Olen hetkel tallinna piiril lõksus KIIREKIIRE PALUN.

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Ahfrsk
Tsikkel: K8 gixxer
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 4 korda

Olen hetkel tallinna piiril lõksus KIIREKIIRE PALUN.

Lugemata postitus Postitas Ahfrsk »

Persse persse noh, kas on hetkel kiiresti onlineis mõni lahke kodanik, kes laenaks mulle paariks tunniks oma 12v mootorratta akut? :D
Mul läks genekas persse ja aku jooksis tühjaks, hetkel olen vast 5km tallinna piirist tln-pärnu mntl.
Kohale ei pea ennast vaevama, ma saaks vast lasta ära tuua ja toon pärast isiklikult tagasi.
Palun helistage mulle kes saaks aidata, mul vaja koju saada, ilm ka kuidavi kahtlane siin...
56 81 46 70

Jalgratas Scott ->
96´ ZX7R ->
K8 GSXR 750
Kasutaja avatar

Pontus
Tsikkel: V4
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 7 korda

Re: Olen hetkel tallinna piiril lõksus KIIREKIIRE PALUN.

Lugemata postitus Postitas Pontus »

Hoopis teine mees, ja kui tahad kõnetada siis nüüdsest lisa lause lõppu alati: Söör...
Kasutaja avatar

426f
Tsikkel: aprilia rs50 MHR

Lugemata postitus Postitas 426f »

jama küll 250 vaataja kohta

-minsk125
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
Kasutaja avatar

Teema algataja
Ahfrsk
Tsikkel: K8 gixxer
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas Ahfrsk »

Woh, no wot kus on list, ei osanud kohe sealt kiiresti otsidagi.
Enivei, hetkel olen nüüd õnnelikult mõnusalt kodus, jään oma varuosasid ootama.
Kuna ma tegin sama postituse ka ühte toredasse feissbooki gruppi, siis kõnesid sain ma kokku vast 10, millest akusid lubas mulle 6 inimest vist, abipakkujaid oli veel teisigi.
Nüüd ma kahjuks ei oska öelda, kas kõne tuli biker.ee foorumi kaudu, või feissbookist, aga igaljuhul pidin ma järjekordselt tõdema, et tsiklirahvas on ikka üle prahi ja teistmoodi inimesed, kui kõik teised "tavakodanikud" :D
See on tore, et hoitakse kokku ja ollakse isiklikust vabast ajast ja tahtest abiks kontvõõrastele inimestele.

Igatahes, istusin ja olin ma seal, genekas peetis ja aku kottis, telefonil ka ainult 20% akut järel.
Siis jõudis kohale esimene kutt akuga (kellele kogu operatsiooni au läheb) Lermo Pohlak.
Kuna ma läksin suvekoju, siis ma ei hakanud tööriistu kaasa vedama (jah, leidsin ikka aja, aga see on alati nii) ja kuuskant võtmete komplektis mis temal kaasas oli, oli üks võti puudu.
Ja ilmselgelt oli see just see nr5 kant, mis mu istme lahti keerab, et saaks üldse akule ligi.
Ega midagi, siis ta sõitis jälle koju võtme järgi ja tuli tagasi.
Nii, same istme maha, aga oh jah, aku mis tal pakkuda oli, oli liiga kõrge (minu oma on suht väike, madal), see ei mahtunud kuidagi mu istme alla.
Aga olgu, pohh, seisan püsti või istun taga saba peal või midagi, kuidagi ikka saab.
Hakkasime klemme külge panema, + ulatas ilusti, aga kuna see aku oli nii pagana kõrge, siis massi juhe ei ulatanud kuidagi aku klemmini. Ja tee mis tahad, mitte ühtegi juppi traati ega juhet ei leidnud kuskilt.
Peale krokodillide... Ja nii siis läkski krokodillid aku klemmi külge ja mu ratta massi juhe sai teibitud krokodillide külge, kuidagi sai ülejäänud kaabel ära ka sätitud ja ühendus loodud :D
Istmeks sai kokku volditud rätik mis juhtus tal autos olema ja nii ma seal aku otsas istudes siis koju lõpuks saingi kella 12 ajal.

Natuke pildimaterjali ka.
Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Nagu ma juba mainisin, siis mul on ääretult hea meel, et leidus inimesi, kes julgelt hädasolijale appi tulid :)
Suur aitäh sulle Lermo Pohlak, ka hilistel kesköö tundidel, kui ma veel segasin su elurütmi ja kõikidele teistele, kes mulle helistasid, akut pakkusid ja muidu huvi tundsid, et kas kõik korras ja kuidas läheb ja saab abiks olla.
Kahjuks ma ei oska nende teiste nimesid eraldi välja tuua, ainult tel numbreid, aga seda ma ei hakka tegema :)
Kellele sain, sellele saatsin sms´i tänuavaldustega.

Omalt poolt saan ma vaid lubada, et järgmised kaks hädasolijat saavad minu poolt 100%´lise pühendumise, kui ma saan vähekenegi-natukenegi kuidagi abiks olla.
Peale seda kahte on mu karmavõlg tasutud ja siis annan 90%.. :D
Igatahes, aitäh :)

Jalgratas Scott ->
96´ ZX7R ->
K8 GSXR 750
Kasutaja avatar

Andrea
Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
Tänanud: 35 korda
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas Andrea »

Rõõm kuulda, et kiiresti abi said ja kenasti koju jõudsid. Aga imestusega loen, kuidas üks 2008.a gixxer ikka igast otsast laguneb. :?

Suzuki SV650 S 2001 -> Yamaha YZF750R 1995 -> Aprilia RSV 1000 Tuono 2003 -> Ducati 999 Biposto 2005 -> Ducati 1098 Streetfighter S 2009 -> Ducati Diavel Carbon 2011 -> Aprilia Tuono V4R APRC 2012 -> KTM SuperDuke 1290 R 2015 -> Kawasaki KX250F 2008 -> Aprilia Tuono V4R APRC ABS 2014 -> Aprilia Tuono V4 1100 RR 2017 -> KTM Superduke 1290 R 2020 -> Ducati Streetfighter V4 2020 -> Ducati Streetfighter V4S 2021
Kasutaja avatar

Martinez
Tsikkel: DL1000 / KTM 690 / Beta 125
Tänanud: 20 korda
Tänatud: 43 korda

Lugemata postitus Postitas Martinez »

Tegemist võis olla foorumikasutajaga lermo (http://biker.ee/phpbb/memberlist.php?mo ... ile&u=5829)

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 145 korda
Tänatud: 380 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Mulle see akuteema tuletas meelde, kui ma ükskord ühe vana Jettaga tee peale jäin, laadimine kadus ära.
Toodi siis mulle veoautoaku ja krokodillid, aku läks kõrvalistmele ja juhtmed läbi esiakna kapoti alla. Natuke mägiaivari teipi igale poole ja sain niiviisi koju sõita küll.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”