Abi vaja tsikli tuvastamisel

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Teema algataja
qwezx

Abi vaja tsikli tuvastamisel

Lugemata postitus Postitas qwezx »

Tervist. Olen mototehnika juures võhik. Sain pärandusega kaasa ühe KTM krossisikli, kuid nüüd oleks vaja teada, mis võiks olla selle mootori kubatuur. tsikkel on kahe taktiline.
Kuna ise väga huviline pole, siis ehk keegi oskaks öelda ka umbkaudse hinna, millega seda müüa. Pandud korra käima, sõitis ja toimetas.

Parimat,
qwezx

Pilt

Viimati muutis qwezx, 14 Aug 2013, 00:48, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 328 korda
Tänatud: 432 korda
Kontakt:

Re: Abi vaja tsikli tuvastamisel

Lugemata postitus Postitas mx77 »

qwezx kirjutas:

Tervist. Olen mototehnika juures võhik. Sain pärandusega kaasa ühe KTM krossisikli, kuid nüüd oleks vaja teada, mis võiks olla selle mootori kubatuur. tsikkel on kahe taktiline.
Kuna ise väga huviline pole, siis ehk keegi oskaks öelda ka umbkaudse hinna, millega seda müüa. Mootor korras, käima läheb ilusti.

eks sellise puhul on hind rohkem läbirääkimiste küsimus, hinnakiri puudub.
tasub kindlasti pakkuda Andres või Indrek Krestinovitele. Viimase leiab http://www.freetime.ee/

sigaelmar

Lugemata postitus Postitas sigaelmar »

See näeb üsna vana välja, äkki sellel hakkab juba mingi ajalooline väärtus tekkima?

Kasutaja avatar

426f
Tsikkel: aprilia rs50 MHR

Lugemata postitus Postitas 426f »

raami nr pilti on ka vaja

-minsk125
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
Kasutaja avatar

seakoot
Tsikkel: Dominator
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas seakoot »

Kiire googeldamine ja peaks siis olema sama motikas 1979 GS340. Kubatuur 340.

http://databikes.com/infophoto/ktm/gs_340-1979.html

Mõningad erinevused on, seega aasta ei pruugi õige olla.

Bastard
Tsikkel: TDM900
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 19 korda

Lugemata postitus Postitas Bastard »

Ma võiks ta tasuta jalust ära viia :bsmile:

Kasutaja avatar

mx77
Kontakt:

seakoot kirjutas:

Kiire googeldamine ja peaks siis olema sama motikas 1979 GS340. Kubatuur 340.

http://databikes.com/infophoto/ktm/gs_340-1979.html

Mõningad erinevused on, seega aasta ei pruugi õige olla.

See isend peaks tegelikult siiski GS 250 olema

Teema algataja
qwezx

Selge, aitäh kõigile. tsikkel läheb müügiks ära, kui kellelgi huvi, siis kiri postkasti või 53969707/56902498.

Teema algataja
qwezx

Leidsin raamilt numbri, mis sellega edasi teha?

Kasutaja avatar

Pontus
Tsikkel: V4
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Pontus »

Pane punkt ja sidekriips sinna lõppu ja siis saadki hinna eurudes, mida sellise harulduse eest küsida.

Hoopis teine mees, ja kui tahad kõnetada siis nüüdsest lisa lause lõppu alati: Söör...

Teema algataja
qwezx

pontus kirjutas:

Pane punkt ja sidekriips sinna lõppu ja siis saadki hinna eurudes, mida sellise harulduse eest küsida.

Kõige rohkem peavalu tekitabki praegu see hind, mida ma ei tea. Inimesed helistavad ja pakuvad naeruväärselt väikeseid summasid, mille eest ei saa isegi tavalist võrri veel osta ning öeldakse, et seda on igalt poolt saada ja pole mingi haruldus.

Tsiklist veel nii palju, et eile üle pika aja lõin käima, karbussi vaja timmida, gaas jääb peale, 34 aastat vanad tihendid tuleb ära vahetada, õlifilter kindlasti, kõik õlid.

Kasutaja avatar

renx
Tsikkel: Ühe pütane porgand
Tänanud: 35 korda
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas renx »

Pilt
1980 aasta
http://forums.mxtrax.co.uk/showthread.p ... 0cc-KTM-gs küsiti £1400(1.6k €)
Järgmine vähe teistmoodi välimusega küll.
Pilt
1981 aasta http://forums.mxtrax.co.uk/showthread.p ... 250-GS-KTM
£2,500(2.9k €) koos varuosadega

Need on taastatud pillide hinnad, varuosi ei pidanud väga leiduma nii vanadele masinatele(vähemalt ühes välismaa foorumis räägiti nii), sellest ka selline hind ning Eestis vaevalt kunagi sellist summat saaks :) . Naeruväärse hinna eest kindlasti mitte müüa ning võib proovida ka oksjonil müüa? Proovi viia kellegi targa juurde kes teab midagi nendest.

