Matrix 50

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
H11henri

Matrix 50

Lugemata postitus Postitas H11henri »

http://www.motoline.ee/?id=1083 Kas kellegil on see roller? Kui suur ta tippkiirus on ja kui mugav on sõita ja kas on vastupidav? Otsingus polnud midagi.
Kasutaja avatar

yammu
Tsikkel: Tuono

Lugemata postitus Postitas yammu »

Roller on vast liiga uus, et keegi seda juba omaks. Aga välimus, andmed on küll paljulubavad. Arvatavasti on ta samahea kui Keeway Focus. Ja Keeway Focus on küllaltki hea roller. Minupoolne soovitus oleks see osta :roll:
Fighting online is like racing in the Special Olympics,
even if you win, you're still retarded.
Kasutaja avatar

malone322

Lugemata postitus Postitas malone322 »

sellest keewayst on siin küll väga palju juttu olnud! Kohe pikalt on sellest räägitud! Viitsi no natuke otsidagi :P
Kasutaja avatar

yammu
Tsikkel: Tuono

Lugemata postitus Postitas yammu »

malone322 kirjutas:
sellest keewayst on siin küll väga palju juttu olnud! Kohe pikalt on sellest räägitud! Viitsi no natuke otsidagi :P
No sellest keewayst pole küll siin jutt olnud.
Fighting online is like racing in the Special Olympics,
even if you win, you're still retarded.

Teema algataja
H11henri

tean

ma otsisin kyll aga ma kyll siit foorumist midagi ei leidnud
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Re: tean

Lugemata postitus Postitas xzburnoutzx »

H11henri kirjutas:
ma otsisin kyll aga ma kyll siit foorumist midagi ei leidnud
imselt m6ni mode kustutas 2ra, aga oli kyll ja usun et siiamaani on see topic keewaydest olemas.

Teema algataja
valvoline

Omal on Keeeway Focus

Lugemata postitus Postitas valvoline »

Oman rollerit Keeway focus.Väga hea on sõita ja vastupidav...
Kõik jupid saab osta automaailmast(Pärnus ja tehaxe seal teenindust)
Jupid samad mis hussaril....
Ka saab osta tuuning komplekti...
Puldist alarm on mugav...
Kuid puldist käima panek on kahtlane..
Mll endal jääb siis el. alla...aga äkki peabki nii olema.Siis saab
isegi siis käima panna, kui võtit ees ei ole...
Kui puldist käima panna, siis ei jää jälle kuidagi seisma...
Ei saa sellest süsteemist hästi aru :?
Kuid muidu on äkiline küll..
Kasutaja avatar

sqanx

Lugemata postitus Postitas sqanx »

kui puldist käima paned, siis paned puldist kinni kah! .. nimelt puldil on kaks nuppu.. 'välgumärgiga' esimene kord paneb syyte sisse, teine kord käivitab: käivitamiseks vaja kaks korda vajutada. ja teine signalisatsioon.. kui seisma tahad panna, tuleb signa vajutada!

aga ma ei soovita seda puldist käivitamist! see on 'robbers heaven' :)
Pilt

Liikleb Keeway Focusel..

Ernst

Lugemata postitus Postitas Ernst »

Minul on keeway matrix(täpselt see ülaltoodud on nüüd minu).Tippkiirus on piirjaga 45-50km/h aga piirajata 65-70km/h.Roller on olnud juba 1,5 kuud ja äsja läks läbi variaator(või rihm)
Aga kuna on garantii siis on asi ok.Muidu peaks roller olema ikka vastupidav aga minu omaga sai peaaegu iga päev 100km sõidetud.
Aprilia 05 Street

Teema algataja
valvoline

Kle Aigar ära aja paska siin suust välja, kui sa ei tea, millega tegu.
Keeway on hea roller.See on vähemalt uus, ja ma ei pea teise vana rolleriga sõitma, millel juba pooleldi mahlad väljas on.Krt kui sa ei ära parem räägi.... :evil:

rollumees12

Lugemata postitus Postitas rollumees12 »

Keeway ja CPI lasevad poole kiirem endast mahla välja :!:
Aprilia Is The Best :wink:

@@@@@@(kasutajanimi tahaks vahetust, alates 12-aastaselt siin foorumis) @@@@@@

Teema algataja
valvoline

Jälle üks targutaja :evil: .....Kle need on nii uued rollerid kus kurat sa tead, et need rutem mahlad välja lasevad.See et ta pole nii hea hui aprilia või Yamaha, ei tähenda et ta rutem mahlad välja laseb ju.
Kui midagi räägid, siis mõtle ka ennem kui siia midagi lisad?????

