Paide Lastekodusse lapsi sõidutama
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Paide Lastekodusse lapsi sõidutama
Lapsed ootavad meid taaskord külla ja lihtsalt ei saa sinna minemata jätta
31.mai, laupäeval läheme Paide lastekodusse, Kaevu 5. Loodetavasti tuleb vähemalt samapalju sõidutajaid ka see aasta.
Ürituse kava on täpselt sama....uhke saabumine kell 12:00(eeldan, et kogunetakse eelnevalt kuskil parklas nagu iga aasta), kiire tutvumine olukorraga ja lapsed ratastele. Kuna ükski aasta lapsi mingid mängud ja värgid tol hetkel ei huvita, siis teeme nii nagu nemad soovivad....sõidame ja sõidutame Lisa kiivrid võib kaasa võtta, kel tüli ei tee. Samuti muud varustust, sest suuremad tahavad ikka linna ja maantee tiiru ka
Orienteeruvalt kell 15:00 teeme meie ees parklas väikese mototeatri vabaõhuetenduse.
Toitlustamine on veel lahtine, vaatame mis kuu lõpus rahakotis on
Kes kindlalt tulija on, võib julgelt teada anda, siis oskame arvestada.
Kel ettepanekuid, korraldamise või abistamise soove, andke julgelt teada.
Mart Multer
56688073
biker24stuntteam@gmail.com
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
Re: Paide Lastekodusse lapsi sõidutama
Ma teen ettepaneku, et kogunemine toimuks Olerexi tanklas kell 11:40 (Tallinna 59, Paide; vaata kaarti)
Peaks piisavalt hea koht kogunemiseks olema.
Ja FB üritus ka sama asja kohta:
ma võibolla tuleks niisama vaatama, sest mul ratas natuke kannatada saanud hetkel ja ei näe liiga kaubanduslik ega turvaline välja
-
- Tsikkel: Suzuki Intruder aka. Icebird
- Tänanud: 1 kord
Tulge ikka! Kellel ratas ei oma kaubanduslikku välimust ja/või ei ole piisavalt turvaline, saavad teistmoodi abiks olla - reguleerida vägesid ja valmistada lapsi sõiduks ette - rääkides mida oodata jne. Kindlasti tasub tähelepanu pöörata laste riietusele - et kellelgil kusagilt midagi ei ripuks (lahtine sall nt) või liiga kergelt riides ei ole.
Kuidas meil sponsoritega lood on? Kindlasti teab siinolijatest keegi kedagi, kes teab kedagi, kes saaks/võiks õla alla panna!
-
- Tsikkel: jawa250 jawa350 honda650
- Tänatud: 3 korda
kui mina väike olin armastasin magusat nüüd seda vahutavat
kuidas sa külla lähed kui kostiks midagi ei vii,1 eurose ringiga saaks kommi või jäätist,aga muidugi enne tuleks uurida
-
Teema algataja
taat007 kirjutas:kui mina väike olin armastasin magusat
nüüd seda vahutavat
kuidas sa külla lähed kui kostiks midagi ei vii,1 eurose ringiga saaks kommi või jäätist,aga muidugi enne tuleks uurida
Eelmine aasta on magusat meile kaasa pakkinud Maiasmokk, selle aasta kohta veel ei tea.
Põhiline on ikka mootorratturid, kui teie tulete, siis ärge muu pärast muretsega. Proovime midagi ikka grillile visata ja nälga kartma ei pea.
PS: Eelmine aasta viisime neile palle ja magusat, jättis neid suht külmaks aga kui kleepse sai....oi siis läks sõjaks. Kleepsud kui mälestus ägedast päevast on kindlasti rohkem väärt
-
- Tsikkel: old oilboiler
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 16 korda
no aga siis... korjandus keepsude tegemiseks. kujundaks keegi mingi special kleepsu vms? või on väga rumal idee?
m2ikret kirjutas:Katsun ka tulla
Võiks siit kandist siis koos minna
-
Ürituse kleebis, mis toimunut meenutama jääks, on hea mõte! Kindlasti leidub siin kujundajaid ning trükikodade omanikke/töötajaid, kes "õla alla" saaks panna!
Kleepsu(de) osas veel selline idee: võimalusel võiksid need olla nii cruiseri, bike, enduro, trike vms kujundusega - neid oleks siis hea lastel koguda ning meil nende pinnalt seletada, et on erinevaid rattaid, millega sõitu teha saab.
Kujundajad/trükkalid - ärgake!
PS! Tallinnast võiks ühiselt 31.05. hommikupoolikul Paide poole liikuma hakata.
Kogunemiskohaks Ülemiste keskuse Neste A24 tankla (kellel veel paaki täita vaja).
-
Teema algataja
Kujundaja on mul olemas, lasen midagi valmis joonistada. Kas keegi tõstab käe ja tahab neid trükkida?
-
- Tsikkel: CBR600F '14
- Kontakt:
Olen ilmselt ka kohal ja võtan kaasa ka ühed põlvekaitsmed(peaks ka väiksematele põlvedele sobima) ja lisa kiivri. Ise vast sõidutama ei hakka, kuna liiga värske tsiklist veel ja pole kaassõitjaga sõitnud. Vajadusel võin ka rahaliselt aidata nende kleepsude tegemist kui mingi korjandus peaks tekkima.
