Kes teeks uued pidurivoolikud?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Kes teeks uued pidurivoolikud?
Probleem siis nimelt selles, et vaja uusi (õli)piduri voolikuid, tean et Yamu keskus teeb neid aga küsivad kuradid 500eeq tüki eest, mul kolm tükki vaja.....olen kuulnud et kuskil keegi teeb neid veel.
-
Teema algataja
andriano: Hüdro lohve liidetakse sobivate otsikute ja jätkudega,kuidas aga soovid.Vastavalt rõhule,tugevusele ja suurusele. Põltsamaal vist Moduaator.
Minu, kui kohaliku andmetel tasub Põltsamaal sammud AvoVil nimelisse poodi seada. Ma ei tea, kas Moduator üldse teeb, kuid vähemalt 90% kohalikest metsa- ja põllumeestest peaks hinna/kvaliteedi suhte kohta midagi näitama.
Minu, kui kohaliku andmetel tasub Põltsamaal sammud AvoVil nimelisse poodi seada. Ma ei tea, kas Moduator üldse teeb, kuid vähemalt 90% kohalikest metsa- ja põllumeestest peaks hinna/kvaliteedi suhte kohta midagi näitama.
Tere!
Et siis sobivatest voolikutest ja otsikutest natuke...
Uldjuhul tehakse uued voolikud vanade järgi, otsikud köik vastava nurga all jnejne.
Valik on pöhimötteliselt kahe vooliku vahel: terassukaga (kroomile, autodele eelköige), sama asi musta pehme plastikuga kaetud(oma bikele vist sellised peale kevadel läevadki), mis ei kraabi värvi maha.
Pidurivoolik 3,5mm siseläbimööduga letikas on u 140.-/jm pluss km, otsikud on samas hinnaklassis. Otsikud on iga nurga all saadaval, 20;45;90 kraadi.
Uldiselt kel soovi, see vötab privas uhendust, letihinnast saab ka ilmselt mingit allahindlust, söltub.....
Janis@saarlane
Et siis sobivatest voolikutest ja otsikutest natuke...
Uldjuhul tehakse uued voolikud vanade järgi, otsikud köik vastava nurga all jnejne.
Valik on pöhimötteliselt kahe vooliku vahel: terassukaga (kroomile, autodele eelköige), sama asi musta pehme plastikuga kaetud(oma bikele vist sellised peale kevadel läevadki), mis ei kraabi värvi maha.
Pidurivoolik 3,5mm siseläbimööduga letikas on u 140.-/jm pluss km, otsikud on samas hinnaklassis. Otsikud on iga nurga all saadaval, 20;45;90 kraadi.
Uldiselt kel soovi, see vötab privas uhendust, letihinnast saab ka ilmselt mingit allahindlust, söltub.....

Janis@saarlane
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.