Mootorratta laadimise probleem - otsin meistrit
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 218
- Tsikkel: K8 gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 4 korda
Mootorratta laadimise probleem - otsin meistrit
Tervist,
asi nüüd nii kaugel, et olen ise kuu aega juba ajusid nussinud ja kopp on nii räigelt ees.
Ratas on 2008 gsxr 750 ja laadimine puudub, pööretega tõuseb max 0.4v pinge
Leidub ehk mõni hea kodanik, kes pilgu peale viskaks, et ma saaks ehk natuke sõita ka see hooaeg üldse.. ?
Tallinn, vaevatasu kokkuleppel
56 81 46 70
96´ ZX7R ->
K8 GSXR 750
-
Re: Mootorratta laadimise probleem - otsin meistrit
20 euri minut väga hea meelega välja ei käiks, vaataks enne, et ehk kellelgi on õhtul garaažis igav ja soov veidi lisarahhi teenida
96´ ZX7R ->
K8 GSXR 750
-
- Tsikkel: rod ja pooleli xs
- Tänatud: 1 kord
Poole tunni töö suvalises töökojas maksab max 20.- euri. Seda on kallis maksta või? Miks sa arvad, et keegi on nõus sama töö 2.- euriga ära tegema. Sest pool tundi see laadimise otsimine maksabki.
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
Tuleb jalgrattaga edasi sõita
A mis te urisete muidu. Ime ka, et rahvast niimoodi vähemaks jääb. Ma Tallinnas oleks, viskaks pilgu peale küll 6packi eest nt
Soovitan sul kõik pistikud jms juhtmesüsteem üle vaadata, just ühendused. Puhasta ära, sorts kontaktiõli. Siis hakka otsast mõõtma, kas vool kõuab ikka sinna kuhu peab. Suure tõenäosusega jõuad lõpuks välja selle kohani, kus kala sees. Siis läheb sul vaja soola, panni ja fileerimisnuga. Ahjaa, enne pead selle kala sealt seest muidugi kätte saama...
Pole siin mingit urisemist, lihtsalt loomulik reaktsioon nii abitu jutu peale. No kui on anomaalia (sest genekas on ära põlenud ja see suht kallis lõbu), siis on kõige mõistlikum viia ta töökotta. Või pakkuda konkreetne tööots isetegijale. Pilgu pealeviskamine pole remont - ma võin kirjelduse järgi öelda, et kui koonerdad, siis sel aastal enam ei sõida; kui aga oled nõus, et remont kuni 300.- läheb, sõidad juba nädala pärast. Teemapüstitus seda aga kuidagi selliselt ei serveeri, kui ilmselgelt pole isegi ühegi töökojaga ühendust võetud ega küsitud umbkaudsetki hinda
Ma võin täitsa kindlalt öelda, et nii Neeme Streetmotost kui Bikepoint ütlevad kohe orienteeruva hinna, kui probleemi letti laod.
-
- Tsikkel: VTX1800R
- Tänatud: 2 korda
Kui multimeeter käes seisab ja mingid algteadmised on olemas siis el. skeemi leiad netist ja hakkad otsast tulema.
Kui ei siis tuleb maksta.
Üks variant oleks veel, aga mul said just kõik suuremad tööd tehtud, muidu ma võiks motikal viga otsida ja keegi samal ajal niidaks muru või lõhuks puid
If you want to make God laugh, tell him your future plans
Pole see mingi loomulik reaktsioon, kiunuja kasutu kiun lihtsalt.
Testriga oled proovinud midagi mõõta? Mitu V enne pingekat näitab?
10 punkti kohe annaks nii hea mõtte eest
Laur kirjutas:Üks variant oleks veel, aga mul said just kõik suuremad tööd tehtud, muidu ma võiks motikal viga otsida ja keegi samal ajal niidaks muru või lõhuks puid
- Mähis
- Rootor
- Juhtmed-pistikud
- Pingeregulaator
Pole nagu raketiteadus. Ratta elekter on väheste komponentidega.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Kägu kirjutas:Pole nagu raketiteadus. Ratta elekter on väheste komponentidega.
Ei ole küll aga kui sa asjast mõhkugi ei taipa, siis võib samahästi tegu olla ka raketiteadusega.
Siin väike abimaterjal vea leidmiseks:
https://www.electrosport.com/media/pdf/ ... iagram.pdf
Aga nagu kohe juhendi alguses öeldud eeldab selle diagrammi järgi toimimine vähemalt baasteadmiste olemasolu (vool, pinge, takitus). Ilma nendeta on mõistlikum oma 20-30€ ära kulutada ja töökoja poole pöörduda, muidu jäädki siin kuni jõuludeni inimest, kes "pilgu peale viskaks" otsima.
-
Täiesti rets vajadus ärapanemisele siin ikka...
Jah, olen mõõtnud ja lõiganud ja värvinud ja jumal teab mida veel, pingeregulaatorile teinud mingeid kuradi diooditeste, vahetanud ja ostnud uued staatorid, pingeregulaatori ja terve kuradi plokikaane eelnevalt. Olen taga ajanud surnud juhtmeotsi ja mõõtnud pingeid isegi kuradi rehviotsast juba.
Aega on kulunud sitaks ja raha on läinud see hooaeg juba mingi 1500 vähemalt igast jamade peale, nii et jah, see 20 euri minut (tõsi, edasi lugedes hinnakirjas selgus et siiski 40 euri tund) ehmatas alguses väge räigelt ära.
Andke jumala eest andeks et julgesin teha postituse ja küsida ehk kellegi abi, kes jõu ja nõuga aitaks, kui keegi viitsib ja tahab (EI HOIDNUD RELVA KUKLAL EGA SUNDINUD KEDAGI MIDAGI TEGEMA)
Ometi tuli siit kohati reaktsioon, nagu oleks puudutanud kedagi isiklikult, kedagi, kes oleks võinud lihtsalt teema läbi lugeda ja edasi liikuda, sest see ei puutu temasse, ent ometi otsustas enne mingi sapise kommentaari maha jätta.
Igatahes, aitäh neile kes otsustasid positiivse kommentaari maha jätta ja olid abiks informatiivse postitusega
Aga sain töökojas kokkuleppele, viin homme vast sinna
96´ ZX7R ->
K8 GSXR 750
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Alati on tark alustada sellest, et räägid algatuseks mis tehtud. Teadanne: "olen ise kuu aega juba ajusid nussinud ja kopp on nii räigelt ees" on kahtlemata informatiivne aga sügavusest ja detaildest jääb kohati puudu.
See, et töökoja poole pöördud on ilmselt parim lähenemine - kui vea teada saad, siis jaga palun meilegi milles asi oli ja mis sundis "ajusid nussima".
PS: See 20 eur/min oli ilmselt välja kirjutatud umbes nii:
Elektritööd – 40 €/h
Vea defekteerimine – min 20 €
-
Nuja, aga see teema oligi pigem tehtud ju selle eesmärgiga, et ma leiaks inimese, kes minu eest raha eest töö ära teeks.
Kui ma oleks palunud abi vea leidmisel, siis ma oleks selle teema teinud sinna "remont, tehnika, elekter" alafoorumisse, kuhu oleks kindlasti juurde kuulunud ka too pikem elulugu ja kirjeldus tehtud töödest ja probleemidest
Aga jah, tänud siiski Viin homme töökotta ja ehk saan lõpuks targemaks, mis koha peal täpselt see viga leidub
96´ ZX7R ->
K8 GSXR 750
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.