K: KTM 690 SMC-R ost.
Moderaator: Moded
K: KTM 690 SMC-R ost.
Tere kaherattaliste sõbrad
Tekkis suur soov osta endale korralik SuperMoto.
Kuna kõige südamelähedasem on olnud KTM siis selle ma ka valisin ( esialgu ). ( Poest uus )
Olen uurinud igasuguste 550 SXV-de kohta, aga ei leia sellel eeliseid KTM-i ees.
Kindlasti on kellelgi kogemust antud mudeliga ning ehk soovib jagada seda kogemust,
Kas soovitate seda masinat või on ka teie nägemuse järgi paremaid mudeleid antud hinnaklassis?
Olen 194 pikk 100kg raske ning tahaks teada kas oleks mul sellise masinaga hea sõita, siiamaani olen vuranud 525sx-iga, kuid sellega seda vast võrrelda ei saa.
Kuulan ära kõik teie jutud, lähen ka esmaspäeval seda KTM-i proovima, aga ega selle korraks pealeistumisega aru ei saa .
Cheers
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
Re: K: KTM 690 SMC-R ost.
Kui juba uusi proovima minna, siis ei maksaks Dorsodurot proovimata jätta...

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
Mis sellega siis valesti ?
Kallis ?
Edit: nädalaid hiljem panin tähele, et " ei tasuks proovimata jätta " lugesin, et " ei tasuks proovimagi hakata " oeh loll mina :/...
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
Väga vahva aparaat soovitan küll igemed on koguaeg paljad ja kisub huligaanitsema
-
Siis oled õigel teel
Hooldusvälp on ka suht inimlik kannatab ka niisama sõita mitte nagu tunnimootoritega
Uurisin ka Apriliate kohta kus V2 mootorid kuid, miski väidab mulle, et seal on hooldusvälp palju tihedam kui 1-he silindrilistel KTM-idel.
Väga hea kuulda positiivset tagasisidet
-
- Tsikkel: Kawasaki Kx250f
Aprilia kohta saad ka siit veel vähe lugeda (kui sa seda juba teinud ei ole):
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=1 ... &hilit=sxv
Kui lähed ktmi proovima siis anna siia ka teada kuida oli jne..
Uurisin välismaa foorumitest selle SXV kohta pikemalt,
Ning ainuke asi mis selle juures kiidetakse on välimus ning jube jõuline mootor.
Hoolduse ja mugavuse kohta öeldakse, et kui sul on SXV siis ei peagi mugav olema see on "raja pill"
Aga KTM-i kiidetakse 80% rohkem, nii sõidumugavuse, hoolduse kui ka võimsuse osas.
Samas SXV küll on ilus kuid miskipärast tõmbab mind see KTM-i disain rohkem kui Aprilia.
Lähen proovin naljapärast selle SXV ka ära, selge see, et seda ma ei osta, kuid tahaks proovida, mis sellest poole liitrisest mootorist välja on pigistatud.
Nonii, käisin ja proovisin ära,
proovisõitu sain teha KTM 690 Enduroga R-iga.
Täitsa meeldis, ainuke asi oli see, et oli keeratud sujuvamaks, seega tundus natuke lahja.
Istme all asub tal mingi seade, mida annab kruttida ning see muudag mootori erksust, sujuvust jne.
Sõita oli vägagi mugav.
Kuid õiget tunnetust ikkagi ei saanud kuna supermoto see ei olnud
Vahepeal käisin UM-is ning istusin S1000RR peal, hinnavahe seal oluliselt suur ei olnudki, kõigest 5000euri, mis jääks muidugi jääkväärtusesse,
kuid kahjuks ei julge sellist masinat endale osta kuna pole kunagi Biket omanud.
Igaljuhul otsus tehtud ning loosi läheb KTM 690 SMC-R.
-
Vähe erinev asi on siiski see Enduro ja SMC endurol esiots vähe vedel niisama asfaltil aerutades
Kui on maha keeratud siis on suht vuss see asi.
