koonusfilter
Moderaator: Moded
Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja
-
Re: koonusfilter
andreas kirjutas:tere. kas koonusfilter annab midagi juurde või mitte n: 125 bikele
Teooria räägib minuteada sellest nii: alla 200ccm ei oli koonusfiltri olemasolu märgatav. Kuid kuidas võtta. oleneb millejaoks sa vajad seda filtrit: kas tuunimiseks või lihtsalt külgepanekuks ilupärast?
Unimüts ei poolda koonusfiltreid. kuid see on minu arvamus. Muretse ennem uus ja võimsam hobene hargi vahele, kui hakata võimsust suurendama. See on unimütsi isiklik arvamus ja ei lähe vaidlustamisele.
Yamaha Fazer fzs 600 (1998)- naisele
Ja otsin juba ise uut kaherattalist...
Ja otsin juba ise uut kaherattalist...
-
- Kontakt:
Hea on öelda et ära tuuni hoia raha kokku ja osda uus ja parem .. Aga point on selles et kui sa oeld 16 a vana ja alles 21 a saaksid midagi ülikõva tagumiku alla no kas on mõttet siis raisata oma parimaid aastaid mingi pasaga sõitmiseks !! Või tuunid ära saad 20 või rohkem kwsid , üks tüüp sai 125 nsr 4,6 sekiga sajani, ja müüd pärast lihtsalt kõvema papi eest maha !! Minu arust on see piisav kui lõppkiirus on 170 - 200 km/h või mis teie arvate ..
Aga muidu jahm koonusfilter pidi 125 tsikli kiirelt ära söelastama !
Aga muidu jahm koonusfilter pidi 125 tsikli kiirelt ära söelastama !
Eks ta nii kipub olema.b3ar kirjutas:minu arvamus on selline et tee proovi , võta õhufilter küljest ära ja proovi kas kiirendus läheb paremaks , kui läheb siis võid vast vahele lükata. aga jah ega ta palju ei tohiks mõjutada.
Mina leian, et võrrile koonusfiltri panek on üks suht mõttetu väljaminek aga proovi ära, kui süda rahu ei anna (olen isegi teinekord ainult sportliku uudishimu rahuldamiseks mõnda asja katsetanud). Siin teemas on koonusfiltri üks idee ära unustatud. Nimelt on ta praktiliselt eluaegne. Samadel põhjustel kasutatakse motospordis pestavaid filtreid (iseasi, mis nendega juhtub, kui pidevalt bensiiniga pesta. saavad otsa pikapeale..). Kuid palju sa mootorrattal õhufiltrit ikka vahetad? Olen ise sarnases olukorras olnud nagu teema autor. Ma ei taha siin mingit lollust küll propageerida aga näiteks suurem hülss+kolb annaks ikka taguotsaga tuntava vahe, koonusfilter aga mitte. Anyway on enamus vanad rattad suht hõredad, teinekord ainult rõngaste vahetusega saab imesid teha (iseasi, mis seisus silinder on).
EDIT: Ärge ära unustage, et kui koonuse otsa kruvite, siis vett nad ei salli. Originaal papist filter on omas kopsikus ja vesi ei pääse ligi. Eeldusel, et koonusfiltri karbussi otsa ikka kruvid.
Life is full of surprises..
-
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.