Mida head oskate öelda Aprilia RSV Mille
Moderaator: Moded
Mida head oskate öelda Aprilia RSV Mille
Plaan osta APRILIA RSV MILLE 0.998 V2 92 kW -03. Kuna ei tea kedagi, kellel oleks selline ratas olnud, siis mida oskate öelda.
Re: Mida head oskate öelda
mõttetu masin,kasutajal reimpsil oli selline aga läks üsna kiirelt rikki
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Mida head oskate öelda
426f kirjutas:mõttetu masin,kasutajal reimpsil oli selline aga läks üsna kiirelt rikki
Päris mõttetu ju ikka polnud - kiiresti sai sõita. Lisaks, kui ma õigesti mäletan, siis oli katkiminekul ikka piloodil ja ühel tundmatu päritoluga BMW-l ka oluline roll mängida.
Kui tõsiselt, siis pöördu kasutaja Reimps poole, temal oli selline ratas ja niipalju, kui mina aru saan, siis ta oli rahul.
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
Re: Mida head oskate öelda Aprilia RSV Mille
Raske masin (kui on plaan hakata ka rada sõitma, siis on paremini manööverdavaid sõidukeid), räigelt väänet, elektroonika pirtsakavõitu, Jaapani tonnised on kiiremad. RSV Mille kohta ei oska öelda (mootorit juhtiv elektroonika vist on erinev), aga sama mootoriga Tuono on VTR-st ja TL-st ökonoomsem. RSV hääl (isegi stock-väljalaskega) on muidugi väärtus omaette. Kui on plaanis ka kahekesi sõita, võta juba parem Tuono, RSV Mille sõiduasend on ikka väga ette kallutatud. Ja tsikkel ise on SUUR. Paak tundub juba nii jõmakas ja lenks kaugel ees-all, et minul (185 cm) andis rutškadeni upitada...

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
Endal on teist hooaega Mille R ja olen temaga vääga rahul. Elektroonikaga mul probleeme pole olnud, kuigi seisab suvi läbi õues ilma katteta. Kütuse kulust võin nii palju öelda, et Tallinna ots (keskmiselt 100-110 km/h) ja ca 60 km linnas sõitu tuli keskmine täpselt 6 L/100. Väänet on mootoril sitaks ja muidugi need hääled . Minu jaoks (186 cm ja 80 kg) on ratas suht paras. Veits raske tundub vb kurvis aga ntx käed ei väsi üldse nii palju kui cbr600rr'ga. Ainuke probleem mis mind temaga vaevab on see, et sidur libiseb. Ja värskelt ajateenistusest vabanenuna pole mul hetkel finantsi et seda vahetada. Ehk järgmine kuu tekib selline võimalus
.
Aga räägi kus asud ja ehk keegi on nõus vaevaks võtta ja tutvustab enda oma sulle lähemalt .
Mul küll vähe uuem , 2009 aasta RSV 1000 R, kuid eks nn. sõiduasendilt on enamvähem sama. Ise olen 187 cm ja 80 kg ning on sellega käidud nii Slovakkias kui Horvaatias matkal, tehes 1000 km otsasid päeva jooksul. Ei ole üldse ebamugav, saab just kenasti paagile kõhuli toetada. Vähe kõhukamatel meestel on muidugi ebamugavam, sest käed siis tõesti ei ulata lenksuni. Lühematel meestel, kui 175 , on aga teine probleem, et jalad ei ulatu maani. Ning kurvilistel teedel kannatab ka väga hästi sõita. Ei saaks küll öelda, et ratas nüüd eriti raske tunduks. On ta siiski ringraja iseloomuga
tynys kirjutas:Endal on teist hooaega Mille R ja olen temaga vääga rahul. Elektroonikaga mul probleeme pole olnud, kuigi seisab suvi läbi õues ilma katteta. Kütuse kulust võin nii palju öelda, et Tallinna ots (keskmiselt 100-110 km/h) ja ca 60 km linnas sõitu tuli keskmine täpselt 6 L/100. Väänet on mootoril sitaks ja muidugi need hääled
. Minu jaoks (186 cm ja 80 kg) on ratas suht paras. Veits raske tundub vb kurvis aga ntx käed ei väsi üldse nii palju kui cbr600rr'ga. Ainuke probleem mis mind temaga vaevab on see, et sidur libiseb. Ja värskelt ajateenistusest vabanenuna pole mul hetkel finantsi et seda vahetada. Ehk järgmine kuu tekib selline võimalus
.
Aga räägi kus asud ja ehk keegi on nõus vaevaks võtta ja tutvustab enda oma sulle lähemalt.
Osadel on kombeks panna Apriliale valet õli sisse, panna tuleks tehase soovitatud õli, mitte mingit motuli sodi, nt. motardist öeldi, et pole vahet kas paned 10w-40 või 15w50, seega soovitan oma Apriliaid sinna mitte viia. Ise kasutan ainult agip 15w-50.
Ja 426f võta teadmiseks, et üks Aprilia on parem, kui kõik kawasakkijad kokku
Melvin kirjutas:Plaan osta APRILIA RSV MILLE 0.998 V2 92 kW -03. Kuna ei tea kedagi, kellel oleks selline ratas olnud, siis mida oskate öelda.
Küsi ka omanikult, et miks on ülevaatus tegemata aga tundub, et kukkumispunn on suuremast jamast päästnud.
Ja arvestada võid ka sellega, et absoluutselt kõik vedelikud tuleb ära vahetada siis on omal kindlam, et need on uued.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.