XT600->XT660Z Tenere->KTM 690->Beta 250RR->Husaberg TE250->DR650->XT660R->KTM 690
Kasutaja avatar

Vint
Toetajaliige
Tänanud: 149 korda
Tänatud: 184 korda

Lugemata postitus Postitas Vint »

Motokuuris taastas üks kasutaja, vana KTM'i, kui vähegi viitsimist võta temaga ühendust, saad objektiivse hinnangu rattast. http://foorum.motokuur.ee/viewtopic.php ... 433#p84433
Selliseid ei ole enam väga palju ja poolmuidu ära müüa, suvalistele külapoistele retsimiseks, oleks ehtne sigadus. :bsmile:

Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

Iga juhuslikult oma valdusesse saadud vana asi on alati jubekallis ja jubeväärtuslik vähemalt selle värske omaniku arvates ja kohe hakkavad suured dollarimärgid silme ees keerlema... aga vaadates, et taastatud masina saab 1,5-2,5k € ja selle pildiloleva sõiduki samasse konditsiooni viimiseks kulub julgelt üle 1k ja lisaks lugematu arv töötunde ja teist samapalju vajalike vidinate otsimise peale siis...

leib
Tsikkel: Cz 86

Lugemata postitus Postitas leib »

See ratas mis sul on ,peaks olema ka endurokas,otsustada tagaporikal oleva tule ja pika sumpa järgi. Liidus selliseid isendeid tol ajal polnud,see on ehk hiljem kuskilt,Soomest? ,sissetoodud. Tundub ,et usud olevat saanud endale kullaaugu aga sel juhul eksid natuke. Max mis saad on paar- kolmsada euri,heal juhul.

Kasutaja avatar

426f
Tsikkel: aprilia rs50 MHR

Lugemata postitus Postitas 426f »

pese ratas puhtaks ja jäta omale,müügist saadud rahaga rikkaks ei saa.teinekord hea näidata mõnele tsikli huvilisele sõbrale milline masin sul on

-minsk125
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r

Teema algataja
qwezx

leib kirjutas:

See ratas mis sul on ,peaks olema ka endurokas,otsustada tagaporikal oleva tule ja pika sumpa järgi. Liidus selliseid isendeid tol ajal polnud,see on ehk hiljem kuskilt,Soomest? ,sissetoodud. Tundub ,et usud olevat saanud endale kullaaugu aga sel juhul eksid natuke. Max mis saad on paar- kolmsada euri,heal juhul.

Paari-kolmesaja euroga oled veidi eksinud, kolmas isik pakkus hinnaks juba 850 eurot, seega ootame ja vaatame, mis lõplikuks hinnaks kujuneb. 8)

leib

Paari-kolmesaja euroga oled veidi eksinud, kolmas isik pakkus hinnaks juba 850 eurot, seega ootame ja vaatame, mis lõplikuks hinnaks kujuneb. 8)

Kas 850 on juba taskus? Saadud summa investeeri Tallinna börssi ja varsti jälle Kosel üts miljonäär juures.

vtm
Tsikkel: VN2000
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas vtm »

Nagu üks sumpa lugu juba, alguses hinda ei tea siis kuuleb, et üsna palju väärt - dollari märgid silme ees ja varsti selle ratta peale oksjon juba. Millest lõpuks kõik taganevad ja ratas jääb kuskile kuuri nurka kopitama :D

Teema algataja
qwezx

vtm kirjutas:

Nagu üks sumpa lugu juba, alguses hinda ei tea siis kuuleb, et üsna palju väärt - dollari märgid silme ees ja varsti selle ratta peale oksjon juba. Millest lõpuks kõik taganevad ja ratas jääb kuskile kuuri nurka kopitama :D

Sinu jutust tekib selline mulje, et kerge kadeduseuss on sees. Eks see ole rohkem minu asi, kuidas ma seda müün ja millise hinnaga. Ja tõesti, kui ma sobivat hinda sellele ei saa, siis jääb ta mulle kuuri seniks, kuni rohkem aega ja finantsi on.

vtm

qwezx kirjutas:
vtm kirjutas:

Sinu jutust tekib selline mulje, et kerge kadeduseuss on sees. Eks see ole rohkem minu asi, kuidas ma seda müün ja millise hinnaga. Ja tõesti, kui ma sobivat hinda sellele ei saa, siis jääb ta mulle kuuri seniks, kuni rohkem aega ja finantsi on.

Miks ma peaks sellise rondi üle kade olema? Ilu on vaataja silmades ja mina selles rattas ilu ei näe - seega ei huvita.
Lihtsalt pakub nalja kuidas said päranduseks asja mille väärtust sa ei tea, siis näidatakse, et restaureeritud isendid nii 2k+ väärt ja kohe loodad selle roostetanud isendi eest sama palju saada.

