Kawasaki ZX 6R Ninja R4 83kW Head ja vead?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 1
- Tsikkel: Olen pakkumistele avatud
Kawasaki ZX 6R Ninja R4 83kW Head ja vead?
Tere,
Olen hiljuti hakanud tegelema ka siis 2-e rattalise otsimisega. Hiljuti silma jäänud selline asi nagu Kawasaki ZX 6R Ninja R4 83kW 2002a.
On targematel kasulikku informatsiooni mis isendiga täpsemalt tegu, plussid ja miinused.
Turul olemas üks selline mis silma jäi: http://www.auto24.ee/used/1082431 . Kellegil infot konkreetse isendi kohta?
Igasugune vastus teretulnud.
-
- Tsikkel: Suzuki GSX1250 FA
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 8 korda
Re: Kawasaki ZX 6R Ninja R4 83kW Head ja vead?
Endal sama ratas olnud ca 5 aastat ja väga rahul siiani.
Mis ma öelda selle kohta oskan? No esiteks meeldib mulle see, et ta on ikka suht kerge. Nii et suht hea liikluses ringi visata.
Minekut 600se kohta täitsa piisavalt ja üllatavalt öko on. Minu oma võtab maanteel ca 110km/h sõites nii 5 l/100km kohta. Paak 18liitrit, nii et vastavalt käe keeramisele ka sõiduulatus. Reserv kütust jagub ca 50km maanteel või 35km linnas.
Mootor peab hästi ja kannatab suurt läbisõitu ilusti. Mootori kohapealt pole muud teinud kui iga aasta õli ja filtri vahetanud. Suht odav ülal pidada üldiselt.
Pöörderaadius on tal aeglasel kiirusel veidi suur. No ütleme kui tahad tagasipööret vaiksel kiirusel teha või kohapeal siksida paika. Aga noh, kuna nagu öeldud, see suht
kerge ratas, nii et saad tõsta tagaotsast ka sangadest kui vaja
Mugavuse kohapealt pole ka väga viga, saab isegi suht püsti sõita. Perse väsib pika sõidu peale ära kuna sadul suht õhuke.
Gondel juhib kõik tuule ja vihma ja jama ilusti kehast mööda, nii et ka kehva ilmaga ja veel kehvema varustusega jääd suht kuivaks. Ise kasutanud kõige ekstreemsemalt ca 4 kraadi ringis tartu-tallinn otsade jaoks ilma talvise soojustuseta varustusega ja jäin täitsa ühte tükki
Üldiselt on nagu tsiklitega ikka, suht tangi ja sõida, peaasi et endale meeldib.
Kõige parem oleks sul ikkagi ise peale istuda ja vaadata/proovida.
Kui sul huvi on, siis sügisel oli ka minu ratas müügis. Vana kuulutus siin:
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... rhash=384e
Igatahes edu valikul
Antud rattast oli siin teema ka aga millegipärast kustutas oma postid ära.
http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=56&t=67738
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Minumeelest üks õnnestunuim mudel Kawalt kuni aastani 2001. Ei ole erilisi tüüpvigu neil aastakäikudel enne 636 mudelit. 636 mudeliga on minu teeninduspraktika kohaselt rohkem hädasid olnud. Peamiselt just toitesüsteemi ja käimismured on olnud. Kuna mudel oli otsene ringrajapill, siis on paljud kõveraks ja laperguseks kukutud. Ostul vaata kindlasti gondlitaguseid, radikat, nina ram-air torude tervsust jne...
Mul olemas heas korras 2001 aasta isend - 1890 eur müügihinnaks ja asub mul StreetMotos. Kuulutust kuskil üleval ei ole - kohapeal saab näha-uurida-katsuda. Värv punane ja igati vinks-vonks.
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Teemaalgataja välja otsitud isend on minu kõhutunde järgi päris kõrge hinnaga. Reaalselt võiks ära võtta mingi kahe, maksimaalselt kahe poolega.
Ise sõitsin 2000 aasta isendiga, karburaatoritega veel. Ainult kiidusõnu selle ratta kohta. Jõudlust mõnuga, kütusekulu tagasihoidlik. Gondlid tõesti nii seatud sel rattal, et jalad kogu aeg soojas ning vihma eest kaitses see ratas paremini kui nii mõnigi teine.
Kui ostma hakata, võiks terve rodu tähtsamaid punkte läbi vaadata, mis algajal võib-olla keeruline, sestap soovitan viia ratas kuhugi töökotta, kus osatakse vaadata.
