Rice Bandit1200
Moderaator: Moded
Rice Bandit1200
Tervitus
Olen pikalt hoogu võtnud ,et ka enda rattast teema teha kuid pole senini jõudnud. Teen siis alguse ära, eks ajapikku lisan rohkem pilte ja juttu juba tehtud asjadest ja sellest mis veel plaanis jne.
Rattast siis veel niipalju 1996a. gsf1200s ja minu kätte jõudis aastal 2012.
"Omanäolisemaks" hakkasin tegema 2013 sügis. Eesmärk oli teha endale ratas rohkem meeldivaks, mitte teistele. Ja selle ehitamise läbi enda teadmisi ja oskusi täiendada. Näkku pole vaja lüüa ,ideaalsust taga ei ole ajanud. Kõik asjad olen ise teinud välja arvatud keevitustööd,sadula naha õmblus ja rehvide vahetuse. Ametilt olen siiski kokk
Eelmine omaniku sai ta siis sellisena.
http://fotoalbum.ee/photos/rice/108717419
Minu kätte tuli ta juba väikeste muudatustega.
http://fotoalbum.ee/photos/rice/108717429/
Tänaseks on juba ka sadulad nahatatud kuid üldiselt kukkus välja ta mul umbestäpselt selline.
http://fotoalbum.ee/photos/rice/108717437/
Valmis ta mul pole ,paar talve vast kulub veel. Kuid hetkel on pooleli olevad asjad veel bellypan, tagumine poritiib ja ette tuleb ka tule kohale pisike "tuulesuunaja" mis katab esiotsas tühja koha ära ja varjaks ka juhtmeid.
-
- Tsikkel: B-12T
- Tänanud: 134 korda
- Tänatud: 71 korda
- Kontakt:
Re: Rice Bandit1200
Tubli, väga kena asi. Stiil meenutab pisut minu oma, vähemalt värvi mõttes. Jõudu ROHKEM PILTE!!!
Hayabusa k5 + Voshod 3M + XT660R
-
- Tsikkel: 650cc V2
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
Värv on nii kuradima õige, et pane või miskit Moto GP Suzusid meenutavat kleepsu peale, miski number (25 ) selle tuulesuunaja ja saba peale näiteks. Hea stiilitunnetusega ehitatud
http://media.crash.net/original/PA1625387.0008.jpg Maverick

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
Eile sai sellel rattal siis hooaeg läbi. Nii ,et saab uuesti ehitamisega jätkata
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 443 korda
Ilus aga esiots tahaks sinist juurde!
Nt. USD hark ja ülemine osa siniseks....
edu
-
- Tsikkel: lenksuga
- Tänanud: 19 korda
- Tänatud: 21 korda
Vanem bandiit on hea ratas, millest midagi teha. Originaalis üsna jube (minu meelest), aga raam ja muud organid näevad head välja, kui nad veel rohkem alasti kistud on. Lahe! Ei tea, paljude sellise aastakäigu banditite omanikud veel üldse seda originaalis küljes olevat õudset ninaplastikut taluvad?
Heikik kirjutas:... Originaalis üsna jube (minu meelest), aga raam ja muud organid näevad head välja, kui nad veel rohkem alasti kistud on. Lahe! Ei tea, paljude sellise aastakäigu banditite omanikud veel üldse seda originaalis küljes olevat õudset ninaplastikut taluvad?
Ära räägi midagi, praeguse ilmaga on maanteel päris hea sinna taha varjuda
-
kalleu kirjutas:Heikik kirjutas:... Originaalis üsna jube (minu meelest), aga raam ja muud organid näevad head välja, kui nad veel rohkem alasti kistud on. Lahe! Ei tea, paljude sellise aastakäigu banditite omanikud veel üldse seda originaalis küljes olevat õudset ninaplastikut taluvad?
Ära räägi midagi, praeguse ilmaga on maanteel päris hea sinna taha varjuda
Ei no, mõnele meeldivad naise seljas vanaema stiilis trussikud ka, aga mõnele hoopis pitspesu või stringid. Okei, ma ei nori.
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
-
- Tsikkel: Aprillia RSV1000R
Kui rattast rääkida,siis päris kenasti klapib kokku küll kõik,hea töö oled ära teinud
-
Mille saba teemaalgataja rattal küljes on?
Saba on pärit rattalt "mis tiirles vaid minu peas" konkreetset joonist ma ei teinud. Endale meelepärase kuju sain kätte töökäigus.
Sabaplasti tegin nii ,et pealmise osa saan koos sadulatega ühestükis kätte. Pääseb võtme abil ilusti akule ja juhtmetele ligi.
Tulele tegin siis alumise plasti külge kinnituspesa
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.