Paagi sirgestamine ja selle hind Lääne-Virumaal
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 411
- Tsikkel: lenksuga
- Tänanud: 19 korda
- Tänatud: 21 korda
Paagi sirgestamine ja selle hind Lääne-Virumaal
Tere!
Oleks vaja CBR 900RR paagilt paar väiksemat mõlki kaotada ja üks mõra kinni keevitada. Kes ja kus võiks Lääne-Virumaal tahta sellise töö ette võtta ja mis võiks sellise töö eest olla aus hind? Kadrinas mingid mehed, keda kolleeg soovitas, küsisid 150 € - oleks see nüüd palju või vähe? Endale tundub, et pigem palju... Mõlgimehed OÜ võtavad ühe detaili eest mõlkide eemaldamisel 60 €, aga selles hinnas pole keevitamist sees ja nad ei taha väga tsikli paake teha.
Tänud vastajatele!
-
- Tsikkel: B-12T
- Tänanud: 136 korda
- Tänatud: 71 korda
- Kontakt:
Re: Paagi sirgestamine ja selle hind Lääne-Virumaal
No selliste hindade juures tasub juba kasutatud paaki otsima hakata
Hayabusa k5 + Voshod 3M + XT660R
-
Otsin! Aga pole lihtne leida kahjuks...
-
Tänud pakkumise eest, aga mitte ükski lingitud paakidest ei sobi minu rattale. Mul on CBR 900RR SC33. Tolle paake liigub ka ebays, aga korras paagi hinnad on ca 200-400 eur (kasutatud peast), ja selle puhul ei tea ka kui palju keevitust ja pahtlit saad. Nii et ma oma paagi parandamisel näen ikkagi rohkem pointi.
Lääne virumaal ei saagi tallinnas mõlgid ja keevitus tinatamine umbes 70 art autos
Lisandub siis ka hilisem värvimine
-
Kokkuvõttes tundub, et ise küsin ja ise ka kõige paremini vastan teema alguses püstitatud küsimusele. Tuttava tuttava kaudu jõudsin meheni, kes tahab kahe mõlgi välja tõmbamise ja mõra vasega jootmise eest 15-20 eur. Tegutseb Rakvere Haigla taga metsaäärses garaažis. Nimi on Antonov, oli teine sõbralik, tore ja asjalik. Muidu olevat harjunud tegelema kindlustusjuhtumitega ja vabal ajal lendab Rakvere kohal oma lennukiga ringi. Esmaspäeval saan kätte, näis, kuidas kvaliteet.
Maal ikka hinnad odavamad ma tallinnas alla 60 pole saanud
Ilmselt asi ka selles et tallinnameestele on see igapäevane leib ja peab ära elama
Kui hobi korras keegi teeb siis ilmselt odavam
-
- Tsikkel: Suzuki GSXR1000 K7
Linnu tee 59 Tallinnas, mõlk väljas, värv ja kleebis kahjustamata ja hind 35.-
tegemist oli siis nö munadega löödud mõlgiga ja läbi õõt kena 10 cm kindlasti. niiet soovitan neid härraseid
munadega löödud mõlgiga ja läbi õõt kena 10 cm kindlasti
Njah. Häbeneda pole midagi.
-
- Tsikkel: BMW R850R
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
rumbold kirjutas:Linnu tee 59 Tallinnas, mõlk väljas, värv ja kleebis kahjustamata ja hind 35.-
tegemist oli siis nö munadega löödud mõlgiga ja läbi õõt kena 10 cm kindlasti. niiet soovitan neid härraseid
Kas neil meestel mingi kontakt ka olemas on peale aadressi? Tegemist eramajaga mille hoovivärav lukus ja uksekell puudub.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
krasmus kirjutas:rumbold kirjutas:Linnu tee 59 Tallinnas, mõlk väljas, värv ja kleebis kahjustamata ja hind 35.-
tegemist oli siis nö munadega löödud mõlgiga ja läbi õõt kena 10 cm kindlasti. niiet soovitan neid härraseidKas neil meestel mingi kontakt ka olemas on peale aadressi? Tegemist eramajaga mille hoovivärav lukus ja uksekell puudub.
Ma olen üsna kindel, et krasmus ajas aadressid segamini. Õige aadress oleks Linnu tee 57.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 693 korda
- Tänatud: 455 korda
Macintosh kirjutas:krasmus kirjutas:rumbold kirjutas:Linnu tee 59 Tallinnas, mõlk väljas, värv ja kleebis kahjustamata ja hind 35.-
tegemist oli siis nö munadega löödud mõlgiga ja läbi õõt kena 10 cm kindlasti. niiet soovitan neid härraseidKas neil meestel mingi kontakt ka olemas on peale aadressi? Tegemist eramajaga mille hoovivärav lukus ja uksekell puudub.
Ma olen üsna kindel, et krasmus ajas aadressid segamini. Õige aadress oleks Linnu tee 57.
Pakuks, et tegemist on http://www.molgimehed.ee
Kunagi tegid nad sealsamas mul autoukse sirgeks..
edu
-
yeekim kirjutas:Pakuks, et tegemist on http://www.molgimehed.ee
Kunagi tegid nad sealsamas mul autoukse sirgeks..
edu
Mõlgimehed teevad head tööd, aga tsiklipaakidega jutule ei võta. Tehnoloogia ei võimalda lihtsalt paagi seest läheneda. Teevad nad ju kas mingi liimiga tõmmates (suure mõlgi jaoks jääb väheks jõust) või vardaga tagant lükates, selle pärast. Omal läbikäidud tee. Aga jah, autouksega tegid ka mul suurepärase töö.
Aadress Linnu tee 59 on igati õige.Tegemist on: http://www.molk.ee
Olen Joel'i teenuseid nii tsikli kui autoga korduvalt kasutanud, siiani pettuma ei ole pidanud.
Minu eelmise ratta CB600 oli ta kül nõus mõned aastad tagasi ette võtma.
Mõlk oli selline suht sügav ja ca 10cm läbimõõduga aga värv oli terve ja selliseid väga teravaid murdumis servasid ei olnud. Suht sama teema nagu rumbold'ilgi vist.
Muidugi ütles ta mulle kohe alguses, et midagi kindlat ta lubada ei julge aga et ta proovib teha parima. Tulemus oli igati 5+. Soovitan!
Maksumus oli võreldes värvimise jne. suht olematu, vist miski 30 jevrot täpselt ei mäleta. Ajakulu ca 2 tundi, tsikel koos ja ei mingit jama.
Parimat
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.