Edu ja teedel näeme!
kas sellel rattal on kütuse taseme 'seier' ka või peab enne tankimist trip A nullima ja kilomeetreid lugema
kas sellel mootoril on ka selline viga et kui ratas liiga kaua külili on olnud siis kaob õlisurve
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
- Tsikkel: Zx9r, kx250f, DS650X
ei ole sel kütusetaseme näidikut. Ei tea ka õlisurve kadumisest midagi. Endal omatud 6r aastast 99 ja 9r aastatst 2001. Ei kummagi kohta ühtki halba sõna. Teenivad siiani oma uusi omanikke ma loodan. Ostmise ajal sai korra ka r6 peale istutud aga viimane välistus hetkega. Miskipärast ei ole turuhinnad ka langenud. Juu siis ikka kestab
Võrr->Jawa 638->Dnepr 650->Suzuki GSX600F->Kawasaki ZX6R->Kawasaki ZX9R ja KX250f
Kawasaki ZX 6r 2007 R4 599 cm³ palun infot.
http://www.auto24.ee/clients/rahumaemot ... c0394431l6
Otsin hooajaks esimest.
185 cm ja 90 kg
22 aastane
A2, sõitnud pole rohkem kui lubade tegemisel.
Maantee/linn ning pärast algse rattatunnetuse saabumist ringrada.
4500 euri on eraldatud.
Üksi sõidan.
Sobib enamvähem minu andmetega? Algajale millegi poolest halb/hea masin?
Ebamugav linnas ja pikkade otsade sõitmisel?
Vastupidavus, kvaliteet?
Varuosade kättesaadavus?
Ülalpidamis kulud?
Kas ja kuidas on ümberehitatud?
Kui palju umbes maksab ratta ülevärvimine?
Kas Bikepoint on mõistlik koht kust mootorratas osta? Kas poel on hea maine? Kaldun rohkem motopoodide kui eraisikute poole, sest tehnilist korrasolekut ei oska ise väga täpselt hinnata .
Kas hind on kallis/keskmine/odav?
Soovitusi?
Tänud.
AM. kirjutas:Kawasaki ZX 6r 2007 R4 599 cm³ palun infot.
http://www.auto24.ee/clients/rahumaemot ... c0394431l6Bikepoint on mõistlik koht kust mootorratas osta? Hea maine?
Tänud.
Kust selline info ? Jutt on on seal B.Pointis ilus,vastavalt inimese teadmistele aetakse juttu.Omanik,müügimees teeb head tööd seal,jutt jookseb kuid kahjuks valetatakse otse silma sisse !
-
- Tsikkel: VTX1800R
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 2 korda
Türklane kirjutas:AM. kirjutas:Kawasaki ZX 6r 2007 R4 599 cm³ palun infot.
http://www.auto24.ee/clients/rahumaemot ... c0394431l6Bikepoint on mõistlik koht kust mootorratas osta? Hea maine?
Tänud.
Kust selline info ? Jutt on on seal B.Pointis ilus,vastavalt inimese teadmistele aetakse juttu.Omanik,müügimees teeb head tööd seal,jutt jookseb kuid kahjuks valetatakse otse silma sisse !
?????
If you want to make God laugh, tell him your future plans
Türklane kirjutas:AM. kirjutas:Kawasaki ZX 6r 2007 R4 599 cm³ palun infot.
Tänud.
Kus kurat sa oma laimu jaoks sellist valeinfot oled saanud?
Bikepointist võid igal sajal juhul tsikli osta, ära muretse.
Mitmeid rattaid sealt käinud vaatams ja isegi ostnud minevikus. Kuid viimati sai sõbrale vaatams käidud. Esimene laks oli kohe kriimu ja paugu vaba- kuulutuse teksti järgi nn. kükitan siis maha ja vaatan üks pool paaki värvitud (paagi nurgad petavad küll värvi ülemineku ära),küsin uuesti et pole siis üle värvitud ) silmad suured ja vastatakse ei, täitsa orig. Solvav. värvimise kvaliteedist saaks isegi harrastaja aru. Kuidas ma saan uskuda muud juttu edasi kui sellist iba aetakse. Meenub veel,et kulu osad heas korras, my ass, kett põhja pingutatud ,rippus nagu vanamehe m.... No ei ole tõsiselt võetav kui jutt kuulutuses ja realne elu ei lähe kokku. Närvi ajab kui pead aega raiskama. Kui kellelegi hinge haavu põhjustasin siis joo suhkru vett.Asi poleks nii hull kui hind vastaks ikka ratta seisukorrale(ja tean igale rattale on mõni sott alet sissekirjutatud). Ja kui nende garantii tingimusi loete,siis on paras nali,naerma ajab.
Jutu mõte ei ole laimata. Lihtsalt ei tasu uskuda pimesi ,et esindus pood on parem ja turvalisem kui eraisik müüb.
oil kirjutas:Türklane kirjutas:AM. kirjutas:Kawasaki ZX 6r 2007 R4 599 cm³ palun infot.