Teema algataja
H11henri

ma tahaks uut rollerit ja ma tahaks piirajatega rollerit, et ei sõidaks mahlad välja. ma tahaks sõita 45km/h mind ei huvita kiirus

Teema algataja
valvoline

No mina soovitan sulle Keeway Focust, ise sõidan sellega.Siin muidu mingid "Asjatundjad" :evil: räägivad, et see laguneb...Siukest sitta ajagu nad oma vanaemale.Peab vastu kll...mlll omal saab varsti kolm tuhat km sõidetud ja miskit viga....Peale 1500km tõusis lõppkiirus 55-57 kanti km/h
No aga piirajad ka kõik peal alles....Need kes siin väidavad, et ei pea vastu, ju nad siis võtavad näiteks enda rolleri.
Kui tahad tuuning juppe osta, siis vali mida tahad.Malossi 4,3g rullikud 200.- kanti..tuurid tõusevad ikka räigelt kõrgele :D
Soovitan soojalt.

madis

Lugemata postitus Postitas madis »

Seda ütlemist oled kuulnud et "iga l*ts kiidab oma vi**u?"
tel. 52 555 68
Kasutaja avatar

nm5

Lugemata postitus Postitas nm5 »

No kurat... Kui mees tahab piirajatega sõita siis see masin nüüd vast nii s**t ka pole. Kui piirajad maha võtta siis arvatavasti võib küll see Matrix suht ruttu mahlad välja lasta. :wink:
Aprilia RST 1000 Futura
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

H11henri kirjutas:
ma tahaks uut rollerit ja ma tahaks piirajatega rollerit, et ei sõidaks mahlad välja. ma tahaks sõita 45km/h mind ei huvita kiirus
Sind ei huvita kiirus? Keri see jutuvada üles tagasi ja vaata mida küsisid :idea:
Ma arvan, et samahästi võivad siin CPI omanikud kaasa rääkida, eriti mootori poole pealt. Need ju ühised peaks neil olema. Seega sarnaste käitumisomadustega liikurid peaksid olema. Erinevus ainult välimuses.
Kasutaja avatar

klemm

Lugemata postitus Postitas klemm »

mootor jah sama,ja mul sõbral on CPI Hussar,piirajad peal,toodud hollandist,arvatavasti vahetatud rihm,orig sumps,SEIB alels varios,ja paks veel,ja kiirus 80 km/h,ei lagune,tglt nii palju laguneb kui ise lõhub,kiirendust pole ainult asjal eriti,kuigi pöördese ronib!
Kasutaja avatar

ken100

Lugemata postitus Postitas ken100 »

klemm kirjutas:
mootor jah sama,ja mul sõbral on CPI Hussar,piirajad peal,toodud hollandist,arvatavasti vahetatud rihm,orig sumps,SEIB alels varios,ja paks veel,ja kiirus 80 km/h,ei lagune,tglt nii palju laguneb kui ise lõhub,kiirendust pole ainult asjal eriti,kuigi pöördese ronib!
Piirajat seal küll pole, sest hussar ei lähe ilmapiirajateta kah 80 välja. Sport sumpaga ja uut rullide ja asjadega läheb alles.
Kasutaja avatar

klemm

Lugemata postitus Postitas klemm »

sumpa orig,sõelad ainult läbi,ja seib olemas! rullikutest ei tea midagi,...

