Alumiiniumdetaili taastamine
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Alumiiniumdetaili taastamine
Tere,
palun abi alumiiniumdetailis poldiaugu taastamisel.
Plokikaante taastaja/alumiiniumikeevitaja (Elips-K OÜ, Madara 33/5, Tallinn) ütles, et seda saab teha ainult nii, et võtad detaili küljest ära (hilisem lihvimine jms) ehk mootori maha ja laiali Tegelikult on mootorratas täiesti sõidukorras, ainult õli lekib kergelt kaane vahelt katkise poldi piirkonnas.
Kui kellelgi tekib pilti vaadates lihtsamaid mõtteid, oleksin väga tänulik.
-
- Tsikkel: GSX-R1000 K3
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
Re: Alumiiniumdetaili taastamine
Täiesti huupi pakuks välja, et kasuta keermeparandus hülssi. Kasuta ala keerme liimi enne hülsi sisestamist, et see ringi käima ei hakkaks.
"Biker" aastast 2013
Planeta 5 > FZS600 Fazer > GSX-R600 Strad > GSX-R1000 K3
sinna tuleks vb proovida "ehitada" selle sulaalu pulgaga uut materjali ning seejärel juba puuride ning keermestada lihtsalt uus auk. mina prooviks esialgu teha auk lihtsalt natuke sügevamaks ja uus keere niipalju kui sinna mahub. edaspidi siis muidugi pingutamisega peab väga! ettevaatlik olema
kui kasutaja "will111" mõtleb seda durafix pulka ...siis see kes sellega sinna uut seina hakkab ehitama,see peab olema seda kindlasti mitu korda ennem kasutanud.On vähemalt minu vaatenurk.
Ma pakun, et plokikaane taastaja ei viitsi lihtsalt käpuli maas selle asjaga jebida
Leia lihtsalt mõni teine keevitaja. Selle durafixiga pole eriti mõtet ise mäkerdama hakata.
will111 kirjutas:sinna tuleks vb proovida "ehitada" selle sulaalu pulgaga uut materjali ning seejärel juba puuride ning keermestada lihtsalt uus auk. mina prooviks esialgu teha auk lihtsalt natuke sügevamaks ja uus keere niipalju kui sinna mahub. edaspidi siis muidugi pingutamisega peab väga! ettevaatlik olema
See oli m6 keermega ava. Kannataski ava ca 10mm sügavamaks puurida (5mm puur), M6 keermepuuriga (€9.50) keermestada ja pikema poldiga (€0,25)+vaskseibiga kaas piisavalt tihedalt kinni tõmmata. Tänud!!!
http://wikisend.com/download/517914/uus keere.jpg
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.