Tüdrukuteõhtu sõit 3.08 kl 17:00 TLN
Moderaator: Moded
Tüdrukuteõhtu sõit 3.08 kl 17:00 TLN
Tervist!
Kirjutasin mõne aja eest asjast juba, kuid nüüd veidi täpsemalt. Väldin seda tibisõit 3. augustil pealkirjaga foorumivestlust, sest see kiskus ühel hetkel veidi nilbeks.
Siin siis põhiline:
MIS: 15-30 min sõit pruudile ja tema sõbrannadele
MILLAL: laupäev 3. august kell 18:00 Tallinnas Kalamaja kandis
TÜDRUKUID: 9-11, pikkuses ca 160-178 ja kaalus 50-70kg.
MARSRUUT: Kalasadama-Nõmme (võib teha väikese tiiru ka Pirital ja paar auringi Viru ringil vms ) Aga üldiselt oleks soov sõita lõpuks Nõmmele
TURVAVARUSTUS: tüdrukutel pole kellelgi kiivreid ega muud varustust. Ehk on meestel võimalik meile kiivrid + tagid kaasa võtta? Kuna enamikul pole meist tsiklisõidu kogemust, siis paluksime teil sõidutamist võtta maru rahulikult. Eesmärgiks on teha üks mõnus ja rahulik tuur linna peal ning mitte pikematel lõikudel rull põhjas peenestada
KESTVUS: 30 min
EELISTATUD MOOTORRATTAD: cruiserid, chopperid või külgkorviga tsiklid- pruudi unistuseks on olnud just chopperiga sõita...
Suur-suur tänu juba ette!
Tasu osas mõtleme midagi head välja. Keppi ei saa, a präänikut või joogipoolist ehk saab!
Epp
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
Re: Pruudisõit 3.08 kl 18:00 TLN-chopperid/cruiserid/külgkor
EppS kirjutas:Keppi ei saa, a präänikut või joogipoolist ehk saab!
Mina annaks üleannetutele ikka keppi, ega's neid präänikuga premeerida saa.
Aga kui nüüd tõsisel toonil, siis eks need nilbused tule siin mingi piirini lihtsalt ära kannatada (mäletad, algklassides tirisid posid ka tüdrukid patsist selleks, et tähelepanu pälvida). Enamasti tegelikult täiesti normaalsed inimesed (isegi sina Reimps), kes peavad igas teemas kus vähegi östrogeeni lõhn ligi mõne pikantsema posti tegema.
Mida mina nüüd tegin? ma pole siin sõna võtnud ja ma ei saakski, kroomi on vähevõitu.
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
reimps kirjutas:Mida mina nüüd tegin? ma pole siin sõna võtnud ja ma ei saakski, kroomi on vähevõitu.
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=4 ... 09#p630113
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=4 ... 09#p630178
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=4 ... 09#p630257
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=4 ... 20#p630300
@Epp
mida pikemalt mehed siin jahuvad, seda pikemalt püsib teema fookuses ja seda suurem on lootus, et kõik, kes saavad ja soovivad tulla lõpuks ka kohale ilmuvad. Ja kui asi ikka väga käest ära läheb, siis saada mulle ES, ma lükkan siis teema karmimatest kommentaaridest puhtaks.
Ähää no aitüma, mehed!
Ma usun, et naistest teil nagunii elus puudust ei ole
Aga 3. august on juba järgmisel nädalal ja meil pole veel ühtegi tõsilist huvilist... kas mõnda chopperi/cruiseri klubi pole, keda ma saaks ahistada?
või mõnda konkreetset inimest, kelle poole pöörduda? Oskate midagi-kedagi soovitada?
Kui kasvõi 3 tüüpigi kokku saaks, oleks hästi. Ma tean, et palutud aeg on suvine laupäeva pärastlõuna, aga ehk on siiski mõni, kes pole sellel ajal ennast juba kuskile ära lubanud.
-
- Tsikkel: FZR
- Tänatud: 1 kord
EppS kirjutas:Keppi ei saa, a präänikut või joogipoolist ehk saab! Epp
heh, croomimehed jälle kuival
speedvana kirjutas:EppS kirjutas:Keppi ei saa, a präänikut või joogipoolist ehk saab! Epp
heh, croomimehed jälle kuival
![]()
Vaadates siin teemas kroomimeeste pakkumiste hulka, siis pakuks just, et ei ole kuival

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
EppS kirjutas:croomimehed? Eraldi liik motomehi?