Teema algataja
Jozeph

Njamh

Lugemata postitus Postitas Jozeph »

Mu isa tegi oma firma ja hakkas ka keeway rollereid kõrvalt müüma.. Ütles et kui panna tuuning komplekt ( Uus sumps,ja mingi junn külge) Võib mootori ära põletada.. Et se ei kannata eriti .. Ükskord nägin isegi kuidas vahetati ühe rolleri mootor ära.. Põhjus oli Tuuning sumps ja Turbo.. maksma läks sitaks.. Kuigi ise plaanitsen ka osta endale Kas focuse või matrixi.. päris kobedad.. aga soovitan mitte eriti hullult tuunida.. vähemalt enne sissesõitu..
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Re: Njamh

Lugemata postitus Postitas Kirs »

Jozeph kirjutas:
Mu isa tegi oma firma ja hakkas ka keeway rollereid kõrvalt müüma.. Ütles et kui panna tuuning komplekt ( Uus sumps,ja mingi junn külge) Võib mootori ära põletada.. Et se ei kannata eriti .. Ükskord nägin isegi kuidas vahetati ühe rolleri mootor ära.. Põhjus oli Tuuning sumps ja Turbo.. maksma läks sitaks.. Kuigi ise plaanitsen ka osta endale Kas focuse või matrixi.. päris kobedad.. aga soovitan mitte eriti hullult tuunida.. vähemalt enne sissesõitu..
No seda on siin ennegi räägitud, et CPI mootorid väga hoolsat sissesõitu vajavad ja tuunimisega kiirelt oma ressursi kaotavad. Ja muidki probleeme paistab(siin ringi vaadates)nendega omajagu olevat. Välimus võib ju kena olla, aga ega ta sellepärast pruugi veel hea roller olla. Jääb mulje(võibolla ka vale), et CPI-d pole eriti mõtet tuunida, sest veidi hiljem saad pidevalt remontida. Näideks ühel töökaaslasel on CPI Popcorn. Ta on sellega muretult sõitnud 3 aastat(niikaua kui ilmad kannatavad) tööle(90km edasi-tagasi) ja tagasi. Piirajad on siiamaani peal ja käinud regulaarselt hoolduses. Asi näeb välja nagu äsja poest ostetud.

Teema algataja
Jozeph

Eks ta ole jah nii.. Oleneb kuidas sõita ..Kui enne sissesõitu juba rallitada ja tuuning peale panna ja nokk üleval sõita siis eriti rollerist midagi järele ei jää..Tahate rallitada ostke ATM või mingi linnakrossar.. Kuigi mul on ATM laguneb seegi parajalt..

Teema algataja
50ccm

Lugemata postitus Postitas 50ccm »

Sry kui väga loll kysimus aga...
Turbo???

Teema algataja
Jozeph

Õigus , keeway pole sissepritsega. Ma mõtlesin turbo asemel teist vidinat mis pandi mootorile külge..Ei tea selle täpset nime.. :x
Kasutaja avatar

Marauder
Tsikkel: Hornet 600 '03

Lugemata postitus Postitas Marauder »

koonusfilter?
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas xzburnoutzx »

Marauder kirjutas:
koonusfilter?
Koonsufiltrit ei ole mõtet panna masinale millel pole Sportsummutit, suuremat karburaatorit ja soovitatavalt ka 70ccm silindrit. Kuna ta saab liiga palju õhku siis peale mis pole karpas isegi võimalik paika panna(stock masina puhul)

-lammutaja-

Lugemata postitus Postitas -lammutaja- »

xzburnoutzx kirjutas:
Marauder kirjutas:
koonusfilter?
Koonsufiltrit ei ole mõtet panna masinale millel pole Sportsummutit, suuremat karburaatorit ja soovitatavalt ka 70ccm silindrit. Kuna ta saab liiga palju õhku siis peale mis pole karpas isegi võimalik paika panna(stock masina puhul)
on küll võimalik koonusfiltrit stock mootorile peale panna endal isegi all olnud aga võtsin ära sest hääl tüütas ära ja minek ja lõppkiirus oli sama

Teema algataja
H11henri

kumb oleks siis parem kas keeway focus või keeway matrix osta

Teema algataja
Jozeph

ikka matrix sest miks neil muidu matrix kallim on.Ise ostan ka varsti Matrixi
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”