Kes viib neiu sõitma?
Moderaator: Moded
Re: Kes viib neiu sõitma?
Bljaa, viska number. Või FB link. Ja mis linnas?
FB link KOOS pildiga on parem. Olen juba selline šovinistlik siga, tead.
Mul number profiilis olemas.
reimps kirjutas:Bljaa, viska number. Või FB link. Ja mis linnas?
FB link KOOS pildiga on parem. Olen juba selline šovinistlik siga, tead.Mul number profiilis olemas.
Tallinnas ju , lugeda ei oska enam w?
Tuono kirjutas:Tallinnas ju , lugeda ei oska enam w?
Ära seleta
Ma ei viitsi süveneda, mulle peab kõik asjad kandikul ette tooma
reimps kirjutas:Tuono kirjutas:Tallinnas ju , lugeda ei oska enam w?
Ära seleta
Ma ei viitsi süveneda, mulle peab kõik asjad kandikul ette tooma
Aitähh sõidu eest reimps;)
-
- Tsikkel: GSX-R1000 K3
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
Kas Neiul varustus (loe: sõiduriided, kiiver) on olemas
"Biker" aastast 2013
Planeta 5 > FZS600 Fazer > GSX-R600 Strad > GSX-R1000 K3
Oot, kas Tallinnas ühistransport pole enam tasuta?
Pane paar pilti siia endast, küll leidub mehi siis rohkem. Äkki oled 200kg, siis peab külgkorviga tsikliga ju tulema(mitte et see halb oleks). Mehed kõik teadmatuses, et mis rattaga peaks tulema.
Ühistransport tüütas ära. Pilti ei jaga aga äkki on abi siis kui ütlen et olen 173 pikk ja 56 kg,tuhmblondid pikad juuksed!
No nüüd on uudishimu veel suurem Vaja teada, kui pikad need juuksed on, siis teab ratast valida, et juuksed kodaratesse ei jääks ja vastavalt sellele masin valida.
Reimps, kes igasse teemasse jõuab muidu sõna võtma, on kahtlaselt vaikne siin teemas nüüd.
Ohu märk?
Ilmselgelt. Muidu neiul poleks aega sõna võtta.
Või siis ei läinud Reimps neiule eriti peale, mis annab ka sarnase tulemuse
Yerba kirjutas:Reimps, kes igasse teemasse jõuab muidu sõna võtma, on kahtlaselt vaikne siin teemas nüüd.
Ohu märk?
Mina igatahes lähen rattaga sõitma nüüd:D (Jalgrattaga) Kuna siin pole mehi kes viiks neiu sõitma....jään homset siis ootama,äkki homme õnnestub
Vabandust, ma olen vähem interaktiivne sellepärast, et käin koolis. Jah, kuigi kool on lollidele ja mina pole
Pealegi on tähelepanelik stalker märganud, et ma plaanin Biker24-s Tuono esiamordid homme ära remontida, seega pihvid peavad veits ootama.
Mis aga ei tähenda, et FB-linke jms andmeid ei peaks jagama. Võibolla saab just sinust mu suvetüdruk
Muidu esimene sneak peek on paljulubav - see juuste, kaalu ja pikkuse teema, noh
Oh perse, ma olen teda sõidutanud juba
Tundub, et oli positiivne, muidu ma suudaks mingeid negatiivseid emotsioone meenutada. Positiivsed asjad ei jää meelde. Nii palju mäletan, et ei seksinud. Vist.
EDIT: Kui ma nüüd õigesti mäletan (neiuu parandab), siis sa olid vist see ultraslim, kelle ma Estonia juurest peale korjasin? Kui oli nii, siis istuda oskas küll taga, isegi põlved korjas lõpuks koomale ja vastu ei kallutanud. Suht kärbeskaallane, maha ka ei pudenenud
56 ju juba täitsa normaalse noore naise kaal, a muidugi pole tegemist ka lühikese naisega pikkuse järgi. Ei tohiks raske olla sõidutajat leida, endal veel ei ole lube käes
miu kirjutas:Koolivaheaeg jälle v?
nendel, kes veel koolivanuses on , nendel on see läbi
Ma ei tea kelle sa Estonia juures peale korjasid..igatahes see polnud mina Minu võtsid sa peale Kristiine keskuse kõrval olevas statoilis:)
-
- Tsikkel: K8 gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 4 korda
Aga kas keegi mind viib sõitma, või need "lahkest südamest" pakkumised on ainult saledatele neidudele ?
96´ ZX7R ->
K8 GSXR 750
Ahfrsk kirjutas:Aga kas keegi mind viib sõitma, või need "lahkest südamest" pakkumised on ainult saledatele neidudele ?
Ma võin viia kui mehiseid muskleid palju, et kinni jaksad hoida