Tänud.
oil kirjutas:Türklane kirjutas:AM. kirjutas:Kawasaki ZX 6r 2007 R4 599 cm³ palun infot.
Tänud.
Eelmine nädal sai samuti seal üht kawa sõbrale vaatamas käidud, jutt oli väga ilus ja peale kellade ümber puudu olevate plastikute ei pidanud rattal midagi viga olema. Natuke siis ratast vaadates selgus, et paagi ja sabakondli värv ei sobi üldse kokku ning kui sai paaki sisse vaadatud, siis ilums tore tõsiasi, et paak oli seest täiesti roostes.
Konkreeste ratta kohta mille link on.. kui neid orantse kawasi sealt üleliia läbi käinud pole, siis see ratas oli eelmine suvi veel esiotsa pauguga.
Ratas mõnusalt kerge hea juhitavusega. Samas piisavalt hea mineku ja vastupidavuse kohta ei saa ka miskit halba öelda.
Sobib esimeseks rattaks küll.
Vahepeal sai otsitud endale rattaid, ja põhimõtteliselt, müüakse kas kohvimasinadi või siis veits kallilt. Reaalsus on see, et tahad pauguvaba, osta uus. Natuke mõtlemisainet, 2000 aasta masin on tänaseks 15 a. vana 2003 on 12. aastat vana. Isegi auto jaoks on see periood väga pikk. Ja kui masinad üritatakse müüa sama rahaga mis 4-5 aastat tagasi ja keegi selle raha eest ka ostab, siis on see veelüks tõestus, et turg Eestis on suurema lolli otsimine. Õige müügimees müüb emotsiooni.
Müügimehe eesmärk on mis? KAASUM! Ja never ever, ei investeerita ühte või teise masinasse üleliia. Investeeritakse täpselt nii palju, et see ostjal paneks silmad särama isegi kui talle kustaks tulist kust silmaauku. Ja nüüd siis lihtne matemaatika. Mis hinnaga on vaja tuua eestisse ratas, kui teda siin müüakse 3000, millel on vahetetud kett ja hammakad ca 200, simmerid 150, õlid filtrid 60, paigaldatud signa 150, uued rehvid 300 esi tagu, uus aku jne ja siis ta on veel peaaegu uueväärses seisus. Keegi ei tegele heategevusega ju.
Sama jutt käib ka autode pihta, eestis müüakse vovlosid ja audisid, mis on 2005-6 aastast mis on laksuvabad ja 150 000 läbisõiduga ning maksavad ca 10 000 euri. Samas seisus saksas ja rootsis algavad need 14-16 000 eurist, ja need mis on berliini taksod ala 8000.
Ja veel kui me vaatame neid rattaid siis mina väntasin maha ühe suvega 5000 kilti, ma ei sõitnud väga sita ilmaga põhiliselt tööle ja koju, vahel ka mõned pikemad otsad, Harjumaal. Aga kui mulle näidatakse Itaalia või Prantsusma riigis kus sõidetakse aasta ringselt CBR-it vi GSX-ri aastast 2000 - 2003 mille läbisõit on 20 000 km no siis ma ei tea, kindlasti 15 aastaga on sõidetud aastas 1000 km ja seda ka ainult nunna poolt kes käis preestrile külapoest veini toomas.
Seega kui raam kõver ei ole, raami keevituse jälgi ka, mootor suitsu ja õli ei aja, hind sobib siis egas kasutatud asi ongi kasutatud asi. Aint nats keritud, värvitud ja veits kõrge hinnaga
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 443 korda
ardilla de terra kirjutas:Spoiler
Vahepeal sai otsitud endale rattaid, ja põhimõtteliselt, müüakse kas kohvimasinadi või siis veits kallilt. Reaalsus on see, et tahad pauguvaba, osta uus. Natuke mõtlemisainet, 2000 aasta masin on tänaseks 15 a. vana 2003 on 12. aastat vana. Isegi auto jaoks on see periood väga pikk. Ja kui masinad üritatakse müüa sama rahaga mis 4-5 aastat tagasi ja keegi selle raha eest ka ostab, siis on see veelüks tõestus, et turg Eestis on suurema lolli otsimine. Õige müügimees müüb emotsiooni.
Müügimehe eesmärk on mis? KAASUM! Ja never ever, ei investeerita ühte või teise masinasse üleliia. Investeeritakse täpselt nii palju, et see ostjal paneks silmad särama isegi kui talle kustaks tulist kust silmaauku. Ja nüüd siis lihtne matemaatika. Mis hinnaga on vaja tuua eestisse ratas, kui teda siin müüakse 3000, millel on vahetetud kett ja hammakad ca 200, simmerid 150, õlid filtrid 60, paigaldatud signa 150, uued rehvid 300 esi tagu, uus aku jne ja siis ta on veel peaaegu uueväärses seisus. Keegi ei tegele heategevusega ju.