Plaanid juba tehtud mis selle paari tuhande euroga peale hakkad, mis selle ratta eest saad? (lol)

leib

Ma ütleks nii: kahju kui omaniku( ei pruugi antud juhul) ahnuse tõttu jääb ilusaks tehtav ratas kuhugi nurka roostetama. Ei pruugi ju kõigil taastajatel raha olema kuhjaga ,pigem vastupidi. Aga eks igaüks tea mis oma asjaga teeb ja palju küsib ning keegi ei keela uurijat mängida. Tore oleks kui see ratas läheks headesse kätesse.

Teema algataja
qwezx

vtm kirjutas:
qwezx kirjutas:
vtm kirjutas:

Miks ma peaks sellise rondi üle kade olema? Ilu on vaataja silmades ja mina selles rattas ilu ei näe - seega ei huvita.
Lihtsalt pakub nalja kuidas said päranduseks asja mille väärtust sa ei tea, siis näidatakse, et restaureeritud isendid nii 2k+ väärt ja kohe loodad selle roostetanud isendi eest sama palju saada.

Plaanid juba tehtud mis selle paari tuhande euroga peale hakkad, mis selle ratta eest saad? (lol)

Eks tolmusemad ja mudasemad rajad jäägi meestele, naudi enda Suzukit, linnamees :lol:

vtm

qwezx kirjutas:

Eks tolmusemad ja mudasemad rajad jäägi meestele, naudi enda Suzukit, linnamees :lol:

Nagu sina teaks midagi tolmustest ja mudastest radadest. See, et sa kuskil linnast oma linnamaasturiga natukene mööda tolmust teed sõidad, ei tee sinust kohe meest.
Kust kohast sa selle välja lugesid, et ma enduro/krossi ratastest huvitatud pole? Lihtsalt sinu roostetanud isend mulle huvi ei paku, seega pole põhjust kade olla.
Ja naudingi enda suzukit, mis seal halba on - kerge kadeduseuss sees kellelgi vist, oleksid hoopis suzukit päranduseks tahtnud? (lol) Saan ka mööda kruusateid sellega sõidetud. Erinevalt sinust ma vähemalt sõidan.

Oled oma roostehunnikust juba 2,500-ga lahti saanud või on keegi juba üle pakkunud?
Sõpradele (kui sul sital neid on üldse) ka juba uhkustanud, millise kullaaugu otsa maandusid? (lol)

Kahju muidugi, et mõni reaalne antud isendi huviline kes selle taastaks ei pääse isegi jutule kuna omanik kujutab endale mingeid ulmelisi summasid ette.

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

vtm kirjutas:

Oled oma roostehunnikust juba 2,500-ga lahti saanud või on keegi juba üle pakkunud?
Sõpradele (kui sul sital neid on üldse) ka juba uhkustanud, millise kullaaugu otsa maandusid? (lol)

Kahju muidugi, et mõni reaalne antud isendi huviline kes selle taastaks ei pääse isegi jutule kuna omanik kujutab endale mingeid ulmelisi summasid ette.

Krt, sa oled ikka eriline jobu kuubis :wack: :wack: :wack: Miks peaks kellegi perset torkima, kui palju keegi teine oma ratta eest soovib, kui sind antud ratas ei huvita. Kui oled huviline, tee privas pakkumine ja kui keegi rohkem pakub, neela oma kibestumus alla ja palju lihtsam on elada, usu mind

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

mx77
Kontakt:

OK, jutud on küll väga isiklikuks läinud ja mõned mehed võiks nüüd kässarit tõmmata (togi) .

Aga ratta omanikule minu poolt. Kui tahad ostu-müügihetkel palju suurte numbritega paberilehti saada, võta kätte ja restaureeri ära. Ainuke probleem on see, et sissepandud töö, vaev ja juppide hinnad on oluliselt suurem number kui müües vastu saad.

Minu soovitus oleks, et kui ise teha ei viitsi, siis müü mõistliku hinna eest ja ära passi seda parimat pakkumist, aga müü sellisele, kes sellest rattast hiljem ka midagi teeb, mitte kuskil külavahel lörtsimiseks poisikestele.

vtm

piloot kirjutas:
vtm kirjutas:

Krt, sa oled ikka eriline jobu kuubis :wack: :wack: :wack: Miks peaks kellegi perset torkima, kui palju keegi teine oma ratta eest soovib, kui sind antud ratas ei huvita. Kui oled huviline, tee privas pakkumine ja kui keegi rohkem pakub, neela oma kibestumus alla ja palju lihtsam on elada, usu mind

