Joyride kodukas ,kas mötet elustada ???? help
Moderaator: Moded
Joyride kodukas ,kas mötet elustada ???? help
Tere
Joyride kodukas on pidevalt maas ja väga harva kui töötab . Maksin ära mitmeks aastaks ette domeeni maksud ja mis seal veel olid ,aga nüüd selgus jälle et minfid viirused jne ,kas üldse on mötet seal kus ta mul hetkel on elustada vöi on it maailm nii hullult arenenud et täitsa uus luua . Kuigi mul teda eriti vaja ei ole ,sest söitmas käiakse nagunii , aga vahest oelks hea vöistluste tulemusigi üles panna jne .
Kas keegi viitsiks sellega tegeleda ,et saaks kuidagi lihtsalt ta tööle jälle ja et ei läheks kalliks väga ,
tänud
lärm
5014885
Re: Joyride kodukas ,kas mötet elustada ???? help
Misiganes sisuhaldustarkvara sul seal ka ei ole, vaata, et see oleks alati uusim ja hoia seda värskena. Siis ei ole ka nii suurt ohtu, et keegi selle jälle maha häkib.
Lisaks VahurLE jutule juurde, et kõigepealt pead üle laskma vaadata, millest su koduleht on kokku laotud ning kes seda tegi.
Kui mingi igivana sisuhaldus, mis aegade algusest parandamata, siis jäädaksegi sul häkkima. Kui ei paranda, siis on ju augud ikka sees, pane uuesti üles palju tahad.
Võimalik, et toda süsteemi ei arendata juba ammu ning sel juhul on lihtsam minna üle mõnele kaasaegsele tasuta tarkvarale. Drupal või Wordpress näiteks. Või kui arendatakse, siis lase uuendused teha.
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 170 korda
Las keegi seltsimees teeb Lärmile mõne vabavara abil nullist uue põgusalt informatiivse koduka mõnel reede õhtul õlle kõrvale, sisu seal eriti polnud ju (kui mäletan õigesti). Vastu võiks näiteks mõnele endurotripile bezplatna all inclusive kaasa saada. Kõik rahul.
Kõige lihtsam ja odavam on võtta üks viisakas Wordpressi theme ja selle põhjale teha.
Theme kohaldamisega saab iga mõtlev inimene hakkama.
http://themeforest.net/category/wordpress
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
wackou kirjutas:Kõige lihtsam ja odavam on võtta üks viisakas Wordpressi theme ja selle põhjale teha.
Elusatda pole ilmselt mõtet aga lehte omada on alati mõtet. Kasvõi selleks, et omada telefoninumbrit veebis ja olla leitav.
Lihtsaim võimalus on võtta üks Edisy alus ja sisu sellele laduda. Mõelda ka pole vaja ning majutus ja uuendused on juba hinnas.
Ma võin aidata ära korraldada.
Edicy on ka üsna mõistlik soovitus. Sisu haldamine mugav ja isiklikult väga meeldivad kogemused tehnilise toe osas. Probleemid ja küsimused lahendatakse minutitega.
Motoringrada.ee sai alguses üles ehitatud mingi tasuta veebiversiooni peale aga kuna sellised on ikka väga kinnised ja vajadusel võimatu edasi arendada, siis sai alla tiritud wordpress ja valitud (kuna enamasti on uudised) magazine basic theme.
Kuna me oleme vaesed, siis asub see ühes nn laenatud asukohaga serveris, mida siis kah eelmisel aastal häkkeri poolt rünnati ja, et sisse sai oli nn administreerimisõigustega kasutajate apsakas.
Samas oma igapäevased tööga seotud kodukad asuvad veebimajutuses ja üllatavalt kiire ja mugav on see, mida koduka majutusena soovitaks isegi.
Soovitav on läbi mõelda ja kaaluda ka tulevikku, mida võid vajada aasta paari pärast ja valida selleks juba täna parim platvorm.
Ise olen täiesti IT kauge inimene aga kodukaga mässamisega olen hakkama saanud.
jah aga kes nüüd konkreetselt ära teeks selle asja ja mis hind oleks?
lärm kirjutas:jah aga kes nüüd konkreetselt ära teeks selle asja ja mis hind oleks?
Saan aru, et sul on domeen kuskil! kuhu see majutatud on?
Kas su koduka endisel majutajal on enne hõivamist tehtud varukoopia?
krt mai tea kus see domeen on ,Margus Värton ,äkki ütled , teadsin aga ei tule meelde kahjuks
Nimeserveri päringu järgi paistab asi http://www.radicenter.ee majutuses olema. Serverites paistavad nad Debiani linuxit kasutavat. Kui see neil värske on hoitud, siis ei tohkis majutuse enda kalade kaudu sinna pahalased ligi pääseda. Ma ei tea mis funntsionaalsust seal joyride lehel vaja on, aga soovitaks tõesti näiteks wordpressi asi sinna püsti panna, seda on lihtne värskena hoida ja kui kahtlasi lisapluginaid ei kasuta, siis ei tohiks häkkivad seltsimehed seda lehte ka maha lastud saada.
-
- Tsikkel: VS800
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 1 kord
Ma võin teha täitsa uue lehe Pole probleemi, tõenäoliselt worpressi najal siis.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.