Kroomimees
Beigimees
Niisama... keegi...

-PitBull- kirjutas:EppS kirjutas:croomimehed? Eraldi liik motomehi?
Kroomimees
Beigimees
Niisama... keegi...
No c/kroomimees oleks ju samuti muy bien! Eiriti kui ta ca 9 samasuguse sõbraga tuleks!
Sorry tõesti, ma pole varem midagi sellist orgunninud ning mootorratastest väga palju ei tea.
ja: "niisama.. keegi..."-
-
- Tänanud: 38 korda
- Tänatud: 13 korda
Enduuromees:
Chopperid, kruiserid ja muud sarnased asjad = kroomimees ja enduuromees läks jah üldse meelest.

-
- Tsikkel: FZR
- Tänatud: 1 kord
EppS kirjutas:ja: "niisama.. keegi..."-
nägid, Epps, hakkab asjaks minema, nüüd saad pundi croomareid kokku küll
-
- Tsikkel: Freewind
Jah, tõesti. Miks küsivad tütarlapsed nii harva enduurokate saba peale?
-
- Tsikkel: SUZUKI M1800R&HondaVTX1800
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 25 korda
keegi mototoobrile proovisõitu ei taha teha, kroomidega siis
EppS kirjutas:Ähää no aitüma, mehed!
Ma usun, et naistest teil nagunii elus puudust ei oleAga 3. august on juba järgmisel nädalal ja meil pole veel ühtegi tõsilist huvilist... kas mõnda chopperi/cruiseri klubi pole, keda ma saaks ahistada?
või mõnda konkreetset inimest, kelle poole pöörduda? Oskate midagi-kedagi soovitada?Kui kasvõi 3 tüüpigi kokku saaks, oleks hästi. Ma tean, et palutud aeg on suvine laupäeva pärastlõuna, aga ehk on siiski mõni, kes pole sellel ajal ennast juba kuskile ära lubanud.
Ei pretendeeri kuidagi ega kuhugi, aga lihtsalt infoks et 3.augustil Tallinnas "croomimehi" leida ongi keeruline.
Teil on lihtsam see pruudisõit teha 3.augustil Jõgevatreffil (eelmine aasta 1800+ osalejat) - sõidutajate järjekord oleks meeletu.
Sest enamus neist vist seal samal ajal ongi
Lang kirjutas:EppS kirjutas:Ähää no aitüma, mehed!
Ma usun, et naistest teil nagunii elus puudust ei oleAga 3. august on juba järgmisel nädalal ja meil pole veel ühtegi tõsilist huvilist... kas mõnda chopperi/cruiseri klubi pole, keda ma saaks ahistada?
või mõnda konkreetset inimest, kelle poole pöörduda? Oskate midagi-kedagi soovitada?Kui kasvõi 3 tüüpigi kokku saaks, oleks hästi. Ma tean, et palutud aeg on suvine laupäeva pärastlõuna, aga ehk on siiski mõni, kes pole sellel ajal ennast juba kuskile ära lubanud.
Ei pretendeeri kuidagi ega kuhugi, aga lihtsalt infoks et 3.augustil Tallinnas "croomimehi" leida ongi keeruline.
Teil on lihtsam see pruudisõit teha 3.augustil Jõgevatreffil (eelmine aasta 1800+ osalejat) -sõidutajate järjekord oleks meeletu.
Sest enamus neist vist seal samal ajal ongi
Aitäh info eest, Lang!
Ma endiselt loodan, et saaks vähemasti ühegi "croomimehe" kohale..
õemehe õemees kirjutas:Jah, tõesti. Miks küsivad tütarlapsed nii harva enduurokate saba peale?
No olen isegi istunud enduuroka peal, korralikul krossirajal. Ja bike'i peal, tipptunni ajal maanteel sõiduradade vahel. Enam ei taha.
Antud hetkel ei ole huvi mitte tüdrukuid (või seljakotte, nagu te kaassõitjaid vist nimetate) panna hirmust tagaistmel minestama, vaid siiski teha ühe tüdruku päev eriliseks ja pakkuda meeldejäävat elamust.
-
- Tänanud: 38 korda
- Tänatud: 13 korda
õemehe õemees kirjutas:Jah, tõesti. Miks küsivad tütarlapsed nii harva enduurokate saba peale?