Eks selle viimase osaga läksin veidi liiale jah, tõin lihtsalt ühes eelnevas postituses näite kuidas üks isik mingit summutit müüs ja kui huvilisi tekkis kes olid nõus ära ostma, hakkas ta hinda tõstma ja oksionit korraldama ja enimpakkujad hakkasid pärast alt ära hüppama. Antud ratta omanik tundub samat teed minevat - arvab, et on kullaaugu otsa sattunud ja ootab mingit ulmelist summat antud isendi ees, kui seda kohe ei saa siis jätab mõne inimese kurvastuseks ratta kuuri seisma.
Üritasin omanikku lihtsalt maa peale tagasi tuua enda summuti looga :D aga tal oli vaja kohe isiklikuks minna. Tolmu ja muda läbi autoklaasi näinud ja tuleb mulle loengut pidama millised on õiged mehed :nono:

MXdesign
Tsikkel: Kawasaki KX 450F

Lugemata postitus Postitas MXdesign »

Kodanik vtm - oledki nii kõva mees, et siin tühja kohapealt "sitaks" teisi kodanike nimetad? Ja tühiselt sellepärast, et inimene ei ole kursis hindadega vana tehnika puhul ja ekslikult loodab ehk liiga paljut?

Tekib küsimus, vana Sa oled, said äsja 18? Ja intelligentsi tase on jalanumbriga võrreldav? Mulje jätad küll sellise.
Võtke vabalt, milleks haukuda omavahel. Olgem ikka kasulikud üksteisele ja aidakem üksteist.

No offense..
Tervitusi.

vtm

MXdesign kirjutas:

Kodanik vtm - oledki nii kõva mees, et siin tühja kohapealt "sitaks" teisi kodanike nimetad? Ja tühiselt sellepärast, et inimene ei ole kursis hindadega vana tehnika puhul ja ekslikult loodab ehk liiga paljut?

Tekib küsimus, vana Sa oled, said äsja 18? Ja intelligentsi tase on jalanumbriga võrreldav? Mulje jätad küll sellise.
Võtke vabalt, milleks haukuda omavahel. Olgem ikka kasulikud üksteisele ja aidakem üksteist.

No offense..
Tervitusi.

Võtke vabalt, milleks haukuda omavahel. - Ja siis tuled ise haukuma (vanuse uurimine ja Intelligentsi taseme võrdlemine jalanumbriga) aga see selleks :D
Olgem ikka kasulikud üksteisele ja aidakem üksteist. - No ma üritasingi inimest aidata tuues talle näite, mis juhtub kui liiga ahneks minna.

" "sitaks" teisi kodanike nimetad? Ja tühiselt sellepärast, et inimene ei ole kursis hindadega vana tehnika puhul ja ekslikult loodab ehk liiga paljut? " - "sitaks" nimetasin teda mitte sellepärast, et ta ei ole kursis hindadega. Vaid sellepärast, et ta tuleb mulle loengut pidama millised need õiged mehed on, ilma, et ise mootorrattastest midagi jagaks, sõitmisest ärme parem räägigi.

Aga see selleks, kui kellelgi midagi veel öelda siis teeks seda parem PS-i teel. Pole mõtet teemat edasi risustada.

Edu ratta müügiga ja loodame, et ratas läheb ikka headesse kätesse. :bsmile:

Teema algataja
qwezx

vtm kirjutas:
MXdesign kirjutas:

No offense..
Tervitusi.

Võtke vabalt, milleks haukuda omavahel. - Ja siis tuled ise haukuma (vanuse uurimine ja Intelligentsi taseme võrdlemine jalanumbriga) aga see selleks :D
Olgem ikka kasulikud üksteisele ja aidakem üksteist. - No ma üritasingi inimest aidata tuues talle näite, mis juhtub kui liiga ahneks minna.

" "sitaks" teisi kodanike nimetad? Ja tühiselt sellepärast, et inimene ei ole kursis hindadega vana tehnika puhul ja ekslikult loodab ehk liiga paljut? " - "sitaks" nimetasin teda mitte sellepärast, et ta ei ole kursis hindadega. Vaid sellepärast, et ta tuleb mulle loengut pidama millised need õiged mehed on, ilma, et ise mootorrattastest midagi jagaks, sõitmisest ärme parem räägigi.

Aga see selleks, kui kellelgi midagi veel öelda siis teeks seda parem PS-i teel. Pole mõtet teemat edasi risustada.

Edu ratta müügiga ja loodame, et ratas läheb ikka headesse kätesse. :bsmile:

VTM, sina tead tõesti kõige paremini, palju mina mootorratastest tean, veel rohkem minu sõitudest. Võta oma proteiinijook ja mine jõusaali, ehk leiad mõne omasuguse ossi sealt.
Kui kedagi peaks huvitama, siis sain antud isendi 1250€ eest müüdud. Aitäh kõigile, kes said abiks olla! :)

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”