutada ja keegi keelama ei tulnud!
Paar patrulli tulid vastu aga need kah tegelesid oma bisnesiga.
Puhuma sai kui ise läksid ja palusid, et tahad... üldiselt võisid ka purupurjus sealt minema uisutada ja keegi keelama ei tulnud!
-
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Jõgeva treffi kui ürituse kohta võib see aasta küll kiidusõnu ütelda. Mängud toimusid juba neljapäeva õhtul ja enamus bände oli väga head. Halbadest bändikogemustest hiljem...
Ilmaga vedas kuni laupäeva õtuni. Ja siis ikka sadas, sadu jäi korraks järgi mingil sellisel aja kui ma telki sattusin, viksasin veel pusa telgi kastusele kuivama, et hommikul hea võtta
... vihma jätkus peale telki sisenemist kuni ärasõiduni 
Nüüd siis negatiivne pool...
Mul on siiralt hea meel, et meil ei õnnestunud Limitsiga Tanel Padarit bikerfestile kutsuda... hea, et ta nüüd ära nägin ja võin lubada, et see mees ei tule mitte kunagi festile esinema.
See mis juttu laval pudelist viina joov Tanel Padar suust välja ajab on õudne. Ma ei hakka seda siia kirjutamagi sest automaatne tsensuur sööb selle teksti hoobilt *-ideks. Mingi kuradi Tanel karjub lavalt rahvale, et kõik on m-id ja v-id ja saadab kõikvõimalikesse kohtadesse..... Sellist publiku "saatmist" polnud mina veel varem kuulnud ja loodan, et enam kunagi ei kuule ka. Mingi eetika peaks ikka säilima, poogen kui purjus oled. Igatahes peale paari rämedamat rahva m**n* saatmist lahkus osa rahvas pettunud ja hämmingus nägudega lava eest. Täiesti uskumatu kui madalale võib mingi äratõusnud vend langeda.
Hea, et mina seda üritust ei korraldanud...
Õnneks päästsid õhtu proffesionaalsed muusikud Freddy T ja broken legs. (vabandan kui kirjapildis midagi valesti on)
Lisaks andis Kala hea kontserti ning selle aasta maksimum punktid lähevad muusikalisele ühendusele nimega Skriimsilm kes on lihtsalt hullumajabänd
!!!!
Hea muusika ja head tegijad ruulivad !!!
Ahjaa, üks asi veel, lava oli nii madal, et strippi said jälgida ainult 3 esimest rida. Ülejaanud nägid stripparite paljaid päid
ööd olid üllatavalt vaiksed!
motopaks
evi medal
Ilmaga vedas kuni laupäeva õtuni. Ja siis ikka sadas, sadu jäi korraks järgi mingil sellisel aja kui ma telki sattusin, viksasin veel pusa telgi kastusele kuivama, et hommikul hea võtta

Nüüd siis negatiivne pool...
Mul on siiralt hea meel, et meil ei õnnestunud Limitsiga Tanel Padarit bikerfestile kutsuda... hea, et ta nüüd ära nägin ja võin lubada, et see mees ei tule mitte kunagi festile esinema.
See mis juttu laval pudelist viina joov Tanel Padar suust välja ajab on õudne. Ma ei hakka seda siia kirjutamagi sest automaatne tsensuur sööb selle teksti hoobilt *-ideks. Mingi kuradi Tanel karjub lavalt rahvale, et kõik on m-id ja v-id ja saadab kõikvõimalikesse kohtadesse..... Sellist publiku "saatmist" polnud mina veel varem kuulnud ja loodan, et enam kunagi ei kuule ka. Mingi eetika peaks ikka säilima, poogen kui purjus oled. Igatahes peale paari rämedamat rahva m**n* saatmist lahkus osa rahvas pettunud ja hämmingus nägudega lava eest. Täiesti uskumatu kui madalale võib mingi äratõusnud vend langeda.
Hea, et mina seda üritust ei korraldanud...
Õnneks päästsid õhtu proffesionaalsed muusikud Freddy T ja broken legs. (vabandan kui kirjapildis midagi valesti on)
Lisaks andis Kala hea kontserti ning selle aasta maksimum punktid lähevad muusikalisele ühendusele nimega Skriimsilm kes on lihtsalt hullumajabänd

Hea muusika ja head tegijad ruulivad !!!
Ahjaa, üks asi veel, lava oli nii madal, et strippi said jälgida ainult 3 esimest rida. Ülejaanud nägid stripparite paljaid päid

