Mootorratturina ajateenistuses

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
väike-Teras
Tsikkel: -

Mootorratturina ajateenistuses

Lugemata postitus Postitas väike-Teras »

Tervist!

Kas keegi foorumlastest on ajateenistuses ratturi ametikohale sattunud? Loeks huviga muljeid kuidas teenistuskäik välja nägi, millise rattaga ringi liigeldi ja palju muud huvitavat mida tasuks kõrvataha panna ;) Omal on ka oht sellisele ametikohale sattuda, prooviks end kurssi viia selle koha pealt :D 20, A-kat käes 8) ja 6 päeva pärast teenistusse.

Head jaani ja ohutuid kilomeetreid kõigile! :wink:

reimps

Re: Mootorratturina ajateenistuses

Lugemata postitus Postitas reimps »

Lähed ühesõnaga Tapale? Seal on virgatseid olnud küll, olen oma silmaga katsunud.
Aga ära hõiska enne õhtut, eriti kui sa alles nädala pärast lähed teenistusse. Kannata oma baaskursus ära ja vaata siis, kuhu satud. Kuigi mo meelest satud sa kas autojuhiks (CDE-katid) või jaoülemaks, peaks selline loogika juulikutsel olema sealkandis. Virgatsiks satub tõenäoliselt mõni reamees.
Variaatoriga Husqvarna peaks olema kasutada. V-strome oli ka, aga pole aimugi, mis neist saanud on.

Mõni teadjam võib ise paremini kommenteerida, ma seda Virumaavärki väga ei tea. Siin liigub sealtkandi teadjamehi küll.

Etteruttavalt - kui sind kohanemishäiretega enneaegselt reservi arvatakse, siis oled paras lontkõrv 8)

Kasutaja avatar

demineerija
Tänanud: 38 korda
Tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas demineerija »

Enne leiad heinakuhjast nõela, kui A-kati peale saad... Kurb aga tõsi...

Tsikleid on teisteski pataljonides, kuid nende ümber käib paras gemüüse ja hea, kui korra garageski näed...

Kasutaja avatar

silpukk
Tsikkel: KTM exc525 sm mx

Lugemata postitus Postitas silpukk »

Olen käinud sõjaväes ja pole aasta jooksul saanud yhtegi pauku pyssist teha.Mis motikatest te siin räägite.Aga vb nyyd on ajad muutunud

Kasutaja avatar

frantic
Tsikkel: VFR 800

Lugemata postitus Postitas frantic »

2012a kevadtormiks said pioneerid uhked oranzid KTMid. Olid vist rendikad.

2 Hondat on parem kui üks

Kulu
Tsikkel: Aprilia Tuono

Lugemata postitus Postitas Kulu »

Viis aastat tagasi sõjakas käies oli mul ka A kat olemas, aga nende põhimõte oli, et nemad tahavad ise koolitada ratturid välja. Neid ei pandud, kel olemas oli kategooria juba. Ju arvati, et äkki liiga ässad ja hakkavad liialt hullama. Ma algul tahtsin ka virgatsiks saada, aga vbla isegi hea, et ei saanud. Sattusin hoopis remondi jakku õlinäpuks ja enamus aega olid need tsiklid meie juures :D Sain nö proovisõite tehes isu täis. Just Husqusid mõtlen. Variaator oli äge ja teistmoodi, aga ei saanud neid kuidagi õigesti tööle ja kui tööle saime ei kestnud. Eks jäi kogemusest ja teadmistest ka puudu.
Talveks käisid Husqudele suusad külgedele, mis oli muidugi omaette kogemus.
Meil olid ainult Husqud. Vbla jah nüüd on juba teisi aparaate ka.

Elus on kaks tähtsat reeglit: ära kunagi ütle kõike korraga.
Kasutaja avatar

Teema algataja
väike-Teras
Tsikkel: -

Lugemata postitus Postitas väike-Teras »

Reimps: vabatahtlikult andsin avalduse sisse ja tõenäoliselt tiksun need 11 kuud lõdvalt ära seal :wink:
Aga Tapale on minek ja pioneeri täpsemalt. Ja kui ma ei eksi need vanad husqud peaks olema utiilis ja miskised 500'sed peaks asemel olema. Võin ka eksida.. Jaoülemaks ei taha, sest nende n-srs triipudega pole tsiviilis mitte halligi teha tänapäeval :D Muidugi kui väga kõvasti ikka seeruks suruvad siis on kutu selle asjaga. Teine varjant on autojuhiks. Kuigi siit-sealt kurjad keeled räägivad et tänavuaastast enam CDE-kat'e tsiviili kaasa ei saa.. :|

Kulu: õlinäpuks ma küll väes ei kipu :D Kutsekas sai see eriala omandatud ja piisab praeguseks :)

vanalendur
Tsikkel: D Monster
Tänanud: 78 korda
Tänatud: 42 korda

Lugemata postitus Postitas vanalendur »

Kui ise millegagi liiga palju silma ei paista (ei halva ega heaga) ja halli massi sulandud ning pigem sellise peast lihtsa halli hiire mulje jätad siis on rohkem lootust seersandiks minekust pääseda.

