Amortide/vedrustuse reguleerimine
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja - Postitusi: 208
- Tsikkel: TDM 900
Amortide/vedrustuse reguleerimine
Küsimus sai alguse sellest, et eile sõites tln-haapsalu-tln tundub ratas jube 'kõva'. Peale sõitu vaat et neerud valusad
Kas TDM peabki olema selline või on minu 80kg liiga poisikese kaal või annab seda reguleeringuga parandada? Kui annab, siis kes juhendaks... miskise süldiga ka pärast ei tahaks kulgeda. Muidu rattal küljes regullitavad amordid ja vedrude preload'i saab ka muuta aga kuida nende suhe peaks olema?
Vabal ajal olen normaalne aga vaba aega on vähe, siis pakun veoteenust 8-kohaliste väikebussidega. Info Ps.
-
- Mode
- Tsikkel: 1260MS-e, 500EXC
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 39 korda
- Kontakt:
Re: Amortide/vedrustuse reguleerimine
Lähene asjale loominguliselt või pöördu spetsialistide poole.
loominguline versioon
http://www.carpe-tdm.net/tdmforum/viewt ... 883dc84728
spetsialistid: - milline iganes vabalt valitud korralik mototöökoda.
Reisirataste ettevalmistus, vedrustuse seadistus ja ümberehitus, hooldus ja tehniline tugi/koolitus.
http://www.vugtec.com
Porganditele tehnilist abi ja hooldust saab ka!
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1991 korda
- Tänatud: 585 korda
Ei tea kuidas 900-l ,aga 850-l on tagaamordil kaks asendit kõva ja pehme, vist oli isegi inglise keeles peale kirjutatud.Muud nagu pole seal suurt midagi regullida.On sul ikka stock amort?Äkki on mingi kangem asi?
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
-
Teema algataja - Postitusi: 208
- Tsikkel: TDM 900
nu mul sabamisel 9 astet vedru, 20 astet "rebound damping"ut, 12 astet "compression damping"ut, esiotsas 8 astet vedru ja 4 positsiooni damping'ut... manuaalist leidsin standart setingud, kui rattaligi jõuan siis kaen üle mis seal üldse on. Tundus kuidagi närviline kuid samas nagu kohati alajuhitav.
Vabal ajal olen normaalne aga vaba aega on vähe, siis pakun veoteenust 8-kohaliste väikebussidega. Info Ps.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.