ööd olid üllatavalt vaiksed!
motopaks
evi medal
Viimati muutis Laisaar, 01 Aug 2005, 10:51, muudetud 1 kord kokku.
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
Minu jaoks oli see treff minu esimene motokokkutulek üleüldse ja muljed vägagi positiivsed! (v.a. see kuradi Tanel Radar, kes võiks ennast põlema panna!). Rahvas oli hästi lahe ja feeling kogu aeg mega. Tõelise superüllatuse valmistas ka minule Freddy T ja ... Ikka superhea live oli neil!!! Tervitused kõigile, kellega oli võimalust seal suhelda!
Fazer
PS. Pühapäeva hommikul sai ikka mitu head tundi seal vett juua ja torusse puhuda, enne kui promillid läind ja kojusõit alata võis...
Fazer
PS. Pühapäeva hommikul sai ikka mitu head tundi seal vett juua ja torusse puhuda, enne kui promillid läind ja kojusõit alata võis...

-
- Tsikkel: Ural Solo '06
- Kontakt:
Minu Jõgevatreff möödus nagu Kuremaal alati kombeks - mingi jämm kogu aeg käib, aga mina midagi ei näe. Kas olin parajasti ujumas, põhjanaabritega juttu puhumas, oma palee ees poistega piipu popsimas, poes või niisama ringi semmimas. Skriimsilmale ei jõudnud, strippi ei näinud, Taneli ropendamist ei kuulnud, Kala? Alles nüüd sain teada, et selline bänd esines...
Ainult Freddy rokkis täiega, kuigi ka siis ei suutnud ma muusika kuulamisele keskenduda.
Oma hea teo sain kirja, kui leidsin rohu seest soomekeelse menüüga Nokia, spämmisin numbreid kuhu viimati oli helistatud ja sain kontakti telefoniomaniku sõbraga, kellele nimetet pilli tagastasin. 
Kuna mängudes ei osalenud ja muud programmi kuulsin ka enamasti kaugelt, siis jääb üle kiita vaid seltskonda, kes oli esmaklassiline nagu alati.
Rock'n'roll!

Kuna mängudes ei osalenud ja muud programmi kuulsin ka enamasti kaugelt, siis jääb üle kiita vaid seltskonda, kes oli esmaklassiline nagu alati.
Rock'n'roll!

I'm not a gynecologist, but I'll take a look.
Tervitused ka minu poolt.
Ühinen eelpoolnimetatud arvustustega bändide suunas. Niiet, kui ma mõnest mehest veel ennem midagi arvasin, siis nüüd seda enam pole
Aga Freddy lahustas selle pigitilga hetkega
Ei tunne ka, et vihm ürituse kulgu pidurdas
Nagu veefestival
Nimetatud artiklis siiski oli oma tõetera- pühapäeval oli ment oma tööd tegemas.
Ühinen eelpoolnimetatud arvustustega bändide suunas. Niiet, kui ma mõnest mehest veel ennem midagi arvasin, siis nüüd seda enam pole

Aga Freddy lahustas selle pigitilga hetkega

Ei tunne ka, et vihm ürituse kulgu pidurdas

Nimetatud artiklis siiski oli oma tõetera- pühapäeval oli ment oma tööd tegemas.
-
- Tsikkel: Suzuki Hayabusa `08
- Kontakt:
Üritus oli megalahe. Saabumine ja sõbralikult kõverad näod kes meid reede õhtul vastu võtsid pani suu muigele. Ansambel Kala saatel rokkimine oli lahe ja seltskond võrratu. Tagasisõit siis laupäeval Kiviölisse ja sealt tagasi. Elu kriitilisem moment kus surm silmeees seisis sai ka läbi elatud, kui liinibuss otsustas bussipeatusest välja keerata. Nägin Bajoka tagatulesid siis suurt kuubikut mis aina lähemale tuleb ja seisma ei jää. Toimus esirattal pidurdus (tagaratas õhus) arusaamine, et kui edasi vajutan lendan üle nipli, gaas põhja mingid imelikud vigurvõimlemised ja mööda sai põigatud sellest aparaadist. Ütleme et jalad ja käed värisesid, korraga oli elu väsimus kontides aga lõpp hea kõik hea. Järgmine aasta siis trefile jällegi 

