Palun aidake motoklubi!
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 7
Palun aidake motoklubi!
Kallid sõbrad !
Teie abiga soovib motoklubi Ranna Speedway soetada väga vajaliku rajakastmise
masina, millega saab ka rajakatet kinni tampida. Masin on tehniliselt
korras, sobib meie vajadustega ja on broneeritud Ranna Speedway'le kuni
20.10.2013. Kõigi toetajate nimed avaldame 19.10.2013. Jooksvalt informeerime toetajate arvust. Kui õnnestub raha
kokku saada ( 7000 EUR ) siis kõigi toetajate nimed ( firmade logod )
leiavad kajastamist kastmismasinal mis tuleb Ranna Speedway värvides.
Makse saaja:
Motoklubi Ranna Speedway.
SEB, 10052006977007
Eraiskud: 30 EUR, ettevõtted: 300 EUR ( arve saamikseks saata meil:
js@speedway.ee )
selgitusse: vesi
Aitäh !
Ranna Speedway
GSM: 5035188
Dear Ranna Speedway friends and supporters!
With your help Ranna Speedway can purchase a much needed track watering
vehicle, which can also grade and compress the surface as well. The
vehicle is in good technical condition, fits our needs, and is reserved
for Ranna Speedway. We have until 20.10.2013 to get 7000 Euros together
and buy the vehicle. The names of all contributors will be announced on
19.10.2013. We will continue to announce the number of supporters. If we
manage to get the money together (7000 EUR) the names of all contributors
and company logos will be displayed on the truck in Ranna Speedway colors.
Payee:
Motoklubi Ranna Speedway.
Bank: SEB Bank
IBAN: EE931010052006977007
SWIFT: EEUHEE2X
Individuals: 30 EUR, Companies: 300 EUR ( to get an invoice pls send
e.mail : js@speedway.ee )
Explanation: Vesi
Thank you for your continued support!
Ranna Speedway
GSM:+3725035188
Re: Palun aidake motoklubi!
Tundub, et ma ei kvalifitseeru oma 10 euroga aitajaks. 20 eurot jääb puudu....
isonts kirjutas:Tundub, et ma ei kvalifitseeru oma 10 euroga aitajaks. 20 eurot jääb puudu....
Mul sama lugu, annaks 15€ vast niisamagi, tillukese stuntteam logo vb saadaks, kuid pind raibe on kallim
-
- Tsikkel: SUZUKI M1800R&HondaVTX1800
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 25 korda
See jah natu imelik, et summa ette antud. Kindlasti leidub era isikuid rohkem kes annaks 10-20 euri kui 30. Ja firmad kes tahaks anda 200 ...aga nime paagile ei saa
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
isonts kirjutas:Tundub, et ma ei kvalifitseeru oma 10 euroga aitajaks. 20 eurot jääb puudu....
kumb Sul nyyd olulisem oleks?
kas enda nimi seal yx hooaeg või sydames hea tunne,et oled ka kuidagi natukenegi toetanud seda yritust ja head ettevõtmist.. kui kannad vähem,siis kindlalt keegi seal ei solvu ja ei hakka vihasena Sulle seda raha tagasi saatma. 10eurose eest saad ehk mälestuseks esimesel rajapäeval mõnelt Viidaselt põsepusi ja lisa euro eest lubatakse seda hetke ka jäädvustada
Palun aidake,samas 3 kümppi küsida,ma ei tea vähe usutav tundub paistab et on mindud täis pangale,kuigi koguks võibolla enamgi kui nõutav summa poleks kirjas,siit tasuks õppida et edaspidi tuleks vajav summa kirja panna, ja sealt maha lahutada.
siin bikeris oleks paremini kölanud et andke RSK raha kellel on, see oleks kölanud paremini
sepp kirjutas:isonts kirjutas:Tundub, et ma ei kvalifitseeru oma 10 euroga aitajaks. 20 eurot jääb puudu....
kas enda nimi seal yx hooaeg või sydames hea tunne,et oled ka kuidagi natukenegi toetanud seda yritust ja head ettevõtmist.. kui kannad vähem,siis kindlalt keegi seal ei solvu ja ei hakka vihasena Sulle seda raha tagasi saatma. 10eurose eest saad ehk mälestuseks esimesel rajapäeval mõnelt Viidaselt põsepusi ja lisa euro eest lubatakse seda hetke ka jäädvustada
Asi on selles kuidas küsitakse. Mul pole raha vaja anda, endalgi vähe, kuid hea algatuse jaoks olen alati jaganud. Kui sellist summat välja käima kindlasti ei hakka, et oma nime kuskile kirja saada ja summa etteandmine on ebaviisakas
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 8 korda
Kohustlikus korras ei kisu nagu laduma, kuid vabatahtlikult toetan ettevõtmist küll(vabalt valitud summas)
EX: võrrid,mopid,Jawad.Yamaha: 2xRaptor 660,700, Xjr1200, Virago 750, XVS 1100.Kawa: Zr750, Z750, Z1000. Ktm 620SM. Aprilia 4xPegaso.BMW F650. Honda CB500X.
