MX tükkide tellimine
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 4
- Tsikkel: Yamaha YZ450F
MX tükkide tellimine
Kas keegi on tellinud tsiklile tükke või muud kaupa http://www.risanti.ee -st ?
Kas kõik OK ja firma usaldusväärne.
Näiteks tellisin oma krossirattale Ramost karbussile järelturu toodetud kütuse segukruvi, mida võimaldab mugavalt ilma karbussi keeramata regullida.
Maksab mingi 15 EUR ja ei ole mingi imeasi. Tellisin 17.märts 2014 ja senimaani pole kohal.
Tarneaega lubati 2 nädalat. Kuu pärast helistasin, et mis seis on, tuli Raudsepalt mingi haige inin, et arvet pole esitatud, jne. Hiljem ei ole suvatsenud keegi isegi ühendust võtta. Naljanumber firma ütlen ma selle kohta. Seetõttu ei osta iial Suzukit, kuigi hind ju päris hea uuele MX-le ja olen veendunud, et tsikkel ei oluliselt kehvem, kui sinine, punane või roheline, aga kui mingit jubinat pead aastakese ootama, siis nagu väga ostma ei tiku. Ma ei kunagi sellist antireklaami kellelegi teinud ja iseenesest Motors24 -s ju päris asjalikud lõigud Ramost. Kuid, kui asi nii toimib (ehk ei toimi), siis otsustasin avaldada selle "case"-i.
-
- Tsikkel: Suzuki RM250K8
- Kontakt:
Re: MX tükkide tellimine
mis on ühist mingil järelturu kruvil ja suzukil või selle originaalvaruosadel? Ma olen ka tellinud mõnest teist värvi poest näiteks kahe aasta eest lenksupadja mis siiani pole kohale jõudnud või ka originaalpaagi ühest äraütlematta populaarsest poest mis kuu aja asemel 9 kuud ringi hulkus, ma ei saa vist varsti siis ühtegi marki tsiklit eestist osta
CZ500.. Cagiva wmx250.. KTM sx250.. Yamaha yz250.. Yamaha yz125.. Suzuki rmz450.. Suzuki rm250.. Suzuki rmz450.. 450.. 450..jne
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 432 korda
- Kontakt:
Ostke välismaalt, saate kõik 2 nädalaga kätte ja maksate kokkuvõttes ka vähem.
-
2stroketaliban kirjutas:mis on ühist mingil järelturu kruvil ja suzukil või selle originaalvaruosadel? Ma olen ka tellinud mõnest teist värvi poest näiteks kahe aasta eest lenksupadja mis siiani pole kohale jõudnud või ka originaalpaagi ühest äraütlematta populaarsest poest mis kuu aja asemel 9 kuud ringi hulkus, ma ei saa vist varsti siis ühtegi marki tsiklit eestist osta
Ja tellidki ka järgmine kord lõbusalt sealt edasi või kuidas...
Ok, see selleks, küsisin http://www.risanti.ee kohta ?!
-
mx77 kirjutas:Ostke välismaalt, saate kõik 2 nädalaga kätte ja maksate kokkuvõttes ka vähem.
Jutt käib siis ma saan aru mitte USA netipoodidest, vaid euroopa osast või kuidas ?
Ja kui mootoripudinatest rääkida, siis kust sel juhul ?
Ise olen tellinud paar korda sealt "Risanti motopoest" esimesel korral tegin konto ja tellisin niiviisi,aga teisel korral oli vaja sisekummi,aga neti poest tookord ei olnud ja sai telefoni teel ühendust võetud.See toimetati posti teel järgmiseks päevaks väga kenasti kohale.
Risanti on väga timm motopood. Alati on kõik olemas olnud ja kohale isegi lubatust varem jõudnud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.