-
- Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž
Jõgevatreff 2005
Eelmine kord mõningad pahandasid minu lohaka kirjaviisi kohta, nüüd on kõik rahul, minu tehtud pilte võib vaadata aadressil http://www.pilt.ee/view/514017/
Tuli välja,et kuskil Jõgevamaal politsei siiski tegutses.Kuid raske uskuda,et need kontrollitud sõidukid ainult tsiklid olid,kes Treffilt tulid...
Motohuviliste kokkutulek Jõgevamaal oli politseile rahulik
Jõgevamaal möödunud nädala lõpus toimunud Baltimaade suurim tsiklihuviliste kokkutulek Jõgeva Treff möödus politseile rahulikult, tõsiseima rikkumisena registreerisid korrakaitsjad ühe mootorratta varguse.
Lõuna prefektuuri pressiesindaja sõnul sai politsei neli päeva väldanud kokkutulekul kaks varguseteadet. Ühel juhul varastati baaris istunud soomlaselt rahakott, teisel juhul aga viidi Kuremaa lossi pargist minema 30.000 krooni maksev Kawasaki LX-650-C mootorratas roheline, 02 NA, 1993
Politseinikud kontrollisid Jõgevamaal ka 329 sõidukijuhti, kellest viis olid alkoholijoobes ja ühel tuvastati alkoholi tarvitamise jääknähud. Üks tsiklijuht ei reageerinud politsei peatumismärguandele ja kihutas minema, kuid korrakaitsjatel on sõiduki registreerimisnumber teada.
Korrakaitsjad tabasid ka kaheksa kiiruseületajat, kellest seitse ületasid lubatud sõidukiirust 20-40 kilomeetrit tunnis ja üks sõitis veelgi kiiremini. (BNS)
Motohuviliste kokkutulek Jõgevamaal oli politseile rahulik
Jõgevamaal möödunud nädala lõpus toimunud Baltimaade suurim tsiklihuviliste kokkutulek Jõgeva Treff möödus politseile rahulikult, tõsiseima rikkumisena registreerisid korrakaitsjad ühe mootorratta varguse.
Lõuna prefektuuri pressiesindaja sõnul sai politsei neli päeva väldanud kokkutulekul kaks varguseteadet. Ühel juhul varastati baaris istunud soomlaselt rahakott, teisel juhul aga viidi Kuremaa lossi pargist minema 30.000 krooni maksev Kawasaki LX-650-C mootorratas roheline, 02 NA, 1993
Politseinikud kontrollisid Jõgevamaal ka 329 sõidukijuhti, kellest viis olid alkoholijoobes ja ühel tuvastati alkoholi tarvitamise jääknähud. Üks tsiklijuht ei reageerinud politsei peatumismärguandele ja kihutas minema, kuid korrakaitsjatel on sõiduki registreerimisnumber teada.
Korrakaitsjad tabasid ka kaheksa kiiruseületajat, kellest seitse ületasid lubatud sõidukiirust 20-40 kilomeetrit tunnis ja üks sõitis veelgi kiiremini. (BNS)
-
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
Sellest tsikli vargusest kuulsin jah pühapäeva hommikul. Vend oli mäkketõusu võistluselt tulnud ja tsikli käru peal koos autoga aia taha jätnud (bikeri kamba laagri lähedal muuseas) Mingi hetk oli tsikkel koos koormarihmadega käru pealt kadunud 
Kahju, et selliseid varganägusid ka igale poole jagub...

Kahju, et selliseid varganägusid ka igale poole jagub...
-
- Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž
Jõgevatreff 2005
Muide, kui rääkida sellest krossika kadumisest, siis pühapäeval kodu poole sõites peeti meid kinni, sest me olime kõige "häpumate" masinatega ( IŽ-49) ja politseinikud ei teadnud krossika vargusest midagi, samuti ei teadnud esmaspäeva lõuna paiku Viljandi lähedal bensiinijaamas einestanud politseinik sellisest vargusest tuhkagi.Selline on info edastamine Eesti politseis.Seltsimehed! Kui Te ise oma lendu läinud masinaid ei otsi, siis ....
Tere!
Tanel Padar töestas siis jälle enda madalat laupa. Nimelt sai käidud möni aasta tagasi Kurzeme rallil Lätis, EM-etapil. Öhtu soojendusesinejaks enne mingit kuulsust oli ka Padar. Oi seda roppust mis sealt lavalt tuli, oma arust ta kiitis oma m-ide ja v-dega vist eestlasi....M jääb siis ise ka M-iks...
Lugupidamisega saarlane.
Tanel Padar töestas siis jälle enda madalat laupa. Nimelt sai käidud möni aasta tagasi Kurzeme rallil Lätis, EM-etapil. Öhtu soojendusesinejaks enne mingit kuulsust oli ka Padar. Oi seda roppust mis sealt lavalt tuli, oma arust ta kiitis oma m-ide ja v-dega vist eestlasi....M jääb siis ise ka M-iks...
Lugupidamisega saarlane.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.