E märgistus?
Moderaator: Moded
E märgistus?
Tervist. Tüütanjälle lolli küsimusega. Üks õhta läks vaidluseks, kas 1992 aasta rattal peavad olema e märgistused jubinatel küljes või mitte. Seltskond jagunes kaheks ja otsest vastust ei saanudki. Keegi targem oskab kommenteerida?
Re: E märgistus?
koik kirjutas:Ei pea.
Kirjutasin ratta registrisse,öeldi et 1994a. alates.
Oota ma ei saanud nüüd hästi aru, kuhu sa kirjutasid? ARK-i?
pea kirjutas:koik kirjutas:Ei pea.
Kirjutasin ratta registrisse,öeldi et 1994a. alates.Oota ma ei saanud nüüd hästi aru, kuhu sa kirjutasid? ARK-i?
Miks maateametist küsimine kuidagi halb peaks olema?
VahurLE kirjutas:pea kirjutas:koik kirjutas:Ei pea.
Kirjutasin ratta registrisse,öeldi et 1994a. alates.Oota ma ei saanud nüüd hästi aru, kuhu sa kirjutasid? ARK-i?
Miks maateametist küsimine kuidagi halb peaks olema?
Maateametist? ei olegi halb küsida, lihtsalt oleks ise huvitatud ka sellest asjast vähe, juhul kui see info pärineb arkist. Natuke segaseks jäi see lause: kirjutasin ratta registrisse. Kas mõeldi siis kirja kirjutamist arki ehk tänapäeva maanteeametisse või lausa maateaametisse või mõeldi kirjutamise all arvele võtmist ja siis mingi vana ütles nii.
Käisin paar nädalat tagasi ülevaatuspunktis ja seadusest (teede ja sideministeeriumi tehnonõuete määrus 50 vms) lähtuvalt ei pea enne 1. jaanuari 1996 valmistatud mootorrattal olema neid E märke kui neid ei ole tehasest sinna pandud... Kui on juba tehasest tulnud tuled nt E-ga siis peavad ka olema jne... Led tuld ei ole ka mõtet väga vanale pillile panna isegi kui on E märk kuna valgustusseade peab vastama valmistajatehase poolsele aga E märgiga suurem tõenäosus ikka läbi saada vähemalt
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.