Yamaha YZ 85 (tarvis abi remondi osas)
Moderaator: Moded
Yamaha YZ 85 (tarvis abi remondi osas)
Tere,ossin siis kaks kuud tagasi krossiratta (YAMAHA YZ 85). Kui ossin krossiratta siis olid väntvõllilaagrid puru ja nagu ikka 1 tunni vb sõitsin sellega ja siis tegin väntvõllilaagrite vahetuse,siis mingid tihendid jne. Sain vb sõita üle nädala ja krossiratas jäi lampi seisma,tahtsin tööle panna aga vänt ei töödanud,ainult nõksutades liikus alla. Sai siis mootor lahti võetud ja vaatasin,et väntvõllil väga suur lõtk sees ehk siis vaja uut väntvõlli või laagreid? Aga miks siis vänt ei tööta? Minu arust nagu katkine väntvõll ei peaks vända töötamis segama? ei tea ka eriti neid asju ja sellepärast ka siia pöördusin. Mõltesin,et telline ebayst mootori rebuild kiti aga ma ei ole kindel kas kõik jupid sinna sobivad ja kui kvaliteetsed need on. Kas tasub ost ära? Aaa ja selline asi on ka,et kui ossin siis nagu puperdas,kas saab liiga palju kütet peale või on midagi muud viga? See on ainult siis kui rahulikult sõita soovin, täis gaasiga sõites ei tee sellist asja. Andke andeks kui midagi jääb teile segaseks,pole eriti kogenenud nendes asjades kuna see on minu esimene korssiratas. http://www.upload.ee/files/4843415/vide ... 4.mp4.html siin video kui nii tegi
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.