Suuremad ,väiksemad ,raskemad ja kergemad vario rullid...
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Suuremad ,väiksemad ,raskemad ja kergemad vario rullid...
Keegi võiks siis nende vidinate tööpõhimõtte selgeks teha ,kuna sain Leovince tt'ga 2 komplekti rulle kaasa ,mõlemad on küll sama mõõduga ,aga ühed on raskemad... Kummad panna???
Ja muidugi seletage ka siis üldiselt mulle rullide nn tööpõhimõte lahti ,arvan ,et ka teised tahavad teada...
Ja muidugi seletage ka siis üldiselt mulle rullide nn tööpõhimõte lahti ,arvan ,et ka teised tahavad teada...
Täpselt õieti oled aru saanud.benelly kirjutas:Ma olen niipalju aru saanud et kui raskemad siis lõppkiirus parem ja kiirendus halvem ning kui kergemad rullid siis kiirendus ja minek parem..Kui ma midagi sassi ajasin siis selgitage mullegi
Nende tööpõhimõtetest on siin varem juttu olnud, kasuta otsingut

-
Teema algataja
-
Teema algataja
minu 70ccm aeroxil olid algul 4.2g rullid,läks spido järgi 125km/h ja kiirendus oli hea
nüüd on 3.0 g rullid,lõppkiirus sama ja kiirendus tunduvalt parem
seda ei saa nii võtta et mida raskem seda suurem lõppkiirus ja mida kergemad seda parem algkiirendus aga lõppkiirust vähem
seda peab testima ja vaatama mis on parem
nüüd on 3.0 g rullid,lõppkiirus sama ja kiirendus tunduvalt parem

seda ei saa nii võtta et mida raskem seda suurem lõppkiirus ja mida kergemad seda parem algkiirendus aga lõppkiirust vähem
seda peab testima ja vaatama mis on parem
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.