Michelin VS Pirelli
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 70
- Tsikkel: Suzuki Bandit 1250SA
Michelin VS Pirelli
Aeg siis uued papud oma 2000a Hornetile hankida ja hetkel sõelale on jäänud Pirelli Angel ST ja Michelin Pilot Road juba pool nädalat murran pead ja ei suuda otsustada
Ehk keegi kogenum oskab aidata minu murega? Sest praeguse hetkega olen suutnud ainult 5 aastat vanade sport Dunlopitega 6000km läbida mis meenutavad rohkem plastmassi kui rehvi
ja kogemused puuduvad.
-
- Mode
- Tsikkel: 1260MS-e, 500EXC
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 39 korda
- Kontakt:
Re: Michelin VS Pirelli
DMaD2 kirjutas:Aeg siis uued papud oma 2000a Hornetile hankida ja hetkel sõelale on jäänud Pirelli Angel ST ja Michelin Pilot Road juba pool nädalat murran pead ja ei suuda otsustada
Ehk keegi kogenum oskab aidata minu murega?
Sest praeguse hetkega olen suutnud ainult 5 aastat vanade sport Dunlopitega 6000km läbida mis meenutavad rohkem plastmassi kui rehvi
ja kogemused puuduvad.
Täpsusta ehk seda, kus/kuidas/mis aegadel sõita soovid ja milliseid Michelin PR-e Sa silmas pead.
Neid on siiski enam kui 3 eri varianti.
levinumad siis touring rehvid - PR 1
Sport touring rehvid PR2
ja sport touring ja super vihmarehvid PR3
Ja Angelid (ST) on tublid ka
Reisirataste ettevalmistus, vedrustuse seadistus ja ümberehitus, hooldus ja tehniline tugi/koolitus.
http://www.vugtec.com
Porganditele tehnilist abi ja hooldust saab ka!
-
- Tsikkel: rod ja pooleli xs
- Tänatud: 1 kord
Emma kumma sa neist valid, on see kordades parem, kui 5 aastat vanad plastikust rehvid.
Aga kui täpsemalt, siis nagu alati sõltub see mitte teiste arvamisest vaid mis sa ise tahad - tahad head pidamist vihmas, võta Michelin, tahad kuivaga hullata, võta Pirelli.
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
-
Teema algataja - Postitusi: 70
- Tsikkel: Suzuki Bandit 1250SA
Hetkel vaatasin PR1 sest selle komplekti saaks 200 euroga kätte, Angelite eest peaks 40 euri rohkem välja käima Pealmiselt liiguks siiski kuiva ilmaga oma tekstiil ülikonnas hakkab vihmaga veidi märg, küll aga saab kõrvalt ka kruusa hulgi sõita, kuidas mu valik sellel pinnasel liigub?
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Arvad, et saad valida ilma? Eesti kliimas küll mitte. Aga vahet pole - kui otsid 200 tugriku kandis komplekti, siis neid on mitmeid. Ühesegulised jäävad komplektina enamuses alla 200 euro. Kui liiga kaua nuputad teed niikuinii vale valiku. Osta - proovi ära ja tead, mida järgmisel korral muuta. Ega rehvid igikestvad pole.
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Kasutasin eelmisel aastal PILOT POWER ja PILOT POWER 2CT rehve. Ostsin ratta mais, rehvidel tundus olevat mustrit küllaga kuid vihmaga olid libeda võitu, juuliks olid rehvid kulunud riideni, kusjuures viimane lõpp justkui koorus maha. Usun, et selleks ajaks oli sõidetud mingine 3000 - 4000 km. Kuid ct2 rehviga sai sõidetud kuni oktoobrini ja km kogunes selle ajaga mingine 6500 - 7000 km. Väga hea pidavus nii vihmas kui kuival. Sept lõppus kui tulid juba esimesed hommikused miinused ei olnud porbleem rehvi soojaks saamisega. Soovitan soojalt.