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Hea oleks teada, palju seal praegu lapsi on. See selleks, et kõigile jaguks asju, mida keegi kaasa võtta tahab. Ma paar korda käinud ja sama uurinud, et keegi ilma ei jääks . Proovin seekord ka tulla, aga ei tea veel, mida seekord kaasa sebida. Kommide vastu oldi jah suht külmad. Aga ega ma nänni jagamist ei näinud ka ja ei teagi, mis neile enim peale läheb.
-
- Tsikkel: Honda
- Tänatud: 1 kord
Tln pole vast ainuke koht, kust inimesed läheks üritusele. Kas lõuna- eesti poolt ka minejaid on ja kus kogunetakse? Või siis ettepanek kogunemiseks? Hea üllatusena ma avastasin, et olen sel ajal kodus j puhkusel Laste heaks teen kõik, isegi ilma, et peaks propageerima neid tsiklirahvaks
-
Teema algataja
koi kirjutas:Hea oleks teada, palju seal praegu lapsi on. See selleks, et kõigile jaguks asju, mida keegi kaasa võtta tahab. Maa paar korda käinud ja sama uurinud, et keegi ilma ei jääks . Proovin seekord ka tulla, aga ei tea veel, mida seekord kaasa sebida. Kommide vastu oldi jah suht külmad. Aga ega ma nänni jagamist ei näinud ka ja ei teagi, mis neile enim peale läheb.
See aasta on neid vaid 14. Poole vähemaks jäänud, kuid see vaid hea ma arvan. Andmisrõõm ju ka tähtis, kõike võib neile anda
Tere Kõigile,
Kindlasti olen/oleme tulemas 3-4 ratast nagu ikka.
NB! Kui kleepu trükkimisega veel abi vaja saan ehk aidata!
-
Teema algataja
Heiko97 kirjutas:Tere Kõigile,
Kindlasti olen/oleme tulemas 3-4 ratast nagu ikka.NB! Kui kleepu trükkimisega veel abi vaja saan ehk aidata!
Alati oodatud
Kleepsud on kujundatud ja valmimisel. Enda poolt viskame tiimi kleepse ja igasugu muud nänni ka kõvasti kingikotti, seega sellega asi korras
-
- Tsikkel: SuzukiMarauder/YamahaWildstar
Ma tahaksin ka tulla, kuid loodan, et seal süda liiga haledaks ei lähe...
Kes on varem käinud? Kuidas see kõik seal välja näeb?
Hanna kirjutas:Ma tahaksin ka tulla, kuid loodan, et seal süda liiga haledaks ei lähe...
Näeb välja nagu tore päev - koos rõõmsate lastega!
Karta pole küll kedagi ega midagi.
-
- Tsikkel: SuzukiMarauder/YamahaWildstar
Jan kirjutas:Näeb välja nagu tore päev - koos rõõmsate lastega!
Karta pole küll kedagi ega midagi.
Pärast kiivris pisardama ei pea, et koduta lapsed maha jäävad?
-
- Tsikkel: Intruder1500
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 5 korda
Hanna kirjutas:Jan kirjutas:Näeb välja nagu tore päev - koos rõõmsate lastega!
Karta pole küll kedagi ega midagi.Pärast kiivris pisardama ei pea, et koduta lapsed maha jäävad?
Alati võid ju mõne kaasa võtta
https://saunakuut6.webnode.com/trip-advisor/
Parimad Järvamaa saunad,kümblustünnid rendiks.
Viis8172566
Hetkel plaanis haapsalust ka 3-4 rattast sinna poole liikuma panna...Info veel täpsustamisel.
-
Teema algataja
Hanna kirjutas:Ma tahaksin ka tulla, kuid loodan, et seal süda liiga haledaks ei lähe...
Ole nüüd Keegi seal kintsu kraapima ei hakka, et võta mind ka kaasa
Muidu mul oleks neid sealt juba 5tk, iga aasta eest üks
Lihtsalt selline chill päev, lapsed möllavad ringi, saavad masinatega sõita ja järgmine aasta jälle
-
- Tsikkel: Aprilia rsv 1000
Tulen Lääne-Virumaalt, ei tea veel mitmekesi, kiivri saaks kaasa võtta. On siitpoolt veel minejaid?
-
Nädal jäänud ürituseni....
Kas meie hulgas leidub toitlustajaid, kes valmis ürituse õnnestumiseks õla alla panema?!?
Abiks saab olla grillmaterjali hankimisel (grill-liha, - vorstid jne). Kõik ebatervislik, mis maitseb ning lastele peale läheb )
-
Teema algataja
Ootame teid kõiki laupäeval 11:30 Paide Olerex tanklas. Koguneme, joome väikese kohvi ja suundume edasi lastekodusse.
Macintosh kirjutas:Ma teen ettepaneku, et kogunemine toimuks Olerexi tanklas kell 11:40 (Tallinna 59, Paide; vaata kaarti)
Peaks piisavalt hea koht kogunemiseks olema.Ja FB üritus ka sama asja kohta:
-
Paide Olerexi tanklasse kogunevatele osavõtjatele on ürituse toetaja Olerex AS-i poolt kohv ja väike snäkk.
Kohv ja snäkk juhile ning "seljakott/abilisele" väljastatakse talongi alusel - talonge saab korraldaja käest tanklasse saabumisel. Kes ka enne välja hõigatud 11:30 saabuvad, siis vaadake ringi - püüame varem kohal olla.
Astuge aga ligi!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.