Sadulaalt saab näppida üsna mitmesse asendisse 0-9 see nagu mingi orig commander.
Kui põhjas siis jälle liiga närviline, aga eks sõltub ka mis asendiga sõita.
veel saab panna kui kehva bensiin siis oli asend 0 ja ma kõike peast ei mäleta.
Uuel SMC on päris lahedaid lisasi veel nagu topelt süüde, ABS ja eraldi klapisüsteemiga esiamort
Soovitan täis väljalase Akra ka külge keerata saab ilusa hääle ka
head nautimist
-
Mine proovi seda:
http://www.mototehnika.ee/used/2033355 - lärmi oma peaks see olema
Leovince summuti ajab ka asja täitsa ära ja poole odavam.
If you don't have 600€ for Akrapovic you can find LeoVince for 300€ and is similar exhaust (sound/power).
Lärmile ma juba helistasin, kahjuks olid asjaolud sellised, et tema on nüüd Eestist ära samal ajal kui mina siin,
ning kui mina Rootsi lähen tuleb tema tagasi
Aga kahjuks tuleb juba poest täitsa tutikas masin,
Akrapovic summuti suudan samuti osta endale
Lärmi oma on tõesti väga hea hinnaga, ma ei saa siiani aru miks ta ära läinud pole
puna kirjutas:Vähe erinev asi on siiski see Enduro ja SMC endurol esiots vähe vedel niisama asfaltil aerutades
Kui on maha keeratud siis on suht vuss see asi.
Sadulaalt saab näppida üsna mitmesse asendisse 0-9 see nagu mingi orig commander.
Kui põhjas siis jälle liiga närviline, aga eks sõltub ka mis asendiga sõita.
veel saab panna kui kehva bensiin siis oli asend 0 ja ma kõike peast ei mäleta.
Uuel SMC on päris lahedaid lisasi veel nagu topelt süüde, ABS ja eraldi klapisüsteemiga esiamort
Soovitan täis väljalase Akra ka külge keerata saab ilusa hääle ka
head nautimist
Tänud puna, samu asju räägiti ka KTM-is, abs tõesti hea lisa, proovisin ka järgi kruusal kohe,
kehva kütuse kohta samuti sain vähe targemaks.
Aga nagu ma ka ütlesin, ei saanud ma selle enduroga õiget tunnetust.
-
Ehk viitsid ka siis teema teha? Enda unistuste ratas siis hea lugeda kuida vastu ka peab saab ka ehk endale kunagi soetada kui rahakott lubama hakkab
Päris krõbe on see hind ikka uuest peast aga noh head ratast odavalt ei saagi
http://www.ktm.com/nl/supermoto/690-smc-r/
Kindlasti teen teema
Hind on sellel lehel tõesti vähe suur, tegelikult on KTM-i esinduses 8990Eur,
ning kui hea jutuga oled võid lausa kuni pooltuhat euri alla saada
-
mind natuke huvitab, et mis ratas see õieti on? Kas peamiselt ikkagi linnavahel ringi paugutamiseks ning pikema hooldusvälbaga tsikkel kui seda on võistlussupermotod? Või võib sellega ka julgelt minna rajale kallutama ning teistega võidu kihutama?
Tundub, et võistlusmasinad on paarkümmend kilo kergemad.
Samas ei leidnud ma KTM lehelt ühtegi väiksema mootori ning kergema kaaluga masinat mis oleks kohe supermoto rajale ready to race.
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 8 korda
siberihunt kirjutas:mind natuke huvitab, et mis ratas see õieti on? Kas peamiselt ikkagi linnavahel ringi paugutamiseks ning pikema hooldusvälbaga tsikkel kui seda on võistlussupermotod? Või võib sellega ka julgelt minna rajale kallutama ning teistega võidu kihutama?