Tegelikult küsitakse päris palju... Aga mitte foorumi kaudu
Hoia silmad lahti
EppS kirjutas:Ma endiselt loodan, et saaks vähemasti ühegi "croomimehe" kohale..
Kroomid tavaliselt veidi rahulikumad (loe: vanemad) ja ei pruugi kogu aeg bikeris hängida. Ja Jõgeva üritus teeb ilmselt asja tõesti keeruliseks. Aga viska igaks petteks konks threadi "Kroomikruiis". Äkki näkkab. Või otsi mõni Santoverdo Banda, Anarchy Brothers, HOG või Road Spiriti tegelane üles. Või kui tahad elu huvitavamaks teha, siis mõni kohalik 1%er.
Kindlasti lisa üleskutse otse sinuga ühendust võtta.
Kas tõesti ei leidu abivalmis mehi?!?!
Me endiselt siin loodame, ehk leidub mõni abivalmis ja muhe mees, kes pole Jõgevatreffil, kel oleks sõiduvahendiks vähe püstisema sõiduasendiga pill ning oleks nõus paar ringi tulevasele pruudile sel laupäeval kl 18 Tallinnas tegema.
Ja kui sellised TÕELISI MEHI, kel mõistust ja sõidukogemust, leiduks veel mitu, oleks veel vingem! Preilid panevad preemiaks viinad külma ja hapukurgid-lihapirukad hakkama!
Viide esialgsele palvele:
Andke abi, mehed!
ei raatsiks pruuti jalgratta pakiraamile tüdrukuteõhtu sõiduks panna...
Lootusrikkalt,
Epp
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
Re: Kas tõesti ei leidu abivalmis mehi?!?!
No kui väga vaja ja ilusti palutakse, siis ma võin ju pruuti panna ka, kas nüüd just pakiraamil aga panemise võimaluse ikka leiab.
macintosh kirjutas:No kui väga vaja ja ilusti palutakse, siis ma võin ju pruuti panna ka, kas nüüd just pakiraamil aga panemise võimaluse ikka leiab.
Tüdrukuid siiski ei ole vaja panna, kõigil on omad panejad olemas.
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
EppS kirjutas:Tüdrukuid siiski ei ole vaja panna, kõigil on omad panejad olemas.
Nüüd ei viitsi kindlalt keegi tulla
sepp kirjutas:EppS kirjutas:Tüdrukuid siiski ei ole vaja panna, kõigil on omad panejad olemas.
Nüüd ei viitsi kindlalt keegi tulla
No ma ei saa aru, kuidas kõigil siis ainult üks asi mõttes on?! Mõistus püksist välja ja olge nüüd vähe asjalikumad
ning endiselt ma usun, et ega Eestimaa peal ei tule kellelgi naistest, keda "panna" puudust.
Need naised siin (k.a. minu väike õde) jäävad puutumata, selge!? ma olen emalõvi, kui vaja!
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
EppS kirjutas:macintosh kirjutas:No kui väga vaja ja ilusti palutakse, siis ma võin ju pruuti panna ka, kas nüüd just pakiraamil aga panemise võimaluse ikka leiab.
Tüdrukuid siiski ei ole vaja panna, kõigil on omad panejad olemas.
Oot, Epp, millest sa nüüd räägid? Mina sain aru, et sul on vaja pruut ja mõned neitsid sadulale panna. Aga sa tüürid jutu kohe teab kuhu. Novot, nii nende naistega on, muust nad ei mõtle. Tulen siis või mitte?
peaks vist hoopis ühe sellise 70ndates taadu leidma, kel mõni ülesputitatud tsikkel garaažis on ja kes tõenäoliselt saama peal väljas poleks..
no offence, poisid.
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
enamus pole saama peale,enamus tahaks ikka anda
macintosh kirjutas:No kui väga vaja ja ilusti palutakse, siis ma võin ju pruuti panna ka, kas nüüd just pakiraamil aga panemise võimaluse ikka leiab.
no see sinu lause on üsna ühemõtteline, mac
tahtsid ehk kirjutada: "No kui väga vaja ja ilusti palutakse, siis ma võin ju pruudile sõitu teha"?
p.s. pruudi sõbrannad tahaksid kaa sõidutamist ilusad-toredad-teravad pliiatsid kõik
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.