Kasutaja avatar

Margus26
Tsikkel: GSXR 750
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Margus26 »

Paar aastat tagasi sai Jõhvis ajateenistus aega raisata 11 kuud (A-kat oli juba olemas) ja meid ei lubatud isegi nende Husqvarnade lähedale, rohkem nad olid küll katki aga kui liikusid, siis sõitis ka ainult kaader nendega.

Bastard
Tsikkel: TDM900
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 19 korda

Lugemata postitus Postitas Bastard »

Ma sain Jõhvis garaazis seda husut näppida küll. Aga ega sõitma küll ei isutanud eriti, tundus suht käkk olevat. Veel see aasta olid sõprade andmetel husud kevadtormil kasutuses, mingitest uuematest pillidest ma küll ei tea. V-Stromid laideti minu teada asjapulkade poolt maha, kuna nad on maastikul kärutamiseks liiga suured ja rasked ja nüüd on nad vist sõjaväepolitsei kasutuses.

Kasutaja avatar

ht99

Lugemata postitus Postitas ht99 »

väike-Teras kirjutas:

Reimps: vabatahtlikult andsin avalduse sisse ja tõenäoliselt tiksun need 11 kuud lõdvalt ära seal :wink:
Aga Tapale on minek ja pioneeri täpsemalt. Ja kui ma ei eksi need vanad husqud peaks olema utiilis ja miskised 500'sed peaks asemel olema. Võin ka eksida.. Jaoülemaks ei taha, sest nende n-srs triipudega pole tsiviilis mitte halligi teha tänapäeval :D Muidugi kui väga kõvasti ikka seeruks suruvad siis on kutu selle asjaga. Teine varjant on autojuhiks. Kuigi siit-sealt kurjad keeled räägivad et tänavuaastast enam CDE-kat'e tsiviili kaasa ei saa.. :|

Kulu: õlinäpuks ma küll väes ei kipu :D Kutsekas sai see eriala omandatud ja piisab praeguseks :)

Kui kutsekas amet omandatud, siis suure eelduse kohaselt lähed õlinäpuks, või õlinäppude jao-ülemaks. :bsmile:

Kasutaja avatar

Maku
Tsikkel: Kawa ZX-6R '04
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Maku »

Bastard kirjutas:

Ma sain Jõhvis garaazis seda husut näppida küll. Aga ega sõitma küll ei isutanud eriti, tundus suht käkk olevat. Veel see aasta olid sõprade andmetel husud kevadtormil kasutuses, mingitest uuematest pillidest ma küll ei tea. V-Stromid laideti minu teada asjapulkade poolt maha, kuna nad on maastikul kärutamiseks liiga suured ja rasked ja nüüd on nad vist sõjaväepolitsei kasutuses.

V-Stromid ostetigi SP jaoks põhiliselt, sidepatis oli vist ka mõni.

Väikesed inimesed räägivad teistest, keskmised inimesed räägivad sündmustest, ülejäänud räägivad ideedest.
MikMak Trade - Magusast marjast maitsva suupisteni

pyta
Tsikkel: GSX-S 1000
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 26 korda

Lugemata postitus Postitas pyta »

noorteaja lõpus küsiti meil,kelleks tahad saada,panin kohe kas autojuht või kõige suurem võimalik ülemus :D kuna olin nii piisavalt igasugu jamadega silma juba hakanud,siis autojuht minust sai ja ce katid on taskus :D tsikleid ei näind sel ajal üldse (03/04), kuigi sai ka ikka garaazis natuke nokitsetud neid vanu ronte

RF600R ´96 (09-10) XT600 ´90 (10- 15) ZX9R ´98 (10-11) Thunderace '98 (12-12), GSX-R 750 '04 (13-15), TT600RE '05 (15-16), RSV1000R '08 (16-18), Beta 300rr '14 (16-24), Fz1n '09 (18-24), GSX-S 1000 '24 (24...)
Kasutaja avatar

Garrett
Tsikkel: Suzuki GS1000 G

Lugemata postitus Postitas Garrett »

Olen just värskelt tapalt tulnud. Pioneerid paugutasid nende husqvarnadega ringi. Parajad rondid olid. Õigesti mäletan, siis neid oli 6 tükki. Aeg ajalt ikka mööda lennujaama sai neid sõitmas nähtud.
Ise olin suurtükki autojuht. Küsiti mis tahad, vastasin, et kategooriaid ja sellega asi lõppes. Nüüd CE olemas.

Jalgratas -> Aprilia sr 50 -> Suzuki GS500 E 93' -> Suzuki GS1000G 82'

Erko
Tsikkel: Honda CBR F3;Iz Planeta4

Lugemata postitus Postitas Erko »

Teenisin umbes aasta tagasi Logistikas ja seal olid igatahes Cz-125cc.Vanad relvad,kui nägid väga viisakad välja.
Keegi nendega minuteada sõita ei saanud aga ära nägime.

Kasutaja avatar

ranel
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Tänanud: 70 korda
Tänatud: 373 korda

Lugemata postitus Postitas ranel »

Kupi jalaväes oli 8 kuu omadel nii, et kel ainult A kat load olemas on, saate ratta peale

http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”