Samas ei leidnud ma KTM lehelt ühtegi väiksema mootori ning kergema kaaluga masinat mis oleks kohe supermoto rajale ready to race.
See ju on?
EX: võrrid,mopid,Jawad.Yamaha: 2xRaptor 660,700, Xjr1200, Virago 750, XVS 1100.Kawa: Zr750, Z750, Z1000. Ktm 620SM. Aprilia 4xPegaso.BMW F650. Honda CB500X.
siberihunt kirjutas:mind natuke huvitab, et mis ratas see õieti on? Kas peamiselt ikkagi linnavahel ringi paugutamiseks ning pikema hooldusvälbaga tsikkel kui seda on võistlussupermotod? Või võib sellega ka julgelt minna rajale kallutama ning teistega võidu kihutama?
Kindlasti saab sellega ka rajal kihutada ja sellest on ka videoid, kus see ratas ka väga hästi sellega hakkama saab.
Aga tundub, et kui seda masinat projekteeriti siis mõeldi ikkagi rohkem linnavaheliste teede peale
Kuna hooldusvälp on iga 10 000km tagant, esimene on 1000km pärast.
Eks see supermoto mõeldud nii rajale kui ka võistluseks
Igaljuhul saan homme hommikul kätte
-
pets77 kirjutas:
tösi, KTM eesti lehel on. esialgu vaatasin ktm.com lehelt ja sealt nagu ei leia.
Käisin täna Jälgimäel, nägin su ratast sind ootamas. Istusin ka peale Lasin ühe kerge peeru istmele, pole tänud väärt. Nali naljaks
Proovisn 690 endurot, mõnus kõrge aga kuradi uimane. Kindlasti on 690 SMC äkilisem, kuid kui suur see vahe tuleb?
Lisaks proovisin seda 560 supermotot, mis neil seal pikemat aega seisab. Samuti jube lahja, esiratast ei saa ilma sidurita ülesse ja üldse nii uimane ja jäik.
Ma usun, et olen enda SXV 550-ga ära helliatud. See V2 mootor on ikka täiesti teiselt planeedilt, kui nüüd neid võrrelda. Lisaks SXV on juba jalgade vahel nii kerge, stabiilne, samas nagu jube loom.
Seda on raske sõnadesse panna, peab ise proovima.
SXV V2 kerib esimese kahe käiguga natukene rohkem gaasi andes tagarattasse ja kui 3 käik sees ja hoog suurem, siis hakkab lihtsalt rohkem gaasi andes taguratas all ringi kerima ja nii kuni viienda käiguni.
Kui oled nõus, siis saaks kokku ja ma annan enda oma proovida kui sinu omaga põksu saan. Plaanisin ära vahetada aga tänase katsesõidu tulemusena viskasin selle mõtte ära.
Võistlemiseks selline välp küll lubatud pole
stass15 kirjutas:Kuna hooldusvälp on iga 10 000km tagant, esimene on 1000km pärast.
-
- Mode
- Tsikkel: KTM
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 24 korda
Uurisin just 2011 690 Duke manuali ja sellel on hooldusvälpade juurest välja loetav, et näiteks mootoriõli vahetus on kas iga 5K km või "after every race". Kas selle SMC mootoril on siis tõepoolest hooldusvälp poole pikem? http://dirtypart.com/manuals/filer/KTM/ ... l%20UK.pdf
mella kirjutas:Võistlemiseks selline välp küll lubatud pole
stass15 kirjutas:Kuna hooldusvälp on iga 10 000km tagant, esimene on 1000km pärast.
Kes mett teeb, see mett sööb!
-
villy kirjutas:Hmm see 690E on vb tõesti lahjema map-i seadituses seal.
Nii oli eespool juttu ka, et maha oli keeratud kui kõige äkilisema peal on hoopis teine ratas ikka
Hooldusvälp vanal jah 5000Km ei usu, et uuel 10 peale see liigutatud on
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.