Sama jutt käib ka autode pihta, eestis müüakse vovlosid ja audisid, mis on 2005-6 aastast mis on laksuvabad ja 150 000 läbisõiduga ning maksavad ca 10 000 euri. Samas seisus saksas ja rootsis algavad need 14-16 000 eurist, ja need mis on berliini taksod ala 8000.
Ja veel kui me vaatame neid rattaid siis mina väntasin maha ühe suvega 5000 kilti, ma ei sõitnud väga sita ilmaga põhiliselt tööle ja koju, vahel ka mõned pikemad otsad, Harjumaal. Aga kui mulle näidatakse Itaalia või Prantsusma riigis kus sõidetakse aasta ringselt CBR-it vi GSX-ri aastast 2000 - 2003 mille läbisõit on 20 000 km no siis ma ei tea, kindlasti 15 aastaga on sõidetud aastas 1000 km ja seda ka ainult nunna poolt kes käis preestrile külapoest veini toomas.
Seega kui raam kõver ei ole, raami keevituse jälgi ka, mootor suitsu ja õli ei aja, hind sobib siis egas kasutatud asi ongi kasutatud asi.
Aint nats keritud, värvitud ja veits kõrge hinnaga
AAMEN selle peale
AM. kirjutas:Kawasaki ZX 6r 2007 R4 599 cm³ palun infot.
http://www.auto24.ee/clients/rahumaemot ... c0394431l6Otsin hooajaks esimest.
185 cm ja 90 kg
22 aastane
A2, sõitnud pole rohkem kui lubade tegemisel.
Maantee/linn ning pärast algse rattatunnetuse saabumist ringrada.
4500 euri on eraldatud.
Üksi sõidan.Sobib enamvähem minu andmetega? Algajale millegi poolest halb/hea masin?
Ebamugav linnas ja pikkade otsade sõitmisel?
Vastupidavus, kvaliteet?
Varuosade kättesaadavus?
Ülalpidamis kulud?
Kas ja kuidas on ümberehitatud?
Kui palju umbes maksab ratta ülevärvimine?Kas Bikepoint on mõistlik koht kust mootorratas osta? Kas poel on hea maine? Kaldun rohkem motopoodide kui eraisikute poole, sest tehnilist korrasolekut ei oska ise väga täpselt hinnata
.
Kas hind on kallis/keskmine/odav?
Soovitusi?Tänud.
Vastupidavus oleneb palju ratta eelmistest omanikest ja sinu enda kasutamisest/hooldamisest.
Varuosi saab tänapäeval enamaltjaolt otse riiulist.
Ülalpidamiskulud paneb paika sinu hooajaline läbisõit ja oleneb kuidas sõidad ning palju sõidad.
Ülevärvimine jäta selleks ajaks, kui oled paar korda külili ära käinud, hetkel ei näe põhjust seda ratast värvida, kui värv ei meeldi siis otsi sobiva värviga ratas.
Bikepoint on nii ja naa koht, jutustada oskavad, jutu järgi on kõik rattad seal korralikumad, kui uued aga tegelikult on paljudel pildipealt näha, et rehvid kulunud jne. , ma ootan neilt kõnet juba kaks aastat, sest telllisin sealt kohvriraami.
Hinnad on Eestis liiga kõrged, sest enamus ei tea, et hetkel on juba 2015a.ja müüvad oma 2007a pille sama hinnaga nagu neid müüdi mõned aastad tagasi.
Bikepointi kohta niipalju, et eelmine kevad sai sealt ratas ostetud, kuna ise ka väga algaja sellel alal otsustasin poe kasuks. Kirjelduses oli "ratas nagu unistus, ei vaja lisa investeeringuid, kõik tip-top". Kohe kui 3 kuud karantiid läbi oli, hakkas peavalu pihta. Praeguseks hetkeks olen rattal vahetanud umbes 1500 euro eest juppe (ühe lühikese hooaja jooksul). Lisaks kõigele on ka paak seest korralikult roostes (järgmine asi mis enne hooaega korda tuleb teha). Järgmise ratta võiks sealt osta, aga enne laseks kindlasti kuskil teises asutuses või lihtsalt asjatundjal üle vaadata, müügimehi ei tasu sinisilmselt uskuda .
-
- Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 8 korda
Olen sealt 3 ratast ostnud ja kõik on tiptop korras olnud. Ilmselt võtan edaspidigi sealt, kuna mujal pole valikut.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.