Motomaailmas mitte just liiga agaralt ringi tuhniva inimesena ei saa aru, milles antud toetust paluva ürituse üllas eesmärk seisneb. Vähene haritus igas vallas on meie hukatus.
Kuid kui kellelgi raha üle jääb, nii puht irooniatult rääkides, võib mulle ka juurde kanda. Tarvis ehitada majale uus aed ümber, soojamaareisil käia ja teine bassu ehitada.
-
- Tsikkel: Aprilia Shiver, Husaberg 450
- Tänatud: 1 kord
Selliseks asjaks on hullult hea Hooandja platform http://www.hooandja.ee/ ,raha tuleb täpselt vajaduse jagu ja asi selge. Vaja ainult head sissejuhatavat promokanni.
Kuid kui kellelgi raha üle jääb, nii puht irooniatult rääkides, võib mulle ka juurde kanda. Tarvis ehitada majale uus aed ümber, soojamaareisil käia ja teine bassu ehitada.[/quote]
No anna andeks kui väiksem summa sai, hea seegi et sa kindlat summat ei soovinud,ma igaks jühuks saatsin rohkem,loodan et sa jaad rahule
-
- Tsikkel: HD Bobik 103
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 8 korda
Siin vast lihtsalt pealkiri ei vasta sisule.
Küsitakse tagastamatut abi aga tekstis pakutakse reklaami müüa. Need ju erinevad asjad. Abi puhul peaks sobima suvaline summa, reklaami puhul saab muidugi piiranguid panna.
OT. Poola ja Tšehhi klassikutel sõitvad rinkamehed kogusid hiljuti raha võistlustel viga saanud külkamehele(tema vend sai surma). Miinimumsumma oli klepsu eest 4 euri, ma saatsin küll oluliselt rohkem, mitte et mul hunnikut klepse vaja oleks olnud...
HD Bobik 103 & 2x Jawa 638
varem: KMZ 650 Dneprr; HD XL 1200 Sportster; TransAlp 650; HD 883 Sportster Roadster; HD 1200 Sportster Custom; KTM 390 Duke; Triumph Thunderbird 1600
sepp kirjutas:isonts kirjutas:Tundub, et ma ei kvalifitseeru oma 10 euroga aitajaks. 20 eurot jääb puudu....
Anna andeks. Ma tõesti ei pannud tähele, et selle raha eest nimed paagi peale maalitakse. Kiirelt lugedes jäi mulje, et alla 30 euro ei ole mõtet ülekannet teha. Nüüd saan aru, et alla 30 euro sind toetajana ei mainita. Tänud selgituse eest...
Anna andeks. Ma tõesti ei pannud tähele, et selle raha eest nimed paagi peale maalitakse. Kiirelt lugedes jäi mulje, et alla 30 euro ei ole mõtet ülekannet teha. Nüüd saan aru, et alla 30 euro sind toetajana ei mainita. Tänud selgituse eest...
Ah nii vä,no ma muutsin siis oma meelt,tavai maksan sota,kui sepp minu nime korraks otsaette maalib
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
ssxs kirjutas:Anna andeks. Ma tõesti ei pannud tähele, et selle raha eest nimed paagi peale maalitakse. Kiirelt lugedes jäi mulje, et alla 30 euro ei ole mõtet ülekannet teha. Nüüd saan aru, et alla 30 euro sind toetajana ei mainita. Tänud selgituse eest...
Ah nii vä,no ma muutsin siis oma meelt,tavai maksan sota,kui sepp minu nime korraks otsaette maalib
![]()
Kelle otsaette vaja?
ssxs kirjutas:No sellele kes ikka raha näljas, ja tema sõnul hädasti vajab seda
![]()
Sul ei ole vist täna üks kainetest päevadest, ega?
zx12r kirjutas:ssxs kirjutas:No sellele kes ikka raha näljas, ja tema sõnul hädasti vajab seda
![]()
Sul ei ole vist täna üks kainetest päevadest, ega?
Ah sa zx12 kaldud jarjekordselt teemast mööda, millele on siin foorumis jarjepidevalt mainitud, sa ei oska kohe olla jöödikute teemas
a muidu jütt öige,nagu kunagi siin foorumis keegi ütles kuldsed sönad et,,s**t on küll elada,aga ära minna kah ei raatsi veel... see kehtib muideks ka foorumis
ah jaa kui teemasse siis olen annetustes alati käpp.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.