Leia apriliale alumised prillid.
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 636
- Tsikkel: Suzuki RF900r
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 15 korda
Leia apriliale alumised prillid.
Nii.. mitte et ma ise laisk oleksin (tuhlan mitmendat õhtut juba ebaydes ja foorumites) aga mõtlesin et teen siia ka ühe ettepaneku. Nimelt kes leiab kusagilt netiavardustest või kodumaalt mulle kõige parema hinnaga 98a. aprilia rsv 1000 alumised prillid saab vastutasuks õlut (või midagi muud meelepärast). Õlu kogus oleneb sellest kui hea diil on.... alates 6packist lõpetades kastiga. Nii et kel viitsimist andke minna. Niipalju võin öelda et praegu leitud pakkumised on jäänud koos saatmisega sinna 110 euri kanti.
Re: Leia apriliale alumised prillid.
Ma küll tean, miks sul neid prille pole, aga kas mõne pädeva metallimehe poole ei tasu pöörduda? Lasevad pingis välja ja tuleb ehk odavam? Lihtsalt mõte, noh..
reimps kirjutas:Ma küll tean, miks sul neid prille pole, aga kas mõne pädeva metallimehe poole ei tasu pöörduda? Lasevad pingis välja ja tuleb ehk odavam? Lihtsalt mõte, noh..
Jah. 110EURO eest saad sellise töö jaoks korraliku tooriku. 3D faili tegemine + lõikus + töömehe õlled on teised 110
Mis aastate omad veel sobivad? Ma seda ei viitsi netist otsima hakata
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 443 korda
renxx9
vikiii kirjutas:.. 98a. aprilia rsv 1000 alumised prillid....
Iseenesest teemaalgatajal hea lüke, mida kõike õlle eest tehakse
Tsau, vaatasin tehasekataloogist järgi ja 98.a RSV 2'hel on identsed prillid järgmiste aprilia mudelitega:
APRILIA - RSV 2 1000
RSV 1000 1998-1999
RSV 1000 2000
RSV 1000 2001-2002
RSV 1000 2003
APRILIA - SL FALCO 1000
SL 1000 Falco 2000-2003
APRILIA - TUONO 1000
RSV 1000 Tuono 2002-2005
Lisaks on alumiste amordiprillide tehasekood : AP8123640
Loodan, et on otsingutel abiks!
http://www.ebay.co.uk/itm/2002-Aprilia- ... 417b52b66b
Ca 80€ eestisse, lased veel bossil kingitusena saata, ei pea km'i ka maksma.
tel.5051889
Tseebeeärr kuussada -> Aprilia Falco SL 1000 04 -> Aprilia Tuono 1000R 07
Märtt kirjutas:reimps kirjutas:Ma küll tean, miks sul neid prille pole, aga kas mõne pädeva metallimehe poole ei tasu pöörduda? Lasevad pingis välja ja tuleb ehk odavam? Lihtsalt mõte, noh..
Jah. 110EURO eest saad sellise töö jaoks korraliku tooriku. 3D faili tegemine + lõikus + töömehe õlled on teised 110
110 EURiku eest ei tee ükski töömees su tsiklile prille mis päevavalgust kannatavad, isegi kui sa oma ussitanud materjali viid
See Mell'i pandud lingil pakutav jupp sobib ju küll, isegi hind on Aprilia jupi kohta odav
-
Jah leidsin ka ise selle. Saadan õhtu poole neile maili saatmise võimalikkuse ja maksumuse kohta.
-
Sain seal vastuse - 65 naela koos saatmisega. Võtan nood ära nii et teema lukku.
Mulle oleks aitähist küllalt olnud, aga lubaja mees pidas sedagi paljuks.
tel.5051889
Tseebeeärr kuussada -> Aprilia Falco SL 1000 04 -> Aprilia Tuono 1000R 07
-
Ei ei absoluutselt mitte. Tööl telefoniga netis olles ei tea kunagi kaua sul vaba hetk kestab ja seetõttu ei hakanud päeval pikemalt pläkutama. Igatahes tänud kõigile kes viitsisid asjaga tegeleda . Ja samuti pean ma oma lubadusest kinni nii et 6 pack sinu enda poolt valitud õlle on sinu ( tänud ka muidugi). Kätte saamisega mai teagi..sa tlns nagu ma aru saan ja raha ka nagu niru anda et osta ise
pigem teeks nii et kui mitte enne siis hooaja avamisel ei pea sa pärast sõitu poe poole vaatama. Või kui mul postkontorisse asja on panen sulle ka pakikese teele...nii põhimõtte pärast.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.